REZERVOVANÉ-2-IZBOVÝ BYT,NOVOSTAVBA,BALKÓN,PARKING,60m2

Cena: 223 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 48325
  • Predaj: 2-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 50 m2
  • Výťah: Áno
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Nadzemné podlažie: Ostatné podlažie
  • Stav: Novostavba
  • Rok kolaudácie: 2022-2024
  • Balkón: Áno
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj 2-izbový byt s garážovým miestom o výmere 50m2 plus terasa a balkón o výmere 10m2. Cena bytu: 205.000€, cena garážového miesta: 18.000€. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch a predáva v stave štandard. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej terasy, chodba, kuchyňa, obývacia časť s jedálňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s WC. Byt je vybavený podlahovým kúrením, vlastným termostatom, externou rekuperáciou. Budúci majiteľ bytu sa stáva spoluvlastníkom peknej záhrady, ktorá je celoročne udržiavaná správcom ako taktiež celého areálu. Parkovanie je v spoločných priestoroch pod bytovým domom a je vybavené elektrickým nabíjaním. Obytný dom sa nachádza na ulici Brnianska čo poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, MHD, školy, nemocnica Kramáre, parky... Pozrite si, prosím, video obhliadku: https://youtu.be/MkoOwj_zMFM a taktiež Matterport: https://my.matterport.com/show/?m=8NeoJ858QPu Energetický certifikát typu B. INFO a obhliadky: email: smelko@tureality.sk, tel.: call centrum: +421 41 3217800

Maklér
Ľudovít Šmelko

Ľudovít Šmelko

Email

smelko@tureality.sk

Kontakt

0911676654

Referencia na makléra

Martina K.

“Ďakujem za promptné a profesionálne služby. Pán Šmelko je veľmi ústretový a príjemný maklér, ktorý je ochotný pomôcť, vysvetliť a pri vybavovaní náležitostí s Katastrom veľmi rýchly. V prípade ak zvažujete využiť služby realitnej kancelárie v Bratislave a potrebujete niekoho na koho sa môžete v týchto službách spoľahnúť, pána Šmelka ako aj TUreality určite vrelo odporúčam!”

Ing. Iveta Ž.

“Vážená pani/vážený pán, rada by som touto cestou vyjadrila svoju spokojnosť so službami, ktoré nám poskytla realitná kancelária TUreality - pobočka Bratislava, a to v zastúpení pána Ľudovíta Šmelka. Pán Šmelko jednal na vysokej profesionálnej úrovni, promptne komunikoval, spoľahlivo a včas informoval o všetkých sprostredkovateľských činnostiach a postupe. Sme s manželom naozaj potešení, že sme stretli stopercentného profesionála, ktorý rozumie svojej práci a je zároveň milým a príjemným človekom. TUreality rozhodne odporučíme našim priateľom a známym. So srdečným pozdravom, Ing. Iveta Ž.”

Magdaléna Megová

“Nie po prvý krát sme oslovili realitnú kanceláriu, ale po prvý krát sme sa stretli s maximálnou ochotou, ústretovosťou a profesionalitou, za čo patrí naše veľké ĎAKUJEME najmä p. Šmelkovi, ktorý nie je len realitný maklér, ale v prvom rade človek, ktorému záleží nielen na dobrom mene spoločnosti, ale v prvom rade na svojich klientoch. Svojou ochotou, flexibilitou a zanietenosťou pre spokojnosť všetkých ukázal, že napriek tomu, že konkurencia na trhu realít je dnes veľmi veľká, TU reality sa môže oprávnene pýšiť menom "spoľahlivá spoločnosť pre svojich klientov". Ešte raz ďakujeme a prajeme Vám veľa pracovných úspechov Rodina Megová”

doc.Ing.Katarína Šlopková,CSc

“Dobrý deň, som veľmi spokojná s Vašou realitnou kanceláriou,najmä s Vašimi maklérmi pánmi Jankom Haluškom ,ktorý mi veľmi pomohol pri predaji bytu v Žiline a doporučil svojho kolegu Ľudovíta Šmelka, ktorý s vysokou profesionalitou, prístupom a zodpovednosťou mi pomohol pri kúpe bytu v Bratislave. Veľmi pekne ďakujem, služby vašej realitnej kancelárie budem odporúčať v mojom okolí. Ďakujem.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578