Na predaj novostavba 4 i rodinného domu m2 95 m2 v Partizánskom - Šimonovany

Cena: 199 900,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51391
  • Predaj: Rodinný dom
  • Stav: Novostavba
  • Zastavaná plocha: 140 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Rok výstavby: 2023
  • Zdroj tepla: kombinácia
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Počet izieb: 4
  • Výmera pozemku celkom: 447 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality Vám ponúka na predaj peknú novostavbu rodinného bungalovu v Partizánskom, časť Šimonovany. Dom disponuje rozlohou úžitkovej plochy 105 m2, vrátane terasy. Je postavený na pozemku o rozlohe 447 m2 z kvalitnej tehly zn.Porotherm 30 cm. Zastavaná plocha 140 m2, obytná plocha 95 m2. Dispozícia domu: tvorí: Vstupná chodba - zádverie, vstup do veľkorysej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou spolu s výstupom na terasu, ktorá je prestrešená, 2x samostatná izba 11,5 m2, spálňa 13,5 m2, kúpeľňa s prípravou na vaňu a sprchový kút, samostatné WC, technická miestnosť. Pri vstupe do obývačky je zabudovaná krbová vložka pre krb alebo krbové kachle. Ďalej bude použitá betónová škridla zn: Terran, plastové 6 komorové okná s izolačným 3 sklom, vápennocementové omietky, sádrokartónový strop, ktorý bude zateplený minerálnou vatou 38 cm, elektrická rozvodová skriňa s ističmi, zásuvky, vypínače, dom vymaľovaný na bielo, zateplený 20 cm polystyrénom, fasádna omietka silikón - silikát na prírodnej báze. Kúrenie v dome: elektrické podlahové IS: elektrika, verejný vodovod, verejná kanalizácia. Optické káble v celom dome. Nehnuteľnosť je možné dokončiť podľa vašich požiadaviek na kľúč. Predkoklad dokončenia júl 2024, v prípade záujmu aj skôr. Výhody nehnuteľnosti: krásny slnečný pozemok v príjemnej lokalite. Pre viac informácii a obhliadku ma kontaktujte Pre viac informácii ma kontaktujte na na tel +421 41 3217 800 , alebo email: martisova@tureality.sk

Maklér
Mária Martišová

Mária Martišová

Email

martisova@tureality.sk

Kontakt

0917949048

Referencia na makléra

Ing. Jozef Kováčik

“Ďakujem maklérke p. Márii Martišovej za príjemný, milý a profesionálny prístup pri predaji mojej nemovitosti. Jej ochota pri hľadaní optimálnych riešení pri predaji umožnila k mojej spokojnosti urýchlenie celého procesu predaja, za čo jej úprimne ďakujem. Úprimne všetkým doporučujem pri predaji nemovitostí obrátiť sa na realitku TUreality.”

Nikola Škvareninová

“Maximálna spokojnosť s TU REALITY. Chceli by sme sa veľmi poďakovať P. Martišovej pri kúpe nášho domčeka. Veľmi milá, ochotná, so všetkým poradila, skvelý prístup k nám. Ďakujeme ešte raz.”

Jana Sajková

“Mám len pozitívne skúsenosti s p. Martišovou a p. Vlčkovou. Ochotne a profesionálne nás previedli celým procesom od výberu domčeka až po jeho kúpu. Veľmi sympatický prístup celej realitnej kancelárie. Týmto sa chcem ešte raz poďakovať.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578