Nová cena!!!Na predaj starší rodinný dom v Nitrianskej Blatnici, postavený na krásnom slnečnom pozemku 2000 m2

Cena: 115 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51393
  • Predaj: Rodinný dom
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Spôsob kúrenia: lokálne vykurovanie
  • Pitná voda: vodovod
  • Počet izieb: 6
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 2000 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Nová cena!!! TUreality ponúka na predaj starší 6 izbový rodinný dom v Nitrianskej Blatnici, postavený na pozemku o celkovej rozlohe 2000 m2. Dom je postavený v 40 tych rokoch z pálenej tehly. Je v pôvodnom stave, udržiavaný, suchý. Okná: menené okná za plastové v roku 2021, podlahy: betón, dlážkovica - pokryté kobercami, strecha: v dobrom stave. Dom je čiastočne podpivničený, napojený na IS: elektrina, plyn, obecná voda. DISPOZÍCIA prednej časti domu: vstupná chodba, 3x izba- z toho 2x prechodná. DISPOZÍCIA zadnej časti domu: prechodná kuchyňa, 2x neprechodná izba. Pozemok je prevažne rovinatý, slnečný.Nachádza sa na ňom studňa a ovocné rodiace stromy( slivka hruška, orech, figa) Obec Nitrianska Blatnica má dobrú občiansku vybavenosť: MŠ, ZŠ, ktorá sa nachádza v krásnom prostredí parku, možnosť turistiky - Považský Inovec, pošta, potraviny, pohostinstvo, kaderníctvo a iné služby. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Pre viac informácii ma kontaktujte na na tel +421 41 3217 800 , alebo email: martisova@tureality.sk

Maklér
Mária Martišová

Mária Martišová

Email

martisova@tureality.sk

Kontakt

0917949048

Referencia na makléra

Ing. Jozef Kováčik

“Ďakujem maklérke p. Márii Martišovej za príjemný, milý a profesionálny prístup pri predaji mojej nemovitosti. Jej ochota pri hľadaní optimálnych riešení pri predaji umožnila k mojej spokojnosti urýchlenie celého procesu predaja, za čo jej úprimne ďakujem. Úprimne všetkým doporučujem pri predaji nemovitostí obrátiť sa na realitku TUreality.”

Nikola Škvareninová

“Maximálna spokojnosť s TU REALITY. Chceli by sme sa veľmi poďakovať P. Martišovej pri kúpe nášho domčeka. Veľmi milá, ochotná, so všetkým poradila, skvelý prístup k nám. Ďakujeme ešte raz.”

Jana Sajková

“Mám len pozitívne skúsenosti s p. Martišovou a p. Vlčkovou. Ochotne a profesionálne nás previedli celým procesom od výberu domčeka až po jeho kúpu. Veľmi sympatický prístup celej realitnej kancelárie. Týmto sa chcem ešte raz poďakovať.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578