Ján Haluška

Ján Haluška

Oceníme vašu precíznosť. Sami si určite, koľko chcete zarábať. Horný limit neexistuje. Spoľahnite sa na veľkú marketingovú podporu a inovatívne vedenie. Nájdete u nás podporu vášho profesionálneho a osobnostného rozvoja, zábavu a priateľov.
Ako svoje začiatky a prácu v TUreality vníma maklér Ján?

Koľko si mal rokov, keď si začal pracovať v TUreality?

Začal som pracovať vo veku 33 rokov.

Prečo si začal podnikať v realitnom biznise?

Moja predchádzajúca práca z časti zahrňovala komunikáciu s ľuďmi a dôraz na precíznosť, chcel som sa ešte viac posunúť k priamemu obchodu. Oblasť realít je v tomto pre mňa ideálna.

Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

Začiatky, ako v každej práci, nie sú ľahké. Mal som obavy, či danú prácu zvládnem. Išiel som do úplne iného obchodného segmentu. No s odstupom času, vďaka podpore kolegov a pravidelným školeniam sa človek priam ponorí do realitného sveta a začne byť práve ten, ktorý dokáže pomôcť a poradiť s predajom alebo kúpou nehnuteľnosti. Toto hodnotím veľmi pozitívne.

Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

Veľká, stabilná, férová a rozširujúca sa spoločnosť, ktorá kladie dôraz na spokojnosť klientov a aj ich individuálne potreby. TU ste pri predaji alebo kúpe v bezpečí.

Čo ti dáva práca v TUreality?

Každý obchod je iný a monotónnosť tu človek rozhodne nenájde. Trh sa stále mení, je sa stále čo učiť a byť stále skúsenejší. To zároveň z človeka robí ešte lepšieho a úspešnejšieho makléra.

Čo by si odkázal potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Každý kto má rad komunikáciu s ľuďmi, baví ho obchod, treba to skúsiť. So skvelým kolektívom, ktorý TU máme, sa rozhodne nemáte čoho obávať. 🙂

Inšpiroval vás Jánov príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácii o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.

Pridajte sa k nám

1 Step 1
Menotvoje meno
Priezviskotvoje priezvisko
Telefónmobil
Mestomesto
Filezivotopis
cloud_uploadNahraj svoj životopis
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder