Referencie maklérov


Napíšte nám referenciu


1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

lydia sekulova

Lýdia Sekulová

  • So spoluprácou som bol nadmieru spokojný, maklérka p. Sekulová je príjemná, milá všetko bolo vysvetlené a vybavené.

    Makrovsky Andrej
    02.07.2023
  • Profesionálny a ľudský prístup pri takej významnej udalosti ako je predaj nehnuteľnosti. Odporúčam.

    Peter Urbán
    11.05.2023
  • Pani Sekulová nám veľmi pomohla s predajom našej nehnuteľnosti. Mali sme predstavu že ju predáme bez realitnej kancelárie, ale nemali sme žiadny obhliadky, až vďaka spolupráci s pani Sekulovou sa predaj rozbehol a v krátkom čase sme nehnuteľnosť predali. Pani Sekulová bola nesmierne ochotná odpovedať na naše otázky a promptne reagovala v procese predaja a prepisu nehnuteľnosti. Vždy nás informovala o svojich ďalších krokoch aj o tom, čo a kedy máme robiť my a vďaka tomu predaj nehnuteľnosti nebol pre nás vôbec komplikovaný ani zaťažujúci. Pani Sekulová je vo svojej práci vysoko kompetentná a zároveň veľmi milá a prístupná, určite by som ju oslovila znova, ak by som predávala či kupovala nehnuteľnosť.

    Ľubomíra Urbánová
    11.05.2023
  • Jedna z najlepších realitných maklérok! Realitnej expertke pani Sekulovej patrí veľké poďakovanie za skvelo odvedenú prácu, profesionálny a zodpovedný prístup, za jej príjemnú a profesionálnu komunikáciu. Obchod bol perfektne zorganizovaný, všetko prebiehalo podľa mojich predstáv vo veľmi príjemnej atmosfére bez tlakov a napätia. Mám radosť, že som mala to šťastie vybrať si práve pani Sekulovú. Prajem veľa spokojných klientov.

    Ľudmila Beňušová
    02.05.2023
  • Chceme veľmi pekne poďakovať pani Sekulovej za jej ústretovosť, profesionálny a ľudský prístup. Pomohla a poradila nám vo všetkom, čo sa počas priebehu kúpy nehnuteľnosti vyskytlo a kedykoľvek sme sa vedeli spojiť. Sme vďační a prajeme veľa rovnako spokojných klientov.

    Linda Gáborová
    24.03.2023
  • S pani Sekulovou mám iba pozitívne skúsenosti. Predaj bytu prebehol z jej strany, maximálne profesionálne, páčil sa mi jej ľudský prístup a veľmi sympatické vystupovanie. Predaj prebehol veľmi rýchlo, takže za mňa, môžem ju odporučiť každému, kto má záujem o realitné služby.

    Ľubomír Mati
    24.03.2023
  • S pani Sekulovou sme mali vynikajúcu skúsenosť. Mala profesionálny, aj veľmi ľudsky príjemný prístup. Bola nám k dispozícii vždy, keď bolo potrebné niečo riešiť a náš prípad tých situácií mimo bežný rámec poskytol viacero. Riešila ich vždy promptne a preventívne nás upozorňovala na možné zádrhely. Spoluprácu s pani Sekulovou určite odporúčam a hodnotím ju ako nadštandardnú. Ďakujeme.

    Ela Klementová
    07.03.2023
  • Výborná spolupráca, maklér - p. Sekulová vysoko profesionálny prístup, maximálna ochota riešiť vzniknuté problémy, 100% pripravenosť na každé stretnutie.

    Peter Bartakovič
    27.02.2023
  • Predaj nehnuteľnosti prebehol zo strany p. Sekulovej maximálne profesionálne vo všetkých fázach, od obhliadky až po odovzdanie bytu. Pre mňa boli vždy realitní makléri len ľudia, ktorí sa chcú nabaliť, chladní, neosobní, neempatickí. Presným opakom bola pani Sekulová. Čo sa týka organizovanosti a celkového time managmentu, vždy som vedela kde, kedy mám prísť, vždy poslala overovaciu sms, o všetkom ma vopred informovala, vždy zatelefonovala. Neskutočne oceňujem objektivitu pri komunikácii predávajúci a kupujúci. Predaj nebol úplne rýchly kvôli stavbe domu predávajúcich, všetky zmluvné podmienky boli však dodržané, pani Sekulová jednala objektívne, asertívne, vecne. Z ľudského hľadiska musím vyzdvihnúť empatiu, nakoľko ten čas bol nekonečný, pani Sekulová dokázala vždy povzbudiť, pochopiť, jednať ľudsky. Za tento obchod by som ju odmenila ďalšou odmenou, pretože pokiaľ takto pristupuje ku každému človeku, ktorý si kupuje byt cez Vašu realitku, je pre Vás obrovským prínosom. Ďakujem.

    Eva Zimová
    09.01.2023
  • S prácou pani Sekulovej sme boli maximálne spokojní. Ďakujeme veľmi pekne. Krásne nám všetko vysvetlila. Previedla nás celý procesom predaja bytu. Bola veľmi ústretová, milá a komunikácia s ňou bola bezproblémová a profesionálna. S jej pomocou sa nám podarilo dobre nastaviť cenu bytu a na základe širokého portfólia klientov a dobrej inzercie sme bez problémov vo veľmi krátkom čase byt predali. Môžeme len odporučiť pani Sekulovú aj TU reality.

    Katarína Babiaková
    09.01.2023
  • Veľmi profesionálny prístup. Ochota riešiť vzniknuté problémy a dotiahnuť veci do konca. Naozaj super prístup. Zabezpečené procesy od začiatku až po koniec, čím sa dosiahol želaný výsledok.

    Matej Kapusta
    16.12.2022
  • Spokojnosť.. Všetko prebehlo ako má pri kúpe nehnuteľnosti.

    Roman Staník
    22.10.2022
  • Pani Sekulová je skutočný profesionál, ktorý nám poskytol plnohodnotnú pomoc a služby pri sprostredkovaní kúpy nehnuteľnosti, pri vybavovaní prevodu nehnuteľnosti a všetkých administratívnych úkonoch. Ďakujeme.

    Miroslav Kudla
    18.09.2022
  • Mala som šťastie pri predaji svojej nehnuteľnosti na skvelú realitnú maklérku - pani Lýdiu Sekulovú. Celý proces predaja bol vďaka jej odbornému vedeniu veľmi pohodový. Ďakujem jej za trpezlivosť, s akou odpovedala na všetky otázky. Dotiahla celý proces a bola aj pri úkonoch ako prepis EE, plynu, odhlásenie na SBD. Ďakujem a odporúčam všetkým, ktorí nie sú v tejto oblasti doma. Prajem pani Sekulovej ešte veľa úspešných predajov a kúp.

    Tatiana Janovcová
    16.09.2022
  • Pani maklérka Sekulová robí svoju prácu srdcom, žiadna komplikácia nie je pre ňu problémom. Som jej vďačná za nenahraditeľnú pomoc pri kúpe bytu.

    Mária Gagová
    14.09.2022
  • Veľmi pekne ďakujem za vynikajúcu spoluprácu s pani Sekulovou. Vďaka jej vysokej profesionalite a zároveň priateľskosti a ľudskosti a dodržiavaniu termínov, náš obchod prebehol hladko a úplne načas. Akékoľvek otázky z mojej strany pani Sekulová vždy ochotne zodpovedala. Veľmi si vážim otvorenú komunikáciu počas celej spolupráce. Obidve strany, predávajúci aj kupujúci sme boli vždy a včas informovaní o všetkých potrebných náležitostiach a krokoch, ktoré potrebujeme vykonať. Ešte raz veľká vďaka. Pani Sekulovú ako aj spoločnosť TU Reality vrelo odporúčam a kontakt posúvam všetkým ktorý riešia kúpu, či predaj nehnuteľnosti.

    Petra Drienková
    21.07.2022
  • Pani Sekulová nám pomáhala predať byt. Veľmi oceňujem jej zodpovedný prístup, ťah na bránu, ľudskú a príjemnú komunikáciu. Pokiaľ chcete makléra, ktorý na vaše otázky odpovie skôr než vám vôbec napadnú a vždy viete aký krok bude nasledovať, ste na správnom mieste.

    Peter Kucbel
    20.07.2022
  • Dobrý deň. Chcela by som Vám srdečne poďakovať za Vašu obetavú prácu. Pani Lydka bola vždy ústretová a veľmi ochotná nám v rôznom čase počas dňa pomôcť. Vo svojej práci je profesionál. Ďakujeme veľmi pekne za jej úžasný prístup hlavne v oblasti ľudskosti. Želám Vám veľa úspechov a dobrých ľudí pri vykonávaní Vašej práce. Pekný deň.

    Janka Ordogová
  • Dobrý deň s realitnou maklérkou som bola veľmi veľmi spokojná, riešila všetko ihneď, vybavovanie sa neodkladalo a apelovala vždy na rýchlejšie kroky ostatných. Bola milá, vždy zodvihla telefón, a do našich stretnutí, vedela dať nielen profesionálny prístup, ale aj kúsok seba. Myslím že máte šikovnú maklérku 🙂

    Júlia Čerešnáková
  • Chcel by som sa týmto poďakovať pani Sekulovej, svojim proaktívnym a profesionálnym prístupom nám veľmi pomohla pri kúpe nehnuteľnosti aj keď celý proces miestami nebol jednoduchý.

    Branislav Zelina
  • Naša veľká vďaka patrí Lydke, ktorá dokázala nemožné. Pomohla pri predaji rodinného domu a následne pri kúpe bytu. Požiadavky boli náročné a vyhovieť im, nebolo vôbec jednoduché. No Lydka urobila všetko preto, aby sa to podarilo! Profesionálny prístup na vysokej úrovni, skvelá komunikácia, ľudskosť, empatickosť a nekonečná trpezlivosť, sú vlastnosti tejto pani maklérky. Ešte raz jej za všetko ďakujeme a určite ju všetkým odporúčame! Rovnako ako aj celú spoločnosť TU REALITY.

    Jana Černaková
  • Oceňujem veľmi milý prístup p. Sekulovej a p. Muránskej, ochotu a ústretovosť. Odporúčam:)

    Gabriela O
  • Oceňujem prístup Vašej realitnej agentky Lýdie Sekulovej. Vysoko profesionálna, ochotná, zároveň ľudská a milá. Vďaka nej prebehla kúpa bytu rýchlo a bezproblémovo. So všetkými službami sme nadmieru spokojní a vrelo ich odporúčame.

    Stela Mokryšová
  • Pani Sekulová. Je príjemná a usmievavá maklérka. Bola radosť spolupracovať s pani Sekulovou. Stále ochotná, príjemná a milá, pripravená vždy pomôcť v každú hodinu. Všetko vysvetlila, poradila a pomohla do posledného detailu. Ak by sme potrebovali znovu realitnú kanceláriu osloviť, tak by to bola Vaša kancelária a aj s pani Sekulovou a pánom Pillárom. Ďakujeme za pomoc a spoluprácu.

    Cyril Bitner
  • Pani Lýdia je správna osoba na správnom mieste, jednoducho vynikajúca realitná maklérka s pro-klientskym prístupom. Sme jej veľmi vďační za rýchle, profesionálne a hlavne ľudské jednanie pri zorganizovaní súbežného predaja nášho "starého" a kúpe "nového" bytu. Zo srdca ďakujeme, býva sa nám skvelo 🙂

    Irena Krajčiová
  • Som veľmi spokojná s Vašim realitným maklérom, pre flexibilnosť, ochotu, prístup k práci a k ľudom, som rada že ju mám. Ďakujem.

    Špiláková
  • Chcela by som dať dobrú recenziu pani Sekulovej za poskytnutie veľmi dobrých služieb pri hľadaní a vybavovaní nového bývania 🙂

    Jana Zvalená
  • Ďakujem za rýchly a bezproblémový servis.

    Viliam Zvalený
  • Oceňujem príjemný, vysoko profesionálny a ľudský prístup počas celého procesu predaja nehnuteľnosti p. Sekulovej a p. Pillára. Patrí Vám moje ďakujem a dobré referencie budem komunikovať ďalej.

    Ľubomíra Ritterová
  • Chcel by som sa poďakovať pani Sekulovej a pani Mikulíkovej za veľmi príjemnú skúsenosť a bezproblémový priebeh kúpy bytu v BB. Ďakujem za príjemný prístup a dobre organizovaný priebeh deň po dni až do úplného konca prevzatia bytu. Prajem veľa úspechov.

    Jozef Kepsta
  • Ďakujeme za skvelú skúsenosť. Vďaka pani Sekulovej prebehol celý obchod veľmi rýchlo a hlavne bezproblémovo, oceňujeme veľmi milú komunikáciu a maximálnu ústretovosť (vrátane Covid komplikácií), žiadne zavádzanie alebo "vtieranie" (na ktoré sme žiaľ narazili pri iných BB realitkách). TUreality, a zvlášť pani Sekulová, sú naozaj profesionáli. Ďakujeme.

    Miroslav Chromek
  • So službami realitnej maklérky pani Sekulovej sme boli veľmi spokojní. Mala korektné jednanie, milý, ústretový a férový prístup od prvého kontaktu až po prevzatie si nehnuteľnosti. Odporúčame a ďakujeme veľmi pekne.

    Vladimír Bugáň



Jozef Pillár

  • Ďakujeme veľmi pekne za profesionálny prístup, predaj nášho bytu prebehol bez problémov, pani Muránska bola veľmi ochotná a milá. Taktiež nám pomohla s kúpou našej novej nehnuteľnosti 🙂 Patrí jej naša veľká vďaka a budeme ju vrelo odporúčať 🙂 Naša vďaka patrí aj jej kolegovi pánovi Pillárovi, ktorý nám spolu s pani Muránskou hľadali naše nové bývanie 🙂

    Zuzana Holicová
    19.06.2023
  • Korektný prístup. Dodržiavanie dohôd, ústretovosť pri jednaní.

    Jozef Fedor
    15.06.2023
  • Až doteraz bolo mojou zásadou vyhýbať sa realitkám a maklérom. TU reality a pán Pillár tento môj postoj zmenili. Ďakujem za profesionálny prístup a kvalitnú službu.

    MUDr. Jozef Strelinger PhD.
    12.01.2023
  • Všetko prebehlo v poriadku.

    Peter Kuruc
    03.10.2022
  • Prostredníctvom makléra TU Reality pána Jozefa PILLÁRA som kupoval byt. Kúpa bytu prebehla bez akýchkoľvek komplikácií. Prístup makléra od prvotnej obhliadky až do finálneho prevodu nehnuteľnosti bol maximálne seriózny a ochotný. Na základe osobnej skúsenosti pána Pillára môže len odporučiť ako vynikajúceho makléra, ktorý má čestný prístup k zúčastneným stranám obchodu a taktiež robí svoju prácu na odborných znalostiach a skúsenostiach.

    Jergus Lapin
    03.10.2022
  • Vyjadrujem poďakovanie a uznanie Vášmu zástupcovi - sprostredkovateľovi, pánovi Pillárovi pri predaji môjho bytu. Po celý čas našej spolupráce vystupoval vysoko profesionálne, problémy riešil včas, poskytoval odborné rady k mojej plnej spokojnosti. Napriek tomu, že celá transakcia sa nevyhla drobným problémom, časovému sklzu... vždy aj na úkor svojho voľného času všetko ochotne vybavil k našej plnej spokojnosti. Naozaj si zaslúži veľké uznanie za to, že spolu s novým majiteľom bytu sme dnes úspešne všetko ukončili.

    Eva Bendíková
  • Dobrý deň. Touto cestou chceme vyjadriť veľké poďakovanie pánovi Pillárovi za profesionálny a zároveň priateľský prístup, pomoc, trpezlivosť, skvelú komunikáciu a pohotové riešenie komplikácii, ktoré behom kúpi bytu nastali. Boli sme maximálne spokojní, vrelo môžeme odporúčať. Prajeme pekný deň a veľa úspechov. S pozdravom Ján Hraško a Kristína Lukáčová.

    Ján Hraško
  • Touto cestou by som sa ešte raz chcela poďakovať p. Jozefovi Pillárovi pri hľadaní môjho nového bytu v Banskej Bystrici a následnej kúpe za jeho profesionálny, ústretový, ľudský a osobný prístup, flexibilite a rýchlom konaní ohľadom kúpy. Veľmi si vážim jeho prístup ku klientom a môžem len ďalej odporúčať.

    Katarína Loncová
  • Vysoko profesionálny prístup, veľmi dobrá komunikácia a flexibilita robí z pána Pillára vynikajúceho makléra. Keďže som svoju nehnuteľnosť predávala zo zahraničia, vyskytlo sa nám aj zopár nepredvídavých situácií, a tak oceňujem hlavne jeho odbornosť. Určite odporúčam.

    Noemi Jary
  • Pán Pillár bol ústretový, ochotný. Akákoľvek otázka nám bola zodpovedaná. Keď sme niečo nevedeli, poradil nám ochotne a usmernil nás, aby sme sa správne rozhodli. Bol milý a príjemný, a touto cestou sa chceme poďakovať za spoluprácu. Veľká vďaka.

    Cyril Bitner
  • Ďakujem za perfektné rady a celý priebeh pri kúpe bytu . Prajem veľa spokojných klientov aj naďalej.

    Mária Štrbová
  • Chcela by som dať dobrú recenziu pánovi Pillárovi za poskytnutie veľmi dobrých služieb pri hľadaní a vybavovaní nového bývania 🙂

    Jana Zvalená
  • Ďakujem za rýchly a bezproblémový servis.

    Viliam Zvalený
  • Oceňujem príjemný, vysoko profesionálny a ľudský prístup počas celého procesu predaja nehnuteľnosti p. Sekulovej a p. Pillára. Patrí Vám moje ďakujem a dobré referencie budem komunikovať ďalej.

    Ľubomíra Ritterová


Slivkova TUreality

Zuzana Slivková

  • Profesionálne služby, skvelá spolupráca. Môžem iba odporučiť.

    Ján Ceplák
    04.03.2024
  • Už po druhý krát sme sa obrátili práve na túto realitnú kanceláriu a opäť nesklamali. Pani maklérka Zuzka Slivková bola perfektná. Profesionálny a ľudský prístup od začiatku až po koniec. Je vidieť že je to ten správny človek na správnom mieste . Ešte raz sa chceme veľmi pekne poďakovať a prajeme veľa úspechov a spokojných klientov tak ako sme aj my teraz. Ak budeme ešte niekedy potrebovať realitnú kanceláriu rozhodne budete voľbou číslo 1!!!

    Marek Filipko
    30.07.2023
  • Celá kúpa nehnuteľnosti s pomocou Zuzany bola absolútne bezproblémová, rýchla. Vo všetkom čo sme potrebovali nám bola nápomocná.

    Peter Lovic
    25.05.2023
  • Rád by som vyzdvihol profesionálny prístup maklérky Zuzky Slivkovej pri predaji rodičovskej záhrady. Zuzka bola veľmi milá, obetavá, operatívne reagovala na všetky dopyty po tejto nehnuteľnosti. Nasledujúce papierovačky prebehli hladko, nám stačilo iba prísť ich podpísať. Je zrejmé, že ju táto práca baví a je v nej skutočne vynikajúca. V prípade ak budem v budúcnosti riešiť záležitosti s nehnuteľnosťami, určite sa na ňu obrátim.

    Peter Krško
    29.03.2023
  • Veľmi milá pani maklérka, všetko prebehlo rýchlo a hladko. Všetky otázky boli zrozumiteľne zodpovedané. Jednanie aj komunikáciu hodnotím na jednotku. Príjemné a zároveň profesionálne vystupovanie. Ďakujeme za sprostredkovanie nášho nového domova.

    Jana Luknárová
    16.12.2022
  • Prvýkrát sme využili služby realitnej spoločnosti. Pani Slivková nám bola odporučená, kvôli tomu, že dokáže zrealizovať prenájom podľa požiadaviek prenajímateľa. Poradila, ako čo najlepšie odprezentovať byt, tak aby si našiel svojich podnájomníkov. Sme veľmi radi, že nám našla mladú rodinu, ktorá ocení výhody nášho bytu. Určite odporučíme jej služby a v prípade, že budeme potrebovať pomoc, ohľadom realitných služieb, obrátime sa na ňu. Okrem profesionality, má príjemné vystupovanie, čo tiež zanechá dobrý dojem. Veľmi pekne ďakujeme. S úctou E. Simonová a S. Jakab

    Eugénia Šimonová
    15.12.2022
  • Maklérku p. Slivkovú odporúčam všetkým pre jej profesionálny a ľudský prístup, za rýchle vybavovanie pri predaji, za ochotu a ústretovosť, predaj nehnuteľnosti bol oveľa jednoduchší, všetky potrebné úkony vybavila za mňa. Ďakujem a prajem všetko dobré.... 🙂

    Zlatka
    24.10.2022
  • Veľmi pekne ďakujeme p. Slivkovej, ktorá je naozajstná profesionálka vo svojej práci, pre ktorú sa narodila. Skutočne veľmi milá, príjemná a priateľská maklérka s úsmevom, a s dobrou náladou. Profesionalita, ľudskosť a dobrá energia v jednej osobe naraz. Spokojnosť z našej strany je 100%.

    Patrícia Bieliková
    21.10.2022
  • Príjemné vystupovanie, proaktívny prístup a ochota splniť požiadavky, veľmi spokojný, obrátim sa aj v budúcnosti.

    Peter Mácel
  • Veľmi príjemná a šikovná p. Zuzka. Profesionálny prístup, ľudské jednanie a hlavne všetko vybavené extra rýchlo a veľmi dobre. Vrelo odporúčam jej služby. Som milo prekvapený a veľmi pekne ešte raz ďakujem. V budúcnosti ak niečo budem riešiť, určite budem kontaktovať p. Zuzku:) Ďakujem a želám veľa úspechov.

    Michal Debnar
  • Výborná spolupráca, profesionálny prístup a flexibilná spätná väzba. Maximálna spokojnosť. Ďakujem za spoluprácu.

    Eva Petrániová
  • Ďakujem pani Slivkovej za profesionálnosť a ústretovosť. Spoluprácu s ňou vrele odporúčam.

    Dirbák
  • Maximálne profesionálny prístup pani Slivkovej od nafotenia bytu po odovzdanie kľúčov novému majiteľovi. Nemali sme absolútne žiadny problém, výborná komunikácia, rýchle jednanie, viedla nás procesom predaja nasej nehnuteľnosti s presnosťou a všetky informácie sme mali načas. Radosť spolupracovať, budeme len odporúčať. Ďakujeme.

    Helena Hodakova
  • Moje veľké ďakujem patrí pani Zuzane Slivkovej, ktorá mi pomáhala od začiatku pri hľadaní môjho nového bývania v Banskej Bystrici. Vážim si jej profesionálny prístup, ochotu pomôcť a milé jednanie. Ešte raz ďakujem.

    Katarína Loncová
  • Pani Slivková robí svoju prácu naozaj veľmi profesionálne a svedomito. Oceňujem bezproblémovú komunikáciu, milý a priateľský prístup ku klientom a ochotu vyjsť v ústrety. Odporúčam jej služby.

    Martina Výberčiová
  • Ďakujeme veľmi pekne pani Slivkovej za profesionálny prístup k predaju nehnuteľnosti, po celý čas bola vždy milá a ochotná, kedykoľvek vedela odpovedať na každú otázku. Predaj prebehol rýchlo a bez problémov, nemali sme žiadne starosti. Táto realitná kancelária bola TOP voľba. Ešte raz ĎAKUJEM.

    Adam Terlanda
  • Pani Slivková je skutočná profesionálka s úžasným prístupom a jednaním. Veľmi pekne ďakujem za spoluprácu a môžem len odporúčať!

    Lenka Kupcová Zimová
  • Oceňujeme profesionalitu pri riešení našej záležitosti.

    Martina Budacova
  • Profesionálny prístup, milé a ústretové vystupovanie.

    Štefan Šidlovský
  • Touto cestou chcem poďakovať spoločnosti TUreality a pani Zuzane Slivkovej za jej prácu a maximálne profesionálny prístup pri sprostredkovaní kúpy bytu. "Môj sen sa stal skutočnosťou." Odporúčam mojim priateľom a známym jedine spoločnosť TUreality a pani Zuzanu Slivkovú.

    Miroslav Kostráb
  • Oceňujeme profesionálny prístup, ústretovosť a ochotu p. Slivkovej od samého začiatku až po odovzdanie bytu. Ešte raz ďakujeme.

    Kapinayovci
  • Ďakujeme p. Zuzke Slivkovej za pomoc pri predaji nášho bytu. Od prvého stretnutia vzbudila v nás dôveru a nesklamala. Vysoko profesionálny, ale zároveň milý a ústretový prístup od prezentácie nášho bytu až po jeho odovzdanie kupujúcim. Určite jej služby odporúčame, ak by sme znovu menili bývanie, obrátili by sme sa na ňu.

    Manželia Krížovci
  • Chceme obom dievčatám Denisa Muránska a Zuzana Slivková poďakovať za vybavenie nášho nového bytíku a za ich skvelý prístup. Ešte raz veľké ďakujeme. Prajeme veľa úspechov.

    Katarína Ščepánová
  • Aj tentokrát mi Zuzka Slivková našla nového nájomníka môjho bytu za pár dní. Nemusela som riešiť vôbec nič 🙂 Ďakujem sa dlhodobú spoluprácu, ústretovosť a profesionálny prístup.

