10-izbový rodinný dom – penzión s terasou a 4 balkónmi blízko termálneho kúpaliska, Podhájska, 877m2

Cena: 435 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51760
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 130 m2
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Celková úžitková plocha: 180 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Bezpečnostné zariadenie: Áno
  • Výmera pozemku celkom: 877 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka: Na predaj 10-izbový rodinný dom – penzión s terasou a 4 balkónmi blízko termálneho kúpaliska v Podhájskej. Dom s úžitkovou plochou cca.180m2 bol postavený v roku 2004 a je zateplený 10cm fasádnym polystyrénom. Dispozične pozostáva na prízemí: zo vstupnej haly, 4 izieb, priestrannej obývačky s krbom a s výstupom na terasu, 2x kúpeľne s toaletou, kuchyne, jednej samostatnej toalety a technickej miestnosti. Na poschodí: zo 4 izieb s kapacitou pre 11 osôb – z každej izby 4x s výstupom na balkón + v dvoch izbách je klimatizácia, priestrannej kuchyne, špajze a 4x kúpeľne so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. V kuchyni je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru. V celom dome je položená dlažba a laminátové podlahy. Dom je napojený na inžinierske siete: elektrina, plyn a obecná voda. Odpad je riešený formou žumpy s čističkou. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom. V izbách sú radiátory, okná sú plastové s vnútornými žalúziami. Strecha je pokrytá škridlou so slnečnými kolektormi. Majiteľ si môže zaparkovať auto priamo pred domom na parkovisku alebo na pozemku. Brána sa otvára na diaľkové ovládanie. Výmera pozemku je 877m2. V záhrade sa nachádza terasa, záhradný gril s altánkom a krytým posedením, záhradný domček kde sú vybudované ďalšie 2 izby s kúpelňou, toaletou a umývadlom, ďalšia budova s kanceláriou a letnou kuchynkou, šopa na náradie a elektrina 380V. Nakoľko je penzión prevádzkovaný počas celého roka na jeseň a v zime ponúka svoje pohodlie spoločenská miestnosť s krbom. Dom sa predáva ako zariadený. Objekt je zabezpečený bezpečnostným kamerovým a alarm systémom. Penzión sa predáva s celoročnou klientelou a vlastnou web stránkou. Výhody: lokalita – termálne kúpalisko je na 10 min. pešo, terasa, penzión s celoročnou klientelou, slnečné kolektory na streche, nízke mesačné náklady, záhradný gril, povala s úložným priestrom, 4xbalkón a veľká kapacita domu. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol k dispozícii. Odporúčam! Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics +421 41 3217800, mihalovics@tureality.sk

Maklér
Bc. Tomáš Mihalovics

Bc. Tomáš Mihalovics

Email

mihalovics@tureality.sk

Kontakt

0907532685

Referencia na makléra

Eva Paulovičová

“Chcem pochváliť pána Bc. Mihalovicsa z pobočky Nové Zámky. Po objavení nehnuteľnosti na internete a skontaktovaní sa s ním e-mailom , je s ním výborná spolupráca. Je milý , ochotný, vyzná sa v práci, čo robí ( viem posúdiť, lebo som pripravovala podklady na dražby nehnuteľností), snaží sa nájsť kompromis, aby bol spokojný kupujúci aj predávajúci. Je presný. Vždy dodrží termín. Aj pri stretnutí s majiteľom sme tam boli všetci v ,, pred termíne,,. Keby som ho mala obodovať. Tak si zaslúži 10 bodov z 10 + hviezdičku.”

Vivien Kocsisova

“Trpezlivý, nájde vyhovujúce podmienky aj pre predajcu aj kupcu, dohodnuté termíny vždy platia. Určite sa na neho obrátim aj v budúcnosti.”

Dávid Magyar

“Nadmieru spokojný. Skvelý prístup, flexibilita, ochota pomôcť a poradiť.”

Jarmila Eliášová, František Selčík

“Oceňujeme vysoké pracovné nasadenie a maximálnu ochotu p.Mihalovicsa pri vysvetľovaní záležitostí, ktoré nám neboli jasné pri predaji bytu po našich rodičoch.”

Ing. Agnesa Topoľská

“Ďakujem pánovi Mihalovicsovi za jeho precíznosť, spoľahlivosť a slušnosť pri kúpe bytu. Môžem len odporučiť.”

Anett Takács

“„Našli sme vynikajúceho, ochotného makléra!!! Prišiel. Poradil. Predal. Vrelo odporúčame!!!!! Ďakujeme Tomáš Mihalovics!!! Prajeme veľa zdravia a pracovných úspechov!!!”

Andrea Petránová

“Ďakujeme p. Mihalovicsovi za jeho ústretový, trpezlivý a korektný prístup pri kúpe rodinného domu. Boli sme veľmi spokojní a vrelo odporúčame.”

Erik Tomanek

“Maximálna spokojnosť. Profesionálny a priateľský prístup k riešeniu akýchkoľvek záležitostí s riešením nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.”

Kristína Tóthová

“Veľká spokojnosť s maklérom, komunikácia na úrovni, vždy k dispozícii pri riešení akéhokoľvek problému. Môžem odporúčať s kľudným svedomím každému, kto hľadá realitného makléra.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578