TUreality ponúka na predaj 2i byt v meste Kremnica, 59m2.

Cena: 80 550,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51774
  • Predaj: 2-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 59 m2
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj 2i byt v meste Kremnica, 59m2. V celom byte sú vymenené plastové okná, stierky a vymenené el. rozvody, podlahy. Toaleta a kúpeľňa - dlažba, sanita a obklady, kuchyňa - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi – varná doska, elektrická rúra, chodba - vstavaná skriňa, dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. Všetky služby spojené s bývaním sa nachádzajú do pár minút od bytového domu. Parkovanie je priamo pred vchodom. Bytový dom je zateplený. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa,obývacia izba, izba, spálňa, kúpeľňa, WC. Nízke mesačné náklady, byt vhodný na bývanie, alebo na prenájom. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku, alebo podrobnejšie informácie využite kontakty: rusnak@tureality.sk, m: +421 41 3217800

Maklér
Róbert Rusnák

Róbert Rusnák

Email

rusnak@tureality.sk

Kontakt

0949395710

Referencia na makléra

Monika Zahorska

“Pán Rusnák je milý, ústretový, veľmi nápomocný vždy ochotný pomôcť a oceňujem jeho profesionálny prístup pri sprostredkovaní kúpy našej záhradnej chatky. Veľká vďaka Monika a Barbara”

Robert Mihal

“Boli sme pozrieť pár bytov, ďakujeme p. Rusnákovi za trpezlivosť.”

Dagmar Mikulášová

“Veľká spokojnosť, výborný prístup, ďakujem. Pochvala.”

Peter Petrinec

“Obidvaja páni Robert Rusnák aj Vladislav Bartók boli veľmi ústretoví, dobre sa s nimi komunikovalo, ochotne nám vždy všetky podrobnosti vysvetlili veľmi profesionálne, s ich odvedenou prácou sme boli maximálne spokojní.”

Mojžišová Milada

“Bola som veľmi spokojná. Ďakujem.”

Medveďová I.

“Konkurencia pánovi Rusnákovi by sa hľadala len ozaj ťažko, nakoľko vo svojej práci je jednotkou na trhu, presne takýto človek ktorý vie jednať a konať s ľuďmi dáva zákazníkovi pocit istoty a dôležitosti a následne sa klienti k takému človeku vracajú. Pán Rusnák je super príkladom toho že ak sú ľudia stotožnení s tým čo robia a ich práca ich baví dokážu to na 100%. Ďalej za nás 1* r. Medveďova”

Lenka

“Ďakujem Vám ešte raz za spoluprácu pán Rusnák. Nadpriemerná spokojnosť, príjemný a profesionálny prístup zároveň. Vrelo odporúčam”

Jaroslav Drozd

“Sme veľmi radi, že sme sa rozhodli pre kúpu bytu práve cez Tureality, ochota poradiť s čímkoľvek a profesionálny prístup nás milo prekvapili. Komunikácia celý čas bez problémov, p. Rusnák je skutočne šikovný v tom čo robí. Ďakujeme a naozaj odporúčame. Do budúcna určite iba Tureality!”

Vladimír Nárožný

“Prácu makléra na sprostredkovaní predaja mojej nehnuteľnosti hodnotím veľmi kladne.”

Marian Baksa

“Znovu by som robil obchod s pánom Rusnákom. Vždy mal všetko do detailu pripravené. Odporúčam.”

Marian Baksa

“Ochota a každá dohoda platí. Spokojnosť.”

Veronika

“Chcela by som aj touto formou poďakovať za prácu p. Rusnáka. Odporúčam.”

Procka Marek

“Veľmi dobrá spolupráca. Rýchle vybavenie, ochota, profesionálny prístup. Ďakujem Marek.”

Ľudmila Tóthová

“S celým priebehom predaja a tiež s kúpou bytu sme boli veľmi spokojní, tak ako aj s komunikáciou s p.Rusnákom. Veľmi profesionálny prístup, p.Rusnák bol veľmi ochotný nám pomôcť, bol k dispozícii kedykoľvek a hlavne bol veľmi trpezlivý s hľadaním nášho nového bývania. Do budúcna určite oslovíme p.Rusnáka opäť. Veľká vďaka.”

Peter Schubert

“S pánom Rusnákom som bol veľmi spokojný aj čo sa týka predaja aj kúpy nového bytu aj keď to s nami nebolo ľahké s veľkou trpezlivosťou a svojim prístupom sme to dotiahli do úspešného konca. Bol nám vždy k dispozícii v hocijaký čas a bol ochotný nám pomôcť keď sme to potrebovali môžem iba odporučiť ďalším ľuďom čo hľadajú nové bývanie.”

Alena Masaryková

“Veľmi dobrá komunikácia aj spolupráca celkovo. Pán Rusnák veľmi ochotný, kúpa prebehla hladko bez problémov. Za mňa odporúčam.”

Tomas

“Píšem v mene mojej starkej: Veľká spokojnosť pri predaji bytu starej mamy. Starkej sa veľmi páčilo video a hlavne obchod dopadol nad naše očakávania. Určite by sme sa pri ďalšom predaji nehnuteľnosti obrátili na p. Rusnáka.”

Zdena Šoucová

“S prístupom p. Rusnáka pri predaji bytu, ktorý zdedili synovia po otcovi sme boli veľmi spokojní. Oceňujeme ochotu, odbornosť, príjemné vystupovanie, časovú flexibilitu.”

Lubos T.

“Ďakujem za celý priebeh kúpy bytu aj keď to nešlo úplne hladko ako sme si na začiatku predstavovali, tak p. Rusnák mal veľkú trpezlivosť a aj vďaka nemu sme to dotiahli do úspešného konca. Odporúčam!”

Karol Berndt

“Bol som veľmi spokojný s pánom Rusnákom, bol ochotný pomôcť prakticky so všetkým a v ktorúkoľvek hodinu, oceňujem jeho profesionálny prístup a ďakujem. Môžem ho len odporučiť.”

Janka Cintelova

“Maximálna spokojnosť po všetkých stránkach súvisiacich s predajom a kúpou bytu.”

Rebecca T

“Veľká spokojnosť s pánom Rusnákom. Profesionálny prístup, milá komunikácia. Pán Rusnák bol ochotný so všetkým poradiť a pomôcť. Odporúčam.”

Jakub M.

“Ďakujem za dobré rady a celý priebeh kúpy bytu s priateľkou. Sami by sme si nevedeli rady. P. Rusnák poradil a dosť nám pomohol s financovaním a prepisom energií. Ďakujeme odporúčam.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578