NA PREDAJ VIDIECKY DOM NA POLOSAMOTE, VHODNÝ NA BÝVANIE AJ REKREÁCIU 150 m2

Cena: 129 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45413
  • Predaj: Rodinný dom
  • Výmera pozemku celkom: 2355 m2
  • Počet nadzemných podlaží: 1
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Odpadové vody: žumpa bez prepadu
  • Pitná voda: studňa
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Príprava teplej vody: el.akumulačný boiler
  • Zdroj tepla: kombinácia
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Príjazd: spevnená cesta
  • Zastavaná plocha: 185 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://youtu.be/qDWQdBbDRJo **** a 3D obhliadku **** https://my.matterport.com/show/?m=d888uYgrJTv **** TUreality ponúka na predaj vidiecky rodinný dom v Leviciach, časť Horša. Murovaný dom so sedlovou strechou leží na na rovinatom pozemku s rozlohou 2370 m2, na polosamote v krásnom prostredí Tekova. Ponúka veľkorysú úžitkovú plochu, približne 150 m2. Rodinný dom má dva samostatné vstupy čo umožňuje ho využívať aj ako dve bytové jednotky. Prvá časť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, veľkej izby, šatníka, kúpeľne so sprchovým kútom, WC. V druhej časti domu sa nachádza veľký otvorený priestor s krbom, barovým pultom, kuchynkou a toaletou, v minulosti slúžila ako bar. Podkrovie je pochôdzne s potenciálom ďalšieho využitia. V prvej časti domu je nová elektroinštalácia, podlahy, dlažba a sanita. Dom je napojený na elektrinu, voda je zo studne a odpad je vedný do žumpy. Vykurovanie v dome zabezpečuje elektrický kotol, ohrev vody elektrický bojler. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom technickom stave vhodná na bývanie aj rekreáciu. Okolie domu je obklopené zeleňou čo ocenia milovníci vychádzok do prírody, turistiky a aktívneho odpočinku. V lokalita Tekova a Horšianskej doliny nájdete Štiavnické vrchy, Sitno, kúpaliská Margita - Ilona, Santovka a mnohé iné atraktívne miesta. Výhodou je aj vzdialenosť k okresnému mestu Levice, len pár minút cesty autom. Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info: +421413217800 vlcko@tureality.sk

Maklér
Milan Vlčko

Milan Vlčko

Email

vlcko@tureality.sk

Kontakt

0903779729

Referencia na makléra

Alexandra Stolárová

“Spoľahlivý veľmi ústretový a šikovný maklér.”

Ivana Nechalová

“S p. Vlčkom sme boli pri kúpe domu veľmi spokojní. Jeho profesionálny a zároveň ľudský prístup nám pomohol lepšie zvládnuť vcelku komplikovaný proces nadobudnutia nehnuteľnosti. Sme mu veľmi vďační.”

Dagmar Pinterová

“Srdečná vďaka p. Vlčkovi za skvelú spoluprácu pri predaji našej nehnuteľnosti. Vašu realitnú kanceláriu a hlavne Vás p. maklér budem určite odporúčať ďalej.”

Katarína Bagarová

“Napriek prvotným obavám, či zvládnem kúpu nehnuteľnosti, to dnes ako vlastník hodnotím ako príjemnú skúsenosť. A bezpochyby obrovský podiel má na tom maklér, pán Milan Vlčko. Skvelý, ľudsky príjemný prístup, aktívna komunikácia, čo sme sa dohodli, to platilo, keď som požiadala o doplnenie dokladov zo strany predávajúcich, promptne vybavil. Dokonca, keď som bola zúfalá, že to neklapne, lebo obštrukcie okolo hypotéky, mal pre mňa milé slová podpory a povzbudenia. Naozaj vysoký stupeň profesionality a pochopenia pre človeka, ktorý kúpou domu robí vážne životné rozhodnutie. Pán Vlčko, odo mňa máte bez váhania 11 bodov z 10. Zo srdca ĎAKUJEM!”

Eva

“Ďakujeme pánovi Vlčkovi za profesionálne odvedenú prácu spojenú s predajom nášho domu. Osobitne hodnotíme kvalitné spracovanie prezentácie, správne načasovanie ponuky, rýchle jednanie a v neposlednom rade zodpovedný prístup. Môžeme len odporúčať jeho služby.”

Zuzana Kučerková

“Chcela by som sa veľmi poďakovať pánovi Vlčkovi za sprostredkovanie predaja a kúpi nehnuteľnosti. Jeho jednanie, promtnosť, profesionalita a v neposlednom rade ľudský prístup bolo pre mňa a pre celú moju rodinu veľmi povzbudzujúce a utvrdzovalo nás to v tom, že sme sa zverili s našimi požiadavkami do správnych rúk. Ešte raz jedno veľké ďakujem v mene celej rodiny a Vám pán Vlčko želáme nech sa Vám aj naďalej darí a plníte Vašim klientom všetky ich požiadavky pri realizácii kúpi, či predaja nehnuteľností. Ďakujeme rodina Kučerková”

Patrícia Rusňáková

“Nemohli sme byť spokojnejší, s pomocou pána Vlčka a celej realitky sa nám splnil sen o vlastnom bývaní. Všetko prebehlo bez najmenších problémov, môžem naozaj iba odporúčať, obrovská profesionalita a odbornosť celého tímu je neprehliadnuteľná! Vaši spokojní klienti - Martin a Patrícia Rusňákoví :)”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578