POBOČKA TUreality ZVOLEN

P. O. Hviezdoslava 16, 960 01 Zvolen


Nehnuteľnosti Zvolen

Túžite po vlastnom bývaní, prenájme priestoru pre vaše podnikanie či po investícií na dlhú trať vo Zvolene? U nás nájdete všetko na jednom mieste. Dopyt po nehnuteľnostiach vo Zvolene je vždy vysoký, preto sa snažíme dávať do ponuky dostatok aktuálnych ponúk, z ktorých si určite vyberiete to pravé. Prehliadnite si z množstva kategórií, vyfiltrujte si ponuky podľa vašich preferencií a o ostatné sa postará jeden z našich maklérov.

Byty na prenájom Zvolen

Predaj tohto typu nehnuteľnosti trvá kratšie ako povedať „Beriem to!“. V dobe skutočne vysokého dopytu idú byty „na dračku“. Sú skvelou možnosťou pre začiatok vlastného bývania, ako aj investície. Najatraktívnejšie sú byty v centre Zvolena, no ani na okraji rušných ciest to nie je na zahodenie. Je niekoľko vecí, na ktoré pri hľadaní ideálneho bytu prihliadate. Prvou a hlavnou z nich je určite rozloha či typ bytu. Aj jednoizbový byt môže mať veľkú rozlohu, no pre rodinu je primalý. Dbajte na počet obývateľných miestností, z ktorých možno spraviť spálňu, detskú izbu či pracovňu.

Pre niekoho nepotrebná informácia, pre mnohých povinnosť je stav bytu. Čiastočná rekonštrukcia či novostavba dokážu pozmeniť názor na vybraný byt. Určite berte aj tento fakt s nadhľadom. V rámci interiéru môžete prihliadať na zariadenia, ktoré sú v cene. Spotrebiče, toaleta či iný nábytok zvažujte v prípade, ak kupujete nový byt a nemáte žiaden nábytok, alebo sa chcete presťahovať do nového a nábytok v ponúkanom byte je pre vás nepotrebný. V rámci objektu prizerajte na typ kúrenia či všeobecné ceny energií, ktoré vám pribudnú do nákladov vo vašom živote. Doplnkové faktory, akými sú balkón, loggia, pivničný priestor či parkovacie miesto sa odzrkadlia na cene nehnuteľnosti, no sú jej prínosom.

Tipy pre výber správnej nehnuteľnosti

Pri výbere dbajte tiež na vašu pohodlnosť. V prípade, že parkovacie miesto nie je v cene, prihliadajte na parkovanie v blízkosti bytu. Áut je na cestách čoraz viac, no správne sídlisko má vždy dostatok parkovacieho miesta pre všetkých. V rámci lokality je potrebné myslieť na občiansku vybavenosť. Obchody, zástavka hromadnej dopravy, pošta či lekáreň sú hlavné náležitosti, na ktoré môžete prihliadať. V prípade, že máte deti, je dobré vyberať byty v blízkosti škôlok, škôl či gymnázií. V ponuke bytov v tejto lokalite dokážete nájsť všetko, čo hľadáte.

Domy na predaj Zvolen

Túžite po vlastnom priestore pre rodinu, relax a nerušený kľud bez hlukov z druhej strany stien? Určite máte na mysli útulný dom, ktorý naplní všetky vaše očakávania. V prípade domov myslite lokalitou trochu inak. Dom v centre Zvolena dokáže zmiešať pocity s hustou premávkou počas celého dňa. Nebojte sa voliť nehnuteľnosti v okolitých obciach, vďaka ktorým budete mať súkromie a centrum mesta iba na krok. Čo sa týka stavu domu, môžete nájsť stavby z tehál z minulého storočia s čiastočnou či celkovou rekonštrukciou, ale aj novostavby skolaudované tento rok.

Zvážte veľkosť priestoru v interiéri aj v exteriéri

Pri rozlohe môžete vnímať dve výmery, a to obytnú časť, teda výmeru interiéru domu, a výmeru veľkosti pozemku, do ktorého prilieha dvor, záhrada či príjazdová cesta. Obe tieto výmery závisia od vašich preferencií. V interiéri dbajte na veľkosti a počty miestností, počet kúpeľní či odkladacie priestory. Verte či neverte, odkladacieho priestoru nie je nikdy dosť. Každý dom je iný, preto myslite na zdroje energií, druh vykurovania či doplnky, akými môžu byť napríklad vykurovacia podlaha či klimatizácia.

