Mgr. Dušan Veber

Mgr. Dušan Veber

Oceníme vašu radosť pracovať s ľuďmi. Výška vášho príjmu závisí len od vás – horná hranica neexistuje. Spoľahnite sa na profesionálne vedenie, ktoré podporuje maklérov v ich profesionálnom a osobnostnom raste. Nájdete u nás priateľov, silný kolektív a zábavu.
Ako svoje začiatky vníma maklér Dušan a čo by odkázal záujemcom o prácu v TUreality?

Koľko si mal rokov, keď si začal pracovať v TUreality?

Do rodiny TUreality ma prijali vo veku 54 rokov, kedy sa vám už veľa firiem a spoločností obráti chrbtom a niektorí už uvažujú nad predčasným odchodom do dôchodku.

Prečo si začal podnikať v realitnom biznise?

Práca s ľuďmi mi bola vždy blízka, v minulosti som pracoval v poisťovníctve a finančníctve.  Myšlienka pracovať ako realitný maklér ma vždy prenasledovala a tak som sa pokúsil o REŠTART a zareagoval som na pracovnú ponuku TUreality.

Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

Moje pocity boli prinajmenšom zmiešané. Z jednej strany to bola obava, či túto výzvu zvládnem, či sa v tejto práci nájdem, alebo či sa naplnia moje očakávania. Na druhej strane tu bola obava, či  nesklamem dôveru vedenia spoločnosti.

Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

TUreality sú dlhodobo lídrom na realitnom trhu s celoslovenskou pôsobnosťou. Relatívne mladé, pritom však odborné a dynamické vedenie s dôrazom na odbornosť, ponúka profesionálny prístup, profesionálny rast, stabilitu, prosperitu, právne a finančné poradenstvo. TUreality sú proste veľká rodina..

Čo ti dáva práca v TUreality?

TUreality mi ponúka možnosť sebarealizácie, flexibility, stretávanie sa so stále novými a zaujímavými ľuďmi. Práca realitného makléra je založená na dlhodobosti a budovaní dôvery. Umožňuje mi načúvať predstavám a snom klientov, urobiť všetko preto, aby boli obe strany (predávajúci –  kupujúci) s mojou pomocou spokojní. Som hrdý na to, že aj „JA“ som  TUreality.

Čo by si odkázal potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Každý z nás je strojcom svojho šťastia. Netreba čakať na príležitosť,  je potrebné smelo vykročiť oproti a nenechať sa odradiť neúspechmi, ktoré sú súčasťou života, ale radovať sa z úspechov. TUreality je spoločnosť, ktorá ponúka možnosť realizácie, odborného rastu. Treba len odvahu, chuť a vytrvalosť. Odmenou je úspech, profesionalita, možnosť zaujímavého finančného ohodnotenia.

Inšpiroval vás Dušanov príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácii o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.

Pridajte sa k nám

1 Step 1
Menotvoje meno
Priezviskotvoje priezvisko
Telefónmobil
Mestomesto
Filezivotopis
cloud_uploadNahraj svoj životopis
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder