Robert Bella

Robert Bella

Oceníme vaše obchodné zručnosti. Sami si určite, koľko chcete zarábať. Horný limit neexistuje. Spoľahnite sa na bezplatné školenia a inovatívne vedenie. Nájdete u nás veľkú marketingovú podporu, zábavu a priateľov.
Ako svoje začiatky a prácu v TUreality vníma maklér Robert?

Koľko si mal rokov, keď si začal pracovať v TUreality?

V TUčku pracujem od svojich 43 (poprosím uvádzať  34 :D)

Prečo si začal podnikať v realitnom biznise?

Vyštudoval som pozemné staviteľstvo a elektrotechniku. Vyše 20 rokov som pracoval ako obchodník v jednej z oblasti stavebníctva. Keď spojíme tieto 3 veci + skúsenosti a kontakty  = obchodník s nehnuteľnosťami. Jeden jediný krát som listoval zo zvedavosti v ponuke pracovných pozícií a zastal prstom na ponuke TUreality. Bolo mi jasné, že to musím vyskúšať a že budem prínosom, pretože rozumiem tomu, s čím sa chystám obchodovať.
Vybudovali sme pobočku v Liptovskom Mikuláši, ako nováčikovia od nuly a teraz s našimi výsledkami patríme na najvyššie priečky v našej realitnej kancelárii.

Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

Keďže som obchodník, mal som predstavu , ako to asi bude v princípe fungovať. Čísla, ktoré nám pri prvom školení prezentovali boli lákavé, ale snažil som sa stáť nohami pevne na zemi a bral som ich s rezervou. Neskôr som sa presvedčil, že je veľmi reálne ich dosiahnuť, ale vyžaduje si to dosť úsilia, trpezlivosti a času.
Na začiatku som mal pochybnosti hlavne ohľadom práce s ľuďmi, pretože slovenský zákazník má svoje nálady. Keď túto povahu spojíme s predsudkami Slovákov o realitnom biznise, zistíte, že máte väčší dopyt, ako ponuku. Veľa zákazníkov sa hrá na „realiťáka“ a predáva svoju nehnuteľnosť „ako stojí a leží“ sám, len aby náhodou na jeho nehnuteľnosti nebodaj nezarobila nejaká realitná kancelária. 🙂 Neuvedomujú si, že kupujúci chodia v prvom rade za nami, nevedia, čo je marketing, nevedia čo im hrozí a aké  majú povinnosti (mohol by som pokračovať).
Našťastie, takmer všetci klienti po usmernení pochopia, že sme pre nich prínosom a verím, že po tej skúsenosti sa v budúcnosti obrátia už len na (našu) realitnú kanceláriu. Práve s takými sa pracuje najlepšie a takí nás vyhľadávajú.
V súčasnosti ma prístup ľudí už neodrádza, robím len s klientami, ktorí chcú spolupracovať. Nemám žiadne pochybnosti, mám dostatočné sebavedomie a verím v to, čo robím.
Verím, že medzi mojimi klientami nenájdete jedného, ktorý by nebol s mojou prácou spokojný.

Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

Dnes vidím veľmi silného súpera na realitnom trhu pod známou značkou TUreality, ktorá niečo znamená. Stojí za mnou obrovský tím ľudí, ktorí mi zodvihnú telefón aj o polnoci. Každým týždňom sa rozrastajúca firma, nie len kapacitou a počtom ľudí, ale aj službami, vylepšeniami, vzdelávaním, systémom, kvalitou a flexibilitou.

Čo ti dáva práca v TUreality?

„Krídla!“  – dokážem si organizovať svoj čas, regulovať svoj príjem tým, koľko sa venujem práci a aké veľké portfólio nehnuteľnosti mám v ponuke.
Spoznal som veľa príjemných a komunikatívnych ľudí z celého Slovenska. Získal som veľa nových kontaktov a spoznal ľudí pôsobiacich vo vysokom biznise.

Čo by si odkázal potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Teoreticky to môže robiť každý, ale je to práca pre flexibilných, samostatných, všestranných, komunikatívnych ľudí, ktorí vedia zodpovedne pracovať s ľuďmi a dokážu si vybudovať dôveru a zároveň rešpekt.
Ak máš tieto vlastnosti, odporúčam vyskúšať TUreality. Platí TU jednoduchá zásada:
„keď budeš naozaj pracovať, garantujem ti, že výsledky sa dostavia, len treba veriť tomu čo robíš !“
Treba počúvať, čo ti hovoria služobne starší kolegovia, manažéri. Hľadať príčiny prípadného neúspechu, učiť sa z vlastných chýb a najlepšie z chýb iných. Vzdelávať sa a rozširovať svoje znalosti, pri každom novom probléme necúvať, ale brať to, ako výzvu.
Potom to bude tvoja vysnívaná práca…

Inšpiroval vás Robertov príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácii o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.

Pridajte sa k nám

1 Step 1
Menotvoje meno
Priezviskotvoje priezvisko
Telefónmobil
Mestomesto
Filezivotopis
cloud_uploadNahraj svoj životopis
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
[/vc_column_inner]
[/vc_row_inner]