    Martina Škodová
  • Výborná komunikácia! Oceňujem rýchlu spätnú väzbu so snahou vyhovieť obom stranám a nájsť spoločný kompromis. Úsmev a dobrá nálada boli súčasťou každého stretnutia.

    Dominika Hlad
  • Vyborna spolupraca. Dakujem za profi pristup , dobre rady a rychle a kvalitne jednanie ci uz so mnou, alebo s najomnikmi. Mozem iba doporucit . Sam som bol prekvapeny rychlostou ako sme to cele vyriesili.

    Dušan Hozlár
  • Skvelá spolupráca, ochota, ľudský prístup. Ďakujem.

    Igor Otčenáš
  • Keby som mala povedať, ako si predstavujem spoluprácu s realitným maklérom, tak presne tak, ako tú so Zuzkou Slivkovou. 🙂 Precízna, spoľahlivá a veľmi, veľmi ľudská. Ďakujem.

    Zuzana Hukeľová
  • Príjemné, profesionálne, neúnavné a trpezlivé vystupovanie. Ďakujem.

    Jozef Trnkus
  • Chcem poďakovať Zuzke za profesionálny prístup a odbornú znalosť v realitách a následný servis aký ma byť. Odporúčam nie len kvôli rýchlemu predaju ale aj k spokojnosti oboch strán kupujúci či predávajúci. A aj nad rámec svojich povinností iné info ohľadom inej nehnuteľnosti. Zuzka veľké ďakujem.

    Ján Korytko



Denisa Muránska

  • Som nesmierne spokojná so službami realitnej maklérky p. Denisy Muránskej, ktorá mi nedávno pomohla s nákupom nášho nového domova.. Od začiatku až do konca bola profesionálna, ochotná a vždy s úsmevom na tvári, vyznačovala sa vynikajúcou komunikáciou a vždy bola k dispozícii, keď som potrebovala konzultovať alebo riešiť nejaký problém. Vysvetlila mi každý krok procesu a zodpovedala všetky moje otázky s trpezlivosťou a profesionalitou.

    Soňa Sedúchová
    28.12.2023
  • Chcela by som vyzdvihnúť a oceniť prácu realitnej maklérky Denisy Muránskej za jej jednanie, profesionálny a ľudský prístup pri predaji nášho domu. Bola to skvelá spolupráca, veľmi odporúčam.

    Miroslava Sujova
    20.12.2023
  • Rád by som poďakoval maklérke Denise Muránskej za profesionálny a spoľahlivý prístup v komunikácii a sprostredkovaní kúpy domu v Tajove. Odporúčam.

    Roman Rusnák
    19.12.2023
  • TUreality môžem bez váhania odporučiť. Starostlivosť o zákazníkov na jednotku, komunikácia bez problémov.

    Juraj Kostiviar
    07.12.2023
  • Ďakujeme za túto skvelú maklérku, za jej ochotu, rýchlosť riešiť veci, ústretovosť, všímavosť a najmä ľudskosť, pomoc nám a aj druhej strane pri predaji/kúpe. Pri akejkoľvek otázke/probléme je ochotná to vyriešiť hneď. Odporúčame každému, kto hľadá spoľahlivého makléra. (maklérku v tomto prípade:))

    Zuzana Omelkova
    29.11.2023
  • Pani Muránska je maklérka s naozaj profesionálnym i ľudským prístupom. Ochotne a promptne poskytla všetky potrebné informácie, žiadne zavádzanie, zamlčiavanie, žiadne triky. Čo sľúbila, to aj dodržala. Zároveň je veľmi milá a priateľská osoba, ochotná pomôcť a poradiť aj nad rámec svojich povinností. Spoluprácu s ňou určite odporúčam.

    Marek Žemla
    16.10.2023
  • Spolupráca z pani Muránskou od začiatku nášho stretnutia bola profesionálna, skvelá v priateľskom duchu bola som nad mieru spokojná zo všetkým ešte raz ďakujem a určite ju budem odporúčať "Vašu spoločnosť " mojim známym. Pekný deň

    Marcela Seckarova
    11.10.2023
  • Príjemné a profesionálne vystupovanie, spoľahlivosť a ľudský prístup. Ďakujeme!

    Róbert Jandorf
    11.07.2023
  • Veľmi si vážim prístup pani Muránskej, jej nasadenie, ochotu a profesionalitu. Vždy je po ruke, ochotná promptne všetko vyriešiť. Určite odporúčam.

    Marianna Rondzikova
    11.07.2023
  • Ďakujeme veľmi pekne za profesionálny prístup, predaj nášho bytu prebehol bez problémov, pani Muránska bola veľmi ochotná a milá. Taktiež nám pomohla s kúpou našej novej nehnuteľnosti 🙂 Patrí jej naša veľká vďaka a budeme ju vrelo odporúčať 🙂 Naša vďaka patrí aj jej kolegovi pánovi Pillárovi, ktorý nám spolu s pani Muránskou hľadali naše nové bývanie 🙂

    Zuzana Holicová
    19.06.2023
  • Korektný prístup. Dodržiavanie dohôd, ústretovosť pri jednaní.

    Jozef Fedor
    15.06.2023
  • Ak chcete riešiť predaj, kúpu, alebo prenájom nehnuteľnosti, obráťte sa na pani Muránsku. Môžete si byť istý, že to dopadne dobre. Prevezme na seba všetky vaše starosti a vy sa môžete pokojne venovať svojim veciam. Jej prístup je akčný a koná veľmi flexibilne a profesionálne. A ako bonus vám daruje úsmev a veľa pozitívnej energie. Rozhodne som veľmi vďačná a všetkým pani Muránsku vrelo odporúčam.

    Anna Balčíková
    24.05.2023
  • Veľké poďakovanie pani Muránskej za pomoc pri predaji nehnuteľnosti, cením si jej zodpovedný prístup, ochotu, trpezlivosť, ústretovosť, ľudskosť a samozrejme tiež ďakujem za poradenstvo až po komplexné vybavenie.

    Jana Purdeková
    16.01.2023
  • Ďakujem pani Muránskej pri predaji našej nehnuteľnosti. Určite by som ju odporučila ako maklérku. Profesionálny prístup, rýchlosť, komunikácia. Ďakujeme za darček.

    Katarína Mayerová
    21.09.2022
  • Všetko prebehlo tak, ako ma. Maklérka veľmi ústretová, flexibilná, spoľahlivá. Bola som spokojná, určite odporúčam!

    Lea Kostiviarová
    19.08.2022
  • Boli sme veľmi spokojní, perfektný prístup, maximálny servis, odporúčam.

    René
  • Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať pani Muránskej za profesionálny prístup pri sprostredkovaní predaja našej nehnuteľnosti boli sme maximálne spokojní s celým servisom predaja určite budem všetkým odporúčať

    René Valach
  • Ďakujem pani Deniske za rýchlu a odbornú pomoc pri predaji nehnuteľnosti. Je veľmi ústretová, nápomocná a môžem ju len vrelo odporučiť.

    Iveta Chlebakova
  • Maximálna spokojnosť

    Slezak Ivan
  • Pre profesionálny prístup a starostlivosť o klienta v kombinácii s úžasnými ľudskými vlastnosťami je p. Muránska skvelým realitným maklérom ktorého môžem len odporúčať . Ak v budúcnosti budem riešiť reality určite sa s dôverou obratím na p. Muránsku a skvelý team TU reality.

    Adolf Dananaj
  • Bola som spokojná pani Muránska bola skvelá, ďakujem.

    Monika Čupková
  • Profesionálny a zároveň veľmi ľudský prístup. Vďaka.

    Peter Fabok
  • Oceňujem veľmi milý prístup p. Sekulovej a p. Muránskej, ochotu a ústretovosť. Odporúčam:)

    Gabriela O
  • Ďakujem za rýchle nájdenie podnájmu. Veľmi ľudský a pritom profesionálny prístup. 100% ochota 24/7.

    Ľubomíra Uhrinová
  • Ďakujem za poskytnuté služby a oceňujem profesionálny a osobný prístup p. Muránskej i kolegov z pracoviska v Banskej Bystrici.

    Martin Tuchyňa
  • Ďakujeme za príjemný prístup a profesionálny servis.

    Martina Budacova
  • Ďakujem za veľmi príjemný a vynikajúci prístup pri kúpe. S pani Muránskou sme boli veľmi spokojní.

    Peter Lunter
  • Veľmi pekne sa chcem poďakovať, za profesionálny prístup, rýchle vybavenie, perfektné odkomunikovanie obidvoch strán, pri prenájme bytu. Ďakujem.

    Ingrid Pischová
  • Chceme obom dievčatám Denisa Muránska a Zuzana Slivková poďakovať za vybavenie nášho nového bytíku a za ich skvelý prístup. Ešte raz veľké ďakujeme. Prajeme veľa úspechov.

    Katarína Ščepánová
  • Veľmi oceňujem milý, ľudský a zároveň profesionálny prístup k našej spolupráci. Pani Muránsku môžem všetkým len odporučiť a v budúcnosti by som jej služby realitnej maklérky opäť využila.

    Romana Havettová
  • Ďakujeme pani Deniske Muránskej za špičkový prístup k našim náročným požiadavkám, promptnú a dôslednú komunikáciu a v neposlednom rade za profesionálne jednanie. 🙂

    Lucia Hudáková
  • Profesionálne služby a vystupovanie. Maximálna spokojnosť s rýchlosťou a kvalitou pri prenájme nehnuteľností.

    Karolína Brozmanová
  • Vysoká profesionalita, rýchle jednanie s ľudským prístupom. Veľmi príjemné vystupovanie. Ďakujem za spoluprácu.

    Pavol Novysedlak
  • Ďakujeme pani Muránskej za poskytnuté služby. Za jej ochotu, snahu a promptné jednanie a vybavenie našich požiadaviek. Vždy sa na všetkom dalo dohodnúť v akomkoľvek čase. Určite môžeme len odporučiť novým klientom. Veľká vďaka!

    Kristína Čiliaková
  • Veľmi milá, príjemná a profesionálna pani maklérka. Celý obchod prebehol v absolútnom poriadku; maximálna spokojnosť, môžem len odporúčať.

    Tomáš Pohronsky
  • Ďakujeme za veľmi profesionálne a ľudské jednanie, ochotu, rýchle vybavenie prenájmu, veľmi ďakujeme. Veľmi príjemná osoba, milá, spoľahlivá. S pozdravom, Záslavová s rodinkou

    Ivana Záslavová
  • Veľmi pekne ďakujeme za vysokú profesionálnu aj ľudskú nasadenosť, ochotu riešiť každý problém.

    Milota Vohnoutová
  • Jednanie - príjemné, profesionálne 5/5. Vybavovanie prevodu v rámci normy a možností pri Covide 3-/5, reakcia na požiadavky klienta 5/5, celkové hodnotenie - 4/5, veľmi dobré. Ďakujem.

    Andrej Patka
  • Ďakujem za pohotovú reakciu na moju urgentnú žiadosť o bývanie. Vzhľadom na krátkosť času pani maklérka reagovala pohotovo. V priebehu jedného dňa som mal sprostredkované bývanie, ktoré predčilo moje očakávania. Administratíva a komunikácia úplne bezproblémová a čo veľmi oceňujem je profesionálny prístup, pravdivosť poskytnutých informácií a že sa servis neskončil ani podpisom zmluvy, oceňujem záujem zo strany makléra, či všetko bez problémov prebehlo aj po nasťahovaní. Agentúru môžem len odporučiť a ďakujem za príjemné a komfortné bývanie neďaleko centra Banskej Bystrice.

    Róbert Šudy
  • Ďakujem veľmi príjemná a láskavá super vystupovanie, ochotná. Odporúčam a ešte raz ďakujem.:) Spokojnosť, pozdravujem.

    Rene Kielar



Ivan Rabiňák

  • Super prístup, ústretovosť, profi riešenie, človek na mieste, kam patrí....ďakujem za pomoc. ....

    Milan Katreniak
    25.09.2022
  • Veľmi príjemná komunikácia, vždy bol k dispozícii a obchod prebehol zo strany realitky a realitného makléra úplne v poriadku. Ďakujem pekne aj za milú pozornosť pri preberaní bytu. Prajem veľa dalších úspešných obchodov.

    Anna Gregusova
  • Dobrý deň, ďakujem p. Rabiňákovi za veľmi seriózny a profesionálny prístup pri predaji bytu. Som spokojná s jeho prístupom. Je ústretový, flexibilný a ochotný poradiť, keď je treba.

    Stanislava Selecká
  • Ďakujeme pánovi Rabiňákovi za úžasný prístup, vysokú profesionalitu a príjemné jednanie, rýchlu a dobrú organizáciu. Veľmi sme vďační.

    Andrej a Eva Milatovi
  • S maklérom sme boli maximálne spokojní. Skvelá, rýchla spolupráca. Odporúčame.

    Jana Babeľová
  • S poskytovanými službami a servisom spojeným s prenájmom môjho bytu som bola max spokojná, hlavne s pánom Rabiňákom, s jeho prácou a prístupom. Ďakujem a určite ho budem odporúčať aj známym.

    Zuzana Roskova
  • Rada by som touto cestou vyjadrila spokojnosť s prácou pána Rabiňáka. Skutočne veľmi rýchlo, už po jednom telefonáte nám pomohol nájsť, čo sme hľadali. Reagoval pohotovo, mal odpovede na všetky naše otázky, bol veľmi príjemný a priateľský. 🙂 A ďakujeme za časové prispôsobenia sa pri dohadovaní vecí.

    Patrícia Kopejová


vargova tureality

Denisa Vargová

  • Pani Vargová je veľmi zorganizovaná a spoľahlivá maklérka, o každom kroku v procese predaja a prepisu nehnuteľnosti ma ihneď informovala, takže som sa nemusela dožadovať informácií. Všetky potrebné dokumenty mala hneď pripravené a celý priebeh bol plynulý. Veľmi som spokojná s jej službami a odporúčam ju každému kupujúcemu / predávajúcemu!

    Katarína Klimentová
    23.01.2023
  • Ďakujeme pani Vargovej za profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti, boli sme spokojní. Odporúčame.

    Lenka Klimentová
    19.12.2022
  • Veľmi profesionálny prístup. Ochota pomôcť pri kúpe a predaji nehnuteľnosti. Zabezpečené procesy od začiatku až po koniec.

    Matej Kapusta
    16.12.2022
  • Ďakujem pani Denise Vargovej za vysokú profesionalitu pri kúpe bytu. Oceňujem milé vystupovanie, rýchle jednanie a ochotu pomôcť v celom procese. Určite odporúčam a ďakujem.

    Peter Švec
    08.12.2022
  • Chcela by som veľmi pekne poďakovať pani maklérke Deniske Vargovej za pomoc pri predaji bytu. Bola vždy ochotná, milá a okamžite komunikovala. Oceňujem promptné a vysoko profesionálne vybavenie predaja nehnuteľnosti. V neposlednom rade musím vyzdvihnúť jej ľudský prístup a jednanie. Určite odporúčam a prajem jej veľa úspechov.

    Mária Debnárová
    13.10.2022
  • Kúpa nehnuteľností prebehla bez problémov a zároveň je aj spokojnosť.

    Roman Staník
    07.10.2022
  • Pani maklérka Denisa Vargová má veľmi ľudský, ústretový a v neposlednom rade aj profesionálny prístup. Na naše akékoľvek otázky sa snažila k našej spokojnosti hneď odpovedať. Odporúčam ju ako človeka na správnom mieste každému, kto plánuje kupovať, pripadne prenajímať nehnuteľnosť. Touto cestou sa jej chceme poďakovať a zaželať jej veľa pracovných úspechov a spokojných klientov. My nadmieru sme. Ďakujeme. Nová majiteľka s rodinou. Slnečná 4 Banská Bystrica.

    Denisa Parobekova
    07.09.2022
  • Ďakujeme realitnej maklérke pani Denise Vargovej za skvele vykonanú prácu pri kúpe nehnuteľností v Banskej Bystrici. Oceňujeme jej odbornosť, dôslednosť, ústretovosť, vyváženosť rizík pre obidve zúčastnené strany a ľudský prístup počas celého procesu kúpy a predaja nehnuteľnosti, ktorý spoľahlivo vyriešila do úplného ukončenia. Želáme všetko dobré a ďalších spokojných klientov.

    JUDr. Jozefa Dudovičová a MUDr. Jakub Oleš
    05.08.2022
  • Pani Vargová je veľmi príjemná, profesionálna a spoľahlivá maklérka, celý predaj bytu prebehol bez problémov, nemala som jedinú starosť všetko vybavila za mňa. Napriek tomu že som si neželala spoluprácu s realitnou kanceláriou, som rada že kupujúci si vybrali pani Vargovú, v budúcnosti by som s kúpou či predajom nehnuteľnosti určite tiež oslovila práve ju. Ďakujem!

    Tatiana Brhlikova
    04.08.2022
  • Boli sme úplne spokojní s celkovým prístupom oboch maklérov, s ktorými sme celý čas komunikovali. Vrelo odporúčame.

    Alexandra Matusovova
  • Touto cestou by sme sa chceli veľmi pekne poďakovať realitnej maklérke pani Denise Vargovej, ktorá nám pomáhala s kúpou nášho rodinného domu. Jej profesionálny, ako aj ľudský a empatický prístup nám už od začiatku dával istotu, že s jej pomocou všetko prebehne hladko a bezproblémovo. Vďaka pani Vargovej sme sa dostali k nášmu vysnívanému bývaniu a vieme, že by sme ju určite odporučili aj všetkým našim známym. Ďakujeme za túto skúsenosť a želáme jej ešte veľa rovnako spokojných klientov.

    Ján Kolla, Lívia Čatlošová


Mešťanová Tureality

Lucia Mešťanová

  • Chcem poďakovať pani Mešťanovej za profesionálny prístup, ústretovosť a ochotu pri predaji mojej nehnuteľnosti. Chcem vyzdvihnúť hlavne komplexnosť pri predaji aj administrácii, vysokú odbornosť pani Mešťanovej, ale taktiež profesionalitu kancelárie TU reality. Veľká spokojnosť, určite budem odporúčať priateľom a známym. Ešte raz veľké ďakujem.

    Jana Klimentová
    01.03.2024
  • Chcel by som touto cestou poďakovať realitnej kancelárii a pani Mešťanovej za sprostredkovanie kúpy bytu. Veľmi kladne hodnotím ústretový a profesionálny prístup, poradenstvo, ako aj hladký priebeh pri samotnej kúpe či kompletnej administrácii spojenej s prepisom nehnuteľnosti. Starostlivosť o klienta je v tejto realitke na TOP úrovni a preto môžem Vaše služby len a len odporúčať.

    Marek Riehs
    04.02.2024
  • Veľmi príjemná a jednoduchá komunikácia. Ochota o radu či pomoc. Slečna bola veľmi charismatická. Patrí jej veľká vďačnosť.

    Anna Oravcová
    15.01.2024
  • Ďakujem Lucii Mešťanovej za profesionálny prístup pri predaji bytu a vybavenie všetkého potrebného okolo toho. Radosť spolupracovať.

    Emil Mički
    14.12.2023
  • S maklérkou Luciou Mešťanovou som bola veľmi spokojná. Keďže ja sa do týchto vecí vôbec nevyznám, všetko som jej zverila do rúk a myslim, že sa o mňa postarala výborne. Hneď pochopila, že za mňa treba všetko vybaviť. Zrealizovala pre mňa predaj bytu, aj kúpu nového. Ak náhodou by som aj v budúcnosti riešila niečo s nehnuteľnosťami, určite sa obrátim na TU Reality a pani Mešťanovú budem odporúčať všetkým známym.

    Vanda Beličková
    25.09.2023



Ľudovít Šmelko

  • Ďakujem za promptné a profesionálne služby. Pán Šmelko je veľmi ústretový a príjemný maklér, ktorý je ochotný pomôcť, vysvetliť a pri vybavovaní náležitostí s Katastrom veľmi rýchly. V prípade ak zvažujete využiť služby realitnej kancelárie v Bratislave a potrebujete niekoho na koho sa môžete v týchto službách spoľahnúť, pána Šmelka ako aj TUreality určite vrelo odporúčam!

    Martina K
    07.09.2022
  • Vážená pani/vážený pán, rada by som touto cestou vyjadrila svoju spokojnosť so službami, ktoré nám poskytla realitná kancelária TUreality - pobočka Bratislava, a to v zastúpení pána Ľudovíta Šmelka. Pán Šmelko jednal na vysokej profesionálnej úrovni, promptne komunikoval, spoľahlivo a včas informoval o všetkých sprostredkovateľských činnostiach a postupe. Sme s manželom naozaj potešení, že sme stretli stopercentného profesionála, ktorý rozumie svojej práci a je zároveň milým a príjemným človekom. TUreality rozhodne odporučíme našim priateľom a známym. So srdečným pozdravom, Ing. Iveta Ž.

    Ing. Iveta Ž
  • Dobrý deň, som veľmi spokojná s Vašou realitnou kanceláriou,najmä s Vašimi maklérmi pánmi Jankom Haluškom ,ktorý mi veľmi pomohol pri predaji bytu v Žiline a doporučil svojho kolegu Ľudovíta Šmelka, ktorý s vysokou profesionalitou, prístupom a zodpovednosťou mi pomohol pri kúpe bytu v Bratislave. Veľmi pekne ďakujem, služby vašej realitnej kancelárie budem odporúčať v mojom okolí.

    doc.Ing.Katarína Šlopková,CSc
  • Nie po prvý krát sme oslovili realitnú kanceláriu, ale po prvý krát sme sa stretli s maximálnou ochotou, ústretovosťou a profesionalitou, za čo patrí naše veľké ĎAKUJEME najmä p. Šmelkovi, ktorý nie je len realitný maklér, ale v prvom rade človek, ktorému záleží nielen na dobrom mene spoločnosti, ale v prvom rade na svojich klientoch. Svojou ochotou, flexibilitou a zanietenosťou pre spokojnosť všetkých ukázal, že napriek tomu, že konkurencia na trhu realít je dnes veľmi veľká, TUreality sa môže oprávnene pýšiť menom "spoľahlivá spoločnosť pre svojich klientov". Ešte raz ďakujeme a prajeme Vám veľa pracovných úspechov. Rodina Megová

    Magdaléna Megová


Machovič tureality Bratislava

Aleš Machovič

  • S pánom Machovičom maximálna spokojnosť. Sprevádzal celú dobu, celý proces kúpy nehnuteľnosti, od prvej obhliadky až po jej odovzdanie. Nie je čo vytknúť.

    Martin Tkáč



Marco Totka

  • Pán Totka je veľmi šikovný , rýchly a profesionálny maklér, ktorý mi kedykoľvek zdvihol mobil keď som niečo potreboval. Pomohol mi pri sprostredkovaní nadobudnutia nehnuteľnosti , za čo mu veľmi ďakujem. 5/5

    Juraj Kubica
    24.11.2022


malovec tureality

Vladimír Malovec

  • Ústretový, ochotný a hlavne profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Určite každému odporúčam využiť maklérske služby pána Malovca.

    Ľudovít Janšo
    30.05.2023

kollár tureality

Mgr. Slavomír Kollár

  • Chcel by som touto cestou poďakovať za skvelý servis a hlavne za prístup a ochotu pána Kollára pri predaji bytu na JC Hronského v Bratislave. Po mnohých našich predchádzajúcich realitných realizáciách môžeme konštatovať, že pán Kollár odovzdal maximum a svojou dochvíľnosťou a profesionalitou výraznou mierou prispel k realizácii tejto transakcie. Ešte raz vďaka a s prianím pekného dňa.

    M. Tomašovič
    03.12.2023


daniela macejechova

Daniela Macejechová

  • Ďakujem p. maklérke Daniele,za vynikajúci prístup, ochotu a každodenný úsmev na tvári, s ktorým všetko vybavuje. Veľká spokojnosť. Viem na koho sa obrátim, keď budem opäť potrebovať, kúpu, alebo predaj. Veľké ďakujem!

    Beata Prnová
  • Perfektný prístup. Ochotne vybavila všetko čo bolo treba a vždy pomohla s úsmevom na tvári 🙂

    Tomáš Holier




Ing. Tomáš Šimko

  • Veľké ďakujem patrí Ing. Šimkovi za promptný predaj mojej nehnuteľnosti. Vyzdvihujem jeho ľudský prístup a profesionalitu. Prajem Vám pevné zdravie a veľa spokojných klientov, určite Vás budem odporúčať.

    Daniela Nagyová
    03.11.2022
  • Týmto sa chcem poďakovať pánovi Ing. Tomášovi Šimkovi za odborný a ľudský prístup pri predaji bytu, vrelo ho odporúčam.

    Daniel Špánik
    02.11.2022
  • Skvelá práca a profesionálny prístup, vrelo odporúčam...

    Jaroslav Bálint
    23.09.2022
  • Som veľmi spokojná. Veľmi ústretový, venuje sa klientom. Vidieť, že ho práca baví, budem určite odporúčať.

    Eva Kravcova
  • Vyjadrujem úplnú spokojnosť s predajom našej nehnuteľnosti a počítam s vami aj do budúcna.

    Vladimír VARGA
  • Touto cestou sa chceme velmi pekne poďakovať pánovi Šimkovi za rýchly a zodpovědný předák nehnuteľnosti. Boli sme vo všetkých smeroch s vámi velmi spokojený. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme.

    Gejza Aboši
  • prístupom pána Šimka som veľmi spokojný. Ochotne poradil a vybavil potrebné záležitosti spojené s kúpou bytu. Jasne vysvetlil aktuálny stav procesu kúpi bytu a všetky nasledujúce potrebné kroky.

    Martin Šolc
  • Ďakujem Ing. Šimkovi za profesionálny a ľudský prístup pri predaji bytu. Ochotný, trpezlivý, empatický. Správny človek, na správnom mieste. Svoju prácu vykonáva s plným nasadením, aj nad rámec svojich povinností. Prajem pevné zdravie a úspechy v práci. Ďakujeme.

    Marcela Szentkuti
  • Vďaka pánovi Tomášovi Šimkovi prebehol predaj našej nehnuteľnosti bez problémov, zbytočných naťahovačiek a hlavne rýchlo. Oceňujem jeho profesionálny a hlavne ľudský prístup a prajem veľa pracovných a osobných úspechov. Ďakujeme pán Šimko

    Anna Meteňková
  • Chcem sa veľmi pekne poďakovať pánovi Šimkovi za jeho prístup pri sprostredkovaní predaja môjho bytu v Košiciach na Havanskej ul. Reagoval promptne a profesionálne, vybavil všetko a jeho ľudský prístup ma veľmi oslovil. Myslím si, že Vaša spoločnosť TU Reality bude mať úspechy práve vďaka takým ľuďom, ako je Tomáš Šimko. Ďakujem za profesionálnu prácu a prajem pánovi Šimkovi aj vašej realitke všetko dobré a mnoho úspechov.

    Vladimír Krivjaník
  • Veľmi dobrá, otvorená komunikácia, ochota riešiť veci rýchlo, seriózne a hlavne empaticky voči nám ako zákazníkom. Veľká spokojnosť.

    Daniel Lukáč
  • S prístupom a ochotou pána Šimka počas celého priebehu obchodu som bola maximálne spokojná. Svoju prácu odvádza s vysokým nasadením a ochotou pomôcť nám.

    Michaela Bičkošová


Renáta Sopková

  • Dobrý deň. Ďakujeme za krásne bývanie ktoré p. Sopková pre nás vybavila. Od prvého dňa po vybavenie všetkého bola s nami v kontakte, prístup najlepší aký sme stretli a veľmi ľudský. Tešíme sa že sme prišli práve ku vám TU reality. Odporúčame ďalej a prajeme veľa úspechov a veľa spokojných zákazníkov. Vlaďka, Anton a malý Kristianko 🙂

    Vlydaslava Shediva
    03.10.2023
  • Dobrý deň chceli by sme pani Sopkovej za to že je ľudsky a profesionálny prístupná, za to že vždy bola ochotná, vždy plná energie ktorú dokázala priniesť aj na nás. Boli sme veľmi spokojní so spoluprácou a veľmi veľmi pekne ďakujeme a prajeme ešte veľa pracovných aj osobných úspechov.

    Marcela Semančáková
    02.08.2022
  • Jediná a seriózna realitka, dokázali spolupracovať a uskutočniť bleskový predaj nehnuteľnosti. Stále sme boli informovaní o každom kroku, žiadny problém. 100% spokojnosť.

    Peter Janočko
  • Ďakujeme za profesionálny, ľudský prístup, a ochotu. My sme boli maximálne spokojní, určite ak v budúcnosti budeme potrebovať realitku, kontaktujeme p. Sopkovú ☺ Veľmi milá pani, vždy ochotná vyjsť v ústrety ☺. Ďakujeme

    Lucia Šoltésová
  • Ďakujem za príjemnú spoluprácu. Celý obchod prebehol bez problémov. Veľká spokojnosť.

    Ivan Gabzdil
  • Ďakujem za profesionálny prístup, ústretovosť a ľudský prístup pri vybavovaní kupovaní bytu, kedy mi pomohla vo veciach, ktoré si myslím ani nemusela, ale tu sa ukázala jej ľudskosť, za čo jej patrí veľké poďakovanie. Moja spokojnosť bola maximálna. ĎAKUJEM

    Anna Tokeska

angela polakova

Angela Poláková

  • Chceme sa poďakovať pani Polákovej.. Sme veľmi spokojní, ako to všetko prebiehalo, s Vašou profesionalitou, ústretovosťou, jednaním, príjemným vystupovaním a skvelo odvedenou prácou.

    rodina Praznovská
    27.03.2023
  • Predovšetkým chcem u p. Polákovej oceniť jej komunikatívnosť, ústretovosť a ochotu. Ako obrovské plus vnímam skutočnosť, že vždy zdvíha telefón a okamžite rieši potrebné náležitosti. S jej službami som spokojný. Vďaka nej sme kúpili byt, aký sme si predstavovali.

    Tomáš Dvorský
  • ANGELIKA, MARKÍZA MAKLÉROV Dovolil som si takto titulovať pani Polákovú po osobnej skúsenosti s ňou. Na stránke TUreality som našiel zaujímavý pozemok, taký, ktorý úplne zodpovedal mojim predstavám a aký som nevedel nájsť za posledných 10 mesiacov. Už prvý dojem z pani Angeliky, počas telefonického rozhovoru s ňou, bol úplne iný, ako som bol doteraz zvyknutý u iných maklérov z iných RK. Prekvapil ma predovšetkým jej príjemný, zvonivý hlas. Avšak, hlavným dôvodom, pre ktorý som sa rozhodol napísať týchto pár viet, bol jej osobný prístup a správanie sa počas obhliadky pozemku. Vôbec nepôsobila ako "odmeraná tvrdá profesionálka", ktorá svoj cieľ dosahuje vždy iba cez mŕtvoly a peniaze. Počas obhliadky, ktorá trvala vyše hodiny, som dostával uspokojivé faktické odpovede na moje nekonečné otázky. Bolo zrejmé, že si dala tú námahu, aby si naštudovala všetko podstatné o ponúkanej nehnuteľnosti. Na záver obhliadky mi povedala, aby som doma v kľude o všetkom popremýšľal, keď bude treba, môžeme sa znovu stretnúť a môžem jej kedykoľvek zavolať. Nenútila, netlačila, nestresovala, bola trpezlivá. A prečo som toto všetko napísal? Zažil som totižto maklérov, ktorí mi nevedeli povedať do telefónu ani len základné rozmery nimi ponúkaných pozemkov. Dokonca, keď som v ten deň u nich nič "nekúpil" a volal som o dva dni neskôr, mobil ani nedvihli, ani nezavolali naspäť. Všetko presne v duchu : " Ak hneď nekúpiš, potom už neotravuj !" Vážená RK, tlmočte prosím moju spokojnosť a poďakovanie pani Angelike.

    Ivan Horáček
  • Dobrý deň, jsme občani z České republiky a tiež sme sa obrátili na zdejší realitnú kancelár TU Reality na paní maklérku Angelu Polákovou, aby nám zprostredkovala nákup aj predaj nehnuťelnosti ktorú máme na okrese Nové Zámky. Už ze vzdáleného príchodu k nám paní maklérka Poláková vyzařovala zo svojej ľudský osobnosti profesionálný odbornosti aj prístupu že uzatvoríme daný obchod ktorý nemal žiadnu chybu, ba navíc paní maklérka Poláková nám ako obyčajným občanů podala pomocnú ruku aj s pomocnou prácou v domčeku pokud by bolo potreba, což sa nikde jen tak nevidí v takomto prístupu realitního makléra a malo by takých ľudí maklérov být viac, ktorý nezyštne aj dobrým slovom a pohlazením na duši pomožu. Paní makléřka ANGELA POLÁKOVÁ zostala v našich českých srdcích a rádi na její osobnost zo srdca vzpomínáme. Paní maklérka Poláková dává dobrú energii ako slnéčko. Takový skutečně dobrý makléry by mali aj být finančně riadně odměmený aby nám neutekali inam ke konkurecii. Vážené paní maklérce Angele Polákové za její profesionálny osobnostný prístup moc ďakujeme a ako takový Realitný kancelárii prajem veľa dobrých maklérov aby toto poslání brali skutočne ako "koníček" Paní maklérka Angela Poláková ma další benefit, a to aj že její osobnosť je velice vztrícna, obetavá, spolehlivá a odpovědná za svoje každé slovíčko,má velké srdca pre všetkých dobrých a čestných ludí a tohoho si velice ctíme. Prajem všetkým vašim zamestnancům TU Reality hodně osobných a pracovných úspechů a veľa zdravia.

    Jan Beneš
  • Dobrý deň, sme z levického okresu a mali sme na predaj rodinný dom po zosnulých rodičoch. Pokúšali sme sa ho predať 8 rokov aj z vlastných síl aj prostredníctvom iných realitných kancelárií, ale márne. Až nás oslovila pani Poláková, ktorá sa dozvedela, že máme snahu predať dom. Už prvé kontakty s ňou boli veľmi povzbudzujúce. Je to veľmi milá, srdečná a spoľahlivá pani, ktorá má veľmi dobrý, ľudský prístup ku svojej práci a má snahu ľuďom pomôcť. Jej snaha o predaj nášho domu nakoniec skončila úspechom, dom je predaný, my sme spokojní a sme veľmi radi, že sme túto pani maklérku mohli spoznať. Ľudskosť a jej nezištná pomoc znamená mnohokrát viac ako akékoľvek iné vlastnosti, samozrejme oceňujeme aj jej odborné znalosti. Prajeme jej veľa úspechov, tak v pracovnom ako aj v osobnom živote. rodina Fehérová

    Alžbeta Fehérová


pavel ganecz

Ing. Pavel Ganecz

  • Chcem sa poďakovať maklérovi pánovi Ing. Pavlovi Ganeczovi za profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Ešte som nemal makléra, ktorý by mi priniesol zmluvy domov, milo ma to prekvapilo. Tiež ma milo prekvapilo že realitka zaplatila kolky na katastri. Makléra musím pochváliť za komunikáciu, korektnosť a spoľahlivosť. Kedykoľvek som zavolal ,vždy som sa dovolal. Ešte raz ďakujem.

    Vladimír Šmehyl
  • Chceli by sme sa poďakovať Ing. Pavlovi Ganeczovi za absolútne profesionálny prístup a ochotu pri jednaní ohľadom ponuky a predaja nehnuteľností, ktoré má vo svojom portfóliu. Vďaka nemu aj napriek tohto ťažkého obdobia vždy dokázal byť včas na dohodnutom mieste, za každým mal perfektné vystupovanie, vždy vedel dobre poradiť a bol ochotný pomôcť vo všetkom, o čo sme ho požiadali. Vedel profesionálne odpovedať na všetky otázky, ktoré nás zaujímali a vďaka nemu sme zmenili pohľad na činnosť realitných maklérov. Vyslovujeme absolútnu spokojnosť s jeho aktivitami v oblasti ponuky a predaja nehnuteľností a oceňujeme jeho inzerciu na webových portáloch. Rodina Nováková.

    Peter Novák



Milota Balková

  • Ďakujeme pani Balkovej za jej odbornosť, profesionálny prístup a ústretovú prácu. Je to Pani Maklérka, ktorú oslovíme vždy, keď potrebujeme maklérske služby. Vždy sa môžeme na ňu na 100% spoľahnúť. Jej služby vrelo odporúčam!

    Zuzana Lackanova
    20.12.2023
  • Ďakujeme veľmi pekne p. Balkovej za jej profesionálny a ústretový prístup, rýchlosť a precíznosť. Všetko prebehlo podľa našich predstáv a jej kvalitnú prácu môžeme ďalej len odporučiť. Ďakujeme.

    Paulína
    13.11.2023
  • Touto cestou, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať p. Balkovej za jej úžasný, spoľahlivý a profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Už pri prvom stretnutí na mňa zapôsobila veľmi empaticky a pozitívne a bolo vidieť, že má rada svoju prácu a pristupuje k nej zodpovedne. Počas celej doby procesu mi vždy s maximálnou ochotou poradila a zároveň ma informovala o jej priebehu. Pani Balkovú vrelo odporúčam všetkým, ktorí sa rozhodnú kúpiť alebo predať nehnuteľnosť, nakoľko som bola s jej službami veľmi spokojná. Ešte raz srdečná vďaka, prajem veľa úspechov v práci a veľa spokojných klientov.

    Zuzana
    10.11.2023
  • Pri predaji nehnuteľnosti som dostala odporučenie na vašu kanceláriu a menovite na p.Balkovú. Sprostredkovanie predaja prebehlo podľa mojich predstáv a na základe vzájomného dohovoru. Pani Balková ma presvedčila o svojom profesionálnom a ľudskom prístupe. Celá realizácie predaja bola hlavne o vzájomnej komunikácii a jej prístupe. Služby pani Balkovej môžem len odporučiť rovnako ako aj vašu realitnú kanceláriu TUreality. S pozdravom Jana Turtáková

    Jana Turtáková
    07.11.2023
  • Ďakujeme veľmi pekne pani Balkovej za dobre odvedenú prácu. Všetko prebehlo v najlepšom poriadku k obojstrannej spokojnosti ako predávajúcich, tak aj kupujúcich.

    Miroslav Šeďo
    03.11.2023
  • Spolupráca pri predaji nehnuteľnosti s pani Balkovou bola ukážková a na profesionálnej úrovni. Oceňujem vysokú odbornosť , ústretovosť aj ľudský prístup. Presne tak som si predstavovala spoluprácu s realitnou kanceláriou. Prajem jej veľa ďalších spokojných klientov.

    Jana Turtáková
    29.10.2023
  • Ďakujeme p. Balkovej za bezproblémovú kúpu bytu.

    Dana Šeďová
    28.10.2023
  • Kupovali sme rodinný dom prostredníctvom exkluzívneho predaja realitnej maklérky pani Miloty Balkovej z TU Reality. Vecne nám hneď na začiatku rámcovo objasnila celý postup pri kúpe i jej úlohu pre predávajúceho a kupujúceho. Vyskytli sa aj komplikácie a okolnosti, na ktoré okamžite reagovala, poradila a pragmaticky spoľahlivo vyriešila - všetko s nadhľadom a optimistickým ľudským prístupom. V celkovom hodnotení od prvej obhliadky až po prevzatie rodinného domu - kúpa prebehla rýchlo a k mimoriadnej spokojnosti všetkých. Veľmi oceňujeme ústretovosť a profesionalitu pani Balkovej, vrelo ju odporúčame a prajeme jej veľa pracovných i osobných úspechov.

    Gabriel a Beáta Cibirovci
    24.08.2023
  • Takto si predstavujem dobru prácu realitného makléra. Pani Balková vedela všetko zabezpečiť, vyriešiť. Z mojej strany absolútna spokojnosť.

    Patricia Kralova
    07.07.2023
  • Som veľmi spokojný so spoluprácou. Vždy ochotná pomôcť a poradiť. Mali sme problémy pri predaji, ktoré sme zvládli vyriešiť. Určite aj v budúcnosti sa na Pani Balkovú obrátim ak budem potrebovať niečo predať.

    Jan Valentiny
    05.07.2023
  • Rýchle a profesionálne jednanie. 100% spokojnosť!

    František Ondrejička
    03.07.2023
  • Aj keď proces kúpy chalupy bol problémový a zdĺhavý, pani Balková to zvládla na výbornú. Ďakujeme a vrelo ju odporúčame.

    Jana Janigová
    28.06.2023
  • Pani Balková najlepšia realitná maklérka na Liptove. Veľké poďakovanie za skvelú profesionálnu prácu a ľudský prijemný prístup. Bola nám k dispozícii vždy, keď bolo potrebné niečo riešiť a naša kúpa bytu tých situácií mimo bežný rámec mala viac. Riešila ich vždy pohotovo a kľudne. Spoluprácu s pani Balkovou odporúčam a hodnotím ako nadštandardnú. Želáme veľa spokojných klientov. Ste na správnom mieste.

    Serhii Faryha
    28.06.2023
  • Chceli by sme sa po ďakovať pani Balkovej za spoluprácu pri kúpe aj predaji nehnuteľnosti. Je milá a ochotná vždy pomôcť. Ďakujeme a odporúčame aj ďalším záujemcom:)

    Martina Polláková
    21.06.2023
  • Ďakujeme za skvelý prístup, ochotu pomôcť a trpezlivosť.

    Miroslava Pitekova
    18.06.2023
  • Chcem sa poďakovať za profesionalitu, ústretovosť a flexibilný prístup.

    Bartovič Vladimír
    11.06.2023
  • Spokojnosť maximálna. Pomohla nám zrealizovať náš sen o peknom bývaní.

    Soňa Vernarecova
    07.06.2023
  • Profesionálny a spoľahlivý prístup. Vrelo odporúčam pani Balkovú nakoľko bol tento predaj nehnuteľnosti dosť komplikovaný zvládla to na výbornú. Skvelá práca 🙂

    Tomáš Vernarec
    05.06.2023
  • Veľká spokojnosť zo spolupráce Tu reality, hlavne veľké vďaka pani Milote Balkovej za skvelú prácu a trpezlivosť. Naj maklérka na Liptove ❤

    Marek Jendrus
    04.06.2023
  • Ďakujem pani Balkovej za super spoluprácu pri kúpe bytu, za jej profesionálny prístup a bezproblémový priebeh. Vrelo ju môžem odporučiť všetkým pri kúpe aj predaji nehnuteľnosti. Ďakujem.

    Miroslava Nemcová
    24.05.2023
  • Ďakujem pani Balkovej za profesionálny prístup pri predaji bytu. Oceňujem jej spoľahlivosť, ústretovosť, ochotu poradiť, pomôcť a všetko vysvetliť. Prajem jej veľa úspechov v práci aj osobnom živote.

    Ingrid Tomlyová
    24.05.2023
  • Spoluprácu s pani Balkovou hodnotíme veľmi pozitívne. Ďakujeme za profesionálny, zároveň však ľudský prístup a ochotu problém vždy rýchlo a precízne vyriešiť k spokojnosti kupujúcich aj predávajúcich.

    Lýdia Kňazovičová
    18.05.2023
  • Ďakujeme pani Balkovej za profesionálny a diplomatický prístup pri kúpe rodinného domu a predaji bytu, vždy ochotnú, milú a trpezlivú pomôcť a byť k dispozícii, keď sme ju potrebovali.

    Martin a Anna Fridmanovci
    11.05.2023
  • Veľká vďaka pani Balkovej za profesionálne odvedenú prácu všetko išlo bezproblémovo a je aj Vašou zásluhou, že sa môžeme tešiť z nového bývania! Ďakujeme!

    Nikoleta Bednarčíková
    09.05.2023
  • Spokojnosť, ďakujeme za pomoc pri kúpe bytu, profesionálny a rýchly prístup.

    Michal Hladký
    04.04.2023
  • Opäť veľmi pekne ďakujem pani Balkovej za jej služby. Bola to naša 4 spolupráca. Tak, ako pri tých predchádzajúcich, všetko prebehlo na profesionálnej úrovni a bez komplikácií. Ďakujem za jej profesionálny a zároveň ľudský prístup. Radosť je s ňou spolupracovať.

    Zuzana Lackaňová
    08.02.2023
  • Chcem touto cestou poďakovať pani Balkovej nie len za profesionálny, ale hlavne za ľudský prístup pri predaji rodinného domu v Kráľovej Lehote. Všetky prekážky prekonala v pohode a s úsmevom. Keď hľadáte človeka pre ktorého je riešením-ako by sa to dalo a nie jednoduché- nedá sa, tak hľadáte pani Balkovú? 🙂 Ďakujem Hybbenová

    Jarmila Hybbenova
    30.01.2023
  • Oceňujem profesionálny prístup p. Balkovej. Promptnosť a napomocnosť pri riešení problémov a schopnosť nájsť konsenzus medzi predávajúcim a kupujúcim. V pripade potreby využitia služieb realitneho maklera, p. Balkovu urcite odporucam. Dakujem

    Juraj Staron
    16.12.2022
  • Veľké poďakovanie p. Balkovej za predaj našej nehnuteľnosti v Ľubeli. Boli sme veľmi spokojní s prácou p. maklérky a bezproblémovým rýchlym predajom našej chalupy.

    manželia Hunanovci
    27.11.2022
  • Veľmi pekne sa chcem poďakovať pani Balkovej, ktorá mi pomohla s predajom bytu. Za týždeň urobený predaj aj s odovzdaním bytu. Bolo to veľmi rýchle a profesionálne! ĎAKUJEM!!!

    Radoslav Petrovič
    26.11.2022
  • 4-krát sme kupovali a predávali nehnuteľnosť, vždy sme boli spokojní s maklérmi, ale toto bol zážitok. Rýchlosť, ústretovosť, priamosť, milota 🙂 nemáme slov a blahoželáme k takej pracovníčke.

    Gabriel Martiniak
    26.11.2022
  • Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať pani Balkovej za profesionálny prístup, ochotu, pomoc v každej oblasti ohľadom kúpy bytu. Patri jej veľké ĎAKUJEM!

    Radoslav Petrovič
    07.10.2022
  • Spokojnosť, oceňujem profesionalitu a drive pani Balkovej, len niekedy trosku ten plyn ubrať. Nech sa Vám len darí a hlavne veľa spokojných klientov.

    Katarína Ondrušova
    30.09.2022
  • Veľké ĎAKUJEME patrí pani Milotke Balkovej za vysoko profesionálny prístup pri predaji bytu. Je to správna žienka - spoľahlivá, šikovná, ústretová, milá, vždy usmiata, ochotná všetko vysvetliť a poradiť. Prajeme Vám veľa spokojných klientov, nech sa Vám darí. S úctou Mikloškovci.

    Jana Miklošková
    27.09.2022
  • Rada by som poďakovala pani Balkovej za jej profesionálny prístup pri prenájme našej nehnuteľnosti. S pani Balkovou máme vynikajúcu spoluprácu, jej služby sme využili už niekoľkokrát a o oslovení iného makléra sme ani neuvažovali. Pani Balková je profesionálna, ústretová, nápomocná v každej situácii. Je radosť s ňou spolupracovať.

    Zuzana Lackaňová
    26.09.2022
  • Moje veľké poďakovanie patrí p. Balkovej...,spojenie príjemného s užitočným, prenájom nádherného bytu za jej pomoci, šikovná to žienka, býva sa nám úžasne, ďakujeme.

    Denisa Jurikova
    24.08.2022
  • Ďakujeme za služby ktoré pre mňa urobila, za jej trpezlivosť, lebo to trvalo dlho. Ďakujem realitnej kancelárii, pani Milota Balková boli sme veľmi spokojní a vďační.

    Anton Horváth
    23.08.2022
  • Moje poďakovanie patrí pani Milotke Balkovej, ktorá pre mňa sprostredkovala predaj bytu aj kúpu rodinného domu. Nakoľko bol prípad trochu komplikovaný, okrem iného aj kvôli správnemu načasovaniu, musím oceniť jej profesionálny prístup a snahu vyriešiť neočakávané situácie, a to nie len promptne, ale vždy s milým úsmevom. Priebežne som bola informovaná o všetkých skutočnostiach, ktoré nastali v priebehu procesu predaja aj kúpy. Služby Vašej kancelárie hodnotím veľmi pozitívne, predovšetkým vizuálne spracovanie inzerátu, celkovú profesionalitu a súčasne osobný prístup.

    Zuzana Žiaranová
    17.08.2022
  • Veľmi profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Pohotovo a odborne vyriešila všetky problémy spojené s predajom k našej spokojnosti.

    Ivan Kubík
    08.08.2022
  • Nesmierne ďakujem za odborný a profesionálny prístup realitnej kancelárie, ale predovšetkým pani Balkovej. Jej komunikácia a odbornosť sú na vysokej úrovni, doplnené o ľudský prístup a ochotu pomôcť aj klientovi, pre ktorého môže byť kúpa nehnuteľnosti stresová záležitosť. Ďakujem za sprostredkovanie krásnej chalupy na Liptove.

    Richard Sanitra
    03.08.2022
  • Bolo nám cťou spolupracovať s p. Balkovou jej trpezlivosť, ochota, a spolupatričnosť nám preukazovala počas všetkých troch predajoch nehnuteľnosti od začiatku až do konca. Ďakujeme veľmi pekne a môžeme len odporučiť.

    Ingrid Teniaková
    27.07.2022
  • Veľmi pekne ďakujem p. Balkovej za profesionálny servis pri predaji nehnuteľnosti. Pani Balkovú v plnej miere ctí profesionalita, ľudskosť, promptnosť a ochota v čomkoľvek pomôcť a poradiť, všetky atribúty spojené s prácou makléra. Všetko na jednotku. Srdečná vďaka a veľa spokojných klientov.

    Lubica Silvanova
    27.07.2022
  • Veľmi pekne ďakujem za profesionálny prístup a hlavne ochota pracovať aj cez víkendy. Málo kedy sa s tým človek stretne. Prajem veľa zdravia.

    Peter Repáň
    27.07.2022
  • Ďakujeme pani Milotke Balkovej za jej profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Mala obrovskú snahu vybaviť veci promptne a vždy s úsmevom. S veľkou radosťou odporúčame spoluprácu a služby pani Balkovej. Ďakujeme!

    Ján Korček
  • Ďakujem pani Balkovej za spoluprácu pri predaji domu, všetko prebehlo bez komplikácií, určite by som ju odporučil ostatným pri predaji či kúpe nehnuteľnosti.

    Tibor Feketík
  • Profesionálny prístup a zabezpečenie celého procesu kúpy nehnuteľnosti bez jediného problému. Veľká spokojnosť. Ďakujem moc krát.

