REZERVOVANÉ - TUreality ponúka na prenájom 1 izbový byt na Hanulovej ulici v Bratislave - Dúbravke 38,31m²

Cena: 600,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 53068
  • Prenájom: 1-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 38,31 m2
  • Výťah: Nie
  • Náklady na služby a energiu: 600 Eur/mesiac
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Lodžia: Áno
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TU reality v zastúpení majiteľa ponúka na prenájom 1 izbový byt na Hanulovej ulici ulici v Bratislave - Dúbravke. Cena nájmu 600€/mesiac vrátane energií aj internetu Na začiatku nájmu sa skladá: - vratný depozit vo výške mesačného nájmu 600€ - jednomesačné nájomné vo výške 600€ - odmena pre RK vo výške mesačného nájmu 600€ Úžitková plocha bytu je 31,31m² + loggia 7m² a prenajíma sa zariadený. Byt bol komplet rekonštruovaný a nachádza sa na štvrtom poschodí bez výťahu. Dispozícia bytu: - po vstupe do bytu je chodba, kde je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom aj pračkou a samostatnej toalety Na chodbe je aj vstavaná skriňa. Ďalej sa prejde do obývacej miestnosti a výstupom na veľkú zasklenú loggiu, ktorá má 7m². Z obývacej miestnosti je vstup do samostatnej kuchyne. LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: Byt sa nachádza v pokojnej časti na začiatku Dúbravky, kde je veľa zelene, miesta na prechádzky a detské ihriská a je výborná dostupnosť na dôležité dopravné uzly a zastávku smer centrum Bratislavy. V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody, nákupné centrum, reštaurácie, banky, škôlka aj škola. MHD je cca 100 metrov od domu. Byt je okamžite voľný k dispozícii Energetický certifikát: nie je k dispozícii V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: malovec@tureality.sk

Maklér
Vladimír Malovec

Vladimír Malovec

Email

malovec@tureality.sk

Kontakt

0904147995

Referencia na makléra

Gabriela Nikačevič

“Pán Malovec bol realitným agentom predávajúceho, ale my ako kupujúci sme z neho mali pocit ako by sme si ho najali my sami. Od prvého momentu pôsobil seriózne, zodpovedal na všetky otázky, bol prirodzene príjemný, zabezpečil všetky potrebné úkony pri kúpe bytu. Aj po kompletnom zrealizovaní kúpy bytu nemal problém poradiť so situáciou, ktorá sa týka jeho práce len okrajovo. Za nás maximálna spokojnosť a v budúcnosti sa určite obrátime opäť práve na pána Malovca””

Kateryna Kuzmenko

“Úplne som spokojná s Vašou pomocou ako realitného makléra. Sprevádzali ste celý proces kúpy bytu od začiatku do uzavretia zmluvy. Ochotne a odborne ste odpovedali na otázky a slušné radili, kde a čo by sa dalo zjednodušiť. Podľa mňa, sú veľmi dôležite Vaše skúsenosti, pretože viete praktickú stránku rôznych prípadov. Pekný deň.”

Spokojný klient

“S celkovým prístupom pána Malovca som bol spokojný, a ešte spokojnejší s výsledkom. Aktívne odkomunikoval medzi mnou /kupcom/ a predávajucou solídnu dohodu, ktorá sa rýchlo sprocesovala. Komunikoval so mnou primerane často, čiže bol som priebežne o všetkom informovaný, a zároveň ma nezaspamoval zbytočnosťami. Podklady posielal promptne, na stretnutia chodil pripravený. Čiže všetko OK.”

A.Z.

“Predaj nehnuteľnosti so všetkými náležitosťami bol realizovaný veľmi profesionálne a promptne. Ochota p. Malovca, pravidelné informácie o stave predaja a užitočné rady považujem za vzácne a veľký prínos ako pre klientov tak aj pre samotnú realitnú kanceláriu ktorú zastupuje.”

Martin Majek

“Predaj nehnuteľnosti je realizácia pri ktorej požadujete od realitného agenta plnohodnotný servis a dôveru na vysokej úrovni. Všetkými spomenutými atribútmi pán Malovec disponuje, je profesionál, ktorého môžem vrelo odporučiť.”

Tarnaiová Gabriela

“p. Malovec ako realitný maklér pre mňa osobne úplný top maklér – maximálna dôvera a spoľahlivosť čo sa týka pohotového a rýchleho vyriešenia celej administratívy ohľadne predaja bytu od obhliadky až po samotný predaj maximálna spokojnosť odporúčam každému klientovi.”

Martin Kotásek

“Na pána Malovca sme sa obrátili na základe odporúčania a musím povedať, že sme boli naozaj spokojní s celým priebehom predaja našej nehnuteľnosti. Bol veľmi ochotný a na všetky naše otázky nám odpovedal a poradil bez problémov. Ak hľadáte realitného makléra, ktorý sa vyzná vo svojej profesii, tak odporúčam, aby ste kontaktovali pána Malovca.”

Jozef K.

“Pána Malovca môžem len odporučiť. Mali sme veľmi, ale veľmi komplikovanú kúpu kde predajca veľa veci zatajil aj pred realitným agentom. Som rad , že práve tým agentom bol p. Malovec. Aj keď kúpa trvala násobne dlhšie kvôli predajcovi, ale realitný agent ukázal svoje kvality a my dnes už vyše roka bývame v našom vlastnom byte. Tak ak hľadáte človeka, pre ktorého je spokojnosť a záujem klientov na prvom mieste Ste na správnej adrese.”

Diana Matiašová

“So službami pána Malovca som bola veľmi spokojná, zvlášť oceňujem ústretovosť, ochotu a ľudský prístup pri kúpe mojej prvej nehnuteľnosti. Pozdravujem a prajem všetko dobré.”

Lukáš Ďurina

“Ďakujem p. Malovcovi za vysoko profesionálny prístup a ochotu počas celého procesu kúpy a prepisu nehnuteľnosti. Po tejto skúsenosti odporúčam využiť služby TU reality a už spomínaného makléra p. Malovca.”

JUDr. Dušan Ďurík

“S pánom Malovcom ako realitným maklérom mám výbornú skúsenosť. Profesionálny prístup a flexibilita k požiadavkám klienta.”

Ľudovít Janšo

“Ústretový, ochotný a hlavne profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Určite každému odporúčam využiť maklérske služby pána Malovca.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578