Na predaj moderné, exkluzívne skolaudované rekreačné chaty pri novovybudovanom jazere v Malých Levároch! V ponuke posledná!

Cena: 220 050,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45995
  • Predaj: OBJEKTY PRE BÝVANIE A REKREÁCIU
  • Zastavaná plocha: 85 m2
  • Príjazd: spevnená cesta
  • Rok výstavby: 2022
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: drevostavba
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Možnosti využitia: rodinná rekreácia
  • Terajšie využitie: rodinná rekreácia
  • Počet izieb: 4
  • Stav: Novostavba
  • Výmera pozemku celkom: 601 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj *posledná* exkluzívna rekreačná chata s výmerou pozemku 450 m2 pri novovybudovanom jazere v rezidenčnom objekte v Malých Levároch. Jedná o drevostavbu v štádiu holodomu, spĺňajúcu podmienky pre celoročné bývanie. Pripravuje sa ku kolaudácii. Chata je 4 izbová a dispozične pozostáva z obývačky s kuchyňou, troch samostatných izieb, samostatného WC, kúpeľňne s WC, technickej miestnosti a chodby. Podlahová plocha chaty je 85 m2. Chaty sú vykurované elektrickým podlahovým kúrením - DEVI s WIFI ovládaním cez internet a každá izba má samostatné ovládanie. Teplá voda - prietokový ohrievač s výkonom 15kW. Ostatné spoločné pozemky a zariadenia nadobúdate v spoluvlastníckom podiele 1/20 (spoločná cesta , oplotenie so vstupnými bránami, brána na diaľkové ovládanie , jazero s ostrovom). Chata je napojená na centrálny rozvod vody a samostatnú žumpu s objemom 12m3, samostatný elektromer. Rezidenčný areál je súkromný a uzavretý. Je v ňom vykonávaná správcovská činnosť (údržba areálu a individuálne objednávané služby). Je tu možnosť prevodu vlastníctva aj na právnickú osobu (s možnosťou odpočtu DPH) Nádherné a kľudné prostredie Vám poskytne maximálnu pohodu a relax! Energetický certifikát je k dispozícii u staviteľa. Všetko za Vás vybavíme a zariadime, sprostredkujeme Vám najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti v prípade potreby HÚ. Bližšie informácie Vám radi poskytneme a obhliadku sprostredkujeme na +421 41 321 7800 – naše call centrum, alebo mail: slobodova@tureality.sk.

Maklér
Ľudmila Slobodová

Ľudmila Slobodová

Email

slobodova@tureality.sk

Kontakt

0902595067

Referencia na makléra

Martina Matušková

“Dobrý deň chcem vyjadriť veľké poďakovanie. Pani Ľudmila bola veľmi milá, pozitívna, komunikatívna a veľmi ochotná. Vyžaruje s nej veľký pokoj a veľmi pozitívna nálada. Veľmi prijemne s ňou komunikovať s jej úsmevom na tvári je jednania o to viac pohodovejšie. Vždy ochotne odpovedala na otázky, vždy mi pripomínala a oznamovala postup aký bude nasledovať. Vážne myslím že svoju prácu miluje a robí ju s veľkou radosťou.”

Ivica Simic

“Všetko najlepšie o pani Slobodovej, rýchla dohoda, zodpovednosť, je naj ako maklérka.”

Jakub Divéky

“S prácou pani Slobodovej som nadmieru spokojný, všetko vždy vysvetlila, oboznámila s nasledujúcimi krokmi. Takže v skratke, profesionálny a skvelý ľudský prístup. Vrelo odporúčam!”

Martin a Barbora Karasoví

“Obraciam sa na vás s recenziou na vašu zamestnankyňu pani Ľudmilu Slobodovú. Pani Slobodová je skvelá v práci, ktorú robí. Profesionálny prístup, ochota, empatia, vďaka pani Slobodovej sme kúpu nehnuteľnosti mohli v podstate realizovať ihneď. Nezaskočilo ju skoro nič a všetko vedela promptne vyriešiť a vybaviť, bez akýchkoľvek pochybností, poradiť a pomôcť so všetkým čo sme potrebovali. Ešte raz veľké ďakujeme.”

Eva Mrázová

“Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578