    Ľubomír Janči
  • Krásne spracovaný inzerát výborná spolupráca, ochota 100% servis pre klienta. Ďakujeme

    Pavol Tiso
  • Práca pani Balkovej bola transparentná, profesionálna a navyše vždy s úsmevom. Ochota pomáhať a ľudskosť z nej robia výnimočnú osobu ktorá úspešne dotiahla aj náš obchod do konca. Prajeme jej ešte veľa, veľa úspechov a krásnych zážitkov pri práci.

    Mrvovci
  • Chceme sa veľmi pekne poďakovať pani Milotke Balkovej za jej profesionálny prístup, starostlivosť aj trpezlivosť pri kúpe nehnuteľnosti. Svojím zodpovedným prístupom nám veľmi uľahčila rozhodovanie, je veľmi milá a ústretová, stále ochotná poradiť a pomôcť. Je to človek na správnom mieste. Určite odporúčame spoluprácu s pani Balkovou z TUreality. Veľmi pekne ďakujeme.

    Peter a Elena
  • Profesionalita, slušnosť, zodpovednosť, odbornosť všetko v jednej osobe. Ďakujeme pani Balkovej za predaj bytu. Spokojná rodina Cibulova.

    Rodina Cibulova
  • Na základe predchádzajúcej pozitívnej spolupráce s pani Balkovou sme sa rozhodli osloviť ju v súvislosti s ponukou bytu na prenájom. Bolo to veľmi dobré rozhodnutie. Ďakujeme jej za profesionálny prístup, príjemnú komunikáciu a ochotu poradiť vždy, keď sme to potrebovali. Ak by sme ešte v budúcnosti potrebovali službu realitného makléra, určite to bude pani Balková, na koho sa obrátime. Pani Balkovú vrelo odporúčame a ešte raz ďakujeme.

    Zuzana Lackaňová
  • Touto cestou sa chcem velmi pekne poďakovať pani Milotke za prenajatie bytu. Veľmi ochotná a zlatá pani. Vrelo odporúčam.

    Martina Olahova
  • Touto cestou sa chcem veľmi pekne poďakovať pani Balkovej za rýchle vybavenie prenájmu. Príjemné vystupovanie pri obhliadke bytu. Ešte raz Ďakujem. Vrelo odporúčam Pani Balkovú.

    Dominik Stevček
  • Výhradná zmluva s TU reality bola správna voľba. Dnes je realitných maklérov mnoho. No z môjho pohľadu to hlavné čo rozhoduje je, že či maklér dokáže nehnuteľnosť predať. A toto je určite prednosť p. Balkovej. Dokáže nehnuteľnosť predať. Milý a profesionálny prístup máte ako bonus. Spokojný zákazník Matej.

    Matej Ulicny
  • Týmto smerom sa chcem veľmi pekne poďakovať Pani Balkovej za predaj bytu v Liptovskom hrádku bol to rýchly predaj jej profesionalita bola perfektná. Hlavne že mala s nami trpezlivosť 🙂 a že bola ochotná. Veľmi nám pomohla. Môžem odporučiť . Ďakujeme.

    Jana
  • Ďakujeme za prejavenú ochotu a ústretovosť zo strany p. Balkovej. S jej profesionálnym a v neposlednom rade aj priateľským prístupom sme boli nadmieru spokojní! Bola nám nápomocná v každom smere, dokonca nás veľmi milo prekvapil aj jej záujem, ktorý prejavila aj po predaji nehnuteľnosti. Všetky náležitosti týkajúce sa kúpy nehnuteľnosti prebehli hladko, preto spoluprácu s p. Balkovou vrelo odporúčame.

    Albín Stankoviansky
  • Bola som velmi spokojná pri kúpe apartmánu. Kúpa prebehla bez problémov, vysoko hodnotím odbornosť ale zároveň ľudský prístup p. Milotky Balkovej. Velmi pekne Ďakujem p. Balkovej.

    Monika Martonova
  • Stále viac ma práca Vašej maklérky p. Balkovej presviedča o tom, že som v tej správnej realitnej kancelárii. Profesionálny prístup, ochota, rýchlosť, skrátka od začiatku po koniec bol prístup p. Balkovej 100% a odporúčam všetkým, ktorí potrebujú využiť prácu realitnej kancelárie. P.BALKOVÁ JE JEDNOTKA !!!

    Ingrid Teniaková
  • Chcem sa poďakovať pani Balkovej za pomoc pri predaji bytu a oceniť jej profesionalitu a prístup pri predaji od vytvorenia prezentácie nehnuteľnosti na webe, cez podrobnú komunikáciu a poradenstvo až po následný prepis (aj merače energií) na nového majiteľa.

    Peter Vyparina
  • Touto cestou sa chcem veľmi pekne poďakovať p. Balkovej za rýchle sprostredkovanie predaja bytu v Demänovej a týmto sa jej chcem ešte raz poďakovať a popriať vela ďalších predajov. Prajem všetko dobré.

    Juraj Vyparina
  • Pani Balková je profesionálka na správnom mieste. Ďakujeme jej za prijemnú spoluprácu pri kúpe bytu. Od nášho prvého telefonátu až po prevzatie nehnuteľnosti bola profesionálna a zároveň ústretová a ľudská, ako aj ochotná poradiť a pomôcť, keď sme si v niečom neboli istí. Sme veľmi radi, že to bola práve ona, kto ponúkal teraz už náš byt na predaj a vyjadrujeme veľké ĎAKUJEME.

    Zuzana Lackaňová
  • Ďakujem pani Balkovej Milotke za predaj nehnuteľnosti, ktorý prebehol rýchlo a kvalitne vďaka jej profesionalite. Vrelo odporúčam jej služby všetkým.

    Ľubomíra Smiteková
  • Spoluprácu s p. Balkovou som si vyskúšala aj ako predávajúci, aj ako kupujúci. Ide o človeka, ktorý sa v tejto práci "našiel". Chcela by som vyzdvihnúť precíznu a kreatívnu prezentáciu predávaných nehnuteľností, ochotu a profesionalitu. Pani maklérku môžem iba odporučiť.

    Ing.arch. Tatiana Gézeová
  • Kvalitná, spoľahlivá maklérka, pracuje profesionálne a čestne. Maklérov moc nemusím no pani Balkovú môžem len odporučiť.

    Mario Glejdura
  • Ďakujeme pani Balkovej za predaj nehnuteľnosti, ktorý prebehol rýchlo a bezpečne vďaka jej profesionalite a ochote. Vrelo odporúčam všetkým. Naozaj top realitka na Liptove.

    Rodina Slaukova
  • Ďakujem pani Balkovej za predaj nehnuteľnosti, ktorý prebehol rýchlo a bezpečne vďaka jej profesionalite a ochote. Budem ďalej odporúčať Tureality.

    Ľudovít Slauka
  • Veľmi pekne ďakujem za profesionálny prístup pri predaji mojej nehnuteľnosti. Ešte som sa nestretol s tak profesionálnym a hlavne ľudským prístupom ako pri p. Balkovej.

    Ľubomír Treger
  • Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať p. Balkovej za veľmi kvalitne vykonanú prácu ohľadom predaja bytu vrelo odporúčam. P. Balková ešte raz moc moc Ďakujem.

    Eva Tothova
  • Bol som velmi spokojný. Môžem doporučiť.

    Slavomír
  • Chcela by som sa poďakovať pani Milote Balkovej za skvele odvedenú prácu pri predaji mojej nehnuteľnosti. Profesionalita, dôvera, príjemné a veľmi pohotové jednanie boli pre mňa veľmi príjemnou skúsenosťou.

    Tatiana Brugerová ( Kollárová )
  • Radi by sme vyzdvihli ochotu a zároveň vysokú profesionalitu pani Balkovej, vďaka nej predaj nášho bytu prebehol rýchlo a hladko. Po celý čas bola veľmi ústretová, spoľahlivá a celý proces dokázala viesť tak, že sme si boli istí úspešným koncom. Pani Balkovú jednoznačne odporúčame pri predaji, či kúpe akejkoľvek nehnuteľnosti, boli sme maximálne spokojní po každej stránke.

    Milan Lesák
  • Zo službou pani Balkovej sme veľmi spokojní. Vysoko profesionálny a ľudský prístup. Na všetky situácie vecné riešenia, trpezlivosť, komunikácia úplne perfektná. Veľká vďaka pani Balkovej. Vzor, ako má vyzerať obchodník.

    Vladimír Jakubčiak
  • Ďakujem pani Balkovej za profesionálny a zároveň ľudský prístup pri sprostredkovaní kúpy bytu pre moju mamku . Určite budem jej služby odporúčať mojim známym pri kúpe a predaji nehnuteľností.

    E. Vandriaková
  • Ďakujeme veľmi pekne pani Milote Balkovej za jej profesionálny aj ľudský prístup pri predaji nášho bytu. Je to naozaj správny človek na správnom mieste. Pod jej vedením bol predaj nášho bytu veľmi úspešný a prebehol veľmi rýchlo a bezproblémovo. Ešte raz veľká vďaka a prajeme veľa spokojných zákazníkov.

    Anna Vrbičanová
  • Ďakujem pani Balkovej za profesionálny prístup, seriózne, promptné a veľmi priateľské jednanie. Určite odporúčam túto realitnú maklérku každému kto hľadá profesionála pri kúpe a predaji nehnuteľnosti.

    Jozef Kucko
  • Dobrý deň, pomocou realitnej spoločnosti TUreality sme predávali pozemok, všetko zabezpečovala realitná makléra pani Balková ktorá nám maximálne vyšla v ústrety, všetko pripravila o všetkom nás informovala, celé jej vystupovanie bolo profesionálne, odborné, ľudské, ďakujeme jej veľmi pekne. Služby pani maklérky Balkovej určite odporúčame, nech jej pan božko dá zdravie, ďakujeme.

    Miroslava Holla
  • Touto cestou by som chcela poďakovať za výborne odvedenú prácu p. Balkovej pri predaji nášho bytu v Liptovskom Hrádku. Tak ako nám profesionálne pomohla nehnuteľnosť tento rok kúpiť, tak sme boli spokojní aj s predajom tej našej. Je to veľmi milá, komunikatívna osoba, pre ktorú je spokojnosť klienta prioritou. Ďakujeme.

    Zuzana Strapoňová
  • Profesionálna, odborná, láskavá, dôveryhodná....určite top maklérka. Ďakujem za pomoc, čas a poradenstvo pri rozhodovaní, ako aj rady a riešenia.

    Lucia Briestenska Rostarova
  • Touto cestou chcem poďakovať p. Balkovej za profesionálny prístup a skvelú komunikáciu. Poskytla mi všetky potrebné informácie ohľadom kúpy bytu a vybavila všetky potrebné náležitosti. Vrelo odporúčam všetkým ktorí riešia nákup alebo predaj.

    Martin Mihalko
  • Veľká vďaka p. Milote Balkovej za jej profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Oceňujem hlavne jej ochotu, ústretovosť a trpezlivosť pri zložitom predaji spojených nehnuteľností dvoch vlastníkov. Vrele odporúčam využiť jej služby pri predaji či kúpe nehnuteľnosti. Ešte raz ďakujem a prajem všetko dobré, veľa osobných ale aj pracovných úspechov.

    Jana
  • Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať maklérke pani Balkovej a TUreality za profesionálne odvedenú prácu pri predaji môjho rodinného domu. S pani Balkovou som bol veľmi spokojný od začiatku našej spolupráce. Vždy bola ústretová, vedela poradiť a pomôcť, o všetkom ma priebežne informovala. Vrelo ju odporúčam ďalším klientom. Má rada svoju prácu a vie ju robiť.

    Daniel Papaj
  • Ďakujeme pani Balkovej za sprostredkovanie kúpy nehnuteľnosti a za profesionálny prístup, ktorý sme ocenili hlavne kvôli nášmu pobytu v zahraničí. Tak sme okrem obhliadky a prebratia nehnuteľnosti, zvyšok riešili telefonicky, mailom, alebo poštou. Pri obhliadke bola pani Balková trpezlivá a venovala nám dostatok času. Všetko dotiahla do úspešného konca za čo sme vďační. S pozdravom rodina Baková

    Roman Bako
  • So službami p.Balkovej sme boli veľmi spokojní. Už pri prehliadke nehnuteľnosti bola veľmi milá. Komunikácia s ňou bola na profesionálnej úrovni-kedykoľvek k dispozícii, vždy sme o všetkom vedeli. Pozitívna tiež bola ústretovosť a empatia pani Balkovej. Pri preberaní bytu nám bolo všetko vysvetlené a taktiež nám poradila s prepisovaním a pod. Celkový obchod prebehol rýchlo a bez väčších komplikácií. Určite odporúčame!

    Miroslava Zacharová
  • Ďakujem pani Balkovej za predaj nehnuteľnosti, ktorý prebehol rýchlo a bezpečne vďaka jej profesionalite a ochote.

    Dratva
  • Ďakujeme p. Balkovej za profesionálny,ľudský a spoľahlivý prístup pri predaji a kúpe našich nehnuteľností. S jej prácou a prístupom sme boli veľmi spokojní. Pomáhala nám pri predaji dvoch nehnuteľností a kúpe rodinného domu. Vrelo ju každému odporúčame. Miroslava a Roman Pustajovci

    Miroslava Pustajová
  • Ďakujeme veľmi pekne za pomoc pri kúpe nehnuteľnosti. So službami pani Balkovej sme boli spokojní.

    Michal R.
  • Predaj nehnuteľnosti prebehol rýchlo, profesionálne a bez problémov.

    Katarína Mojžišová
  • Ďakujeme p. M. Balkovej za profesionálny, ľudský a trpezlivý prístup pri predaji našej nehnuteľnosti.

    Ladislav a Ján Hričák
  • Touto cestou sa chceme veľmi pekne poďakovať pani Balkovej za rýchle sprostredkovanie predaja domu. My ako kupujúci sme veľmi spokojní s rýchlym a serióznym obchodom. Určite odporúčame. Ďakujeme.

    Michaela Čániová
  • CHCELI BY SME VÁM POĎAKOVAŤ ZA VÁŠ ČAS PANI BALKOVÁ, AJ ZA PROFESIONÁLNY PRÍSTUP. BOLI SME S VAMI VEĽMI SPOKOJNÍ A EŠTE RAZ VEĽKÉ ĎAKUJEME.

    GALYASOVCI
  • Touto cestou chceme poďakovať p. Balkovej za veľmi profesionálny, ľudsky prístup a skvelú komunikáciu. Vo veľa veciach nám poradila, vysvetlila ako postupovať, vďaka nej dnes mame vytúžene vlastné bývanie 🙂 ak by sme v budúcnosti niečo kupovali/ predávali určite budeme kontaktovať p. Balkovú 🙂

    Alžbeta S.
  • Touto cestou sa chcem poďakovať za promtné vybavenie predaja nehnuteľnosti. Pani Balková vybavila všetko s maximálnou ochotou a v danom termíne. Odporúčam a ďakujem ešte raz.

    Majka
  • Veľmi pekne ďakujem za ľudský prístup a profi prácu.

    Daniela Mikusiakova
  • Chcem sa touto cestou veľmi pekne poďakovať p. Milote Balkovej za profesionálne sprostredkovanie kúpy rodinného domu. Verím, že už čoskoro budeme mať našu novú nehnuteľnosť na liste vlastníctva :-). Zároveň sme si p. Balkovú vybrali aj na výhradný predaj našej nehnuteľnosti.

    Z. Strapoňová
  • Chceli by sme poďakovať p. Balkovej za skutočne profesionálny prístup pri sprostredkovaní predaja nášho pozemku v Liptovskom Mikuláši. Oceňujeme hlavne trpezlivosť, ochotu a komunikáciu. Všetko prebehlo presne podľa našich očakávaní. Môžeme len odporučiť. Kacianovci

    Rastislav Kacian
  • Ďakujem pani Balkovej za profesionalitu, pružnosť a ľudský prístup. Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam.

    Oľga Holúbková
  • Touto cestou by sme chceli poďakovať pani Balkovej z TU REALITY za profesionálny prístup a veľmi príjemnú komunikáciu. Všetko sa vybavilo ako sa malo a hlavne bez starostí nám prichystala a pripravila všetky potrebné náležitosti, ktoré sú spojené s kúpou bytu. Určite by sme pani Balkovú odporučili aj ostatným potencionálnym klientom, nakoľko sme s jej prácou boli veľmi spokojní a nemáme žiadne výhrady.

    Ivana a Jarko
  • Chcel by som vyjadriť pochvalu p. Balkovej za skutočne profesionálnu prácu pri predaji RD. Konala rýchlo, účelne a dotiahla všetky detaily do úspešného konca. Vrelo odporúčam využiť jej služby!

    Jozef Husarčík
  • Chcela by som sa poďakovať pani Balkovej za odbornú pomoc, trpezlivosť, ochotu a hlavne za profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.Teším sa na ďalšiu spoluprácu. Som max spokojná a odporúčam.

    Lusi Tran
  • Ďakujem pani Balkovej za pomoc pri hľadaní nehnuteľnosti pre našu rodinu a následne za rýchle vybavenie všetkých formalít. Dnes sme už majiteľmi rodinného domu k spokojnosti celej rodiny. Ešte raz vrelá vďaka.

    Miroslav Novotný
  • Chcem sa poďakovať pani Balkovej pri predaji nehnuteľnosti v Bodiciach. Oceňujem jej profesionálny prístup pri predaji. Príjemná milá pani ktorá sa rozumie svojej práci. Odporúčam. Ak by som v budúcnosti riešil bývanie určite ju oslovím.

    Ján Marko
  • Ďakujeme p. Balkovej za predaj nášho bytu. Boli sme veľmi spokojní s jej prístupom, s prácou a hlavne rýchlosťou. Nemáme žiadne výhrady. Môžeme len odporučiť.

    Schwartzova Lucia
  • Touto cestou by som chcel poďakovať pani Balkovej za príkladný a profesionálny prístup pri predaji našej nehnuteľnosti v Liptovskom Jáne. Spoluprácu s touto odborníčkou na reality vrelo odporúčam!

    Milan Jančuška
  • Touto cestou sa chceme poďakovať p. Balkovej za profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.....maximálna spokojnosť ...odporúčam .. 🙂

    Miroslava Machajová
  • Ďakujeme p. Balkovej za profesionálny, príkladný a promptný prístup. Kedykoľvek bola ochotná poradiť a pomôcť. Vrelo ju odporúčame každému kto kupuje/predáva nehnuteľnosť. Ešte raz ďakujeme.

    J. Filka
  • Chceli by sme sa pekne poďakovať p. Balkovej za profesionálny a priateľský prístup pri kúpe našej nehnuteľnosti v Dúbrave. Vždy bola ochotná pomôcť a poradiť. Spoluprácu s pani Balkovou určite odporúčame.

    Tuchovci
  • Dobrý deň, formou tejto recenzie by som chcela za našu rodinu poďakovať pani Balkovej za jej skvelý prístup, pomoc s predajom našej nehnuteľnosti. Počas tohto procesu sme sa stretli s viacerými komplikáciami, všetko sme vedeli vyriešiť pomocou rád a skúseností pani Balkovej. Venovala nám viac, než veľa času a to si veľmi ceníme. S jej službami sme nadmieru spokojní. V budúcnosti máme v pláne riešiť ešte nehnuteľnosť v okrese LM, a určite to budeme riešiť práve s pani Balkovou. Ešte raz veľká vďaka za pracovné nasadenie, profesionalitu a ľudskosť.

    Martina Feketová, Lukas Fekete
  • Chcel by som poďakovať pani Balkovej za profesionálny a zároveň priateľský prístup pri predaji mojej nehnuteľnosti. Veľmi kladne hodnotím aj jej skúsenosti rady a ochotu pracovať. Veľmi pekne ďakujem.

    Dušan Debnár
  • Touto cestou ďakujeme pani Milote Balkovej za profesionálny prístup pri predaji nášho rodičovského domu v Liptovskom Hrádku.

    Franekovci
  • Dobrý deň, týmto mailom chcem vyjadriť mimoriadnu spokojnosť s prácou pani Miloty Balkovej, ktorá predávala a aj predala moju nehnuteľnosť v L. Petre 45. Oceňujem jej profesionalitu a kladný prístup k svojej práci a aj k zákazníkom. Ďakujem veľmi pekne.

    Jana Dekrétová
  • Chcela by som vyjadriť naše poďakovanie pani Balkovej za profesionálny prístup pri predaji nášho bytu a kúpe rodinného domu. Svoju prácu odviedla s vysokým pracovným nasadením, ochotou pomôcť a snahou čo najskôr vybaviť naše požiadavky. Predaj a kúpa nehnuteľností tak prebehli bez akýchkoľvek problémov a my sa už tešíme z nového bývania.

    Ivana Gubášová
  • S predajom s pomocou pani Balkovej sme boli spokojní, nemáme žiadne výhrady, môžme ju len odporúčať.

    rodina Słodki
  • Ďakujem p.Balkovej za profesionálny prístup. Bola počas predaja vždy ochotná pomôcť a poradiť.

    Jozef Lomnický
  • Dar od Boha❤. Pani Balková je úžasná skúsená makléra, ktorá vám poradí a pomôže. Ja som veľmi vďačná za sprostredkovanie kúpi bytu a možnosť spoznať ďalšieho skvelého človeka❤!!!. Ďakujem, ďakujem, ďakujem. Vrelo odporúčam.

    Viera Jurášová
  • Veľmi pekne by sme sa chceli poďakovať p. Balkovej za profesionálny a ľudský prístup pri kúpe nehnuteľnosti. Ešte raz ďakujeme M. Hiko a Z. Šoltesová.

    Hiko Miroslav
  • Veľmi profesionálny prístup, promptne jednanie. Veľká spokojnosť s p. Balkovou. Fachmann vo svojom odbore. Dúfam že to nebolo naše posledné stretnutie. FANTAZIA!!

    Štefan Ťažký


Robert Bella

  • Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať p. Bellovi, ktorý mi pomohol a stál pri mne po celý čas predaja dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši. Jeho profesionálny prístup, ústretovosť a hlavne trpezlivosť veľmi oceňujem. P. Bella ste skvelý maklér a hlavne človek. Prajem Vám veľa osobných a hlavne profesijných úspechov. Zo srdca Vám ĎAKUJEM za všetko.

    Ingrid Teniaková
  • Pan Bella se ujal velmi komplikovaného prodeje nemovitosti s velkou dávkou profesionality. Při každém kroku zachoval chladnou hlavu, komunikace s panem Bellou probíhala na vysoké úrovni a přitom s dávkou lidskosti a pochopení. Věděl, že prodej bude pravděpodobně běh na dlouhou trať, nicméně díky němu se nemovitost prodala v rekordním čase.

    Gabriela Brožová
  • Veľmi rada sa pripájam k pozitívnym referenciám. Predávali sme byt v neľahkom období corony a ani ja nie som veľmi "jednoduchý klient". Pán Bella je obrovský profesionál s osobným a veľmi trpezlivým prístupom. Oceňujem pravidelné informovanie, servis a komunikáciu, schopnosť nájsť vždy to najlepšie riešenie pre všetky strany, zmysel pre detail. Pána Bellu budem odporúčať všetkým.

    Ing. Zuzana Lichardusová - Tašková
  • Ďakujem za odbornú a veľmi príjemnú spoluprácu pri hľadaní a kupovaní nehnuteľnosti . Veľmi si vážim jeho ochotu pomôcť a jeho ústretovosť pri riešení problémov . Ďakujem .

    Miroslava Búziková
  • S asistenciou a prístupom pána Róberta Bellu počas celého priebehu kúpy bytu som bol spokojný a môžem odporučiť. Bol kedykoľvek k dispozícii a ochotný s čímkoľvek pomôcť a poradiť. Ďakujem.

    Pavel
  • K veľmi pozitívnemu hodnoteniu práce pána Roberta Bellu pridávam pre biznis tak dôležitú dôveru, ktorú nadobudnete v kontakte s ním. Presvedčí vás o tom spôsob, akým sa ujme "vašej veci" a komunikácia o možnostiach úspešného predaja/kúpe, a to všetko v režime vysokej profesionality spojenej s osobnou zaangažovanosťou.

    Zuzana K
  • Veľká vďaka za pomoc. Profesionálny prístup, skvela spolupráca, všetko prebehlo bez problémov

    Simona Devečková
  • Dobrý deň, makléra Bellu hodnotím veľmi pozitívne. Bol veľmi ústretový a vždy ochotný. Odporúčam.

    Dáša Ivanová
  • Dobrý deň. Rada by som ocenila služby Vášho realitného makléra R. Bellu z L. Mikuláša. Perfektný profesionálny prístup! Nakoľko som predávala byt na diaľku - zo zahraničia p. Bella bol dostupný v akýkoľvek čas, maximálne ochotný. Vysoko oceňujem zhotovenie profi-fotografií z mojej nehnuteľnosti, čo určite dopomohlo k úspešnému predaju. Pána Bellu môžem doporučiť všetkým potencionálnym klientom Vašej realitnej agentúry.

    Dana Lukáčová
  • Chcem sa poďakovať vašej realitnej kancelárii Tureality pánovi Bellovi pri predaji garsónky v Liptovskom Mikuláši. Oceňujem jeho profesionálny prístup, či už pri obhliadkach a samotnom predaji bytu. Boli sme s jeho prácou veľmi spokojní a ďakujeme.

