IBA U NÁS 3-IZBOVÝ BYT PIEŠŤANY 66m2

Cena: 139 990,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 50072
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 66 m2
  • Výťah: Nie
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Nadzemné podlažie: Ostatné podlažie
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Lodžia: Áno
  • Konštrukcia bytu: panelová
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj priestranný, svetlý 3-izbový byt v Piešťanoch. Byt sa nachádza na 1. poschodí celkovo z 3 v zateplenom panelovom bytovom dome. STAV NEHNUTEĽNOSTI: čiastočná rekonštrukcia. VÝMERA: 66 m2. DISPOZÍCIA: pozostáva zo vstupnej chodby, 2xsamostatnej izby, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne a WC. K bytu prislúcha pivnica + spoločné priestory (bicykláreň). OBNOVY v BYTE: jadro, plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná + kuchynská linka so spotrebičmi. V byte zariadenie zostáva. Parkovanie bezproblémové. Mesačné náklady s užívaním nehnuteľnosti sú cca 130€/mes +el. plyn. Túto nehnuteľnosť odporúčame vzhľadom na výhodnú polohu, všetka občianska vybavenosť na dosah, nízke mesačné náklady. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie, alebo možnosť obhliadky : Tel.+421 41 3217800,mail: majernikova@tureality.sk.

Maklér
Silvia Majerníková

Silvia Majerníková

Email

majernikova@tureality.sk

Kontakt

0917716552

Referencia na makléra

Silvia Holická

“Veľmi sme boli spokojní s p. Majerníkovou, milá, usmiata, ochotná a profesionálna rod. Holická, Ďakujeme.”

Michaela Švarová

“Veľmi profesionálny a zároveň ľudský, príjemný prístup pani Majerníkovej maximálne uľahčil celý proces nákupu nehnuteľnosti. Všetko bolo veľmi jasne vysvetlené, výborné sprostredkovanie informácií medzi kupujúcim a predávajúcim, dokonca pomoc so všetkými potrebnými dokumentami do takej miery, že naozaj bolo potrebné iba prísť a podpísať. Určite odporúčam a skvelá skúsenosť!”

Hupka Alexander

“Milá, príjemná, ochotná, znalá. Odporúčam.”

Dušan Hodál

“Chcem sa poďakovať zamestnancom -TUreality za perfektne zostavenú súhru. Táto realitka je skutočne majstrom vo svojej profesii! Pani Silvia pracuje vždy vo veľkom nasadení - poteší svojich zákazníkov skvelou náladou, pozitivitou, rovnako ako aj príjemnou odbornosťou i prehľadom. Avšak najviac jej osobný ľudský prístup Vás vie očariť. A tak nakoniec budete mať záujem spolupracovať, doporučujem u mňa.... No.1 srdečná vďaka pani Silvia.”

Peter Sokol

“S pani Majerníkovou sme boli nadmieru spokojní. Ochota, ústretovosť, férový a ľudský prístup, odbornosť a znalosti v danej oblasti, vždy pozitívne naladená a v neposlednom rade aj slušný prístup nielen k nám ako predávajúcim ale aj klientom. Vždy sa vedela ochotne prispôsobiť, tak aby to vyhovovalo všetkým. Sme veľmi radi, že sme s ňou mohli spolupracovať a určite by sme ju odporúčali ďalším záujemcom či klientom.”

Jana Cibulova

“So službami realitnej kancelárie TU reality som bola naozaj veľmi spokojná. Od začiatku som komunikovala s pani Majerníkovou, ktorá prejavila vysokú úroveň znalostí a empatický prístup. Nehnuteľnosť väčšinou ľudia kupujú alebo predávajú len párkrát za život, a preto myslím že je dôležité môcť sa obrátiť na niekoho, kto sa v tejto problematike vyzná. Ak by som vedela o niekom, kto plánuje kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, jednoznačne by som mu pani Majerníkovú odporučila. Nielen kvôli jej znalostiam, ale aj pre jej optimizmus. Vidieť na nej, že ju práca baví, pomáha ľuďom plniť si sny o bývaní.”

Michal Madžo

“Moja spokojnosť s vašou spoluprácou bola nadmieru spokojná... ohodnotenie číslo 1. Ďakujem.”

Katarína Paulechová

“S pani Majerníkovou mám veľmi dobrú skúsenosť. Vždy milá ,usmiata a ochotná riešiť problém. Spolupráca s ňou bola príjemná i keď sa nám predaj bytu časovo naťahoval /nie z jej príčiny/. Bola som spokojná a jej služby ako i služby celej TU reality môžem len odporučiť. Ďakujem. K.P.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578