Petra Jablonická

Petra Jablonická

Oceníme vaše ambície napredovať a byť najlepší. Sami si určite, koľko chcete zarábať – horný limit neexistuje. Spoľahnite sa na bezplatné školenia a silnú marketingovú podporu. Nájdete u nás priateľov, silný kolektív a zábavu.
Ako svoje začiatky a prácu v TUreality vníma maklérka Petra?

Koľko si mala rokov, keď si začala pracovať v TUreality?

Svoju kariéru v spoločnosti TUreality som odštartovala ako 26 ročná. Predtým som niekoľko rokov pracovala v inej realitnej kancelárii.

Prečo si začala podnikať v realitnom biznise?

Počas štúdia na vysokej škole som uvažovala, aký biznis by bol pre mňa ten najvhodnejší. Práca realitného makléra ma zaujímala vždy. Túžila som byť finančne i časovo nezávislá, zdokonaľovať sa v nových poznatkoch, ktoré následne využijem v praxi, takže som nemala nad čím viac váhať. Voľba bola jasná.

Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

I napriek tomu, že som v realitnom biznise už mala skúsenosti, pred vstupom do TUreality som cítila miernu nervozitu a vzrušenie zároveň. Uvedomovala som si, aká dôležitá a zodpovedná táto práca je a ako svedomito musím pracovať, aby každý jeden obchod dopadol úspešne. Keďže TUreality je jednotkou na realitnom trhu cítila som, že moje rozhodnutie pracovať práve TU je správne.

Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

Napadne mi úspech, profesionalita a silné zázemie špičkovej spoločnosti.

Čo ti dáva práca v TUreality?

Práca realitného makléra v našej spoločnosti mi dáva skutočne všetko, čo som od nej očakávala. Časovú flexibilitu, finančnú slobodu, osobnostný rozvoj, možnosť výrazného napredovania a skvelých kolegov. Ak by som sa mala rozhodnúť opäť, svoju voľbu by som určite nemenila!

Čo by si odkázala potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Ak si húževnatý, komunikatívny a máš rád výzvy, určite si túto prácu zamiluješ aj Ty. Dnes viem, že chodiť do práce s radosťou je luxus, ktorý si makléri v TUreality môžu dovoliť. 🙂

Inšpiroval vás Petrin príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácii o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.

Pridajte sa k nám

1 Step 1
Menotvoje meno
Priezviskotvoje priezvisko
Telefónmobil
Mestomesto
Filezivotopis
cloud_uploadNahraj svoj životopis
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder