Drevenná chata na pozemku 6á, Šaľa

Cena: 47 999,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 46674
  • Predaj: Záhradná chata
  • Celková úžitková plocha: 32 m2
  • Výmera pozemku celkom: 600 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality Vám ponúka na predaj drevennú chatu na pozemku 6á v Šali pri futbalovom ihrisku. Chata má rozmery 4x4m, stojí na železobetónovej doske a je celá podpivničená. Pivnica je zhotovená z lomových kameňov, kt. udržujú konštatnú teplotu. Možné využiť ako vínnu pivnicu. Chata má sedlovú strechu, krytina je šindel. Pod hreňom strechy je úložný priestor po celej ploche. Pozemok je rovinný, slnečný a úrodný - rozlohy 600m2. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy: jablone, slivky, marhule, višňa, mandle, figy a korene viniča. Časť zahrady je vyčlenená aj na dopestovanie si plodín. Na pozemku je studňa. Elektina tu nie je, elektrický stĺp v blízkosti. Okolo pozemku je živý plot, záhradka sa však bude predávať oplotená pletivom. V PRÍPADE SERIÓZNEHO ZÁUJMU DOHODA MOŽNÁ! Záhrada sa nachádza v rekreačnej oblasti záhradkárov v Šali (Veči), v blízkosti sa nachádzajú tenisové kurty, futbalový štadión, fut. ihrisko a skatepark a samozrejmosťou je rieka Váh, ktorá je rajom pre rybárov kde sa dá skvele zrelaxovať. Na Váhu môžete tiež kajakovať, člnkovať alebo len tak plávať a opaľovať sa v letných mesiacoch. Zhruba 800m od záhrady sa nachádza hausboat kde je možné stráviť príjemné chvíle na vode pri dobrom jedle a pití. Popri rieke Váh sa nachádza cyklotrasa, ktorou sa dostanete k vodnému dielu Kráľová (Kaskády) k obci Šoporňa až do mesta Sereď. Chatku s pozemkom som osobne navštívila som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Maklér
Ing. Monika Kmeťková

Ing. Monika Kmeťková

Email

kmetkova@tureality.sk

Kontakt

0911880204

Referencia na makléra

Jarmila Klačanová

“Ďakujem pani Ing.Monike Kmeťkovej za sprostredkovanie predaja mojej nehnuteľnosti v Pustých Úľanoch. Oceňujem jej príjemné vystupovanie voči všetkým klientom a jej odborné vedomosti hlavne v oblasti stavebníctva. Odporúčam aj iným.”

Janka Zámečníková

“Milá, ústretová, vždy k dispozícii. Ďakujeme za bezproblémový priebeh obchodu vrelo odporúčam po skúsenosti inými maklérmi.”

Andrea Nicolettiová

“Veľká spokojnosť s pani maklérkou, ochota, profesionalita.”

Martin Lenčéš

“Pani Ing. Monika Kmeťková prevádza svoju prácu na veľmi vysokej úrovni , maximálna pripravenosť. Celkovo sa to dá hodnotiť ako profesionál.”

Tomáš Kostovčik

“Ďakujeme pani Ing. Monike Kmeťkovej za ochotu a spoľahlivosť ktorú v nej vidíme od prvého stretnutia. Vždy nás vypočuje, informuje a poradí v každom ohľade. Môžeme len odporúčať že p. Monika je žena na správnom mieste. Všetko dobré vám praje rodina Kostovčíková.”

Marián Pollák

“Prvý krát som ja a moja manželka využil služieb realitnej kancelárie a neľutujeme. Aj napriek mojej a manželkinej pracovnej vyťaženosti sa spolupráca vďaka ochote a profesionálnemu prístupu k práci vydarila. ODPORÚČAME a želáme pani Ing. Kmeťkovej v práci veľa úspechov.”

Monika Lelovicsová

“So spoluprácou s pani Ing. Kmeťkovou sme boli veľmi spokojní. Príjemné vystupovanie, ochota a spoľahlivosť počas celej spolupráce zabezpečili spokojnosť obidvoch strán. Bola vždy k dispozícii, mohli sme sa na ňu obrátiť s akoukoľvek otázkou, všetko nám pekne vysvetlila. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za profesionálny prístup.”

Andrea Takacsova

“Milá, šikovná, ústretová. Bola vždy k dispozícii, vybavila všetko k spokojnosti obidvoch strán, všetko pekne vysvetlila, náš domček predala behom týždňa. Ďakujeme.”

Alena Kavcová

“Chcem sa poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za príjemné vystupovanie, dokonalý servis a pravdivé informácie o aktuálnom stave predmetnej nehnuteľnosti, ako aj za ochotu byť k dispozícii i o víkendoch a večerných hodinách. Som s jej službami mieru spokojná a určite budem odporúčať jej služby aj známym. Prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných klientov.”

Drahomíra Tvrdoňová

“Veľmi milá, ochotná, nápomocná. Po desiatich mesiacoch kontaktu s realitnými maklérmi môžem skonštatovať, že takých, ako je ona, je v tomto odbore veľmi málo. Odporúčam!!!!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578