V centre mesta 2izbový byt 56m2 po rekonštrukcii.

Cena: 108 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 50663
  • Predaj: 2-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 56 m2
  • Výťah: Áno
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
  • Lodžia: Áno
  • Konštrukcia bytu: panelová
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt vo výmere 56m2 s loggiou. Byt je po rozsiahlej rekonštrukcii a nachádza sa v centre mesta Ružomberok. Kuchyňa (13m2) poskytuje dostatočný priestor pre jedálenský kút. Kúpeľňa - vymurovaná ,je vybavená rohovou vaňou. Elektrické rozvody potiahnuté v medi v celom byte. Okná 2- sklo, rámy plastové. Obývačka (21m2)je priechodná z kuchyne a predsiene. Znižované stropy so zabudovaným bodovým osvetlením. Vstup na loggiu je z obývacej izby a ponúka výhľad východným smerom. Do spálne je vstup z obývacej izby. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom je vybavený dvoma výťahmi, po rekonštrukcii. Vystavený certifikát energetickej triedy B. Prídte bývať do centra a využite výhody pešej dostupnosti stanice, pošty, banky, obchody, reštaurácie,kino, školy, škôlka, lekára či právnika. Ak Vás ponuka zaujala, prosím, kontaktujte call centrum +421413217800 alebo priamo makléra: paulinyova@tureality.sk

Maklér
Beata Paulínyová

Beata Paulínyová

Email

paulinyova@tureality.sk

Kontakt

0949011763

Referencia na makléra

Ing. Marta Deáková

“Touto cestou posielam hodnotenie realitného makléra p. Beáty Paulínyovej. S jej prácou a prístupom som bola maximálne spokojná.”

Anna Laková

“Ďakujem pani Paulínyovej za skvelo odvedenú prácu. Usmernila nás, poradila, pomohla. Bolo nám potešením. Prajeme všetko dobré.”

Sára Plávková

“Chcela by som touto cestou poďakovať pani Beátke za jej ochotu a ústretovosť pri sprostredkovaní kúpy bytu. Bola nápomocná a hlavne ochotná odovzdať byt aj cez víkend. Ďakujem veľmi krásne.”

Martin Hariň

“Ústretovosť, kvalitný prístup a profesionalita. Pani Paulínyová vždy odpovedala na všetky naše otázky kedykoľvek sme potrebovali. Sme maximálne spokojní s prístupom aj priebehom celej kúpy cez Tu-reality.”

Jaroslava Bačovská

“Veľmi pekne by som touto cestou chcela poďakovať maklérke p. Beáte Paulínyovej za profesionálny, promptný spoľahlivý prístup a odborné poradenstvo. Predovšetkým ochotu stretnúť sa počas víkendu, čo nie je samozrejmosťou každého realitného makléra v Ružomberku.”

Renáta Bandošťákova

“Veľmi milá a nápomocná.”

Janošík

“Všetkým odporúčame TU-reality, skvelý prístup, pani Beáta Paulínyová je ochotná, pracovitá a milá pani.”

Sára Výrosteková

“Absolútna spokojnosť. Profesionálny prístup, komunikatívnosť, flexibilita a trpezlivosť. Určite môžeme spoluprácu len odporúčať. Ďakujeme!”

Miroslav Močiarik

“So službami realitnej kancelárie a hlavne maklérkou pani Beátou Paulínyovou som bol nadmieru spokojný. Vrelo odporúčam jej služby aj ostatným. Veľká vďaka pani Paulínyová.”

Matej a Katarína Chlepkovci

“S prácou p. Paulínyovej sme boli veľmi spokojní. Hlavne ochota, flexibilita a vysoké pracovné nasadenie sú jej najväčšou prednosťou. Vrelo odporúčame každému kto potrebuje kvalitné realitné služby a rýchle jednanie. Ďakujeme za spoluprácu, a prajeme veľa ďalších úspechov.”

Spokojní klienti Jozef a Libuša Gálikovci.

“S prácou pani Paulínyovej sme veľmi spokojní. Vždy bola ústretová a všetko prebehlo na vysokej profesionálnej úrovni. Želáme veľa zdravia a pracovných úspechov.”

Marián Pataj

“Pani Paulínyová predviedla veľmi korektný a profesionálny prístup, bola veľmi flexibilná a ochotná. Určite môžem spoluprácu s ňou len odporúčať.”

Radomír Trnovec

“Maximálna spokojnosť s p. Paulínyovou. Všetko prebehlo max korektne a odporúčam. Ďakujem za spoluprácu.”

p. Sanigova

“Sme maximálne spokojní s pani Paulínyovou. Byt, ktorý sme predávali bol za veľmi rýchly čas predaný. Bola k nám veľmi milá a vo všetkých otázkach, ktoré sme mali v súvislosti s predajom nám ochotne poradila. Mala naozaj dostatok trpezlivosti a obchod dotiahla až do konca.”

Miroslava Slašťanová

“S prácou pani Beátky som bola nadmieru spokojná. Všetko prebehlo seriózne a rýchlo. Vrelo ju odporúčam každému, kto chce predať, alebo kúpiť nehnuteľnosť. Ďakujem za spoluprácu”

Erika Bartánusová

“Absolútna spokojnosť a naozaj odporúčam vo všetkých smeroch! Záujem o klienta, promptné vybavovanie čohokoľvek, kvalitné rady... Za celý čas spolupráce nevznikla ani jedna zlá skúsenosť. ĎAKUJEME!”

Edita Močilanová

“Chcem vyjadriť maximálnu spokojnosť s milým prístupom maklérky p. Beátky Paulínyovej. Napriek našej vzdialenosti od miesta predaja RD bola veľmi ochotná, ústretová, ochotná poradiť, pomôcť, prísť dokonca za nami osobne aj do iných okresov ( LM,RK, MT ) Ďakujeme za spoluprácu, odporúčam.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578