NA PREDAJ zaujímavý priestorný 3-IZBOVÝ BYT s balkónom ** OBEC ZOHOR ** 80 m2

Cena: 165 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 50583
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Výťah: Nie
  • Nadzemné podlažie: Ostatné podlažie
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj pekný, priestorný 3-izbový byt v tehlovom bytovom dome v obci Zohor, okres Malacky. Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kuchyne - výstup na balkón, obývačky, 2 samostatných izieb a kúpeľne s wc. Výmera tohto bytu je 80,28 m2, balkón podlahovou plochou 6,4 m2 a prislúchajúca pivnica má veľkosť 1,26 m2. K dipozícii sú aj spoločné priestory v suteréne. Mesačné náklady pre 2os/ 260€. Byt má vlastné kúrenie/ 7 ročný kotol zn. Viessmann. Kuchyňa s obývačkou sú orientované na východ, izby JZ/Z. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v r.2010-2012 /kúpeľňa, podlahy, kuchynská linka, posledná rekonštrukcia/zmena dispozície, interiérové dvere, vstavaná skriňa prebehla v r.2016. Byt sa nachádza na 3NP v tehlovej bytovke bez výťahu v kľudnej časti obce, s bezproblémovým parkovaním a v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť, nájazd na D2. MOŽNÁ DOHODA NA CENE! Všetko za Vás vybavíme a zariadime, sprostredkujeme Vám najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti v prípade potreby HÚ. Bližšie informácie Vám radi poskytneme a obhliadku sprostredkujeme na +421 41 321 7800 – naše call centrum, alebo mail: slobodova@tureality.sk

Maklér
Ľudmila Slobodová

Ľudmila Slobodová

Email

slobodova@tureality.sk

Kontakt

0902595067

Referencia na makléra

Martina Matušková

“Dobrý deň chcem vyjadriť veľké poďakovanie. Pani Ľudmila bola veľmi milá, pozitívna, komunikatívna a veľmi ochotná. Vyžaruje s nej veľký pokoj a veľmi pozitívna nálada. Veľmi prijemne s ňou komunikovať s jej úsmevom na tvári je jednania o to viac pohodovejšie. Vždy ochotne odpovedala na otázky, vždy mi pripomínala a oznamovala postup aký bude nasledovať. Vážne myslím že svoju prácu miluje a robí ju s veľkou radosťou.”

Ivica Simic

“Všetko najlepšie o pani Slobodovej, rýchla dohoda, zodpovednosť, je naj ako maklérka.”

Jakub Divéky

“S prácou pani Slobodovej som nadmieru spokojný, všetko vždy vysvetlila, oboznámila s nasledujúcimi krokmi. Takže v skratke, profesionálny a skvelý ľudský prístup. Vrelo odporúčam!”

Martin a Barbora Karasoví

“Obraciam sa na vás s recenziou na vašu zamestnankyňu pani Ľudmilu Slobodovú. Pani Slobodová je skvelá v práci, ktorú robí. Profesionálny prístup, ochota, empatia, vďaka pani Slobodovej sme kúpu nehnuteľnosti mohli v podstate realizovať ihneď. Nezaskočilo ju skoro nič a všetko vedela promptne vyriešiť a vybaviť, bez akýchkoľvek pochybností, poradiť a pomôcť so všetkým čo sme potrebovali. Ešte raz veľké ďakujeme.”

Eva Mrázová

“Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578