V rámci exteriéru sa dokážete poriadne vyhrať. Či už chcete zeleňou posiatu záhradu obalenú tujami alebo malú záhradku pre pestovanie čerstvej zeleniny a ovocia, je potrebné si predstaviť okolo domu všetko, čo by ste tam v budúcnosti chceli mať. Prihliadať môžete na parkovacie plochy, prístrešok či garáž pre autá. Doplnkami môžu byť aj bazén, terasa, altánok či iná časť interiéru, ktorá pozemok zútulňuje. Veríme, že si z ponuky domov vo Zvolene vyberiete ten pravý.

Prenájom objektov vo Zvolene

Hľadáte objekt pre vlastnú realizáciu, obývanie či prenájom? V kategórií objektov nájdete všetky možnosti na podnikanie aj prechodné bývanie. V rámci obchodu a služieb tu nechýbajú gastro-hotelové objekty, ktoré dokážu pretvoriť holé steny na útulnú kaviareň, honosnú reštauráciu, rodinný penzión či iný typ spoločenského podniku. Priestory sú zabezpečené prevažne prevádzkovými priestormi spolu s toaletami či údržbovými miestnosťami. Množstvo z nich má určité prednosti, akými môžu byť lokalita, architektúra, exteriér či iné prívlastky. Do tejto kategórie patria tiež polyfunkčné objekty, objekty na prenájom s cieľom prevádzkovania obchodu či služieb alebo športové objekty.

Do sekcie objektov vo Zvolene patria aj vidiecke chaty, chalupy, chatky so záhradou a iné malé nehnuteľnosti, ktoré môžu slúžiť ako prechodný domov, či víkendové sídlo. Ich výhodou môže byť lokalita na samote či vidieku, lesy, lúky či jazerá v oblasti a ostatné náležitosti, ktoré si predstavíme pod pojmom víkendový dom či chalupa. Či už hľadáte objekt v blízkosti mesta alebo v tichu a kľude, veríme, že nájdete to, čo hľadáte.

Nebytové priestory Zvolen

Nechcete celý objekt ale stačí vám iba časť? Nebytový priestor vo Zvolene je to pravé pre vás. Či už hľadáte niečo malé alebo doslova obrovské, máte z čoho vyberať. Najčastejšie ponuky spadajú pod garáže, ktoré slúžia skvelo ako odkladací priestor v prípade, že bývate v byte, alebo skutočná garáž pre váš automobil za rovnakých podmienok. V prípade, že potrebujete miesta o čosi viac, výrobné či skladové priestory vám poslúžia na výrobu a uskladnenie tovarov z vašej podnikateľskej činnosti, ktoré budete mať týmto spôsobom na jednom mieste.

V rámci administratívy slúžia nebytové priestory ideálne ako kancelárie, ktoré sú nenáročné na zariadenie. Takéto nebytové priestory na rozdiel od objektov ponúkajú okrem súkromných priestorov prevažne spoločné priestory, akými môžu byť spoločný vchod, chodba, terasa, balkón, schodisko či toalety. Ich kúpa či prenájom môže byť rýchla a jednoduchá, nakoľko sa jedná o skutočne flexibilný priestor, ktorý možno využiť akokoľvek. Najčastejšie sa jedná o spomínané kancelárie, kozmetický či nechtový salón, ordinácie a podobné typy prevádzok. Nájdite si ten pravý priestor pre vašu podnikateľskú činnosť u nás v ponuke.

Pozemky na predaj Zvolen

Pokiaľ hľadáte nezapísaný papier spoza domov či iných objektov, pozemok je to pravé. Stavebný pozemok vo Zvolene je číslom jeden pri prvých myšlienkach o stavbe domu. Bez pozemku nie je dom, a bez domu by bol pozemok iba holá neobývaná plocha. Pri kúpe pozemku myslite na výmeru, svahovitosť, polohu potenciálneho domu či prístupu k ceste, vode, elektrickej energii či odpadu. V prípade iného úmyslu pre pozemok sú v ponuke rekreačné či komerčné pozemky, ktoré môžu slúžiť ako parkoviská alebo oddychové, komerčné či priemyselné zóny.

V prípade, že chcete mať prehľad v hypotékach, poisteniach nehnuteľností či znaleckých posudkoch, neváhajte kontaktovať našich kolegov, ktorí vám radi pomôžu. Naši právnici a finanční odborníci vám pomôžu so všetkým od A po Z s cieľom zjednodušiť vašu kúpu či predaj. Riešime veci na mieru a na kľúč každému z vás.


Manažér


viktor berlecky

Mgr. Viktor Berlecký
manažér

berlecky@tureality.sk
0903 787 338



Makléri


viktor berlecky

Mgr. Viktor Berlecký
maklér

berlecky@tureality.sk
0903 787 338




Otváracie hodiny


PONDELOK – PIATOK:  9:00 – 17:00