Pozemok v novovznikajúcej lokalite na výstavbu rodinného domu v Nitre-Párovské Háje o výmere 728 m2

Cena: 110 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45233
  • Predaj: STAVEBNÉ POZEMKY
  • Výmera pozemku celkom: 728 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Pripravenosť k výstavbe: vydané územné rozhodnutie
  • Pozemok: prevažne rovinatý
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledovný link a pozrite si vizualizáciu: https://youtu.be/9QrffSkMhBg TUreality Vám ponúka NA PREDAJ slnečný a dobre situovaný pozemok v blízkosti lesa určený na výstavbu rodinného domu v mestskej časti Párovské Háje. Obec Nitra časť Párovské Háje (nazývané Lukov dvor) plocha pozemku : 728 m2 rovinatý pozemok: -dĺžka pozemku cca 35 m -šírka z prednej strany cca 26 m, zo zadnej strany cca 18 m IS budú vybudované v rámci združenia Lesík a to: - vodovodná prípojka - elektrická prípojka - kanalizačná prípojka POZEMOK: pozemok sa nachádza v tichej časti, ktorá je funkčne určená na bývanie a výstavbu rodinných domov. Po vybudovaní inžinierskych sieti bude vyhotovená cestná komunikácia. Zakladatelia združenia majú bohatú skúsenosť s budovaním nových lokalít v rámci infraštruktúry. OKOLIE: v blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť škôlka, škola, potraviny Kaufland, Lidl, Billa, Family centrum, zdravotné stredisko atď. NÁŠ NÁZOR: Pekný slnečný pozemok v novovznikajúcej lokalite. Zaujímavá investícia a po dobudovaní to bude jedna z najlepších oblastí na bývanie v rámci okrajových častí Nitry. Vrelo odporúčame!!! CENA 110 000 Eur mail: sklenar@tureality.sk Radi Vám pomôžeme aj s vybavením najvýhodnejšieho HÚ.

Maklér
Ing. Martin Sklenár

Ing. Martin Sklenár

Email

sklenar@tureality.sk

Kontakt

0903425347

Referencia na makléra

Jan Korbela

“Nadmieru spokojný s prístupom, ochotou a komunikáciou, určite odporúčam.”

Gilbo

“Rýchlo, spoľahlivo, profesionálne...”

Martin Berta

“S maklérom sme boli veľmi spokojní.”

Ingrid Klimantová

“...profesionál na mieste, diplomatický rozvážny a svojej profesie znalý. Hodnotenie 10 z 10 bodov, alebo podľa vzdelávacieho hodnotenia výborný ** ďakujem vám, že som ho mohla spoznať.”

Marianna Bencová

“Veľká spokojnosť s pánom Martinom Sklenárom príjemné vystupovanie, pomoc pri hypotéke a vlastne všetko ako po masle ani sme nepočítali, že sa to tak rýchlo vybaví. Odporúčam spoluprácu s p. Sklenárom .”

Kvetoslava Kuželová

“Chcem sa touto cestou poďakovať pánovi Ing. Sklenárovi za veľmi ľudský a zároveň profesionálny prístup. Vďaka jeho ústretovosti a flexibilnému prístupu pri riešení problémov, náš predaj bytu prebehol rýchlo a bez komplikácií.”

Bc. Andrej Dudáš

“S realitným maklérom, p. Sklenárom som bol maximálne spokojný, s jeho profesionálnym prístupom a ústretovosťou. Celým procesom predaja nehnuteľnosti ma promptne informoval a zabezpečil všetko potrebné. Nehnuteľnosť som vďaka nemu predal za očakávanú cenu. V budúcnosti by som na sto percent využil služby realitnej kancelárie TUreality v prípade predaja/kúpy nehnuteľností, alebo iných realít, konkrétne by som oslovil p. Sklenára. Ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu.”

Lubos Hrbal

“Vynikajúca skúsenosť, pán Sklenár mal aktívny záujem o sprostredkovanie nehnuteľnosti. Ma určite moje odporúčanie.”

Roman Juhas

“Veľmi sme boli spokojní. Pán Sklenár je podľa nás top vo svojej profesii.”

