Anna Lukačovičová

Anna Lukačovičová

Oceníme vaše skúsenosti nie len z oblasti realít. Sami si určite, koľko chcete zarábať – horný limit neexistuje. Spoľahnite sa na profesionálne vedenie a silnú marketingovú podporu. Nájdete u nás priateľov, silný kolektív a zábavu..
Ako svoje začiatky a prácu v TUreality vníma maklérka Anička?

Koľko si mala rokov, keď si začal pracovať v TUreality?

No, bola som žena v zrelom veku a možno niekto si ani nevie predstaviť, že by bolo možné začať v mojom veku pracovať v obore, o ktorý sa v živote ani nezaujímal. Pojmy ako napr. kataster mi nič nehovorili, aj keď vlastním rodinný dom. Takže asi nikdy nie je neskoro začať od začiatku.

Prečo si začala podnikať v realitnom biznise?

Pracovala som 20 rokov v priamom predaji ale doba priniesla krízu do tohto biznisu a ja som bola zvyknutá na prácu s ľuďmi a na určitý, nadštandardný príjem. Hľadala som prácu, kde by sa dalo dobre zarábať a na internete som našla inzerát TUreality. Teraz je to už 7 rokov, čo som bola na pohovore s Martinom Majdákom.

  1. Aké boli tvoje pocity pred vstupom do TUreality?

Obavy z nového začiatku samozrejme boli. Realitám som vôbec nerozumela a určité veci som dlho nechápala. Po úvodnom školení som otvorila oči a intenzívne som navštevovala realitné portály, čo mi ešte viac skomplikovalo život, pretože som zistila, že realitiek je nesmierne množstvo. Prvá rezervácia bytu ma naštartovala a viac ma iné realitky nezaujímali. Chcela som predávať, tak som sa dozadu neobzerala.

Čo ti napadne ako prvé, keď počuješ TUreality?

TUreality, to je Martin Majdák.

Čo ti dáva práca v TUreality?

Práca v TUreality  mi umožnila udržať si to, na čo som bola roky zvyknutá. Dobrý príjem a možnosť prispôsobiť si pracovnú dobu podľa potreby.

Čo by si odkázala potenciálnym záujemcom o prácu makléra v TUreality?

Aj môj príbeh dokazuje, že pracovať pre TUreality sa oplatí, treba iba chcieť, venovať sa biznisu na 100% a ten úspech určite príde.

Inšpiroval vás Aničkin príbeh? Dajte nám o sebe vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Potrebujete viac informácií o kariére v TUreality? Pokračujte do sekcie Kariéra.

Pridajte sa k nám

1 Step 1
Menotvoje meno
Priezviskotvoje priezvisko
Telefónmobil
Mestomesto
Filezivotopis
cloud_uploadNahraj svoj životopis
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder