TUreality EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny 5 izbový dom so zastavanou plochou 360m² a s veľkým pozemkom 6447m² - pri Bytči - obec Petrovice - časť Setechov

Cena: 899 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 53220
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 360 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Spôsob kúrenia: lokálne vykurovanie
  • Príprava teplej vody: el.akumulačný boiler
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Pozemok: mierne svahovitý
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Terajšie využitie: trvalé bývanie
  • Pitná voda: studňa a vodovod
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Vybavenie: bazén
  • Obostavaný priestor: 6447 m3
  • Počet izieb: 5
  • Stav: Novostavba
  • Celková úžitková plocha: 360 m2
  • Kvalitatívny štandard: RD z klasických materiálov
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Bezpečnostné zariadenie: Áno
  • Počet parkovacích miest v garáži: 2
  • Výmera pozemku celkom: 6447 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

3D https://my.matterport.com/show/?m=LSCE9XvHPHD video: https://youtu.be/m4EIgfXApZ8 TUreality ponúka na predaj krásny 5 izbový dom pri Bytči na rozľahlom pozemku o výmere 6447m². Dom bol postavený v roku 2006 do štádia hrubá stavba - bol zazimovaný a v roku 2007 dokončený a skolaudovaný. Dom sa predáva komplet zariadený, vrátane záhradnej a ostatnej techniky. Celková zastavaná plocha je 360m² Zastavaná plocha domu bez terás je 160,81m² Dispozícia domu: - vstupná hala, kde je vstup do technickej miestnosti - 16,25m² - obývacia miestnosť s krbom - 27,28m² - kuchyňa so skladovým priestorom - 17,50m² - 2x spálňa - 17,00m² + 12,96m² - detská izba - 12,25m² - hosťovská izba - 12,23m² - samostatné WC - 1,90m² - priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC - 8,05m² - pochôdzna povala Okolo domu sú 3 terasy komplet zastrešené pergolami - letná terasa s bazénom, ležadlami a grilom - zimná terasa, ktorá je zastrešená s krbom - vstupná terasa pri hlavnom vchode Dom spĺňa najvyššie stavebné kritériá, použité boli najkvalitnejšie materiály. Na pozemku sa nachádza: - parkovanie na súkromnej príjazdovej ceste pre 4 a viac vozidiel - parkovanie pred garážou za bránou na 1 vozidlo - dvojgaráž (42m²) s odkladacími policami a miestom aj na malotraktor - skladový priestor spojený so zimnou záhradou - vínna pivnica - 2x malé sklady - všetky schody aj chodníky sú zastrešené pergolami s masívneho dreva K pozemku vedie samostatná prístupová asfaltová cesta v osobnom vlastníctve. Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 413217800, alebo maily: haluska@tureality.sk malovec@tureality.sk

Maklér
Vladimír Malovec

Vladimír Malovec

Email

malovec@tureality.sk

Kontakt

0904147995

Referencia na makléra

Gabriela Nikačevič

“Pán Malovec bol realitným agentom predávajúceho, ale my ako kupujúci sme z neho mali pocit ako by sme si ho najali my sami. Od prvého momentu pôsobil seriózne, zodpovedal na všetky otázky, bol prirodzene príjemný, zabezpečil všetky potrebné úkony pri kúpe bytu. Aj po kompletnom zrealizovaní kúpy bytu nemal problém poradiť so situáciou, ktorá sa týka jeho práce len okrajovo. Za nás maximálna spokojnosť a v budúcnosti sa určite obrátime opäť práve na pána Malovca””

Kateryna Kuzmenko

“Úplne som spokojná s Vašou pomocou ako realitného makléra. Sprevádzali ste celý proces kúpy bytu od začiatku do uzavretia zmluvy. Ochotne a odborne ste odpovedali na otázky a slušné radili, kde a čo by sa dalo zjednodušiť. Podľa mňa, sú veľmi dôležite Vaše skúsenosti, pretože viete praktickú stránku rôznych prípadov. Pekný deň.”

Spokojný klient

“S celkovým prístupom pána Malovca som bol spokojný, a ešte spokojnejší s výsledkom. Aktívne odkomunikoval medzi mnou /kupcom/ a predávajucou solídnu dohodu, ktorá sa rýchlo sprocesovala. Komunikoval so mnou primerane často, čiže bol som priebežne o všetkom informovaný, a zároveň ma nezaspamoval zbytočnosťami. Podklady posielal promptne, na stretnutia chodil pripravený. Čiže všetko OK.”

A.Z.

“Predaj nehnuteľnosti so všetkými náležitosťami bol realizovaný veľmi profesionálne a promptne. Ochota p. Malovca, pravidelné informácie o stave predaja a užitočné rady považujem za vzácne a veľký prínos ako pre klientov tak aj pre samotnú realitnú kanceláriu ktorú zastupuje.”

Martin Majek

“Predaj nehnuteľnosti je realizácia pri ktorej požadujete od realitného agenta plnohodnotný servis a dôveru na vysokej úrovni. Všetkými spomenutými atribútmi pán Malovec disponuje, je profesionál, ktorého môžem vrelo odporučiť.”

Tarnaiová Gabriela

“p. Malovec ako realitný maklér pre mňa osobne úplný top maklér – maximálna dôvera a spoľahlivosť čo sa týka pohotového a rýchleho vyriešenia celej administratívy ohľadne predaja bytu od obhliadky až po samotný predaj maximálna spokojnosť odporúčam každému klientovi.”

Martin Kotásek

“Na pána Malovca sme sa obrátili na základe odporúčania a musím povedať, že sme boli naozaj spokojní s celým priebehom predaja našej nehnuteľnosti. Bol veľmi ochotný a na všetky naše otázky nám odpovedal a poradil bez problémov. Ak hľadáte realitného makléra, ktorý sa vyzná vo svojej profesii, tak odporúčam, aby ste kontaktovali pána Malovca.”

Jozef K.

“Pána Malovca môžem len odporučiť. Mali sme veľmi, ale veľmi komplikovanú kúpu kde predajca veľa veci zatajil aj pred realitným agentom. Som rad , že práve tým agentom bol p. Malovec. Aj keď kúpa trvala násobne dlhšie kvôli predajcovi, ale realitný agent ukázal svoje kvality a my dnes už vyše roka bývame v našom vlastnom byte. Tak ak hľadáte človeka, pre ktorého je spokojnosť a záujem klientov na prvom mieste Ste na správnej adrese.”

Diana Matiašová

“So službami pána Malovca som bola veľmi spokojná, zvlášť oceňujem ústretovosť, ochotu a ľudský prístup pri kúpe mojej prvej nehnuteľnosti. Pozdravujem a prajem všetko dobré.”

Lukáš Ďurina

“Ďakujem p. Malovcovi za vysoko profesionálny prístup a ochotu počas celého procesu kúpy a prepisu nehnuteľnosti. Po tejto skúsenosti odporúčam využiť služby TU reality a už spomínaného makléra p. Malovca.”

JUDr. Dušan Ďurík

“S pánom Malovcom ako realitným maklérom mám výbornú skúsenosť. Profesionálny prístup a flexibilita k požiadavkám klienta.”

Ľudovít Janšo

“Ústretový, ochotný a hlavne profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Určite každému odporúčam využiť maklérske služby pána Malovca.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578