    Ján Marko


Marcela Martonová

  • Týmto by som sa chcela veľmi poďakovať TUreality, konkr. p. Martónovej, ktorá bola vždy k dispozícii a odpovedala dôkladne na všetky naše otázky. Vždy vyhovela našim požiadavkám a bola maximálne trpezlivá a ochotná. Mali sme skúsenosť s viacerými realitkami v meste, no TUreality je ta najlepšia vo všetkých smeroch. Ak by sme v budúcnosti potrebovali znova niečo kupovať alebo predávať isto sa s veľkou radosťou obrátime na Vás.

    rodina Ganoczi


ludmila slobodova

Ľudmila Slobodová

  • Všetko najlepšie o pani Slobodovej, rýchla dohoda, zodpovednosť, je naj ako maklérka.

    Ivica Simic
  • S prácou pani Slobodovej som nadmieru spokojný, všetko vždy vysvetlila, oboznámila s nasledujúcimi krokmi. Takže v skratke, profesionálny a skvelý ľudský prístup. Vrelo odporúčam!

    Jakub Divéky
  • Obraciam sa na vás s recenziou na vašu zamestnankyňu pani Ľudmilu Slobodovú. Pani Slobodová je skvelá v práci, ktorú robí. Profesionálny prístup, ochota, empatia, vďaka pani Slobodovej sme kúpu nehnuteľnosti mohli v podstate realizovať ihneď. Nezaskočilo ju skoro nič a všetko vedela promptne vyriešiť a vybaviť, bez akýchkoľvek pochybností, poradiť a pomôcť so všetkým čo sme potrebovali. Ešte raz veľké ďakujeme.

    Barbora Karasová
  • Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.

    Eva Mrázová


Diana Novotná

  • Veľká spokojnosť, p. maklérka bola vo všetkom nápomocná.

    Ľubomíra Hupková
  • Vysoko profesionálny prístup skúsenej odborníčky vo svojom obore, rýchla reakcia na požiadavky, priateľský prístup a ochota pri jednaní s klientmi. Ďakujeme

    Ďungel Tibor
  • Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.

    Eva Mrázová
  • Chcel by som sa poďakovať za skvelé realitné služby pani maklérky Diany Novotnej, od ktorej som kupoval 1. izb. byt v Malackách. Poďakovať, za jej neskutočnú promptnosť, pomoc a za znalosti pri kúpe spomínanej nehnuteľnosti. Odporúčam!

    Zdenek Kováč
  • Dobrý deň, chcel by som sa poďakovať vašej maklérke TUreality p. Novotnej za vynikajúce vedomosti a znalosti pri obhliadkach nehnuteľnosti. Veľmi si vážim aj to, že bola ochotná absolvovať obhliadky nehnuteľnosti aj cez víkend, keďže cez týždeň som bol pracovne veľmi vyťažený. Celkovo komunikácia a prístup zo strany p. Novotnej sa dá hodnotiť známkou 1! Vrelá vďaka za spoluprácu.

    Martin Pavlík
  • Chcela by som veľmi pekne poďakovať p. Novotnej za spoluprácu, je veľmi príjemná, promptná, spoľahlivá. Všetko vybavila k spokojnosti oboch strán. Vážim si, že bola ochotná pracovať cez víkend. Určite odporúčam. Ešte raz ďakujem.

    Martina Školnikovičová
  • Chceli by sme sa podeliť o našu veľmi dobrú skúsenosť s pani Novotnou, s ktorou sme spolupracovali pri predaji nášho bytu v Malackách. Prišla, odfotila krásne fotky a za dva dni sme už mali aj obhliadky. Nikdy nás do ničoho nenútila, na všetky naše otázky mala odpovede a riešenia, všetko poriadne vysvetlila a ak sa čokoľvek zmenilo, okamžite nás kontaktovala. Sťahovanie bolo pre nás dosť stresujúci zážitok, no o predaj sme sa vážne nemuseli skoro starať. Veľa krát ďakujeme za pomoc.

    Peter Lukáček


Anna Miškerníková

  • Anna je super, vzdi tu poradit, visvetlit, hoc rospravame inim jazikom a I tedi sa dohodnieme... slusna, scerpezliva, Mila... zelame vela uspihu, scasca a odporucame vsetkim. Dakujeme este raz Ana... best wishes from family Ghodsi

    Ghodsi Sabo Karolina
    22.11.2022
  • Som s pani Miškerníkovou veľmi spokojný.

    Vladimir Balogh
  • Pani maklérka Miškerníková si profesionálne robí svoju prácu, je veľmi ochotná a milá. Veľká spokojnosť z mojej strany.

    Michal Kováč
  • Pani Miškerníková ochotne a profesionálne zabezpečovala nákup nehnuteľnosti pre nás, sme s jej prácou veľmi spokojní. Top realitný maklér. Ak by sme v budúcnosti riešili nehnuteľnosti, tak by sme sa na ňu s dôverou obrátili. Koreň Ján a Zdenka.

    Ján Koreň


Eva Bubicová

  • 100% spokojnosť, odbornosť a aj pomoc s vecami nad rámec.

    Kavulek Tomáš
    19.10.2022
  • Maximálna spokojnosť s realitkou aj maklérkou p. E.Bubicovou. Maklérka bola veľmi milá, s profesionálnym prístupom, promptná, pripravená nájsť riešenie za každých okolnosti. Oceňujem jej prístup a obchodného ducha. Po tejto (síce zatiaľ len jednej) skúsenosti odporúčam využiť služby TU reality a aj už spomínanej maklérky.

    Ivana Humeník Matúšková
    26.07.2022
  • Ďakujeme p. Bubicovej za skvelú prácu - odbornosť, milý, ochotný prístup, ústretovosť a trpezlivosť...Odporúčam 🙂

    Alena Hozáková
  • Pani Bubicová bola vždy vo všetkom veľmi ochotná a aj napriek prvotnej opatrnosti a malej nedôvere z našej strany všetko profesionálne zvládla vybaviť, vrátanie financovania a ďalších náležitostí okolo celej transakcie. Všetko nám vždy vysvetlila tak ako som potrebovali. Je vždy usmiata s pozitívnym prístupom k veci. Jediná vec, ktorú by som si dovolil navrhnúť je menej uvoľnenej módy a bolo by to už úplne TOP. Zdržala nás jedine samotná banka no nakoniec sme všetko stihli v čase rezervácie. Ďakujeme veľmi pekne, už sa tešíme z nového bytu, kde momentálne realizujeme rekonštrukciu a po nej pozývame na kávu! 🙂 Určite by sme tieto služby využili aj znova a odporučili ďalej.

    Marcus Ivaška
  • Pani Bubicová je TOP medzi maklérmi. Rýchlosťou blesku mi predala dom, ochotná, promptná, usmievavá, milá, nikdy jej nevadilo či bol víkend či týždeň keď som jej zavolala. S ničím nemala problém. Tak ako mi bola odporučená, tak aj ja ju odporúčam na 100%. Som rada že som sa správne rozhodla a zverila dom na predaj do jej rúk. VEĽKÉ ĎAKUJEM.

    Michaela Keltošová
  • Profesionálny, ústretový prístup. Nemám čo vytknúť. Ak by som potrebovala zase pomoc určite by som sa zase ozvala. S mojej strany veľká spokojnosť.

    Jana Koncekova
  • Vysoko profesionálny prístup, spokojnosť. Ďakujem

    Petr Tomecek
  • Sme vďační za pomoc s predajom nášho bytu pani Evke. Bolo to rýchlo vybavené a jasne vysvetlené. V každom momente ochota vyriešiť problém aj podať informáciu. Prístup profesionálny, flexibilný a veľmi ústretový.

    Lucia Bondová
  • Ďakujem Vám za pomoc pri kúpe bytu, veľa vecí som nemusela riešiť sama a celý proces trval asi len dva mesiace. Ušetrilo mi to veľa času a námahy.

    Nina Račeková
  • Profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti a ochotu byť v kontakte kedykoľvek sme potrebovali.

    Michal Danč
  • Oceňujem neskutočnú ústretovosť a rýchle reakcie na akékoľvek situácie a požiadavky. Veľmi šikovne pani Evka zariadila všetko potrebné - prehľadnú zmluvu, overenie podpisov, bankové služby, dokonca prepisy energií či zmlúv o výkone správy na OSBD. A k tomu bola vždy príjemná a milá - spolupracovať s ňou bola naozaj radosť. Ešte raz úprimná vďaka!

    Karol Paniak
  • Pre mňa top prístup, ochota zo všetkým pomôcť, poradiť. Za chvíľku sme mali byt predaný, takže nie je čo dodať. Iba ďakujem.

    Mária Lalaková
  • Evka vyniká profesionalitou pri prezentovaní vybranej nehnuteľnosti a ústretovosťou pri riešení akéhokoľvek vzniknutého problému. Jej komunikačné schopnosti a obrovská dávka empatie vytvorili prostredie maximálnej dôvery pri realizácii nášho nového domova.

    Patrícia Obuchová
  • Predaj bytu prebehol v krátkom čase a bezproblémovo. Obzvlášť si vážim ústretovosť, osobný prístup a ochotu kedykoľvek poradiť. Oceňujem aj pomoc pri prepise energií na nového majiteľa ako aj pomoc pri kúpe novej nehnuteľnosti, ktorú predávala iná realitná kancelária. V tomto smere pani maklérka urobila viac ako musela, čoho si veľmi vážim. Prajem veľa ďalších spokojných klientov.

    Janka Merryova
  • Veľmi profesionálny, milý a ústretový prístup. Vždy ochotná pomôcť a poradiť aj nad rámec svojich povinností. Veľmi pekne ďakujeme za bezstarostne zrealizovaný predaj nášho domu.

    Branislav Zathurecký



Ing. Zuzana Beťáková

  • Chceli by sme sa poďakovať za rýchle, ústretové a ľudské jednanie pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom Ing. Zuzany Beťákovej. Tešíme sa na budúcu spoluprácu.

    Martin MINKO
    25.08.2023



Jozef Butin

  • Poďakovanie. Chcela by som Vám poďakovať v mene mňa aj mojej babky za spoluprácu pri predaji nehnuteľnosti. Veľmi pozitívne hodnotím Váš profesionálny a ľudský prístup (úcta voči starším). A ďakujem za darček od TUreality.sk Určite ak sa budete rozhodovať pri výbere realitného makléra -> Jozef Butin.

    MB
    13.12.2023
  • Pán Butin odviedol skvelú prácu a vďaka nemu sa podarilo nehnuteľnosť predať v priebehu troch mesiacov. S prístupom pána Butina k práci a ku klientovi som bol od počiatku maximálne spokojný. Vrelo odporúčam každému, kto potrebuje riešiť predaj, alebo nákup nehnuteľnosti.

    Marián Obranec
    25.11.2023
  • Vážený pán Butin, chcem sa Vám poďakovať za perfektný servis v súvislosti s predajom bytu. Váš prístup bol vysoko profesionálny a pritom veľmi ľudský. Vo vysokej kvalite ste zabezpečili všetky náležitosti súvisiace s predajom bytu. Budem Vás odporúčať mojim známym pri predaji alebo kúpe nehnuteľností. Ešte raz Vám ďakujem a prajem Vám veľa úspechov do nastávajúcich dní.

    Ing. Anna Malinaričová
    11.11.2023
  • Ďakujem pánovi Butinovi za profesionálny prístup a bezproblémovú kúpu nehnuteľnosti. Pán Butin, chcem Vám pekne poďakovať za vybavenie nehnuteľnosti, za perfektný prístup a jednanie. ĎAKUJEM!

    Zdenka Modoryova
    24.07.2023
  • Chcem sa poďakovať pánovi Butinovi za vybavenie nehnuteľnosti k úplnej spokojnosti.

    Silvia Modoryova
    21.07.2023
  • Bola to komplikovaná operácia ale podarila sa! Velice spokojne sa býva!

    Robert Gogola
    10.07.2023
  • Dobrý deň, rada by som ohodnotila prácu a prístup pána Butina, ktorý nám pomohol už nie jeden krát ohľadne nehnuteľnosti.Jeho prístup a profesionalita ako aj ľudský faktor môžem označiť za vynikajúci čoho dôkazom je naša veľká spokojnosť. Prajem veľa úspechov a ešte viac spokojných klientov.

    Marta Jansen van Vuuren
    23.03.2023
  • Vážený pán Butin, vyslovujem poďakovanie za perfektný servis v súvislosti s predajom bytu. Seriózne jednanie, dochvíľnosť a profesionalita pri vybavovaní všetkých náležitostí. Celá realizácia, od oslovenia až po podpis zmluvy bola veľmi dobre zorganizovaná a prebehla k mojej úplnej spokojnosti a čo je najdôležitejšie, veľmi rýchlo. Odporúčam všetkým obrátiť sa na p. Butina a jeho team TUreality realitnej spoločnosti. Taktiež pán Butin vám želám v novom roku veľa pracovných, osobných úspechov a hlavne pevné zdravie. To isté želám celému teamu TU reality.

    Kaničárová Oľga, spokojný klient
    27.12.2022
  • Vynikajúca ochota profesionálny prístup hneď pri ruke kedykoľvek zavoláte hneď je ochotný vám zodpovedať otázky vo všetkom sa da dohodnúť je fakt ochotný vynikajúce realitná kancelária a pán Jozef Butin je profesionál vie čo robi môžem len odporučiť.

    Miroslav Mesiarik
    14.11.2022
  • So službami makléra, Jozefa Butina, som bola veľmi spokojná. Jednanie bolo promptné a na profesionálnej úrovni, vždy som bola informovaná o aktuálnom stave obchodu a v akom štádiu sa nachádzam. Výborná spolupráca. Oceňujem ústretovosť a ochotu pomôcť pri celom jednaní. Rozhodne odporúčam.

    Jana Martincová
    21.08.2022
  • Férový maklér ktorý si robí svoju prácu precízne a zodpovedne.

    Daniel
  • Pán Butin je profesionálny, skúsený a pritom veľmi príjemný a priateľský. Spolupráca s ním bola perfektná, aj keď situácia pri kúpe domu nebola ľahká, vďaka pánovi Butinovi, ktorý všetko zariadil a úpenlivo riešil vzniknuté problémy a to s úsmevom na tvári, teraz môžeme s manželom bývať vo vlastnom domčeku, za čo sme mu neskutočne vďační. Odporúčam každému kto má záujem o predaj či kúpu domu. Pán Butin odviedol kus dobrej práce. Prajem mu veľa úspechov v práci, ktorú robí naozaj s láskou.

    Alžbeta Galan
  • Spolupráca s pánom Butinom bola na vysoko profesionálnej úrovni. Predaj nášho domu prebehol bez komplikácií. Čo ma veľmi príjemne prekvapilo a pomohlo bol fakt, že pri dnešnej časovej tiesni, sa o celú administratívu postaral pán Butin. Za nás dávame 10 z 10 bodov pre neho.

    Peter Chrenko
  • Vďaka za spoluprácu s maklérom, pánom Butinom. Radi by sme vyjadrili celkovú spokojnosť po všetkých stránkach a odporúčame, vďaka.

    Petra Skrobakova
  • Spolupráca bola bezproblémová, profesionálny prístup. Ďakujeme za sprostredkovanie predaja.

    Michal Stotka
  • Po predchádzajúcich skúsenostiach s inými RK musím uznať, že pán Butin je skvelý maklér. Nielen že nás upozornil na administratívny nedostatok pri prevzatí nehnuteľnosti do ponuky, ale aktívne nám pomáhal s jeho odstránením. Nemali sme problém dovolať sa mu večer či cez víkend. Dnes je predaj úspešne za nami a pána Butina môžem skutočne iba odporúčať.

    Zuzana Danková
  • Ďakujem za profesionálny prístup, ústretové návrhy na riešenia ako aj ochotu riešiť vzniknuté problémy. V neposlednom rade by som chcela oceniť ľudský prístup pri predaji mojej rodnej nehnuteľnosti!

    Eva Illášová
  • Profesionálny prístup od prvého dňa, veľmi vysoká trpezlivosť a hľadanie riešenia. Odporúčam každému a vďaka p. Butinovi za všetko čo spravil za nás.

    Nenad Đošić
  • Oceňujem vysoko profesionálny a veľmi ľudský prístup p. Jozefa Butina. Bol dostupný vždy na telefóne (aj počas zahraničnej dovolenky) a vždy ochotne a trpezlivo hľadal riešenia, až kým sme nedotiahli predaj bytu a kúpu domu do úspešného konca. Ďakujem.

    Anna Smatanová
  • Celý proces kúpy nehnuteľnosti prebehol v absolútnom poriadku. Kombinácia ochoty a dostupnosti pána Butina zabezpečili prijemný pocit od začiatku až po koniec kúpy nášho domu. Odporúčam každému, kto potrebuje pomôcť, poradiť a správne nasmerovať pri výbere a kúpe nehnuteľnosti. Ďakujem p. Butin za čas, ktorý ste nám venovali.

    Miroslav Slemenský
  • Bola som veľmi vďačná maklérovi p. Jozefovi Butinovi za jeho prácu, ktorú vykonáva ozaj s láskou. Predala som dom, keď som sa chcela informovať na niečo, vždy mi milo všetko vysvetlil. Ešte raz veľká vďaka.

    Emília Kopcová
  • Pán Butin odviedol kus skvelej práce pri sprostredkovaní predaja nášho domu od začiatku až po samotný koniec predaja a touto cestou mu chceme celá rodina poďakovať a popriať veľa úspechov v ďalšej práci.

    Helena Chudá
  • Veľmi odporúčam túto realitnú kanceláriu. Vďaka nim a hlavne vďaka pánovi Butinovi, ktorý pre nich pracuje, som si kúpila krásny byt a čo je ešte podstatnejšie, za rozumnú cenu. Prístup z ich strany bol profesionálny, no zároveň veľmi ľudský. S čímkoľvek a kedykoľvek dokázali pomôcť a poradiť.

    Maja Baracká
  • Realitná kancelária TUreality Nitra splnila to, čo sme očakávali. Profesionálny prístup, odbornosť, rýchlosť, korektné správanie, komplexne riešenie- právny servis, až po ukončenie predaja bytu. Táto vďaka patrí vášmu realit. maklérovi p.Butinovi, profi prístup. Ďakujeme, ste spoľahlivá spoločnosť a máte našu dôveru aj do budúcnosti, s predajom pozemkov a nehnuteľnosti.

    Simona Zaťková


Ing. Martin Sklenár

  • Nadmieru spokojný s prístupom, ochotou a komunikáciou, určite odporúčam.

    Jan Korbela
    21.10.2022
  • Rýchlo, spoľahlivo, profesionálne...

    Gilbo
    21.10.2022
  • S maklérom sme boli veľmi spokojní.

    Martin Berta
  • profesionál na mieste, diplomatický rozvážny a svojej profesie znalý. Hodnotenie 10 z 10 bodov, alebo podľa vzdelávacieho hodnotenia výborný ** ďakujem vám, že som ho mohla spoznať.

    Ingrid Klimantová
  • Veľká spokojnosť s pánom Martinom Sklenárom príjemné vystupovanie, pomoc pri hypotéke a vlastne všetko ako po masle ani sme nepočítali, že sa to tak rýchlo vybaví. Odporúčam spoluprácu s p. Sklenárom.

    Marianna Bencová
  • Chcem sa touto cestou poďakovať pánovi Ing. Sklenárovi za veľmi ľudský a zároveň profesionálny prístup. Vďaka jeho ústretovosti a flexibilnému prístupu pri riešení problémov, náš predaj bytu prebehol rýchlo a bez komplikácií.

    Kvetoslava Kuželová
  • S realitným maklérom, p. Sklenárom som bol maximálne spokojný, s jeho profesionálnym prístupom a ústretovosťou. Celým procesom predaja nehnuteľnosti ma promptne informoval a zabezpečil všetko potrebné. Nehnuteľnosť som vďaka nemu predal za očakávanú cenu. V budúcnosti by som na sto percent využil služby realitnej kancelárie TUreality v prípade predaja/kúpy nehnuteľností, alebo iných realít, konkrétne by som oslovil p. Sklenára. Ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

    Bc. Andrej Dudáš
  • Vynikajúca skúsenosť, pán Sklenár mal aktívny záujem o sprostredkovanie nehnuteľnosti. Má určite moje odporúčanie.

    Luboš Hrbal
  • Bol som veľmi spokojný, ústretovosťou, ochotou, profesionálnym prístupom. Celý priebeh predaja bytu a vybavovania podkladov prebehlo na jednotku. Určite pána Sklenára odporúčam pri kúpe alebo predaja nehnuteľnosti. Veľká vďaka!

    Penzeš Vladimír
  • Profesionálny prístup Ing. Martina Sklenára je potvrdením jeho skúseností v realitnej oblasti a jeho osobnostných kvalít. So spoluprácou sme boli maximálne spokojní, nehnuteľnosti sme jeho prostredníctvom predali serióznym kupcom za očakávanú cenu. V prípade predaja, alebo kúpy ďalších realít sa na neho určite opäť obrátime! Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

    Tomas Letavay
  • Veľmi ochotný, promptný, ústretový...napriek určitým problémom zo strany predávajúceho, som s tým ja nemala žiadne ďalšie zbytočne starosti, všetko vyriešil za nás. Profesionálny prístup, odporúčam ...

    Zdenka Minárová
  • Veľmi sme boli spokojní. Pán Sklenár je podľa nás top vo svojej profesii.

    Roman Juhas
  • Chcel by som vyzdvihnúť a zároveň poďakovať za vysoko profesionálny prístup, za trpezlivosť a ochotu všetko podrobne vysvetliť, zároveň hľadať riešenia a promptne riešiť vzniknuté problémy. Dostupnosť na telefóne stopercentná.

    Jakub Miškerík
  • Boli sme veľmi spokojní s prácou pána Sklenára, od začiatku až po koniec predaja nášho bytu. Je to inteligentný a hlavne férový človek, ktorého táto práca baví, a preto ho môžeme len odporúčať pri sprostredkovaní predaja alebo kúpy nehnuteľnosti.

    Andrej Kvasnica
  • Kompetentný, spoľahlivý maklér a príjemný človek. Môžem len odporučiť.

    Ján Mika
  • Oceňoval by som p. Martina Sklenára za vysoko profesionálneho a veľmi ľudského, taktiež vždy dostupného na telefóne, pri kúpe bytu. Od začiatku až do samého konca kúpy bytu. Za našu rodinku mu určite dávame 100%. Vieme ho len odporučiť, čo aj v budúcnosti bude. Ďakujeme.

    Richard Horváth a rodina Horváthová
  • Pán Sklenár je realitný maklér telom aj dušou. Svoju prácu robí na 100%. Už pri prvom stretnutí vystupoval veľmi seriózne a profesionálne. Hneď mi bolo jasné, že sa svojej práci rozumie. Predaj bytu dopadol nad očakávania, za čo som mu veľmi vďačný. Pána Sklenára odporúčam každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

    Milan Čermák
  • Ďakujem p. Sklenárovi za pomoc pri hľadaní, či predaji nehnuteľnosti. O každom kroku som bol dopredu informovaný. Samozrejmosťou bola profesionalita a triezvy pohľad na situáciu.

    Tomas Vince
  • Spolupráca s p. Sklenárom bola perfektná. Som maximálne spokojný. Ďakujem.

    Domanický Milan
  • S pánom maklérom som bol veľmi spokojný. Dobrá spolupráca odporúčam každému.

    Peter Dzupin
  • Najlepší maklér s akým som mala možnosť spolupracovať. Profesionál, ktorý komunikoval veľmi bezprostredne a so všetkými, niekedy neuveriteľnými, situáciami spojenými s predajom môjho bytu sa vysporiadal s ľahkosťou. Ďakujem veľmi pekne za všetko.

    Martina Mášiková
  • Pri kúpe nového bytu v Nitre som bol veľmi spokojný s profesionálnym aj ľudským prístupom p. Sklenára. Vďaka nemu mám s mojou manželkou krásne bývanie v Nitre. Ďakujem.

    Ján Horváth
  • Ďakujeme pánovi Sklenárovi za profesionalitu a ochotu pri kúpe nehnuteľnosti. Má veľký prehľad a vie veľmi dobre poradiť. Boli sme s jeho službami maximálne spokojní a hlavne, keď banka zlyhala, tam poradil ako to vyriešiť. Ďakujeme.

    Slávka Tehlárova
  • Určite odporúčame spoluprácu so spoločnosťou TUreality. Má dobre organizované sprostredkovanie predaja, čo sa týka napr. inzercie, prípravy dokumentov a pod. Sme vďační pánovi Sklenárovi za sprostredkovanie predaja nášho bytu. Oceňujeme profesionálny prístup a komunikáciu. Pravidelne nás informoval o priebežnej situácii a náš byt sa mu podarilo predať skôr ako sme očakávali, takže sme veľmi spokojní. Ďakujeme.

    Ľudmila Smoláriková
  • Vysoká spokojnosť, v podstate som nevedel, že predávam byt a o chvíľu bol predaný. Presne tak som si to predstavoval. Rád využijem služby aj v budúcnosti.

    Filip Vöröš
  • Chceli by sme sa poďakovať pánovi Sklenárovi za profesionálny prístup pri predaji nášho bytu a kúpe vysnívaného domu. Jeho komunikácia, ústretovosť a ochota viedla k rýchlemu predaju a kúpe nehnuteľností. Boli sme vysoko spokojní! Ďakujeme!

    Rodina Rácová
  • Nehnuteľnosť sme mali inzerovanú vo viacerých realitkách, pričom pán Sklenár bol pri predaji najaktívnejší. Oceňujem jeho snahu, iniciatívu a hlavne vytrvalosť (iné realitky postupne znížili aktivitu).Tak isto ľudský prístup, ochotu poradiť a nájsť riešenie vyhovujúce všetkým stranám. Ďakujem a pozdravujem.

    Michal Ostertág
  • Chcem sa Vám poďakovať za vysoko profesionálny a zároveň ústretový prístup počas predaja nášho pozemku. Predaj pozemku je pre nás predávajúcich zriedkavá činnosť. Realitných kancelárií a takzvaných „maklérov" je naozaj veľa a musím povedať, že ja som si vybral Vás a vybral som si veľmi dobre. Vrelo odporúčam každému vašu realitnú kanceláriu.

    Andrej Vailing
  • Maximálna spokojnosť so službami pri predaji pozemku, vyhľadávaním záujemcov o kúpu, vykonávaním prehliadok nehnuteľností, právnym servisom až po ukončenie predaja. Ďakujem a prajem veľa pracovných úspechov.

    Edita Pavlovičová
  • Sme veľmi vďační p. Sklenárovi, že nám pomohol s kúpou bytu. Bol neustále prístupný a ochotný nájsť tie najlepšie riešenia, môžeme len vrelo odporučiť. Ďakujeme.

    Peter Tokár
  • Chcem sa poďakovať za profesionálny prístup. Pán Sklenár bol veľmi ústretový, ochotný poradiť, vidieť, že svojej práci rozumie a má prehľad. Vašu spoločnosť budem len odporúčať.

    Gabriela Jančová
  • Pána Sklenára odporúčam. Komunikácia neviazla na mailoch či zmeškaných hovoroch. Vždy sme dostali odpoveď (aj počas jeho osobného voľna). Trpezlivo sa nám venoval a snažil sa nám maximálne vyhovieť aj čo sa týkalo času stretnutí. Kúpa prebehla aj vďaka nemu hladko a bez problémov. A my máme náš nový domov. Ďakujeme!

    Tomáš Žitný
  • Spolupráca s Ing. Sklenárom bola na vynikajúcej úrovni. Vďaka jeho profesionálnemu prístupu bola kúpa môjho bytu zrealizovaná rýchlo a úplne bez starostí. S jeho prácou som maximálne spokojná a môžem ho len odporučiť. Týmto mu veľmi pekne ďakujem.

    Veronika Lancíková
  • Chcem poďakovať za profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti p. Ing. Martinovi Sklenárovi z TUreality. Všetko prebehlo rýchlo, spoľahlivo a k našej maximálnej spokojnosti.

    Aďo Hunka
  • Veľmi profesionálny a ľudský prístup. Pán Sklenár vždy ochotne poradil a pomohol. Komunikácia bola vždy 100%.

    Igor Altuchov
  • Spoluprácu s pánom Sklenárom hodnotím vysoko pozitívne. Oceňujem jeho znalosti z realitného trhu, dobré rady a ľudský prístup. Na obhliadku vždy prišiel iba s ľuďmi, ktorí mali reálny záujem a predal ho veľmi rýchlo. Získal si našu dôveru hneď od začiatku. Od všetkých "papierovačiek" nás odbremenil. Proces prezentácie i samotného predaja prebehol hladko, bez akýchkoľvek nervov. Akúkoľvek nehnuteľnosť budem v budúcnosti predávať, pán Sklenár bude vždy prvá možnosť, komu zavolám.

    Elena Hmeľárová

tomas mihalovics

Bc. Tomáš Mihalovics

  • Chcem pochváliť pána Bc. Mihalovicsa z pobočky Nové Zámky. Po objavení nehnuteľnosti na internete a skontaktovaní sa s ním e-mailom , je s ním výborná spolupráca. Je milý , ochotný, vyzná sa v práci, čo robí ( viem posúdiť, lebo som pripravovala podklady na dražby nehnuteľností), snaží sa nájsť kompromis, aby bol spokojný kupujúci aj predávajúci. Je presný. Vždy dodrží termín. Aj pri stretnutí s majiteľom sme tam boli všetci v ,, pred termíne,,. Keby som ho mala obodovať. Tak si zaslúži 10 bodov z 10 + hviezdičku.

    Eva Paulovičová
    06.11.2023
  • Trpezlivý, nájde vyhovujúce podmienky aj pre predajcu aj kupcu, dohodnuté termíny vždy platia. Určite sa na neho obrátim aj v budúcnosti.

    Vivien Kocsisova
    03.08.2022
  • Nadmieru spokojný. Skvelý prístup, flexibilita, ochota pomôcť a poradiť.

    Dávid Magyar
  • Oceňujeme vysoké pracovné nasadenie a maximálnu ochotu p.Mihalovicsa pri vysvetľovaní záležitostí, ktoré nám neboli jasné pri predaji bytu po našich rodičoch.

    Jarmila Eliášová, František Selčík
  • Ďakujem pánovi Mihalovicsovi za jeho precíznosť, spoľahlivosť a slušnosť pri kúpe bytu. Môžem len odporučiť.

    Ing. Agnesa Topoľská
  • Veľká spokojnosť s maklérom, komunikácia na úrovni, vždy k dispozícii pri riešení akéhokoľvek problému. Môžem odporúčať s kľudným svedomím každému, kto hľadá realitného makléra.

    Kristína Tóthová
  • Vrelo odporúčame. A ďakujeme za profesionálnu prácu pri predaji domu.

    Júlia Dikanyová Takácsová
  • Ďakujem p. Mihalovicsovi za perfektnú prácu pri kúpe chaty, ktorú nám sprostredkoval. Všetko prebehlo hladko, profesionálna práca. Vrelo odporúčam.

    Ján Tábi
  • Kto chce bezproblémový predaj bytu, domu tak vrelo odporúčam realitného makléra p. Mihalovicsa. Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Nech mu jeho ľudskosť a profesionalita aj naďalej prináša pracovné úspechy a spokojných zákazníkov.

    Kristína Tothová
  • Maximálna spokojnosť. Profesionálny a priateľský prístup k riešeniu akýchkoľvek záležitostí s riešením nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.

    Erik Tomanek
  • Chcem sa poďakovať p. Mihalovicsovi za profesionálny prístup a super rady pri predaji bytu. Po jeho cenným radách sa podarilo byt predať do 2 týždňov. Takže vrelo odporúčam.

    Lucka
  • Ďakujeme p. Mihalovicsovi za jeho ústretový, trpezlivý a korektný prístup pri kúpe rodinného domu. Boli sme veľmi spokojní a vrelo odporúčame.

    Andrea Petránová
  • Našli sme vynikajúceho, ochotneho makléra! Prišieľ. Poradil. Predal. Vrelo odporúčame! Ďakujeme Tomáš Mihalovics! Prajeme veľa zdravia a pracovných úspechov!

    Anett Takács


Mgr. Ľubomír Uhlár

  • Ďakujem za milý a ústretový prístup a spoluprácu pána makléra, za neutíchajúci záujem a ochotu pri riešení komplikovaných situácií. Nepretržitý kontakt a informácie o stave predaja a následne prevodu bytu. Odporúčam maximálna spokojnosť.

    Dáša Bednárová
    08.01.2024
  • Profesionálny ľudský prístup makléra so znalosťou problematiky. Výborná znalosť trhu a obchodnej stratégie. Ochota komunikácie v ktorúkoľvek dobu, vysoká miera empatie. Doporučujem!

    Sona Rigova
    10.08.2023
  • Pán Uhlár sa prezentuje tak, ako sa realitný maklér prezentovať má: sebavedomý ale slušný, rozhľadený ale nie premudrovaný, presvedčivý ale nie nasilu. Vrelo odporúčam jeho služby.

    Hynek Kosář
    21.02.2023
  • Veľmi milý, ústretový, nápomocný a človek, ktorý rozumie veciam, s ktorými pracuje. Ďakujem.

    Michaela Bauerova
    28.12.2022
  • Chcel by som sa touto cestou poďakovať pánovi Uhlárovi za služby poskytnuté pri predaji nehnuteľnosti. Takto si predstavujem služby realitného makléra. Krok po kroku zvládol všetky úskalia predaja aj so všetkými administratívnymi úkonmi. Ďakujem.

    Ľubomír Turza
    12.10.2022
  • Pána Uhlára môžem po doterajších skúsenostiach (jedna kúpa a dvakrát predaj) len odporúčať, je to inteligentný človek s príjemným vystupovaním, ktorý rozumie svojej práci a stará sa predovšetkým o klientov, nie peniaze, ako iní makléri. Odporúčam ho nielen ako skvelého makléra, ale predovšetkým slušného človeka, ktorému môžete s dôverou zveriť svoje peniaze a nehnuteľnosti. Jeho služby sú komplexné a komunikácia je na vysokej úrovni. Ak by som mala niekedy opäť riešiť kúpu - predaj nehnuteľnosti tak iba s ním. Prajem veľa obchodov a nech Vám to vydrží.

    Andrea Štrbová
    07.09.2022
  • Rýchly, hlavne odborný a tiež ľudský prístup sprostredkovateľa v rámci celého procesu predaja mojej nehnuteľnosti. Ďakujem.

    Erika Adlerová
  • Dobrý deň prajeme, mali sme tú česť mať obhliadku v Blatnom s pánom maklérom. Chceme sa aj touto cestou poďakovať za profesionálny, zároveň ľudský prístup Mgr Ľubomíra Uhlára. Kvalitne prezentuje nielen nehnuteľnosť ale celú realitnú spoločnosť. Ďakujeme.

    Dana Megova



Silvia Majerníková

  • Veľmi sme boli spokojní s p. Majerníkovou, milá, usmiata, ochotná a profesionálna rod. Holická, Ďakujeme.

    Silvia Holická
  • Veľmi profesionálny a zároveň ľudský, príjemný prístup pani Majerníkovej maximálne uľahčil celý proces nákupu nehnuteľnosti. Všetko bolo veľmi jasne vysvetlené, výborné sprostredkovanie informácií medzi kupujúcim a predávajúcim, dokonca pomoc so všetkými potrebnými dokumentami do takej miery, že naozaj bolo potrebné iba prísť a podpísať. Určite odporúčam a skvelá skúsenosť!

    Michaela Švarová
  • Milá, príjemná, ochotná, znalá. Odporúčam.

    Hupka Alexander
  • S pani Majerníkovou mám veľmi dobrú skúsenosť. Vždy milá, usmiata a ochotná riešiť problém. Spolupráca s ňou bola príjemná, i keď sa nám predaj bytu časovo naťahoval (nie z jej príčiny). Bola som spokojná a jej služby ako i služby celej TUreality môžem len odporučiť. Ďakujem.

    Katarína Paulechová
  • So službami realitnej kancelárie TUreality som bola naozaj veľmi spokojná. Od začiatku som komunikovala s pani Majerníkovou, ktorá prejavila vysokú úroveň znalostí a empatický prístup. Nehnuteľnosť väčšinou ľudia kupujú alebo predávajú len párkrát za život, a preto myslím, že je dôležité môcť sa obrátiť na niekoho, kto sa v tejto problematike vyzná. Ak by som vedela o niekom, kto plánuje kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, jednoznačne by som mu pani Majerníkovú odporučila. Nielen kvôli jej znalostiam, ale aj pre jej optimizmus. Vidieť na nej, že ju práca baví a pomáha ľuďom plniť si sny o bývaní.

    MUDr. Jana Cibulová
  • Moja spokojnosť s vašou spoluprácou bola nadmieru spokojná... ohodnotenie číslo 1. Ďakujem.

    Michal Madžo
  • S pani Majerníkovou sme boli nadmieru spokojní. Ochota, ústretovosť, férový a ľudský prístup, odbornosť a znalosti v danej oblasti, vždy pozitívne naladená a v neposlednom rade aj slušný prístup nielen k nám ako predávajúcim ale aj klientom. Vždy sa vedela ochotne prispôsobiť tak, aby to vyhovovalo všetkým. Sme veľmi radi, že sme s ňou mohli spolupracovať a určite by sme ju odporúčali ďalším záujemcom či klientom.

    Peter Sokol
  • Chcem sa poďakovať zamestnancom -TUreality za perfektne zostavenú súhru. Táto realitka je skutočne majstrom vo svojej profesii! Pani Silvia pracuje vždy vo veľkom nasadení - poteší svojich zákazníkov skvelou náladou, pozitivitou, rovnako ako aj príjemnou odbornosťou i prehľadom. Avšak najviac jej osobný ľudský prístup vás vie očariť. A tak nakoniec budete mať záujem spolupracovať, doporučujem u mňa. No.1 srdečná vďaka pani Silvia.

    Dušan Hodál


benackova

Ing. Jana Beňačková, RSc.

  • Dobrý deň, týmto chcem poďakovať Vašej zamestnankyni p. Jane Beňačkovej za skvelú prácu počas celého procesu predaja našej nehnuteľnosti. Pani Beňačková pracuje s veľkým nasadením a z jej prístupu cítiť, že ju práca nesmierne baví. Nakoľko toto nie je v našich končinách veľmi častý jav, o to viac takýto servis a službu klientovi cením. Takisto chcem vyzdvihnúť spracovanie videa z lokácie, informácie boli podané nesmierne milou formou. Verím, že tak ako ja, aj Vy vysoko ceníte zamestnancov, ktorí robia Vašej spoločnosti to najlepšie meno. S pozdravom,

    Eva Foster
    20.02.2024
  • Srdečne ďakujeme Mgr. Beňačkovej Janke ako realitnej maklérke za jej ústretovosť, šikovnosť úžasné jednanie a vyznanie sa vo svojej práci, má veľké plus. Ďakujeme.

    od Karabova Gomolova
    31.01.2024
  • Dobrý deň. Chcem napísať pár slov k predaju mojej nehnuteľnosti. Ozaj som spokojná s prístupom pani Beňačkovej, bola ochotná a milá. Keď budem v budúcnosti niečo podobné riešiť s dôverou sa obrátim na Vás.

    Marta Rebrová
    18.01.2024
  • Jana is very professional and kind, I enjoy the day of selling property. I recommend her to friends.

    Jaafar Husain
    04.01.2024
  • Boli sme veľmi spokojní so sprostredkovaním predaja (profesionálnosť, rýchlosť a výška dojednanej predajnej sumy) nehnuteľnosti a preto sme sa rozhodli aj naďalej spolupracovať pri ďalšom predaji a nákupe nehnuteľností s pani Beňačkovou.

    Zuzana a Patrik Bartovic
    08.09.2023
  • Vysoko hodnotím profesionálny prístup Ing. Jany Beňačkovej pri prenájme jednej aj pri predaji druhej nehnuteľnosti. Všetko prebehlo k mojej 100% spokojnosti. Ďakujem.

    MUDr. Tomas Lulovic
    25.08.2023
  • Plný počet hviezdičiek, bez akýkoľvek problémov, spoľahlivá maklérka s vysokou mierou proaktivity. Klient nemusel nič riešiť, o všetko sa postarala Ing. Janka Beňačková.

    Pavol V.
    28.02.2023
  • Pani Beňačková sa postarala o absolútne kompletný cyklus spojený s prenájmom mojej nehnuteľnosti. Proaktívne vyhľadávala potencionálnych nájomcov , zorganizovala prehliadky, kontrakty, vypratanie a upratovanie nehnuteľnosti a osobný výber poplatkov. Vzhľadom na moju vyťaženosť som veľmi privítal jej pracovné nasadenie počas večerov a víkendov vďaka čomu dosiahla kompletný prenájom nehnuteľnosti od prvotného kontaktu po odovzdanie bytu nájomníkom v neuveriteľnom čase 7 pracovných dní. Jedna profesionálka.

    Marcel Kamenik
    26.02.2023
  • Ďakujeme pani Beňačkovej za profesionálny prístup a dodržanie dohôd, ktoré sme si stanovili.

    Júlia Vajdová
    28.12.2022
  • Dobrý deň. Spokojnosť s pani Beňačkovou úplná. Bola veľmi ochotná a ústretová. Na začiatku som nerozumela niektorým veciam, ochotne vysvetlila.

    Katarína Valachová
    27.07.2022
  • s prácou pani Benačkovej som bol nadmieru spokojný! Kupcu mojej nehnuteľnosti zariadila vo veľmi krátkej dobe, všetko spracovala promptne a profesionálne a dotiahla predaj do úspešného konca. Pani Benačkovú jednoznačne odporúčam

    firas shafiq
  • Janku Beňačkovú môžeme odporúčať, ako sprostredkovateľku kúpy/predaja nehnuteľnosti. Predstavy a základné kontúry postupu sme dohodli hneď na začiatku. Spoľahli sme sa aj na jej výborný prehľad o lokálnom trhu pri nastavení ponukovej ceny. Čo bolo v priebehu akcie treba doplniť sa operatívne dohodlo, hľadali a našli sa kompromisy v okrajových otázkach (predovšetkým vybavenia - čo sa predáva s nehnuteľnosťou a čo nie). Celkovo obchod prebehol z nášho pohľadu štruktúrovane, hladko a k našej spokojnosti, čiže pokiaľ niekto hľadá profesionálnu a spoľahlivú cestu, oslovte Janku Beňačkovú, môžeme ju odporúčať.

    František Antal


Ľubomíra Skokan TUreality

Mgr. Ľubomíra Skokan, RSc.

  • Mala som možnosť spoznať pani magistru Skokan - pri mojom záujme o nehnuteľnosť vo Vysokých Tatrách a veľmi rada by som zdieľala moju skúsenosť. Pani magistra je výborná vo svojej profesii, poskytla mi rýchlo a precízne vybratú nemovitost. Pani magistra jednala korektne, aby uspokojila nároky klienta, pričom je to maklér so srdcom, bolo s ňou cťou stretnúť sa a jednať. Môžem ju jednoznačne odporučiť, ak sa ako klient chcete cítiť komfortne.

    RNDr. Dagmar Gajdosova
    15.02.2024
  • Pani Mgr. Skokan je dynamická, pozitívna, operatívna maklérka, snažiaca sa vyhovieť obom stranám, kupujúcemu aj predávajúcemu. Aj keď v mojom prípade k dohode neprišlo z objektívnych dôvodov, nemožno jej uprieť snahu, ústretovosť a profesionalitu. Ďakujem za spoluprácu a prajem veľa spokojných klientov.

    Viera Knirschova
    24.01.2024
  • Super profesionálny prístup, ochotná pomôcť a poradiť klientom. Veľmi spokojný.

    Viliam Jarcuska
    13.01.2024
  • S prácou pani Skokan sme boli veľmi spokojní. Hneď na začiatku nám ponúkla na výber tri nehnuteľnosti, aj keď sme sa pôvodne zaujímali o inú nehnuteľnosť. A vďaka tomu, máme teraz kúpený byt. Taktiež veľmi oceňujeme to, že aj keď sme sa pýtali rôzne otázky, ktoré nám neboli jasné v neskorších hodinách, tak odpoveď bola rýchla. Ďakujeme.

    Veronika Kováčová
    02.01.2024
  • S prácou pani maklérky som bola spokojná. Príjemné a ústretové vystupovanie. Ďakujem.

    Jitka Rumlová
    10.11.2023
  • Spolupráca s pani Skokan bola veľmi príjemná, veľmi ochotná ,nápomocná a ústretová, taktiež profesionálny prístup. Takže z mojej strany odporúčam a ešte raz ďakujem.

    Marek Kostka
    28.02.2023
  • Spolupráca s p. Mgr. Ľubomírou Skokan, RSc. je efektívna. Vážim si pomoc, informovanosť, dôveru, promptnosť, zhovievavosť, ústretovosť. Výsledkom čoho bola moja spokojnosť s kúpou 2 nehnuteľností - pozemkov. Ďakujem za profesionálny prístup. Určite budem odporúčať iným záujemcom. S úctou M. P.

    Marek Peregrin
    05.02.2023
  • Profesionálna agentúra. Kupovala som na Sk byt po prvý x a preto som neovládala postup. Ale so všetkým pani Ľubka pomohla, trpezlivo vysvetlila. Všeobecná spokojnosť. Odporúčam. Ďakujem veľmi pekne a prajem veľa zdaru!

    Alica Rindošová
    27.01.2023
  • Profesionálny, ústretový prístup pani maklérky Skokan. Nemám čo vytknúť. Ak budem potrebovať zase pomoc určite sa zase ozvem. S mojej strany maximálna spokojnosť. Určite odporúčam.

    Adrián Jurčo
    27.08.2022
  • So službami pani Skokan sme boli veľmi spokojní, kúpa prebehla rýchlo a bezproblémovo. Pani maklérka bola ochotná, spoľahlivá a okamžite komunikovala.

    Frederika Rennerová
    01.08.2022
  • Skvelá a nadštandardná spolupráca, promptné a vysoko profesionálne vybavenie predaja nehnuteľnosti. Plne odporúčame a ešte raz veľká vďaka!

    Jozef Skokan
    18.07.2022
  • Chcela by som poďakovať za príjemnú spoluprácu a za Vašu odbornosť a ústretovosť. Spokojnosť na mojej strane so službou. Odporúčam!

    Aneta Mária Kocúnová
  • Oceňujem profesionálny prístup, férové jednanie, okamžité riešenie požiadaviek klientov a hlavne príjemné a milé jednanie. Kiež by takýchto maklérov bolo viac. Ďakujem za všetko, prajem veľa biznisových úspechov a spokojných klientov. -TU- sa rada vrátim:)

    Diana Sepitkova
  • Veľká spokojnosť a dobrá spolupráca. Vďaka.

    Adela Šebestova


kindja poprad tureality

Bc. Radoslav Kindja

  • U realitného makléra Bc. Radoslava Kindju oceňujem profesijné kompetencie, komunikačné zručnosti a kutivovaný prístup pri predaji mojej nehnuteľnosti. Vyzdvihujem okamžité reakcie, adekvátne spätné väzby a optimálne riešenia podľa mojich predstáv. Pre profesionálny, ale aj empatický prístup, efektívnu organizáciu celého procesu predaja jednoznačne odporúčam využiť jeho služby každému, kto hľadá spoľahlivého a korektného makléra.

    PhDr. Maroš Dvorský
    30.08.2023
  • Spolupráca s TU Reality (Bc. Radoslav Kindja) bola mimoriadne profesionálna. Milo nás prekvapila komplexnosť služieb a veľká ochota pomôcť v mnohých aspektoch kúpy nehnuteľnosti. Celý proces prebiehal transparentne, zodpovedne a dynamicky. Ďakujeme veľmi pekne za spoluprácu!

    Miriama Hladká
    30.08.2023
  • Rýchle, prehľadné, profesionálne, maximálna spokojnosť.

    František Mrava
    19.12.2022
  • Príjemné jednanie, profesionálny prístup.

    Vladimír Kravec


petakova tureality

Mgr. Miroslava Petáková


  • S pani Petákovou bola radosť komunikovať. Počas celého obchodu bola veľmi nápomocná a stále na 100% pripravená a vedela mi zodpovedať na všetky otázky. Po každom stretnutí mi poslala potrebné informácie a dokumenty na email aj WhatsApp vďaka čomu mam v nich prehľad. Som jej veľmi vďačná že mi tento proces takto uľahčila a rovnako si veľmi cením že bola so mnou trpezlivá a po celú dobu veľmi príjemná v jej vystupovaní.

    Katarina Slivova
    13.03.2024
  • Pani maklérka je maximálne ústretová a nápomocná v každej situácii. Komunikácia bola jasná a vždy som mala pocit osobného záujmu. S kúpou bytu som nadmieru spokojná a odporúčam spoluprácu. 10/10

    Dáša Bednárová
    02.03.2024
  • S maklérkou pani Petákovou som bola veľmi spokojná. Profesionálny prístup. Všetko mi vysvetlila dopodrobna, vždy bola nápomocná, zodpovedala všetky moje otázky. Kúpa bytu prebehla hladko. Realitnú kanceláriu TU reality môžem len odporučiť a určite ju využijem aj v budúcnosti.

    Agáta Ďuďáková
    05.02.2024
  • Z mojej strany absolútna spokojnosť, profesionálny prístup maklérky. Ďakujem.

    Andrej Chlebovský
    16.01.2024
  • Ja som bol maximálne spokojný s celým priebehom kúpy aj s milým prístupom ku klientovi.

    Patrik Dudžák
    16.01.2024
  • Ja som bol maximálne spokojný s celým priebehom kúpy aj s milým prístupom ku klientovi.

    Patrik Dudžák
    24.08.2023
  • Ďakujeme pani Petákovej pri sprostredkovaní kúpy bytu. Jej prístup bol profesionálny, všetko prebehlo bez problémov.

    Miroslava Môciková
    13.02.2023
  • Chcem sa veľmi pekne poďakovať p. Mgr. Petákovej za úžasnú spoluprácu, ústretovosť, bola veľmi milá, ešte raz srdečná vďaka a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

    Darina Papaiova
    09.02.2023
  • Pani Petáková nám sprostredkovala kúpu bytu, touto cestou by sme jej chceli poďakovať za profesionálny prístup a promptné jednanie. Spoľahlivo a včas nás informovala o celom postupe a všetkých potrebných činnostiach. Jednoznačne budeme realitnú kanceláriu odporúčať aj známym, nakoľko celý priebeh bol bez komplikácií a so všetkými službami sme aj s manželom veľmi spokojní. Takisto by sme chceli vyzdvihnúť aj to, že pani Petáková vyšla vždy v ústrety aj čo sa týka stretnutia a jeho času po našej pracovnej dobe čo bolo častokrát k večeru.

    Veronika Janečková
    25.07.2022
  • Oceňujem celkový prístup a spoľahlivosť pri predaji mojej nehnuteľnosti.

    Miroslav Mucha
    19.07.2022

monika dobrovodska

Monika Dobrovodská

  • Oslovenie Tu Reality bola jasná voľba neviem ani kde začať po príchode maklérky p. Dobrovodskej sme pochopili že to bola správna voľba dochvíľnosť príjemne a hlavne profesionálne vystupovanie na telefóne 24/7 musím len a len odporučiť všetko sme dotiahli do úspešného konca za čo neskutočne ďakujeme nakoľko naša kúpa bola riadená zo zahraničia a p.Dobrovodska aj to čo nemusela ochotne riešila za nás aby sme nemuseli cestovať to sa v dnešnej dobe len tak nevidí obrovské ďakujem TU Reality môže byt právom hrdé za takúto Maklérku každému vrelo odporúčam riešiť kúpu cez p.Dobrovodskú. ĎAKUJEME.

    Jakub Novosad
    01.03.2024
  • Ďakujeme pekne pani Monike Dobrovodskej s kúpou nehnuteľnosti. Stretli sme sa u nej so super komunikáciou, ochotou a profesionálnym prístupom. Tešíme sa na prípadnú ďalšiu spoluprácu.

    Michael Gamper
    27.02.2024
  • Celkový dojem z práce s paní Moniky Dobrovodskej je nesmierne pozitívny a môžeme ju len vrelo odporučiť všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého a skúseného realitného makléra. Sme vďační za jej oddanosť a úsilie, ktoré vložila do nášho prípadu. Sme presvedčení, že každý klient pod jej vedením bude v najlepších rukách. Ešte raz ďakujeme za vynikajúcu prácu a tešíme sa na prípadnú spoluprácu v budúcnosti. S úctou,

    Mgr. Darina Vašek Lörincová
    01.02.2024
  • TU reality môžeme len odporúčať pretože skúsenosť s maklerkou Monikou Dobrovodskou je na vysokej profesionálnej úrovni. Veľmi nás potešil jej ľudský prístup, príjemná komunikácia, flexibilita, férovosť. Je vidno, že ju práca baví, má veľmi dobré kontakty s najlepšími v odbore. ĎAKUJEME, že nám pomohla s predajom nehnuteľnosti a prajeme jej hodne úspechov v osobnom aj pracovnom živote.

    Andrej Lorinc
    20.01.2024
  • Veľká spokojnosť. Pani Monika je ochotná, ústretová, dôveryhodná profesionálka s ľudským prístupom. Ďakujem.

    Vachalíková Jana
    15.05.2023
  • Bol som veľmi spokojný pri predaji nehnuteľnosti. Všetko prebehlo na profesionálnej úrovni.

    Roman Kohút
    31.01.2023
  • Neviem kde začať skôr ale s tak úprimnou príjemnou maklérkou som sa ešte nestretol. Rýchlo promptne a všetko podľa dohody. Jedným slovom odporúčam pani Moniku Dobrovodskú. Ďakujem veľmi pekne.

    Milan Žirko
    21.10.2022
  • Bola som spokojná so službami ktoré mi poskytli. Na začiatku som sa veľmi bála, ale s maklérkou Monikou Dobrovodskou sme boli stále v kontakte, všetky podklady a zmluvy boli v poriadku, o všetkom ma vždy informovala a bola ochotná počkať aj dlhšie kým som sa nasťahovala. Určite odporúčam ich služby aj druhým.

    Elena Prošeková
  • Ďakujeme pani Monike za ústretovú spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti. Príjemné vystupovanie a ochota poradiť, odporúčame. Ďakujeme.

    Rodina Podymáková
  • Spolupracovala som s maklérkou Monikou Dobrovodskou, je vo svojom povolaní vynikajúci odborník na vysokej úrovni, s príjemným priateľským vystupovaním. Ďakujem, len si želám, aby bolo u nás odborníkov, ako je pani Dobrovodská viac.

    Eva Bielková
  • Veľmi pekne ďakujem pani maklérke Monike Dobrovodskej za rýchly predaj mojej nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam všetkým ktorí potrebujú služby makléra.

    Viera Brtisova
  • Dobrý deň, chcela by som vyjadriť poďakovanie p. Dobrovodskej za kvalitné a rýchle služby, ktoré mi poskytla v súvislosti s predajom RD.

    Daniela Michálková
  • Oslovením TUreality sme si našli podnájom na počkanie....teraz riešime cez pani Moniku Dobrovodskú aj kúpu nehnuteľnosti....môžeme ju len a len odporučiť...príjemné vystupovanie, poradenie, dochvíľnosť, ochota...Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu....

    Roman Kohutiar
  • Dobrý deň. S pani Dobrovodskou už spolupracujeme takmer dva roky a som maximálne spokojný. Môžem iba pozdvihnúť jej ochotu a profesionalitu. Určite by som vrelo odporučil.

    Peter Štrba
  • Veľmi ústretové a profesionálne jednanie. Čo sľúbi to dodrží. Je na ňu spoľahnutie. S pozdravom Vitázková.

    Anna Vitázková
  • Ďakujem pani maklérke za profesionálny prístup, ústretovosť, pochopenie a trpezlivosť, ktorú mala pri predaji mojej nehnuteľnosti. Odporúčam každému. Je zodpovedná, milá, dochvíľna a pomôže v každej situácii.

    Zuzana Ševčíková


monika borekova

Monika Boreková

  • ĎAKUJEME ZA MAXIMÁLNU PROFESIONALITU.

    Vladimír
    27.09.2023
  • Bol som veľmi spokojný pri predaji nehnuteľnosti. Všetko prebehlo na profesionálnej úrovni.

    Roman Kohút
    31.01.2023
  • Maximálna spokojnosť.

    Rodina Janosková
    28.09.2022
  • Ďakujeme pani Borekovej za sprostredkovanie kúpy už nášho bytu super prístup ochotná a pomohla zo všetkým načo sme sa pýtali 🙂

    Eduard Vadovský
    09.08.2022
  • Pani Boreková nám pomohla pri kúpe pozemku. Týmto sa jej chceme poďakovať. Maximálna spokojnosť. Vrelo odporúčam.

    Stanislav Mečiak
  • Ďakujeme p. Borekovej za profesionálne sprostredkovanie predaja, sme maximálne spokojní. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme.

    Vladimír Bellan
  • Prostredníctvom pani Borekovej som kupoval byt. Všetko ochotne vybavila, pomohla aj s vecami ktoré neboli v náplni jej práce. Oceňujem jej pozitívny a profesionálny prístup. Môžem len odporučiť.

    Ján Dula
  • Vážená pani Boreková, obrátila som sa na Vás s dôverou vďaka doporučeniu mojej dobrej známej, ktorá mala s Vami ako realitným agentom dobré skúsenosti. Dobrú povesť, ktorá Vás sprevádza ste potvrdila, a tak mi zostáva len poďakovať za spoluprácu, ktorá bola vždy korektná, myslím, ku spokojnosti všetkých zainteresovaných. Prajem hodne zdaru v práci. S úctou vďačná klientka Katarína Z.

    Katarína Z
  • Milá, priateľská, ústretová a hlavne pomohla vybaviť, čo bolo treba. Vrelo odporúčam a prajem veľa úspechov do budúcna.

    Ján Štubňa
  • Som spokojný na 200%.

    František Kemka
  • Ďakujem p. Borekovej za sprostredkovanie predaja RD od získania kupcu až po administrovanie zmluvných dokumentov.

    Maroš Dendis



Ing. Emanuel Marcin

  • Ďakujeme maklérom p. Ingrid Marcinovej a p. Ing. Emanuelovi Marcinovi a internému bankárovi p. Ing. Mgr. Marekovi Frišničovi, ktorí nám spoločnými silami pomohli nájsť vysnívaný byt a vybavili aj kompletné financovanie jeho kúpy. Vďaka nim už dva týždne bývame vo vlastnom. Vlastimil Kobulnický s rodinou.

    Vlastimil Kobulnický
    01.02.2023
  • Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovala za skvelú prácu našich maklérov. Rýchlo predali babkin byt za čo sme vďační. Veľká spokojnosť a odporúčam aj ostatným ktorí chcú predávať alebo kupovať a potrebujú poradiť od týchto najlepších.

    Lucia Raševová



Ingrid Marcinová

  • Ďakujeme maklérom p. Ingrid Marcinovej a p. Ing. Emanuelovi Marcinovi a internému bankárovi p. Ing. Mgr. Marekovi Frišničovi, ktorí nám spoločnými silami pomohli nájsť vysnívaný byt a vybavili aj kompletné financovanie jeho kúpy. Vďaka nim už dva týždne bývame vo vlastnom. Vlastimil Kobulnický s rodinou.

    Vlastimil Kobulnický
    01.02.2023
  • Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovala za skvelú prácu našich maklérov. Rýchlo predali babkin byt za čo sme vďační. Veľká spokojnosť a odporúčam aj ostatným ktorí chcú predávať alebo kupovať a potrebujú poradiť od týchto najlepších.

    Lucia Raševová


Beáta Paulínyová

  • Touto cestou posielam hodnotenie realitného makléra p. Beáty Paulínyovej. S jej prácou a prístupom som bola maximálne spokojná.

    Ing. Marta Deáková
    29.02.2024
  • Ďakujem pani Paulínyovej za skvelo odvedenú prácu. Usmernila nás, poradila, pomohla. Bolo nám potešením. Prajeme všetko dobré.

    Anna Laková
    10.01.2024
  • Chcela by som touto cestou poďakovať pani Beátke za jej ochotu a ústretovosť pri sprostredkovaní kúpy bytu. Bola nápomocná a hlavne ochotná odovzdať byt aj cez víkend. Ďakujem veľmi krásne.

    Sára Plávková
    23.11.2023
  • Ústretovosť, kvalitný prístup a profesionalita. Pani Paulínyová vždy odpovedala na všetky naše otázky kedykoľvek sme potrebovali. Sme maximálne spokojní s prístupom aj priebehom celej kúpy cez Tu-reality.

    Martin Hariň
    05.10.2023
  • Veľmi pekne by som touto cestou chcela poďakovať maklérke p. Beáte Paulínyovej za profesionálny, promptný spoľahlivý prístup a odborné poradenstvo. Predovšetkým ochotu stretnúť sa počas víkendu, čo nie je samozrejmosťou každého realitného makléra v Ružomberku.

    Jaroslava Bačovská
    11.07.2023
  • Veľmi milá a nápomocná.

    Renáta Bandošťákova
    18.05.2023
  • Všetkým odporúčame TU-reality, skvelý prístup, pani Beáta Paulínyová je ochotná, pracovitá a milá pani.

    Janošík
    20.02.2023
  • Absolútna spokojnosť. Profesionálny prístup, komunikatívnosť, flexibilita a trpezlivosť. Určite môžeme spoluprácu len odporúčať. Ďakujeme!

    Sára Výrosteková
    22.11.2022
  • So službami realitnej kancelárie a hlavne maklérkou pani Beátou Paulínyovou som bol nadmieru spokojný. Vrelo odporúčam jej služby aj ostatným. Veľká vďaka pani Paulínyová.

    Miroslav Močiarik
    13.10.2022
  • S prácou p. Paulínyovej sme boli veľmi spokojní. Hlavne ochota, flexibilita a vysoké pracovné nasadenie sú jej najväčšou prednosťou. Vrelo odporúčame každému kto potrebuje kvalitné realitné služby a rýchle jednanie. Ďakujeme za spoluprácu, a prajeme veľa ďalších úspechov.

    Matej a Katarína Chlepkovci
    26.09.2022
  • S prácou pani Paulínyovej sme veľmi spokojní. Vždy bola ústretová a všetko prebehlo na vysokej profesionálnej úrovni. Želáme veľa zdravia a pracovných úspechov.

    Spokojní klienti Jozef a Libuša Gálikovci
  • Pani Paulínyová predviedla veľmi korektný a profesionálny prístup, bola veľmi flexibilná a ochotná. Určite môžem spoluprácu s ňou len odporúčať.

    Marián Pataj
  • Maximálna spokojnosť s p. Paulínyovou. Všetko prebehlo max korektne a odporúčam. Ďakujem za spoluprácu.

    Radomír Trnovec
  • Touto cestou by sme chceli veľmi pekne poďakovať za sprostredkovanie predaja bytu a zároveň kúpy domčeka. Obchod prebehol veľmi pokojne, profesionálne a s maximálnou ústretovosťou. Pani Paulínynová je maximálne snaživá, sústredená za čo prejavujeme veľký obdiv. Svoju prácu si vykonáva svedomite, zodpovedne a s nasadením na 120%. Prajeme veľa veľa úspechov a samozrejme mnoho spokojných klientov. Čo viac dodať... skutky a jej skúsenosti hovoria za všetko Jednoznačne odporúčame :).

    Erik Bochner
  • Sme maximálne spokojní s pani Paulínyovou. Byt, ktorý sme predávali bol za veľmi rýchly čas predaný. Bola k nám veľmi milá a vo všetkých otázkach, ktoré sme mali v súvislosti s predajom nám ochotne poradila. Mala naozaj dostatok trpezlivosti a obchod dotiahla až do konca.

    p. Sanigova
  • S prácou pani Beátky som bola nadmieru spokojná. Všetko prebehlo seriózne a rýchlo. Vrelo ju odporúčam každému, kto chce predať, alebo kúpiť nehnuteľnosť. Ďakujem za spoluprácu!

    Miroslava Slašťanová
  • Absolútna spokojnosť a naozaj odporúčam vo všetkých smeroch! Záujem o klienta, promptné vybavovanie čohokoľvek, kvalitné rady... Za celý čas spolupráce nevznikla ani jedna zlá skúsenosť. ĎAKUJEME!

    Erika Bartánusová
  • Chcem vyjadriť maximálnu spokojnosť s milým prístupom maklérky p. Beátky Paulínyovej. Napriek našej vzdialenosti od miesta predaja RD bola veľmi ochotná, ústretová, ochotná poradiť, pomôcť, prísť dokonca za nami osobne aj do iných okresov ( LM,RK, MT ) Ďakujeme za spoluprácu, odporúčam.

    Edita Močilanová



Ing. Monika Kmeťková

  • Ďakujem pani Ing.Monike Kmeťkovej za sprostredkovanie predaja mojej nehnuteľnosti v Pustých Úľanoch. Oceňujem jej príjemné vystupovanie voči všetkým klientom a jej odborné vedomosti hlavne v oblasti stavebníctva. Odporúčam aj iným.

    Jarmila Klačanová
    01.03.2024
  • Veľká spokojnosť s pani maklérkou, ochota, profesionalita.

    Andrea Nicolettiová
    05.01.2023
  • Milá, ústretová, vždy k dispozícii. Ďakujeme za bezproblémový priebeh obchodu vrelo odporúčam po skúsenosti inými maklérmi.

    Janka Zámečníková
    06.12.2022
  • Pani Ing. Monika Kmeťková prevádza svoju prácu na veľmi vysokej úrovni , maximálna pripravenosť. Celkovo sa to dá hodnotiť ako profesionál.

    Martin Lenčéš
    27.09.2022
  • Ďakujeme pani Ing. Monike Kmeťkovej za ochotu a spoľahlivosť ktorú v nej vidíme od prvého stretnutia. Vždy nás vypočuje, informuje a poradí v každom ohľade. Môžeme len odporúčať že p. Monika je žena na správnom mieste. Všetko dobré vám praje rodina Kostovčíková.

    Tomáš Kostovčik
  • Prvý krát som ja a moja manželka využil služieb realitnej kancelárie a neľutujeme. Aj napriek mojej a manželkinej pracovnej vyťaženosti sa spolupráca vďaka ochote a profesionálnemu prístupu k práci vydarila. ODPORÚČAME a želáme pani Ing. Kmeťkovej v práci veľa úspechov.

    Marián Pollák
  • So spoluprácou s pani Ing. Kmeťkovou sme boli veľmi spokojní. Príjemné vystupovanie, ochota a spoľahlivosť počas celej spolupráce zabezpečili spokojnosť obidvoch strán. Bola vždy k dispozícii, mohli sme sa na ňu obrátiť s akoukoľvek otázkou, všetko nám pekne vysvetlila. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za profesionálny prístup.

    Monika Lelovicsová
  • Milá, šikovná, ústretová. Bola vždy k dispozícii, vybavila všetko k spokojnosti obidvoch strán, všetko pekne vysvetlila, náš domček predala behom týždňa. Ďakujeme.

    Andrea Takacsova
  • Chcem sa poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za príjemné vystupovanie, dokonalý servis a pravdivé informácie o aktuálnom stave predmetnej nehnuteľnosti, ako aj za ochotu byť k dispozícii i o víkendoch a večerných hodinách. Som s jej službami mieru spokojná a určite budem odporúčať jej služby aj známym. Prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných klientov.

    Alena Kavcová
  • Veľmi milá, ochotná, nápomocná. Po desiatich mesiacoch kontaktu s realitnými maklérmi môžem skonštatovať, že takých, ako je ona, je v tomto odbore veľmi málo. Odporúčam!!!!

    Drahomíra Tvrdoňová


Anna Lukačovičová

  • Veľmi pekne ďakujem pani Aničke, ktorá mi sprostredkovala kúpu nehnuteľnosti v Senci. Maximálne ľudský prístup, profesionalita, odporúčam všetkými desiatimi.

    Wera Remeselnikova
  • Dobrý deň, musím skonštatovať, že Vaša maklérka - pani Lukačovičová mala naozaj dôsledný a profesionálny prístup. Nič nevynechala, vždy dodržala slovo, ako aj termíny, vždy promptne reagovala na e-maily, taktiež bola presná na dohodnutých schôdzkach, nikdy nevynechala dohodnuté termíny, a prišla načas. Taktiež vybavila čo bolo treba na úradoch, katastri a podobne. Živo sa zaujímala o dodržanie presného postupu vybavovania nadväzných vecí, a pohotovo reagovala na naše otázky. Sme s ňou naozaj spokojní, a radi ju odporučíme aj ďalším záujemcom o reality, ktorí sa obrátia práve na Vašu realitnú kanceláriu! Ešte raz ďakujeme!

    Marián Chrvala
  • Dobrý deň. Mám veľmi pozitívnu skúsenosť s TU REALITY, konkrétne s pani Lukačovičovou zo SENECKEJ pobočky. Kvalitný profesionálny empatický prístup.....vybaví aj nad rámec povinností, ďakujem.

    Andrea Takácsová
  • Chcem sa poďakovať za naše nové bývanie, vďaka realitnej maklérke pani Lukačovičovej z kancelárie zo Senca, jej ľudským prístupom a úžasným správaním vždy s ochotou pomôcť a hlavne poradiť v každej situácii, ešte raz srdečná vďaka za všetko.

    Lenka Palečková
  • Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať ANNE LUKAČOVIČOVEJ za sprostredkovanie predaja nášho bytu. Jej prístup bol na veľkej úrovni. Milá pani, vo všetkom nám pomohla a poradila. Ten obchod bol na vysokej úrovni. Ešte raz by som sa jej chcela aj takto poďakovať. Ak budem ešte niečo takéto riešiť, určite len cez ňu. Je proste top pre mňa a môjho manžela. ĎAKUJEM.

    Lenka Babacova
  • Dobrý deň, chcem sa takouto formou ešte raz poďakovať pani Lukačovičovej za profesionálny a hlavne ľudský prístup k práci. Pani Lukačovičová nám pomohla s predajom našej nehnuteľnosti a vybavením všetkých potrebných dokumentov. S jej prácou a prístupom sme boli nadmieru spokojní, budeme ju odporúčať aj našim známym.

    Katarína Podolská



Milan Vlčko

  • Spoľahlivý veľmi ústretový a šikovný maklér.

    Alexandra Stolárová
    07.02.2024
  • S p. Vlčkom sme boli pri kúpe domu veľmi spokojní. Jeho profesionálny a zároveň ľudský prístup nám pomohol lepšie zvládnuť vcelku komplikovaný proces nadobudnutia nehnuteľnosti. Sme mu veľmi vďační.

    Ivana Nechalová
    06.02.2024
  • Srdečná vďaka p. Vlčkovi za skvelú spoluprácu pri predaji našej nehnuteľnosti. Vašu realitnú kanceláriu a hlavne Vás p. maklér budem určite odporúčať ďalej.

    Dagmar Pinterová
    12.09.2023
  • Napriek prvotným obavám, či zvládnem kúpu nehnuteľnosti, to dnes ako vlastník hodnotím ako príjemnú skúsenosť. A bezpochyby obrovský podiel má na tom maklér, pán Milan Vlčko. Skvelý, ľudsky príjemný prístup, aktívna komunikácia, čo sme sa dohodli, to platilo, keď som požiadala o doplnenie dokladov zo strany predávajúcich, promptne vybavil. Dokonca, keď som bola zúfalá, že to neklapne, lebo obštrukcie okolo hypotéky, mal pre mňa milé slová podpory a povzbudenia. Naozaj vysoký stupeň profesionality a pochopenia pre človeka, ktorý kúpou domu robí vážne životné rozhodnutie. Pán Vlčko, odo mňa máte bez váhania 11 bodov z 10. Zo srdca ĎAKUJEM!

    Katarína Bagarová
    05.05.2023
  • Ďakujeme pánovi Vlčkovi za profesionálne odvedenú prácu spojenú s predajom nášho domu. Osobitne hodnotíme kvalitné spracovanie prezentácie, správne načasovanie ponuky, rýchle jednanie a v neposlednom rade zodpovedný prístup. Môžeme len odporúčať jeho služby.

    Eva
    22.04.2023
  • Chcela by som sa veľmi poďakovať pánovi Vlčkovi za sprostredkovanie predaja a kúpi nehnuteľnosti. Jeho jednanie, promtnosť, profesionalita a v neposlednom rade ľudský prístup bolo pre mňa a pre celú moju rodinu veľmi povzbudzujúce a utvrdzovalo nás to v tom, že sme sa zverili s našimi požiadavkami do správnych rúk. Ešte raz jedno veľké ďakujem v mene celej rodiny a Vám pán Vlčko želáme nech sa Vám aj naďalej darí a plníte Vašim klientom všetky ich požiadavky pri realizácii kúpi, či predaja nehnuteľností. Ďakujeme rodina Kučerková

    Zuzana Kučerková
    29.03.2023
  • Nemohli sme byť spokojnejší, s pomocou pána Vlčka a celej realitky sa nám splnil sen o vlastnom bývaní. Všetko prebehlo bez najmenších problémov, môžem naozaj iba odporúčať, obrovská profesionalita a odbornosť celého tímu je neprehliadnuteľná! Vaši spokojní klienti - Martin a Patrícia Rusňákoví 🙂

    Patrícia Rusňáková
    04.10.2022


martysova

Mária Martišová

  • Ďakujem maklérke p. Márii Martišovej za príjemný, milý a profesionálny prístup pri predaji mojej nemovitosti. Jej ochota pri hľadaní optimálnych riešení pri predaji umožnila k mojej spokojnosti urýchlenie celého procesu predaja, za čo jej úprimne ďakujem. Úprimne všetkým doporučujem pri predaji nemovitostí obrátiť sa na realitku TUreality.

    Ing. Jozef Kováčik
  • Maximálna spokojnosť s TU REALITY. Chceli by sme sa veľmi poďakovať P. Martišovej pri kúpe nášho domčeka. Veľmi milá, ochotná, so všetkým poradila, skvelý prístup k nám. Ďakujeme ešte raz.

    Nikola Škvareninová
  • Mám len pozitívne skúsenosti s p. Martišovou a p. Vlčkovou. Ochotne a profesionálne nás previedli celým procesom od výberu domčeka až po jeho kúpu. Veľmi sympatický prístup celej realitnej kancelárie. Týmto sa chcem ešte raz poďakovať.

    Jana Sajková



Terézia Polonská

  • Touto cestou by som sa veľmi pekne poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju odporúčam každému:) Ešte raz veľmi pekne ďakujem:)

    Zuzana Svoradová
    25.11.2023
  • Touto cestou sa chcem poďakovať pani Polonskej za profesionálny prístup. Veľmi milá, príjemná a ústretová, pomohla vybaviť všetky potrebné dokumenty okolo predaja môjho bytu. Vrelo odporúčam každému. Ďakujem za Vašu pomoc a spoluprácu.

    Katarína Holasova
    08.08.2023
  • Touto cestou by som sa rada poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju každému odporúčam.

    Petríková
    24.01.2023
  • Ďakujem veľmi pekne pani Terézii. Bola veľmi ochotná, milý prístup, príjemná. Ďakujem ešte raz veľmi pekne a prajem všetko dobré a nech sa darí.

    Mária Dubová



Mgr. Dominika Čerňanská

  • Chcem sa poďakovať pani maklérke. Naozaj nám so všetkým pomohla, vybavila aj nemožné :). Určite využijeme jej služby aj nabudúce.

    Helena Husárová
  • Touto cestou by som sa chcela poďakovať maklérke z vašej pobočky, Mgr. Dominike Čerňanskej, ktorá na diaľku sprostredkovala predaj môjho bytu. Ochotne vždy odpovedala na všetky moje otázky, reagovala v podstate okamžite a jej celková práca bola na vysokej profesionálnej úrovni. Takisto mi vo veľa veciach vyšla v ústrety, keďže žijem v zahraničí a kvôli súčasnej situácii pre mňa nebolo možné na Slovensko cestovať. Ešte raz, veľké ďakujem!

    Soňa Kecová Kormaníková

simona janíková

Mgr. Simona Janíková

  • Dobrý deň. Vrelo odporúčam Simonku, ako maklérku. A ďakujem jej za, jej profesionálny prístup, ochotu aj vo voľnom čase si nájde čas a rieši problémy. Ďakujem, vám za to... všetko.

