TROJIZBOVÝ BYT POVAŽSKÁ BYSTRICA, 70 M

Cena: 145 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 52040
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 70 m2
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Výťah: Nie
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Nadzemné podlažie: Ostatné podlažie
  • Balkón: Áno
  • Lodžia: Nie
  • Terasa: Nie
  • Konštrukcia bytu: tehlová
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj útulný trojizbový byt s väčšou výmerou v Považskej Bystrici časť Lánska. Byt o výmere 70 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických rozvodov. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s bezpečnostnými dverami so vstavanou skriňou,zníženým stropom, menšou špajzou, kúpelňou s wc, obývačkou so zníženým stropom a led osvetlením, spálňou s dostatočným úložným priestorom a zníženým stropom, kuchyne s vkusnou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, ktorá má zabudované všetky elektro spotrebiče, pracovňou s východom na zasklenný balkón s orientáciou na sever. V byte sa dá dorobiť krb s priamym napojením do komína. K bytu prináležia aj dve pivnice o celkovej výmere 12 m2 s možnosťou využittia aj práčovne, odkladacou miestnosťou na koočíky a podobne. Výhodou bytového domu je bezproblémové parkovanie pred domom, vymenená strecha, kompletná dostupná občianska vybavenoť ako je: MŠ, ZŠ, nemocnica, potraviny, MHD, reštaurácie, centrum voľného času, ihriská, park. Ennergetický certifikát nebol vyhotovený. Byt je bez ďalších nutých investícii obklopený zeleňou a je ideálny pre rodinu s deťmi.Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle: +421 41 3217800 alebo mailom: dobrovodska@tureality.sk

Maklér
Monika Dobrovodská

Monika Dobrovodská

Email

dobrovodska@tureality.sk

Kontakt

0948359239

Referencia na makléra

Jakub Novosad

“Oslovenie Tu Reality bola jasná voľba neviem ani kde začať po príchode maklérky p. Dobrovodskej sme pochopili že to bola správna voľba dochvíľnosť príjemne a hlavne profesionálne vystupovanie na telefóne 24/7 musím len a len odporučiť všetko sme dotiahli do úspešného konca za čo neskutočne ďakujeme nakoľko naša kúpa bola riadená zo zahraničia a p.Dobrovodska aj to čo nemusela ochotne riešila za nás aby sme nemuseli cestovať to sa v dnešnej dobe len tak nevidí obrovské ďakujem TU Reality môže byt právom hrdé za takúto Maklérku každému vrelo odporúčam riešiť kúpu cez p.Dobrovodskú. ĎAKUJEME.”

Michael Gamper

“Ďakujeme pekne pani Monike Dobrovodskej s kúpou nehnuteľnosti. Stretli sme sa u nej so super komunikáciou, ochotou a profesionálnym prístupom. Tešíme sa na prípadnú ďalšiu spoluprácu.”

Mgr. Darina Vašek Lörincová

“Celkový dojem z práce s paní Moniky Dobrovodskej je nesmierne pozitívny a môžeme ju len vrelo odporučiť všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého a skúseného realitného makléra. Sme vďační za jej oddanosť a úsilie, ktoré vložila do nášho prípadu. Sme presvedčení, že každý klient pod jej vedením bude v najlepších rukách. Ešte raz ďakujeme za vynikajúcu prácu a tešíme sa na prípadnú spoluprácu v budúcnosti. S úctou,”

Andrej Lorinc

“TU reality môžeme len odporúčať pretože skúsenosť s maklerkou Monikou Dobrovodskou je na vysokej profesionálnej úrovni. Veľmi nás potešil jej ľudský prístup, príjemná komunikácia, flexibilita, férovosť. Je vidno, že ju práca baví, má veľmi dobré kontakty s najlepšími v odbore. ĎAKUJEME, že nám pomohla s predajom nehnuteľnosti a prajeme jej hodne úspechov v osobnom aj pracovnom živote.”

Vachalíková Jana

“Veľká spokojnosť. Pani Monika je ochotná, ústretová, dôveryhodná profesionálka s ľudským prístupom. Ďakujem.”

Roman Kohút

“Bol som veľmi spokojný pri predaji nehnuteľnosti. Všetko prebehlo na profesionálnej úrovni.”

Milan Žirko

“Neviem kde začať skôr ale s tak úprimnou príjemnou maklérkou som sa ešte nestretol. Rýchlo promptne a všetko podľa dohody. Jedným slovom odporúčam pani Moniku Dobrovodskú. Ďakujem veľmi pekne”

Elena Prošeková

“Bola som spokojná so službami ktoré mi poskytli. Na začiatku som sa veľmi bála, ale s maklérkou Monikou Dobrovodskou sme boli stále v kontakte, všetky podklady a zmluvy boli v poriadku, o všetkom ma vždy informovala a bola ochotná počkať aj dlhšie kým som sa nasťahovala. Určite odporúčam ich služby aj druhým.”

Rodina Podymáková

“Ďakujeme pani Monike za ústretovú spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti. Príjemné vystupovanie a ochota poradiť, odporúčame. Ďakujeme.”

Eva Bielková

“Spolupracovala som s maklérkou Monikou Dobrovodskou, je vo svojom povolaní vynikajúci odborník na vysokej úrovni, s príjemným priateľským vystupovaním. Ďakujem, len si želám, aby bolo u nás odborníkov, ako je pani Dobrovodská viac.”

Viera Brtisova

“Veľmi pekne ďakujem pani maklérke Monike Dobrovodskej za rýchly predaj mojej nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam všetkým ktorí potrebujú služby makléra.”

Daniela Michálková

“Dobrý deň, chcela by som vyjadriť poďakovanie p. Dobrovodskej za kvalitné a rýchle služby, ktoré mi poskytla v súvislosti s predajom RD.”

Zuzana Ševčíková

“Ďakujem pani maklérke za profesionálny prístup, ústretovosť, pochopenie a trpezlivosť, ktorú mala pri predaji mojej nehnuteľnosti. Odporúčam každému,... Je zodpovedná, milá, dochvíľna a pomôže v každej situácii.”

Roman Kohutiar

“Oslovením TUreality sme si našli podnájom na počkanie....teraz riešime cez pani Moniku Dobrovodskú aj kúpu nehnuteľnosti....môžeme ju len a len odporučiť...príjemné vystupovanie, poradenie, dochvíľnosť, ochota...Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu....”

Peter Štrba

“Dobrý deň. S pani Dobrovodskou už spolupracujeme takmer dva roky a som maximálne spokojný. Môžem iba pozdvihnúť jej ochotu a profesionalitu. Určite by som vrelo odporučil.”

Anna Vitázková

“Veľmi ústretové a profesionálne jednanie. Čo sľúbi to dodrží. Je na ňu spoľahnutie. S pozdravom Vitázková.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578