Ela Hmeľarová

“Spoluprácu s pánom Sklenárom hodnotím vysoko pozitívne. Oceňujem jeho znalosti z realitného trhu, dobré rady a ľudský prístup. Na obhliadku vždy prišiel iba s ľuďmi, ktorí mali reálny záujem, a predal ho veľmi rýchlo. Získal si našu dôveru hneď od začiatku. Od všetkých "papierovačiek" nás odbremenil. Proces prezentácie i samotného predaja prebehol hladko, bez akýchkoľvek nervov. Akúkoľvek nehnuteľnosť budem v budúcnosti predávať, pán Sklenár bude vždy prvá možnosť, komu zavolám.”

Adrian Hunka

“Chcem poďakovať za profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti p. Ing. Martinovi Sklenárovi z TUreality.sk. Všetko prebehlo rýchlo, spoľahlivo a k našej maximálnej spokojnosti.”

Igor Altuchov

“Veľmi profesionálny a ľudský prístup. Pán Sklenár vždy ochotne poradil a pomohol. Komunikácia bola vždy 100%.”

Veronika Lancíková

“Spolupráca s Ing. Sklenárom bola na vynikajúcej úrovni. Vďaka jeho profesionálnemu prístupu bola kúpa môjho bytu zrealizovaná rýchlo a úplne bez starostí. S jeho prácou som maximálne spokojná a môžem ho len odporučiť. Týmto mu veľmi pekne ďakujem.”

Tomáš Žitný

“Pána Sklenára odporúčam. Komunikácia neviazla na mailoch či zmeškaných hovoroch. Vždy sme dostali odpoveď ( aj počas jeho osobného voľna). Trpezlivo sa nám venoval a snažil sa nám maximálne vyhovieť aj čo sa týkalo času stretnutí. Kúpa prebehla aj vďaka nemu hladko a bez problémov. A my máme náš nový domov. Ďakujeme!”

Gabriela Jančová

“Chcem sa poďakovať za profesionálny prístup. Pán Sklenár bol veľmi ústretový, ochotný poradiť, vidieť, že svojej práci rozumie a má prehľad. Vašu spoločnosť budem len odporúčať.”

Peter Tokár

“Sme veľmi vďační p. Sklenárovi že nám pomohol s kúpou bytu. Bol neustále prístupný a ochotný nájsť tie najlepšie riešenia, môžeme len vrelo odporučiť. Ďakujeme.”

Edita Pavlovičová

“Dobrý deň, maximálna spokojnosť so službami pri predaji pozemku, vyhľadávaním záujemcov o kúpu, vykonávaním prehliadok nehnuteľností, právnym servisom až po ukončenie predaja. Ďakujem a prajem veľa pracovných úspechov.”

Andrej Vailing

“Chcem sa Vám poďakovať za vysoko profesionálny a zároveň ústretový prístup počas predaja nášho pozemku. Predaj pozemku je pre nás predávajúcich zriedkavá činnosť. Realitných kancelárií a takzvaných „maklérov" je naozaj veľa a musím povedať, že ja som si vybral Vás a vybral som si veľmi dobre. Vrelo odporúčam každému vašu realitnú kanceláriu.”

Michal Ostertág

“Nehnuteľnosť sme mali inzerovanú vo viacerých realitkách, pričom pán Sklenár bol pri predaji najaktívnejší. Oceňujem jeho snahu, iniciatívu a hlavne vytrvalosť (iné realitky postupne znížili aktivitu).Tak isto ľudský prístup, ochotu poradiť a nájsť riešenie vyhovujúce všetkým stranám. Ďakujem a pozdravujem.”

Rodina Rácová

“Chceli by sme sa poďakovať pánovi Sklenárovi za profesionálny prístup pri predaji nášho bytu a kúpe vysnívaného domu. Jeho komunikácia, ústretovosť a ochota viedla k rýchlemu predaju a kúpe nehnuteľností. Boli sme vysoko spokojní! Ďakujeme!”

Filip Vöröš

“Vysoká spokojnosť, v podstate som nevedel že predávam byt a o chvíľu bol predaný. Presne tak som si to predstavoval. Rád využijem služby aj v budúcnosti.”

Ľudmila Smoláriková

“Určite odporúčame spoluprácu so spoločnosťou TUreality. Má dobre organizované sprostredkovanie predaja, čo sa týka napr. inzercie, prípravy dokumentov a pod. Sme vďační pánovi Sklenárovi za sprostredkovanie predaja nášho bytu. Oceňujeme profesionálny pristup a komunikáciu. Pravidelne nás informoval o priebežnej situácii a náš byt sa mu podarilo predať skôr ako sme očakávali, takže sme veľmi spokojní. Ďakujeme.”

