Na predaj parkovacie miesta v centre Banskej Bystrice na Jesenskom Vŕšku každé o výmere 31 m2.

Cena: na vyžiadanie
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45662
  • Predaj: Iný stavebný pozemok
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Prírodná rezervácia: Nie
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 31 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Tureality Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 parkovacie miesta v lukratívnej časti centra Banskej Bystrice, na Jesenskom Vŕšku. Jedná sa o nasledovné parcely: 1909/395 o výmere 31 m2, 1909/396 o výmere 31 m2, 1909/397 o výmere 31 m2 a 1909/398 o výmere 30 m2. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na muranska@tureality.sk. Predajná cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu a poplatku za vklad do katastra nehnuteľností.

Maklér
Denisa Muránska

Denisa Muránska

Email

muranska@tureality.sk

Kontakt

0907220150

Referencia na makléra

Soňa Sedúchová

“Som nesmierne spokojná so službami realitnej maklérky p. Denisy Muránskej, ktorá mi nedávno pomohla s nákupom nášho nového domova.. Od začiatku až do konca bola profesionálna, ochotná a vždy s úsmevom na tvári, vyznačovala sa vynikajúcou komunikáciou a vždy bola k dispozícii, keď som potrebovala konzultovať alebo riešiť nejaký problém. Vysvetlila mi každý krok procesu a zodpovedala všetky moje otázky s trpezlivosťou a profesionalitou.”

Miroslava Sujova

“Chcela by som vyzdvihnúť a oceniť prácu realitnej maklérky Denisy Muránskej za jej jednanie, profesionálny a ľudský prístup pri predaji nášho domu. Bola to skvelá spolupráca, veľmi odporúčam.”

Roman Rusnák

“Rád by som poďakoval maklérke Denise Muránskej za profesionálny a spoľahlivý prístup v komunikácii a sprostredkovaní kúpy domu v Tajove. Odporúčam.”

Juraj Kostiviar

“TUreality môžem bez váhania odporučiť. Starostlivosť o zákazníkov na jednotku, komunikácia bez problémov.”

Zuzana Omelkova

“Ďakujeme za túto skvelú maklérku, za jej ochotu, rýchlosť riešiť veci, ústretovosť, všímavosť a najmä ľudskosť, pomoc nám a aj druhej strane pri predaji/kúpe. Pri akejkoľvek otázke/probléme je ochotná to vyriešiť hneď. Odporúčame každému, kto hľadá spoľahlivého makléra. (maklérku v tomto prípade:))”

Marek Žemla

“Pani Muránska je maklérka s naozaj profesionálnym i ľudským prístupom. Ochotne a promptne poskytla všetky potrebné informácie, žiadne zavádzanie, zamlčiavanie, žiadne triky. Čo sľúbila, to aj dodržala. Zároveň je veľmi milá a priateľská osoba, ochotná pomôcť a poradiť aj nad rámec svojich povinností. Spoluprácu s ňou určite odporúčam.”

Marcela Seckarova

“Spolupráca z pani Muránskou od začiatku nášho stretnutia bola profesionálna, skvelá v priateľskom duchu bola som nad mieru spokojná zo všetkým ešte raz ďakujem a určite ju budem odporúčať "Vašu spoločnosť " mojim známym. Pekný deň”

Marianna Rondzikova

“Veľmi si vážim prístup pani Muránskej, jej nasadenie, ochotu a profesionalitu. Vždy je po ruke, ochotná promptne všetko vyriešiť. Určite odporúčam.”

Róbert Jandorf

“Príjemné a profesionálne vystupovanie, spoľahlivosť a ľudský prístup. Ďakujeme!”

Zuzana Holicová

“Ďakujeme veľmi pekne za profesionálny prístup, predaj nášho bytu prebehol bez problémov, pani Muránska bola veľmi ochotná a milá. Taktiež nám pomohla s kúpou našej novej nehnuteľnosti :) Patrí jej naša veľká vďaka a budeme ju vrelo odporúčať :) Naša vďaka patrí aj jej kolegovi pánovi Pillárovi, ktorý nám spolu s pani Muránskou hľadali naše nové bývanie :)”

Jozef Fedor

“Korektný prístup. Dodržiavanie dohôd, ústretovosť pri jednaní.”

Anna Balčíková

“Ak chcete riešiť predaj, kúpu, alebo prenájom nehnuteľnosti, obráťte sa na pani Muránsku. Môžete si byť istý, že to dopadne dobre. Prevezme na seba všetky vaše starosti a vy sa môžete pokojne venovať svojim veciam. Jej prístup je akčný a koná veľmi flexibilne a profesionálne. A ako bonus vám daruje úsmev a veľa pozitívnej energie. Rozhodne som veľmi vďačná a všetkým pani Muránsku vrelo odporúčam.”

Jana Purdeková

“Veľké poďakovanie pani Muránskej za pomoc pri predaji nehnuteľnosti, cením si jej zodpovedný prístup, ochotu, trpezlivosť, ústretovosť, ľudskosť a samozrejme tiež ďakujem za poradenstvo až po komplexné vybavenie.”

Katarína Mayerová

“Ďakujem pani Muránskej pri predaji našej nehnuteľnosti. Určite by som ju odporučila ako maklérku. Profesionálny prístup, rýchlosť, komunikácia. Ďakujeme za darček.”

Lea Kostiviarová

“Všetko prebehlo tak, ako ma. Maklérka veľmi ústretová, flexibilná, spoľahlivá. Bola som spokojná, určite odporúčam!”

René

“Boli sme veľmi spokojní, perfektný prístup, maximálny servis, odporúčam.”

René Valach

“Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať pani Muránskej za profesionálny prístup pri sprostredkovaní predaja našej nehnuteľnosti boli sme maximálne spokojní s celým servisom predaja určite budem všetkým odporúčať”

Iveta Chlebakova

“Ďakujem pani Deniske za rýchlu a odbornú pomoc pri predaji nehnuteľnosti. Je veľmi ústretová, nápomocná a môžem ju len vrelo odporučiť.”

Slezak Ivan

“Maximálna spokojnosť.”

Adolf Dananaj

“Pre profesionálny prístup a starostlivosť o klienta v kombinácii s úžasnými ľudskými vlastnosťami je p. Muránska skvelým realitným maklérom ktorého môžem len odporúčať . Ak v budúcnosti budem riešiť reality určite sa s dôverou obratím na p. Muránsku a skvelý team TU reality.”

Monika Čupková

“Bola som spokojná pani Muránska bola skvelá, ďakujem.”

Peter Fabok

“Profesionálny a zároveň veľmi ľudský prístup. Vďaka.”

Gabriela O.

“Oceňujem veľmi milý prístup p. Sekulovej a p. Muránskej, ochotu a ústretovosť. Odporúčam:)”

Ľubomíra Uhrinová

“Ďakujem za rýchle nájdenie podnájmu. Veľmi ľudský a pritom profesionálny prístup. 100% ochota 24/7.”

Martin Tuchyňa

“Ďakujem za poskytnuté služby a oceňujem profesionálny a osobný prístup p. Muránskej i kolegov z pracoviska v Banskej Bystrici.”

Martina Budacova

“Ďakujeme za príjemný prístup a profesionálny servis.”

Peter Lunter

“Ďakujem za veľmi príjemný a vynikajúci prístup pri kúpe. S pani Muránskou sme boli veľmi spokojní.”

Ingrid Pischová

“Veľmi pekne sa chcem poďakovať, za profesionálny prístup, rýchle vybavenie, perfektné odkomunikovanie obidvoch strán, pri prenájme bytu. Ďakujem.”

Katarína Ščepánová

“Chceme obom dievčatám Denisa Muránska a Zuzana Slivková poďakovať za vybavenie nášho nového bytíku a za ich skvelý prístup. Ešte raz veľké ďakujeme. Prajeme veľa úspechov.”

Romana Havettová

“Veľmi oceňujem milý, ľudský a zároveň profesionálny prístup k našej spolupráci. Pani Muránsku môžem všetkým len odporučiť a v budúcnosti by som jej služby realitnej maklérky opäť využila.”

Lucia Hudáková

“Ďakujeme pani Deniske Muránskej za špičkový prístup k našim náročným požiadavkám, promptnú a dôslednú komunikáciu a v neposlednom rade za profesionálne jednanie. :-)”

Karolína Brozmanová

“Profesionálne služby a vystupovanie. Maximálna spokojnosť s rýchlosťou a kvalitou pri prenájme nehnuteľností.”

Pavol Novysedlak

“Vysoká profesionalita, rýchle jednanie s ľudským prístupom. Veľmi príjemné vystupovanie. Ďakujem za spoluprácu.”

Kristína Čiliaková

“Ďakujeme pani Muránskej za poskytnuté služby. Za jej ochotu, snahu a promptné jednanie a vybavenie našich požiadaviek. Vždy sa na všetkom dalo dohodnúť v akomkoľvek čase. Určite môžeme len odporučiť novým klientom. Veľká vďaka!”

Tomáš Pohronsky

“Veľmi milá, príjemná a profesionálna pani maklérka. Celý obchod prebehol v absolútnom poriadku; maximálna spokojnosť, môžem len odporúčať.”

Ivana Záslavová

“Ďakujeme za veľmi profesionálne a ľudské jednanie, ochotu, rýchle vybavenie prenájmu, veľmi ďakujeme. Veľmi príjemná osoba, milá, spoľahlivá. S pozdravom, Záslavová s rodinkou”

Milota Vohnoutová

“Veľmi pekne ďakujeme za vysokú profesionálnu aj ľudskú nasadenosť, ochotu riešiť každý problém.”

Rene Kielar

“Ďakujem veľmi príjemná a láskavá super vystupovanie, ochotná. Odporúčam a ešte raz ďakujem:) Spokojnosť, pozdravujem”

Róbert Šudy

“Ďakujem za pohotovú reakciu na moju urgentnú žiadosť o bývanie. Vzhľadom na krátkosť času pani maklérka reagovala pohotovo. V priebehu jedného dňa som mal sprostredkované bývanie, ktoré predčilo moje očakávania. Administratíva a komunikácia úplne bezproblémová a čo veľmi oceňujem je profesionálny prístup, pravdivosť poskytnutých informácií a že sa servis neskončil ani podpisom zmluvy, oceňujem záujem zo strany makléra, či všetko bez problémov prebehlo aj po nasťahovaní. Agentúru môžem len odporučiť a ďakujem za príjemné a komfortné bývanie neďaleko centra Banskej Bystrice.”

Andrej Patka

“Jednanie - príjemné, profesionálne 5/5, vybavovanie prevodu v rámci normy a možností pri Covide/3-/5/, reakcia na požiadavky klienta /5/5/, celkové hodnotenie - /4/5/, velmi dobré. Ďakujem.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578