TUreality predá objekt na bytový dom

Cena: na vyžiadanie
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 47666
  • Predaj: Polyfunkčný objekt
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: len 220 V
  • Forma vlastníctva: firemný
  • Počet nadzemných podlaží: 3
  • Počet bytov: 40
  • Výmera pozemku celkom: 5900 m2
  • Stav: Pôvodný stav
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality Vám ponúka na predaj areál s budovami pripravený na výstavbu bytov pre trvalé bývanie. Arieál pozostáva z 3 budov a je napojený na kompletnú infraštruktúru. K nehnuteľnostiam je vypracovaná kompletná projektová dokumentácia aj s povoleniami. Začasť stavať môžete rovno po kúpe. Energetický certifikát nebol dodaný. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na 0413 217 800 alebo na skokan@tureality.sk.

Maklér
Mgr. Ľubomíra Skokan, RSc.

Mgr. Ľubomíra Skokan, RSc.

Email

skokan@tureality.sk

Kontakt

0918345308

Referencia na makléra

Tomáš Michlík

“Pani Skokan ma profesionálny prístup a ochotu vždy pomôcť. Nesedí len v kancelárii a nečaká, ale koná a to je hlavné. Navyše príjemná a vždy usmiata. Boli sme maximálne spokojní. Pani Skokan môžem určite odporučiť :)”

Anna Bayerová

“Dobrý deň, chcela by som vyjadriť poďakovanie Vašej realitnej kancelárii. Zvlášť by som chcela vyjadriť veľké poďakovanie p. Ing. Ľubke Skokan za profesionálny prístup. Pri predaji nehnuteľnosti som dostala odporúčanie na pani Skokan. Bol som príjemne prekvapená, jej profesionálnym prístupom, ale hlavne jej ochotou a ústretovosťou a kopou vecí s tým súvisiacich .Tak ako som dostala odporúčanie ja a bola som spokojná, určite odporučím pani Skokan ďalším mojim známym. S Vašim dovolením budem šíriť dobré meno Vašej kancelárie v mojom okolí.”

RNDr. Dagmar Gajdosova

“Mala som možnosť spoznať pani magistru Skokan - pri mojom záujme o nehnuteľnosť vo Vysokých Tatrách a veľmi rada by som zdieľala moju skúsenosť. Pani magistra je výborná vo svojej profesii, poskytla mi rýchlo a precízne vybratú nemovitost. Pani magistra jednala korektne, aby uspokojila nároky klienta, pričom je to maklér so srdcom, bolo s ňou cťou stretnúť sa a jednať. Môžem ju jednoznačne odporučiť, ak sa ako klient chcete cítiť komfortne.”

Viera Knirschova

“Pani Mgr. Skokan je dynamická, pozitívna, operatívna maklérka, snažiaca sa vyhovieť obom stranám, kupujúcemu aj predávajúcemu. Aj keď v mojom prípade k dohode neprišlo z objektívnych dôvodov, nemožno jej uprieť snahu, ústretovosť a profesionalitu. Ďakujem za spoluprácu a prajem veľa spokojných klientov.”

Viliam Jarcuska

“Super profesionálny prístup, ochotná pomôcť a poradiť klientom. Veľmi spokojný.”

Veronika Kováčová

“S prácou pani Skokan sme boli veľmi spokojní. Hneď na začiatku nám ponúkla na výber tri nehnuteľnosti, aj keď sme sa pôvodne zaujímali o inú nehnuteľnosť. A vďaka tomu, máme teraz kúpený byt. Taktiež veľmi oceňujeme to, že aj keď sme sa pýtali rôzne otázky, ktoré nám neboli jasné v neskorších hodinách, tak odpoveď bola rýchla. Ďakujeme.”

Jitka Rumlová

“S prácou pani maklérky som bola spokojná. Príjemné a ústretové vystupovanie. Ďakujem.”

Marek Kostka

“Spolupráca s pani Skokan bola veľmi príjemná, veľmi ochotná ,nápomocná a ústretová, taktiež profesionálny prístup. Takže z mojej strany odporúčam a ešte raz ďakujem.”

Marek Peregrin

“Spolupráca s p. Mgr. Ľubomírou Skokan, RSc. je efektívna. Vážim si pomoc, informovanosť, dôveru, promptnosť, zhovievavosť, ústretovosť. Výsledkom čoho bola moja spokojnosť s kúpou 2 nehnuteľností - pozemkov. Ďakujem za profesionálny prístup. Určite budem odporúčať iným záujemcom. S úctou M. P.”

Alica Rindošová

“Profesionálna agentúra. Kupovala som na Sk byt po prvý x a preto som neovládala postup. Ale so všetkým pani Ľubka pomohla, trpezlivo vysvetlila. Všeobecná spokojnosť. Odporúčam. Ďakujem veľmi pekne a prajem veľa zdaru!”

Adrián Jurčo

“Profesionálny, ústretový prístup pani maklérky Skokan. Nemám čo vytknúť. Ak budem potrebovať zase pomoc určite sa zase ozvem. S mojej strany maximálna spokojnosť. Určite odporúčam.”

Frederika Rennerová

“So službami pani Skokan sme boli veľmi spokojní, kúpa prebehla rýchlo a bezproblémovo. Pani maklérka bola ochotná, spoľahlivá a okamžite komunikovala.”

Jozef Skokan

“Skvelá a nadštandardná spolupráca, promptné a vysoko profesionálne vybavenie predaja nehnuteľnosti. Plne odporúčame a ešte raz veľká vďaka!”

Aneta Mária Kocúnová

“Chcela by som poďakovať za príjemnú spoluprácu a za Vašu odbornosť a ústretovosť. Spokojnosť na mojej strane so službou. Odporúčam!”

Diana Sepitkova

“Oceňujem profesionálny prístup, férové jednanie, okamžité riešenie požiadaviek klientov a hlavne príjemné a milé jednanie. Kiež by takýchto maklérov bolo viac. Ďakujem za všetko, prajem veľa biznisových úspechov a spokojných klientov. -TU- sa rada vrátim:)”

Adela Šebestova

“Veľká spokojnosť a dobrá spolupráca. Vďaka.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578