Penzeš Vladimír

“Bol som veľmi spokojný, ústretovosťou, ochotou, profesionálnym prístupom. Celý priebeh predaja bytu a vybavovania podkladov prebehlo na jednotku. Určite pána Sklenára odporúčam pri kúpe alebo predaja nehnuteľnosti. Veľká vďaka!”

Tomas Letavay

“Profesionálny prístup Ing. Martina Sklenára je potvrdením jeho skúseností v realitnej oblasti a jeho osobnostných kvalít. So spoluprácou sme boli maximálne spokojní, nehnuteľnosti sme jeho prostredníctvom predali serióznym kupcom za očakávanú cenu. V prípade predaja, alebo kúpy ďalších realít sa na neho určite opäť obrátime! Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!”

Zdenka Minárová

“Veľmi ochotný, promptný, ústretový...napriek určitým problémom zo strany predávajúceho, som s tým ja nemala žiadne ďalšie zbytočne starosti, všetko vyriešil za nás. Profesionálny prístup, odporúčam ...”

Slávka Tehlárova

“Ďakujeme pánovi Sklenárovi za profesionalitu a ochotu pri kúpe nehnuteľnosti. Ma veľký prehľad a vie veľmi dobre poradiť. Boli sme s jeho službami maximálne spokojní a hlavne kde banka zlyhala tam poradil ako to vyriešiť. Ďakujeme.”

Ján Horváth

“Dobrý deň. Pri kúpe nového bytu v Nitre som bol veľmi spokojný s profesionálnym aj ľudským prístupom p. Sklenára. Vďaka nemu mám s mojou manželkou krásne bývanie v Nitre. Ďakujem.”

Martina Mášiková

“Najlepší maklér s akým som mala možnosť spolupracovať. Profesionál, ktorý komunikoval veľmi bezprostredne a so všetkými, niekedy neuveriteľnými, situáciami spojenými s predajom môjho bytu sa vysporiadal s ľahkosťou. Ďakujem veľmi pekne za všetko.”

Peter Dzupin

“S pánom maklérom som bol velmi spokojný, dobrá spolupráca odporúčam každému.”

Domanický Milan

“Spolupráca s p. Sklenárom bola perfektná. Som maximálne spokojný. Ďakujem.”

Tomas Vince

“Ďakujem p. Sklenárovi za pomoc pri hľadaní, či predaji nehnuteľnosti. O každom kroku som bol dopredu informovaný. Samozrejmosťou bola profesionalita a triezvy pohľad na situáciu.”

Milan Čermák

“Pán Sklenár je realitný maklér telom aj dušou. Svoju prácu robí na 100%. Už pri prvom stretnutí vystupoval veľmi seriózne a profesionálne. Hneď mi bolo jasné, že sa svojej práci rozumie. Predaj bytu dopadol nad očakávania za čo som mu veľmi vďačný. Pána Sklenára odporúčam každému kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.”

Richard Horváth a rodina Horváthová

“Oceňoval by som p. Martina Sklenára za vysoko profesionálneho a veľmi ľudského, taktiež vždy dostupného na telefóne, pri kúpe bytu. Od začiatku až do samého konca kúpy bytu. Za našu rodinku mu určite dávame 100%. Vieme ho len odporučiť, čo aj v budúcnosti bude. Ďakujeme.”

Ján Mika

“Kompetentný, spoľahlivý maklér a príjemný človek. Môžem len odporúčať.”

Jakub Miškerík

“Chcel by som vyzdvihnúť a zároveň poďakovať za vysoko profesionálny prístup, za trpezlivosť a ochotu všetko podrobne vysvetliť, zároveň hľadať riešenia a promptne riešiť vzniknuté problémy...dostupnosť na telefóne stopercentná.”

Andrej Kvasnica

“Boli sme veľmi spokojní s prácou pána Sklenára, od začiatku až po koniec predaja nášho bytu. Je to inteligentný a hlavne férový človek, ktorého táto práca baví a preto ho môžeme len odporúčať pri sprostredkovaní predaja alebo kúpy nehnuteľnosti.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578