TU nie je miesto PRE KAŽDÉHO!

Hľadáte istoty v práci?

Motivuje vás práca s príjmom 1500 eur mesačne?

Láka vás práca v realitách ako možnosť privyrobenia si?


Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali ÁNO.... PRESTAŇTE ČÍTAŤ! Neboli by ste u nás šťastný.

Imponujú nám ľudia, ktorí chcú rásť a rozvíjať sa v oblasti realít. Máme vybudované silné zázemie celoslovenskej centrály. Nájdete nás v 24 existujúcich kamenných pobočkách po Slovensku. Regionálni manažéri a vedúci pobočiek dohliadajú v teréne na procesy.

V TU reality sú pracovné príležitosti mnohokrát najlepšími životnými rozhodnutiami. Šancu u nás máte v rôznych úrovniach skúseností. Nájde si tu miesto ostrieľaný profesionál, ktorý chce posunúť svoju kariéru ale aj nováčik, ktorý ju chce naštartovať do vysokých obrátok.

Fintučkár, finančný sprostredkovateľ

Voľná stolička v každej našej pobočke čaká na toho pravého. Využite príležitosť interného finančného sprostredkovateľa a zistite, aké je to pracovať v najväčšej nefranšízovej realitnej kancelárií na Slovensku. Preč z obavami. S fixným platom v prvých mesiacoch sa nemusíte báť strát a v budúcnosti sa môžete tešiť na príjem bez hraníc. Pozícia je vhodná pre hypotekárnych špecialistov a finančných sprostredkovateľov, ktorí chcú ochrániť svoj príjem v časoch klesajúcich dopytov zo strany klientov.



Pozícia: Unicorn maklér

Voľné pracovné miesto pre šikovných ľudí, ktorí chcú mať svoju prácu ako životný štýl. UNICORN maklér je vzácna bytosť, ktorá pochopila, že budovanie si vlastného profesionálneho imidžu na sociálnych sieťach je kľúčom k úspechu. Táto pozícia je vhodná nielen pre najmladších uchádzačov pracovného trhu.



Vedúci pobočky

Či už s vedením máte skúsenosti alebo ste túto príležitosť za veľa rokov práce v realitách nedostali, neváhajte. Posuňte sa na vyššiu priečku, získajte existujúcu pobočku a predávajte úspešne. Obsadzujeme 14 riadiacich pozícií na zabehnutých pobočkách po Slovensku. Získajte pasívny príjem, rozhodovacie právomoci, mandát vzdelávať a budovať svoj tím a šancu rásť s firmou. Pozícia je vhodná pre skúseného realitného makléra alebo vedúceho inej RK. Skúsený znamená, že má za sebou minimálne 50 uzatvorených realitných obchodov.



Nekráčame s dobou, sme vždy dva kroky vpred. Vďaka neustálemu vzdelávaniu sa, inováciám a stratégii na roky dopredu je pre nás každá kríza príležitosťou. Vďaka určovaniu trendov  v realitnom biznise môžete s nami ťažiť z prvenstva a nie len dobiehať trh.

Buďte súčasťou najväčšej nefranšízovej realitnej kancelárie na Slovensku. Ak máte zápal pre prácu, chceme vás!


1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder