Novší rod.dom s krásnym veľkým pozemkom 2910 m2 v obci Gajary,aj na farmárčenie

Cena: 299 900,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 50751
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 213 m2
  • Príjazd: spevnená cesta
  • Rok výstavby: 2004
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Pitná voda: vodovod
  • Znalecký posudok: 303000 EUR
  • Počet izieb: 4
  • Stav: Novostavba
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Počet nadzemných podlaží: 2
  • Bezpečnostné zariadenie: Nie
  • Počet parkovacích miest v garáži: 1
  • Výmera pozemku celkom: 2910 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TU reality Malacky ODPORÚČA: - na predaj v obci Gajary, na polosamote, avšak 10 minút do centra pešou chôdzou, rozlohovo veľmi priestranný novší 4. izb.rod.dom ( kolaudácia v roku 2004)s krásnou veľkou záhradou, s krytou terasou na posedenie o rozlohe 17m2, s možnosťami parkovania na pozemku,ale takisto aj v murovanej garáži s bránou na dialkové ovládanie + možnosti parkovania aj pred domom, pre ďalšie 2 autá... - pozemok má rozlohu: 2910 m2, zastavaná plocha domu je 213 m2, obytná plocha 160 m2. - členenie domu - prízemie: Dom má 2 vstupy ( hlavný vchod a vchod cez terasu), vstupnú halu, priestrannú otvorenú obývačku - s krbom na drevo, zariadenú kuchyňu s jedálňou, samostatnú toaletu s cez obývaciu izbu je vstup na terasu a odtiaľ do záhrady, pri interiér.schodoch sa nachádzaju ešte dve technické miestnosti ( kotolňa a komora). - 1.poschodie je členené nasledovne: 3 samostatné izby, všetky s východom na loggiu, kúpeľňa s toaletou, s vaňou a so sprch.kútom + menší šatník( 6 m2). Nad týmto poschodím sa nachádza ešte priestranná povala. - TECHNICKÉ ÚDAJE DOMU: - Kúrenie: kotol na pevné palivo a elektrický kotol, ktoré sú zapojené do jedného vykurovacieho systému s možnosťou používania aj samostatne, prízemie je vykurovahné podlahovým kúrením, poschodie – radiátormi - ohrev teplej vody je zabezpečený el.boilerom 80l. - obývacia izba - klimatizačné zariadenie - voda: obecná pitná voda, 2x studňa - odpadová voda je riešená žumpou: 30 kubíkov - strecha sedlová, pálená škridla zn. BRAMAC - tehlový rod.dom, zateplený polystyrénom o hrúbke 10 cm. * plastové okná v celom dome, vnútorné žalúzie * kvalitná dlažba – prízemie + na 1.poschodí v kúpeľňi s WC, a na terase, v izbách je položená plávajúca podlaha - sadrokartón.podhlady a bodové osvetlenie - plyn zavedený nie je - k dispozícii je aj internet a TV Radiolan. - kamerový systém - Nehnuteľnosť je okamžite obývateľná bez väčších nutných úprav. V blízkosti ( do 10-12 minút peši) sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Materská škôlka, základná škola, detské ihriská, lekáreň, potraviny.. priame autobusové spojenie do Ba a Ma. - vzhladom k tomu, že rod.dom sa nachádza mimo hlavnej obytnej zóny, je vhodný aj na chov domácich zvierat. - Energetický certifikát (A-F) nie je vyhotovený. - dom bol znaleckým posudkom ohodnotený na sumu 303 000 eur. - ochotne Vám BEZPLATNE poradíme a pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našich certifikovaných finančných poradcov... - v prípade záujmu kontaktujte prosím : DIANA NOVOTNÁ 0905 194 940, alebo mailom novotna@tureality.sk

Maklér
Diana Novotná

Diana Novotná

Email

novotna@tureality.sk

Kontakt

0905194940

Referencia na makléra

Lubomira Hupkova

“Veľká spokojnosť, p. maklérka bola vo všetkom nápomocná.”

Ďungel Tibor

“Vysoko profesionálny prístup skúsenej odborníčky vo svojom obore, rýchla reakcia na požiadavky, priateľský prístup a ochota pri jednaní s klientmi. Ďakujeme”

Peter Lukáček

“Chceli by sme sa podeliť o našu veľmi dobrú skúsenosť s pani Novotnou, s ktorou sme spolupracovali pri predaji nášho bytu v Malackách. Prišla, odfotila krásne fotky a za dva dni sme už mali aj obhliadky. Nikdy nás do ničoho nenútila, na všetky naše otázky mala odpovede a riešenia, všetko poriadne vysvetlila a ak sa čokoľvek zmenilo, okamžite nás kontaktovala. Sťahovanie bolo pre nás dosť stresujúci zážitok, no o predaj sme sa vážne nemuseli skoro starať. Veľa krát ďakujeme za pomoc.”

Martina Školnikovičová

“Dobrý deň. Chcela by som veľmi pekne poďakovať p. Novotnej za spoluprácu, je veľmi príjemná, promptná, spoľahlivá. Všetko vybavila k spokojnosti oboch strán. Vážim si,že bola ochotná pracovať cez víkend. Určite odporúčam. Ešte raz ďakujem.”

Martin Pavlík

“Dobrý deň, chcel by som sa poďakovať Vašej maklérke TU reality p. Novotnej za vynikajúce vedomosti a znalosti pri obhliadkach nehnuteľnosti. Veľmi si vážim aj to, že bola ochotná absolvovať obhliadky nehnuteľnosti aj cez víkend, keďže cez týždeň som bol pracovne veľmi vyťažený. Celkovo komunikácia a prístup zo strany p. Novotnej sa dá hodnotiť známkou 1! Vrelá vďaka za spoluprácu S pozdravom Martin Pavlík”

Zdenek Kováč

“Chcel by som sa poďakovať za skvelé realitné služby pani maklérky Diany Novotnej, od ktorej som kupoval 1. izb. byt v Malackách. Poďakovať, za jej neskutočnú promptnosť, pomoc a za znalosti pri kúpe spomínanej nehnuteľnosti. Odporúčam! S pozdravom Ing. Zdenek Kováč”

Eva Mrázová

“Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578