Smelko skuska

Ľudovít Šmelko

Oceníme vaše skúsenosti nie len z oblasti realít. Sami si určite, koľko chcete zarábať – horný limit neexistuje. Spoľahnite sa na profesionálne vedenie a silnú marketingovú podporu. Nájdete u nás priateľov, silný kolektív a zábavu.
Ako svoje začiatky a prácu v TUreality vníma maklér Ľudovít?
  1. Koľko si mal rokov, keď si začal pracovať v TUreality?

V TUreality som začal pracovať ako 53-ročný, možno niekomu sa to zdá veľa a poslal by ma do dôchodku, ale pre mňa sa začala nová etapa života.

  1. Prečo si začal podnikať v realitnom biznise?

V realitnom biznise, predávať byty domy, som chcel pracovať od kedy som si založil živnosť a to bolo v roku 1992. Ale stále mi to nevychádzalo, buď som pracoval na vlastnom piesočku alebo pre niekoho, takže z toho nebolo nič. V posledných rokoch som pracoval pre jednu pražskú firmu, kde som im trh rozbehol a splnil to, čo odo mňa očakávali. Zistil som, že sa mi uvoľnil veľký časový priestor, tak som si povedal, teraz alebo nikdy.

  1. Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

Pocity pred začiatkom práce v TUreality boli ako keď začíname niečo nové, či je to nová práca, vzťah, sťahovanie, to znamená zvedavosť, obavy(či nesklamem seba a taktiež nových kolegov) a v neposlednom rade, či táto práca bude pre mňa, či budem spokojný.

  1. Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

Napadne mi, že som toho súčasťou. Stotožňujem sa s hodnotami firmy, prácou a slobodou, ktorú mi táto práca dáva. Takže ja som TUreality.

  1. Čo ti dáva práca v TUreality?

Práca v TUreality mi dáva hlavne slobodu, možnosť rozvíjať sa, spoznávať nových ľudí a pracovať s nimi či už v teréne alebo kancelárii, a v neposlednom rade, veľa zábavy.

  1. Čo by si odkázal potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Každý kto má záujem pracovať pre TUreality, nech neváha, nech to skúsi nemá čo stratiť, ja som to začal robiť ako 53-ročný a vôbec neľutujem, práve naopak. Keď sa ma známi, priatelia a moji blízki pýtajú ako sa mi páči a či sa mi darí v realitách, odpovedám im, že je to niečo pre mňa a mal som to začať robiť skôr.

Inšpiroval vás Ľudovítov príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácii o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *