VÝHRADNE U NÁS! CHATA NA PREDAJ S NÁDHERNÝM POZEMKOM, BAZÉN, ALTÁNOK, ZÁHRADA, DOKONALÉ TICHO, CHOCHOLNÁ VELČICE

Cena: 250 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45770
  • Predaj: Chalupa, rekreačný domček
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Príjazd: spevnená cesta
  • Zdroj tepla: uhlie alebo drevo
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Celkový počet objektov: 3
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 4304 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Tureality ponúka na predaj chatu v nádhernom prostredí Bielych Karpát. Skôr ako si pozriete fotodokuentáciu, skopírujte linka pozrite si video: https://youtu.be/ws2mYpCoVnw . Nachádza sa v Chocholnej Velčice na rozľahlom pozemku 2000m2 plus možnosť dokúpiť ďalšie pozemky. Pozemok je upravovaný, oplotený, kosený a vysadení stromami. Na pozemku sa nachádza bazén, altánok s grilom, záhradné posedenie a taktiež je tu možnosť športovať, ako napríklad stolný tenis, stolný futbal, gulečník, volejbal a iné príjemné aktivity. Prístup je po príjazdovej ceste, na ktorej má majiteľ podiel, cesta je upravovaná, uzatvorená rampou. Do chaty je dovedené elektrika, voda je studňou. Chata sa nachádza v nádhernom prostredí, je tam dokonalé ticho a kľud. Pritom je tu dobrá dostupnosť na diaľnicu, alebo do krajského mesta Trenčín. Nehnuteľnosť je vhodná na kúpu ako investícia, pretože je tu možnosť postaviť iné chaty, zväčiť priestor na pôvodnej chate, organizovanie rôznych aktivít a iné.Energetický certifkát nie je. Viac informácií na tel. čísle: +421 41 3217800 alebo prostredníctvom e-mailu: cernanska@tureality.sk

Maklér
Mgr. Dominika Čerňanská

Mgr. Dominika Čerňanská

Email

cernanska@tureality.sk

Kontakt

0903802194

Referencia na makléra

Helena Husárová

“Chcem sa poďakovať pani maklérke. Naozaj nám so všetkým pomohla, vybavila aj nemožné :). Určite využijeme jej služby aj nabudúce.”

Soňa Kecová (Kormaníková)

“Touto cestou by som sa chcela poďakovať maklérke z Vašej pobočky, Mgr. Dominike Čerňanskej, ktorá na diaľku sprostredkovala predaj môjho bytu. Ochotne vždy odpovedala na všetky moje otázky, reagovala v podstate okamžite a jej celková práca bola na vysokej profesionálnej úrovni. Takisto mi vo veľa veciach vyšla v ústrety, keďže žijem v zahraničí a kvôli súčasnej situácii pre mňa nebolo možné na Slovensko cestovať. Ešte raz, veľké ďakujem!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578