Jedinečná rodinná vila v Andovciach na rozsiahlom pozemku s garážou, 1154m2

Cena: 375 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 46392
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 774 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 1154 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka: Na predaj jedinečnú rodinnú vilu na rozsiahlom pozemku s garážou blízko mesta Nové Zámky v Andovciach. Úžitková plocha domu je cca. 220m2 a bol postavený z tehly, skolaudovaný v roku 2003. Strecha je škridlová, okná sú dvojité drevené monolit. Dom je zateplený fasádnym polystyrénom. Dispozične pozostáva na prízemí: zo vstupnej haly, toalety s umývadlom, priestrannej obývačky, kúpeľne a ďalších 2 izieb. Na poschodí – z kuchyne so špajzou, priestrannej kúpeľne, práčovne, veľkej spoločenskej miestnosti a 3 ďalších izieb. V kuchyni je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, vaňou a umývadlom. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, obecná voda, kanalizácia a elektrina. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom značky Protherm a keramickým krbom v obývačke. V dome sú položené parkety, laminátové podlahy a dlažba. Celý dom je podpivničený. Majiteľ si môže zaparkovať auto zaparkovať priamo pred domom, na pozemku alebo v garáži. Výmera pozemku je 1154m2. Okolo domu je udržiavaná záhrada, terasa, vínna pivnica, vŕtaná studňa a automatický závlahový systém. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol k dispozícii. Odporúčam! Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics +421 41 3217800, mihalovics@tureality.sk

Maklér
Bc. Tomáš Mihalovics

Bc. Tomáš Mihalovics

Email

mihalovics@tureality.sk

Kontakt

0907532685

Referencia na makléra

Eva Paulovičová

“Chcem pochváliť pána Bc. Mihalovicsa z pobočky Nové Zámky. Po objavení nehnuteľnosti na internete a skontaktovaní sa s ním e-mailom , je s ním výborná spolupráca. Je milý , ochotný, vyzná sa v práci, čo robí ( viem posúdiť, lebo som pripravovala podklady na dražby nehnuteľností), snaží sa nájsť kompromis, aby bol spokojný kupujúci aj predávajúci. Je presný. Vždy dodrží termín. Aj pri stretnutí s majiteľom sme tam boli všetci v ,, pred termíne,,. Keby som ho mala obodovať. Tak si zaslúži 10 bodov z 10 + hviezdičku.”

Vivien Kocsisova

“Trpezlivý, nájde vyhovujúce podmienky aj pre predajcu aj kupcu, dohodnuté termíny vždy platia. Určite sa na neho obrátim aj v budúcnosti.”

Dávid Magyar

“Nadmieru spokojný. Skvelý prístup, flexibilita, ochota pomôcť a poradiť.”

Jarmila Eliášová, František Selčík

“Oceňujeme vysoké pracovné nasadenie a maximálnu ochotu p.Mihalovicsa pri vysvetľovaní záležitostí, ktoré nám neboli jasné pri predaji bytu po našich rodičoch.”

Ing. Agnesa Topoľská

“Ďakujem pánovi Mihalovicsovi za jeho precíznosť, spoľahlivosť a slušnosť pri kúpe bytu. Môžem len odporučiť.”

Anett Takács

“„Našli sme vynikajúceho, ochotného makléra!!! Prišiel. Poradil. Predal. Vrelo odporúčame!!!!! Ďakujeme Tomáš Mihalovics!!! Prajeme veľa zdravia a pracovných úspechov!!!”

Andrea Petránová

“Ďakujeme p. Mihalovicsovi za jeho ústretový, trpezlivý a korektný prístup pri kúpe rodinného domu. Boli sme veľmi spokojní a vrelo odporúčame.”

Erik Tomanek

“Maximálna spokojnosť. Profesionálny a priateľský prístup k riešeniu akýchkoľvek záležitostí s riešením nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.”

Kristína Tóthová

“Veľká spokojnosť s maklérom, komunikácia na úrovni, vždy k dispozícii pri riešení akéhokoľvek problému. Môžem odporúčať s kľudným svedomím každému, kto hľadá realitného makléra.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578