    Ivana Kubicova
  • Dobrý deň, s maklérkou pani Janíkovou sme boli nadmieru spokojní. Je milá, vzdelaná a vidno roky skúseností. Odporúčam !!!

    Anna Mária Juríková
  • Vrelo odporúčam, skvelá, ochotná, vždy nápomocná. Ďakujeme

    Mária Lukáčová


Bc. Magdaléna Gašparíková

  • Ďakujeme veľmi pekne za profesionálny ako aj ľudsky prístup, ochotu poradiť aj nad rámec danej služby. Obchod zabezpečený pani maklérkou bol bezproblémový. Pani maklérku odporúčame a zároveň ešte raz ďakujeme za všetko.

    Matúš Kunder
  • Pani maklérku vrelo odporúčam, bola vždy k dispozícii, ochotne pomohla s prepisom, celý proces prebehol hladko a bezproblémovo. Ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu!

    Ivan Prekop
  • Pani maklérka má vynikajúci profesionálny prístup, ktorý nám pomohol vo všetkých fázach predaja nemovitosti. Ďakujeme.

    Eva Živčicová


Mgr. Petra Jablonická

  • Priateľská profesionálna komunikácia, dochvíľnosť, všetko podľa očakávania za cenu sprostredkovania prenájmu nehnuteľnosti.

    Filip Kántor
  • Dobrý deň, referencie s vašou realitnou kanceláriou mám veľmi pozitívne bol som veľmi spokojný s Petrou Jablonickou pomohla nám veľmi. Takže veľmi chválim 🙂

    Lukáš Lubušký



Mgr. Karol Bohovič

  • Za mňa bol to človek na správnom mieste. Ďakujem. Super.

    Jaroslav Halgas
    24.08.2022
  • Človek na správnom mieste s veľkou dávkou trpezlivosti a ochoty. Vrelo odporúčam všetkým. Počas celej kúpy mal profesionálny prístup a nesmierne nám pomohol získať domov.

    Michaela Haragová
  • S priebehom nákupu a s profesionalitou pána makléra K. Bohoviča vyjadrujem spokojnosť. Vychádzal nám v ústrety a bol po celý čas pripravený pomôcť, či odpovedať na všetky otázky.

    Robert Bohuš
  • Pri predaji našich nehnuteľností nám pomáha realitný maklér Mgr. Karol Bohovič. Ako sa hovorí, je to človek na správnom mieste. Profesionálny a hlavne ľudský prístup. Pravidelne sme boli informovaní o záujemcoch, ako aj vykonaných obhliadkach. Želáme mu v ďalšej práci veľa spokojných zákazníkov a uzatvorených obchodov. Ďakujeme.

    Veronika K
  • Profesionálny a systematický prístup počas celého priebehu spolupráce. Pán Bohovič s nami iniciatívne komunikoval a odovzdával nám priebežné informácie, takže celý čas sme mali pocit, že o ponúkaní a predaji bytu máme prehľad. Za vyzdvihnutie stojí aj fakt, že sme nemali pocit, žeby v priebehu spolupráce na nás vyvíjal tlak (napr. na zníženie ceny nami ponúkanej nehnuteľnosti). Celú spoluprácu s nami dotiahol až do úspešného odovzdania predaného bytu. Ďakujeme

    Filip Staňo
  • Priateľský prístup, ochota pomôcť so všetkým čo nehnuteľnosť obnáša, my sme sa nemuseli starať o nič. Pán Bohovič všetko vybavil,všetko obchodil. To všetko nájdete pod jednou strechou v TUreality a čo sa týka prístupu, jednoznačne odporúčam! Hlavne férový prístup čo sa nevidí u každého realitného makléra! Ďakujeme. D&L

    Dominika Ivančíková
  • Ďakujeme krásne za vybavenie, za ochotu, za spoluprácu s Vami. Fakt sme Vás zaradili na prvú priečku skúsenosťami s realiťákmi a tak Vás budeme iba odporúčať.

    Dominika Ivančíková
  • Aj napriek nášmu komplikovanému prípadu, trpezlivý, ústretový, ochotný pomôcť aj poradiť profesionálne aj ľudsky, a to, že sme opäť v kontakte ohľadne ďalšieho prípadu, hovorí samo za seba.

    Jozef Vince
  • Veľmi pekne ďakujem za skvelý profesionálny prístup, perfektnú prácu na dosť komplikovanom prípade predaja a kúpy nehnuteľnosti, môžem len a len odporučiť. Je to profík realiťák, s ľudským, dobrým charakterom, čo sa moc často nevidí v tomto svete. Ešte raz veľmi pekne ďakujem, máte odo mňa poklonu!

    Henrich Selnekovič
  • V akcii "Predaj pozemkov-Jablonec-Juh" ja som splnomocnená mojim bratom - zastupovať ho vo všetkých potrebných úkonoch, pretože je chorý, chodí o dvoch paliciach a neovláda ani počítač, ktorý považujem pre našu spoluprácu za veľmi dôležitý. Som presvedčená, že spoluvlastníci si vybrali správnu realitnú kanceláriu a v nej človeka, ktorý je zodpovedný, spoľahlivý, čo povie, to sedí. Pán Mgr. Bohovič nám posiela dokumenty na prezretie a pokyny ku každému prípadu predaja. Dúfame, že sa predaj našich pozemkov dokončí. Ja som s takýmto spôsobom spolupráce spokojná a pán Mgr. Bohovič má moju plnú dôveru.

    Eva Vavrinkovičová



Mgr. Jana Vlachovičová

  • Pani Janku Vlachovičovú vrelo odporúčam každému kto chce bez problémov predať či kúpiť nehnuteľnosť!!! Je to úžasná žena, predala nám 2 byty. Je ústretová, ľudská, ochotná. Veľmi pekne jej ďakujeme za pomoc. Želáme všetko dobré.

    Tatiana Gallisova
    19.08.2022
  • Veľmi profesionálny a ľudský, sympatický prístup pri kúpe nehnuteľnosti v Smoleniciach. Boli sme s maklérkou nad mieru spokojní.

    Milan Rys
  • Maklérka bola veľmi milá, ochotná a starostlivá. Som jej prácou nadmieru spokojná. Ďakujem!

    Margita Slovincová

robert rusnak

Róbert Rusnák

  • Pán Rusnák je milý, ústretový, veľmi nápomocný vždy ochotný pomôcť a oceňujem jeho profesionálny prístup pri sprostredkovaní kúpy našej záhradnej chatky. Veľká vďaka Monika a Barbara

    Monika Zahorska
    19.04.2023
  • Boli sme pozrieť pár bytov, ďakujeme p. Rusnákovi za trpezlivosť.

    Robert Mihal
    01.04.2023
  • Veľká spokojnosť, výborný prístup, ďakujem. Pochvala.

    Dagmar Mikulášová
    01.04.2023
  • Obidvaja páni boli veľmi ústretoví, dobre sa s nimi komunikovalo, ochotne nám vždy všetky podrobnosti vysvetlili veľmi profesionálne, s ich odvedenou prácou sme boli maximálne spokojní.

    Peter Petrinec
    17.03.2023
  • Bola som veľmi spokojná. Ďakujem.

    Mojžišová Milada
    05.03.2023
  • Konkurencia pánovi Rusnákovi by sa hľadala len ozaj ťažko, nakoľko vo svojej práci je jednotkou na trhu, presne takýto človek ktorý vie jednať a konať s ľuďmi dáva zákazníkovi pocit istoty a dôležitosti a následne sa klienti k takému človeku vracajú. Pán Rusnák je super príkladom toho že ak sú ľudia stotožnení s tým čo robia a ich práca ich baví dokážu to na 100%. Ďalej za nás 1* r. Medveďova

    Medveďová I.
    05.02.2023
  • Ďakujem Vám ešte raz za spoluprácu pán Rusnák. Nadpriemerná spokojnosť, príjemný a profesionálny prístup zároveň. Vrelo odporúčam

    Lenka
    15.12.2022
  • Sme veľmi radi, že sme sa rozhodli pre kúpu bytu práve cez Tureality, ochota poradiť s čímkoľvek a profesionálny prístup nás milo prekvapili. Komunikácia celý čas bez problémov, p. Rusnák je skutočne šikovný v tom čo robí. Ďakujeme a naozaj odporúčame. Do budúcna určite iba Tureality!

    Jaroslav Drozd
  • Prácu makléra na sprostredkovaní predaja mojej nehnuteľnosti hodnotím veľmi kladne.

    Vladimír Nárožný
  • Znovu by som robil obchod s pánom Rusnákom. Vždy mal všetko do detailu pripravené. Odporúčam.

    Marian Baksa
  • Ochota a každá dohoda platí. Spokojnosť.

    Marian Baksa
  • Chcela by som aj touto formou poďakovať za prácu p. Rusnáka. Odporúčam.

    Veronika
  • Veľmi dobrá spolupráca. Rýchle vybavenie, ochota, profesionálny prístup. Ďakujem Marek.

    Procka Marek
  • S celým priebehom predaja a tiež s kúpou bytu sme boli veľmi spokojní, tak ako aj s komunikáciou s p.Rusnákom. Veľmi profesionálny prístup, p.Rusnák bol veľmi ochotný nám pomôcť, bol k dispozícii kedykoľvek a hlavne bol veľmi trpezlivý s hľadaním nášho nového bývania. Do budúcna určite oslovíme p.Rusnáka opäť. Veľká vďaka.

    Ľudmila Tóthová
  • S pánom Rusnákom som bol veľmi spokojný aj čo sa týka predaja aj kúpy nového bytu aj keď to s nami nebolo ľahké s veľkou trpezlivosťou a svojim prístupom sme to dotiahli do úspešného konca. Bol nám vždy k dispozícii v hocijaký čas a bol ochotný nám pomôcť keď sme to potrebovali môžem iba odporučiť ďalším ľuďom čo hľadajú nové bývanie.

    Peter Schubert
  • Veľmi dobrá komunikácia aj spolupráca celkovo. Pán Rusnák veľmi ochotný, kúpa prebehla hladko bez problémov. Za mňa odporúčam.

    Alena Masaryková
  • Píšem v mene mojej starkej: Veľká spokojnosť pri predaji bytu starej mamy. Starkej sa veľmi páčilo video a hlavne obchod dopadol nad naše očakávania. Určite by sme sa pri ďalšom predaji nehnuteľnosti obrátili na p. Rusnáka.

    Tomas
  • S prístupom p. Rusnáka pri predaji bytu, ktorý zdedili synovia po otcovi sme boli veľmi spokojní. Oceňujeme ochotu, odbornosť, príjemné vystupovanie, časovú flexibilitu.

    Zdena Šoucová
  • Ďakujem za celý priebeh kúpy bytu aj keď to nešlo úplne hladko ako sme si na začiatku predstavovali, tak p. Rusnák mal veľkú trpezlivosť a aj vďaka nemu sme to dotiahli do úspešného konca. Odporúčam!

    Lubos T
  • Bol som veľmi spokojný s pánom Rusnákom, bol ochotný pomôcť prakticky so všetkým a v ktorúkoľvek hodinu, oceňujem jeho profesionálny prístup a ďakujem. Môžem ho len odporučiť.

    Karol Berndt
  • Maximálna spokojnosť po všetkých stránkach súvisiacich s predajom a kúpou bytu.

    Janka Cintelova
  • Veľká spokojnosť s pánom Rusnákom. Profesionálny prístup, milá komunikácia. Pán Rusnák bol ochotný so všetkým poradiť a pomôcť. Odporúčam.

    Rebecca T
  • Ďakujem za dobré rady a celý priebeh kúpy bytu s priateľkou. Sami by sme si nevedeli rady. P. Rusnák poradil a dosť nám pomohol s financovaním a prepisom energií. Ďakujeme odporúčam.

    Jakub M



Vladislav Bartók

  • Obidvaja páni boli veľmi ústretoví, dobre sa s nimi komunikovalo, ochotne nám vždy všetky podrobnosti vysvetlili veľmi profesionálne, s ich odvedenou prácou sme boli maximálne spokojní.

    Peter Petrinec
    17.03.2022
  • Veľmi pekne ďakujem za sprostredkovanie predaja bytu. Obaja páni boli milí, ústretoví.. všetko prebehlo bez problémov.. môžem len vrelo odporúčať.. určite ešte v budúcnosti využijem služby TUreality. Ďakujem.

    Petra Škorvánková
    28.08.2022
  • Boli sme veľmi spokojní ako rýchlo a profesionálne predal našu chalupu. Konečne po dlhej dobe žiadni podvodníci a za to mu patrí veľké ďakujem.

    Elena Grmanova
  • Profesionálny prístup od začiatku komunikácie až po odovzdanie nehnuteľnosti. Bezproblémový priebeh, žiadne prieťahy.

    Roháč Miroslav


Ján Haluška

  • Mimoriadne profesionálny prístup realitného makléra Jána, osobitý prístup a výborná komunikácia!

    Tibor Suchanek
    25.1.2023
  • Nadmieru spokojnosť s prístupom makléra ktorý na rozdiel od iných je ochotný a ústretový aj nad mieru svojich povinností.

    Marek Koleno
    28.12.2023
  • Ján Haluška ma previedol celým procesom kúpy nehnuteľnosti, vysvetlil nezrovnalosti a zariadil aj kompletne prebratie nehnuteľnosti vrátane prepisov energií, za čo mu veľmi pekne ďakujem. Vrelo odporúčam!

    Tomas
    25.11.2023
  • S pánom Jánom Haluškom sme boli maximálne spokojní, vyslovujem maximálnu profesionalitu a prístup.

    Zuzana Gelačková
    14.11.2023
  • P. Haluška je najlepší a najprofesionálnejší realitný maklér akého som kedy stretla. Veľmi profesionálne jednanie, na mieru šité poradenstvo, ústretovosť, flexibilita a nadštandardné skúsenosti. Vďaka jeho skúsenostiam, odbornému jednaniu bol prenájom môjho bytu v Žiline jedna veľmi príjemná skúsenosť. Určite sa na p. Halušku opäť obrátim pri najbližšej možnej príležitosti. Top maklér!!! 🙂

    Veronika Mäkká
    12.11.2023
  • Veľmi príjemný, ochotný a komunikatívny realitný maklér, celý obchod prebehol podľa našich predstáv, vrelo odporúčam.

    Veronika Janikovská
    30.10.2023
  • Ďakujem za super prístup pri vybavovaní kúpy pozemku mojej dcéry. Pán maklér trpezlivo konzultoval moje skepsy:), obchod prebehol v poriadku, veľká spokojnosť. Môžem odporúčať.

    Monika Taškárová
    13.04.2023
  • Chcem sa týmto poďakovať pánovi Haluškovi za profesionálne služby a skvelý právny servis realitnej kancelárie určite doporučujem pána makléra Halušku a ešte raz ďakujem.

    Ján Miko
    31.10.2022
  • Vážený pán Ján Haluška. Rada by som sa Vám ešte raz poďakovala za skvelú prácu. Ste vynikajúci profesionál, ktorý mi pomohol pri kúpe môjho nového bytu. Spolupráca s Vami bola na vysokej úrovni. Rýchla, odborná a predovšetkým veľmi ľudská. Všetko k spokojnosti, bez problémov dotiahnuté do úplného konca. Vám aj celému kolektívu TU reality prajem radosť z Vašej práce a veľa spokojných zákazníkov, ktorým Vás vrelo odporúčam.

    Ličková Miriam
    15.10.2022
  • Chcem sa aj touto formou ešte raz poďakovať p. Haluškovi za pomoc pri predaji bytu, ľudský prístup a profesionalitu. Vďaka nemu prebehol predaj rýchlo, bez problémov a starostí. Sme radi, že predaj sprostredkoval práve on a v prípade potreby sa na neho obrátime znovu aj v budúcnosti.

    Silvia Cvičeková
    13.10.2022
  • Dobrý deň. Dovolím si veľmi pekne poďakovať maklérovi Vašej realitnej kancelárie v Žiline. Za jeho ochotu, ústretovosť, dodržanie termínov a profesionálnym prístupom. Niekedy by síce mohol menej hovoriť 🙂 S Vašim dovolením budem šíriť dobré meno Vašej kancelárie v mojom okolí. ĎAKUJEM

    Adriana
    25.08.2022
  • Touto cestou ďakujem za skvelú prácu pri predaji mojej nehnuteľnosti maklérom Ing. Frederike Kubovej, Igorovi Cvachovi a Jánovi Haluškovi, za ich profesionalitu, ústretový prístup.

    Elena Bekeová
  • Touto cestou by som sa chcela ešte raz poďakovať p. Jánovi Haluškovi a to za jeho profesionálny a ľudský prístup, ochotu a celkové rýchle jednanie pri predaji môjho bytu v Žiline. Môžem len ďalej odporúčať. Ďakujem.

    Katarína Loncová
  • We want to thank Jan for selling our house. We live on Holland and we had a holiday home in Velke Rovne. We want to sell our house and we invited several real estate agents. Jan was very enthousiast about the house. He was the only one who saw the potential of the house. He knows the marketprice of a house. He has a social character. He can communicate with all kind of people and he speaks his languages. He stays calm when clients are not so friendly. In a short time he sold our house just before winter for a good price. If you search a real estate agent ask for Jan, he is one of the best. Greetings Andre and Conny

    Andre and Conny van Vuuren
  • Pán Haluška je profesionál na správnom mieste. Zrozumiteľne vysvetlený plán predaja nehnuteľnosti a zároveň všetky služby pod jednou strechou. Precízne dotiahnuté všetky veci ohľadom predaja i následným odovzdaním nehnuteľnosti. Môžem len a len odporučiť. Veľmi ľudský a priateľský prístup.

    Ľubica Cesneková
  • Chcem sa poďakovať za spoluprácu s realitnou kanceláriou TUreality a najmä realitnému maklérovi p. Jánovi Haluškovi pri predaji mojej nehnuteľnosti. Odporúčam využiť jeho služby každému, kto chce mať istotu, že všetko prebehne hladko a úspešne. Neskutočná profesionalita, pomoc a poradenstvo sú len niektoré devízy ktorými disponuje. Bola to radosť s ním spolupracovať. Ak chcete predať vašu nehnuteľnosť rýchlo, dobre a bez akýchkoľvek starostí ako ja, tak neváhajte kontaktovať TUreality! Ešte raz veľmi pekne ďakujem za služby, ktoré v budúcnosti ešte veľmi rada využijem.

    Eva Bačíková
  • Ďakujeme. Nie sme zo Žiliny takže trochu aj s obavami sme pristúpili k realizácii predaja domu prostredníctvom TUreality v Žiline. Naše obavy však boli neodôvodnené. Veľmi pekne ďakujeme za TOP ústretový prístup pána Halušku pri realizácii predaja domu v Žiline -Závodí. Po predaji tohto domu, keďže sme boli veľmi spokojní s profesionálnym a nadštandardným prístupom sme opätovne oslovili pána Halušku, aj so žiadosťou o predaj ďalšej nehnuteľnosti - byt na Solinkách. Predaj je už aj zrealizovaný opäť k našej úplnej spokojnosti. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme.

    Robert Bielek
  • Touto cestou by som chcela veľmi pekne poďakovať za profesionalitu a perfektný servis , ktorý mi poskytol pán Ján Haluška zo žilinskej pobočky pri predaji nehnuteľnosti.

    Ivona Mešková
  • Som maximálne spokojná s prístupom realitného makléra. Celý proces kúpy nehnuteľnosti objasnil hneď na začiatku. Jeho prístup, ochota a okamžité reakcie na vzniknuté komplikácie boli veľmi cenné a nápomocné pre dokončenie kúpy nehnuteľnosti.

    Mária Sedliačková
  • Chcem aj touto cestou poďakovať maklérovi p. Haluškovi, ktorý nám sprostredkovával predaj bytu. Príjemný, ústretový a hlavne pozitívne naladený človek, čo v dnešnej dobe je výnimka. Oceňujem jeho prácu v tom, že ak sme sa na niečom dohodli tak to platilo. Pravidelne sme boli informovaní o záujemcoch ako aj o vykonaných obhliadkach. Profesionálny prístup mal aj pri kompletovaní a vybavovaní dokumentácie potrebnej k realizácii predaja. Obchod bol prevedený bez problémov. Takže držím mu palce do ďalšej práce a ešte raz ďakujem pán Haluška.

    Mária Šujanská
  • Po predchádzajúcich záporných skúsenostiach s realitnými kanceláriami som veľmi rada, že sme stretli makléra akým je Ján Haluška, pretože od začiatku po koniec spolupráce bol ústretový, vo všetkom vedel poradiť, pomôcť ... Prácu berie zodpovedne, prispôsobí sa klientovi, komunikuje na profesionálnej úrovni, nemá najmenší problém si klienta vypočuť a navrhnúť riešenie i pri zložitejšom predaji, alebo kúpe nehnuteľnosti. Jednou vetou by som ho zhodnotila ako makléra so srdcom na správnom mieste so zmyslom pre obchod, ale hlavne ľudským prístupom pre klientov. Určite odporúčam!!!

    Radka Jamborová
  • Spolupráca z realitnou kanceláriou TUreality bola skvelá, obzvlášť chcem poďakovať p. Haluškovi za jeho osobitý a veľmi profesionálny prístup. Jeden skvelý maklér z úžasnou charizmou, chválim za výborné zvládnutý predaj bytu a realizáciu kúpy domu v nie ľahkom období korona vírusu kde aj napriek komplikáciám zvládol všetko čo sľúbil na 1. Jeden z mála maklérov ktorý nehovorí tak povediac do vetra, ale slovo aj dodržal vrátane termínov ak by sme mali ešte raz niečo kupovať, alebo predávať oslovila by som zas len p. Halušku a vrelo ho odporúčam každému kto ma záujem o predaj alebo kúpu nehnuteľnosti. Obrovské Ďakujeme 🙂 a prajeme ešte veľa úspechov nie len v pracovnej oblasti:)

    Eva Madovcikova
  • Predaj nehnuteľnosti prebehol rýchlo a bez problémov. Pán Haluška bol maximálne ústretový, ochotný a milý. Čo veľmi oceňujem, je férové jednanie narovinu bez akéhokoľvek zavádzania. Pána Halušku môžem len odporúčať, pretože ja som bola nesmierne spokojná a za spoluprácu mu týmto ešte raz veľmi pekne ďakujem.

    Anita Gejdošová
  • Vaša realitná kancelária TUreality Žilina, konkrétne realitný maklér pán Ján Haluška mi veľmi pomohol pri predaji mojej nehnuteľnosti. Veľmi oceňujem jeho ľudský prístup ku mne ako zákazníčke. Veľmi ochotne mi vysvetľoval všetky podmienky a postupy pri uskutočňovanej transakcii. Dodržiaval časy obhliadok a prichádzal pripravený na základe vopred zistených skutočností. Vystupovanie bolo profesionálne a zodpovedné. Na základe uvedených skutočnosti predaj prebehol bez problémov za čo veľmi pekne ďakujem.

    doc.Ing.Katarína Šlopková, CSc
  • Moja skúsenosť s TU reality je veľmi dobrá. Maklér pán Haluška je ústretový a ochotný. celý obchod bol prevedený na profesionálnej úrovni. Ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

    Miroslava Ďuricová
  • S prístupom TUreality a hlavne makléra p. Halušku - maximálna spokojnosť. Všetko ohľadom predaja rod. domu prebiehalo od začiatku do konca bez najmenších problémov. Ďakujem a prajem veľa úspechov.

    Viktor V.
  • Tento pán Ján Haluška je doktor cez reality. Poradí, pomôže, vysvetlí a odporučí. Jeho kvalitný servis a profesionálny prístup doporučujeme všetkým. Boli sme maximálne spokojní s predajom ako aj s kúpou nehnuteľnosti pod jeho vedením. Ďakujeme Janko. S pozdravom rodina Blahakova.

    Jan Blahak
  • Bol to náročný boj, ktorý sa nakoniec podaril.:) Touto cestou chceme poďakovať Jančimu H. za ústretovosť, flexibilnosť, serióznosť. Sprevádzal nás na ceste predaja a zároveň aj nájdenia nového bývania. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí sa nevedia rozhodnúť a ktorí hľadajú makléra so všetkými dobrými vlastnosťami a láske k tak náročnej práci. Ešte raz veľmi pekne Ďakujeme ... 🙂

    Karol S.



Peter Hamala

  • Po zlých skúsenostiach s maklérmi z iných "realitiek", či samotných predávajúcich - môžem len vrelo odporučiť. Veľmi pekne ďakujem, aj za rady a ochotný prístup.

    Daniela Vozárová
  • Neskutočná spokojnosť odporúčam aj mojím známym!!! Ďakujeme.

    Miroslava Kotrčová
  • Skvelá spolupráca, môžem len odporučiť, ďakujem.

    Zdenka Bolečková



Norbert Orlický

  • Spokojnosť, kúpa prebehla bez zbytočných problémov. Maklér bol ochotný a nápomocný pri kúpe.

    Peter Kocity


cvacho zilina

Igor Cvacho

  • Touto cestou ďakujem za skvelú prácu pri predaji mojej nehnuteľnosti maklérom Ing. Frederike Kubovej, Igorovi Cvachovi a Jánovi Haluškovi, za ich profesionalitu, ústretový prístup.

    Elena Bekeová
  • Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za skvelú prácu pána makléra, veľká spokojnosť a vrelo odporúčam po všetkých smeroch. Je to jeden veľmi ochotný, ústretový a príjemný človek. ĎAKUJEME!

    Zuzana Cingelová