So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 3 izbový byt, o výmere 62 m2, blízko Košíc, v obci Ruskov.

Cena: 103 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 52975
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 62 m2
  • Výťah: Nie
  • Náklady na služby a energiu: 150 Eur/mesiac
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Nadzemné podlažie: Ostatné podlažie
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Balkón: Áno
  • Konštrukcia bytu: tehlová
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj priestranný a svetlý 3-izbový byt o rozlohe 62 m². Nachádza sa v pokojnej obci Ruskov, len 17 km od Košíc. Byt disponuje samostatným kúrením s novými radiátormi a potrubím, čo garantuje úsporné vykurovanie. Interiér bytu bol nedávno rekonštruovaný, vrátane murovaného jadra, čo minimalizuje nutnosť ďalších veľkých úprav. Kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou so sprchovým kútom a oknom, čo pridáva do miestnosti príjemné svetlo a samostatné WC. Celý byt disponuje novou elektroinštaláciou, vodou a odpadom. Všetky izby sú vybavené kvalitnými plastovými oknami so sieťkou proti hmyzu, čo zabezpečuje pokojný a tichý odpočinok. Menená bola plávajúca podlaha v kombinácií s keramickou. Kuchyňa má zachovanú kuchynskú linku s integrovanou umývačkou riadu, čo šetrí čas aj financie. s novou dlažbou a nové plávajúce podlahy vo všetkých izbách. Okrem toho ponúka aj balkón s prístupom z obývacej izby a pivnicu pre dostatok úložného priestoru. Okolie bytového domu disponuje dobrým občianskym vybavením, vrátane základnej školy, materskej školy, obchody, autobusová zastávka, pošta, obecný úrad, škôlka, pizzeria a ďalšie. Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom. Bytový dom je postavený z tehál a plánuje sa jeho komplexná rekonštrukcia v blízkej budúcnosti - zateplenie, renovácia schodiska, stien a pivníc. Vchodové dvere majú plastové dvere so schránkami, ktoré sa otvárajú pomocou čipu, a po rekonštrukcii sa tam pridá aj nová strieška. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky právne poplatky, pričom energetický certifikát nebol k dispozícii. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť môžete kontaktovať Renátu Sopkovú na telefónnom čísle +421 41 3217800 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy sopkova@tureality.sk. Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní, pričom všetko je spojené s príjemnou atmosférou a kávou.

Maklér
Renáta Sopková

Renáta Sopková

Email

sopkova@tureality.sk

Kontakt

0944145918

Referencia na makléra

Vlydaslava Shediva

“Dobrý deň. Ďakujeme za krásne bývanie ktoré p. Sopková pre nás vybavila. Od prvého dňa po vybavenie všetkého bola s nami v kontakte, prístup najlepší aký sme stretli a veľmi ľudský. Tešíme sa že sme prišli práve ku vám TU reality. Odporúčame ďalej a prajeme veľa úspechov a veľa spokojných zákazníkov. Vlaďka, Anton a malý Kristianko :)”

Marcela Semančáková

“Dobrý deň chceli by sme pani Sopkovej za to že je ľudsky a profesionálny prístupná, za to že vždy bola ochotná, vždy plná energie ktorú dokázala priniesť aj na nás. Boli sme veľmi spokojní so spoluprácou a veľmi veľmi pekne ďakujeme a prajeme ešte veľa pracovných aj osobných úspechov.”

Peter Janočko

“Jediná a seriózna realitka, dokázali spolupracovať a uskutočniť bleskový predaj nehnuteľnosti. Stále sme boli informovaní o každom kroku, žiadny problém. 100% spokojnosť.”

Lucia Šoltésová

“Ďakujeme za profesionálny, ľudský prístup, a ochotu. My sme boli maximálne spokojní, určite ak v budúcnosti budeme potrebovať realitku, kontaktujeme p. Sopkovú ☺ Veľmi milá pani, vždy ochotná vyjsť v ústrety ☺. Ďakujeme”

Anna Tokeska

“Ďakujem za profesionálny prístup, ústretovosť a ľudský prístup pri vybavovaní kupovaní bytu, kedy mi pomohla vo veciach, ktoré si myslím ani nemusela, ale tu sa ukázala jej ľudskosť za čo jej patrí veľké poďakovanie. Moja spokojnosť bola maximálna. ĎAKUJEM”

Ivan Gabzdil

“Ďakujem za príjemnú spoluprácu. Celý obchod prebehol bez problémov. Veľká spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578