Viničný domček s veľkým pozemkom 10km od Štúrova, Belá, 2394m2

Cena: 31 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 44901
  • Predaj: Chalupa, rekreačný domček
  • Zastavaná plocha: 42 m2
  • Príjazd: spevnená cesta
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Pozemok: mierne svahovitý
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Celková úžitková plocha: 72 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka: Na predaj viničný domček s veľkým pozemkom 10km od Štúrova v obci Belá. Domček bol postavený v roku 1961 z tehly a pórobetónových tvárnic. Celková výmera pozemku je 2394m2 (cca 22m šírka x 105m dĺžka). Nadstavba bola dobudovaná v roku 2016, v rámci ktorej bola vymenená strecha, nová izolácia na poschodí, nové panoramatické euro okná a podkrovný úložný priestor. Domček pozostáva na prízemí z 2 miestností, na poschodí sa nachádza izba a podkrovný úložný priestor s pekným výhľadom. Celková výmera domu je cca. 72m2 (prízemie 36m2 a poschodie 36m2). Okná sú typu euro a drevené. Celý domček je podpivničený. V pivnici sa nachádzajú 2 miestnosti a má cca. 36m2. Celková výmera pozemku je 2394m2. K pozemku je bezproblémový prístup za každého počasia a nachádza sa vedľa cesty. V cene je zahrnutá dlažba s obrubníkom 25m2. V blízkosti sa nachádza obec Belá, kaštieľ Château Belá – 2km, kúpalisko Vadaš Thermal Resort Štúrovo – 13km. Odporúčam! Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics +421 41 3217800, mihalovics@tureality.sk

Maklér
Bc. Tomáš Mihalovics

Bc. Tomáš Mihalovics

Email

mihalovics@tureality.sk

Kontakt

0907532685

Referencia na makléra

Eva Paulovičová

“Chcem pochváliť pána Bc. Mihalovicsa z pobočky Nové Zámky. Po objavení nehnuteľnosti na internete a skontaktovaní sa s ním e-mailom , je s ním výborná spolupráca. Je milý , ochotný, vyzná sa v práci, čo robí ( viem posúdiť, lebo som pripravovala podklady na dražby nehnuteľností), snaží sa nájsť kompromis, aby bol spokojný kupujúci aj predávajúci. Je presný. Vždy dodrží termín. Aj pri stretnutí s majiteľom sme tam boli všetci v ,, pred termíne,,. Keby som ho mala obodovať. Tak si zaslúži 10 bodov z 10 + hviezdičku.”

Vivien Kocsisova

“Trpezlivý, nájde vyhovujúce podmienky aj pre predajcu aj kupcu, dohodnuté termíny vždy platia. Určite sa na neho obrátim aj v budúcnosti.”

Dávid Magyar

“Nadmieru spokojný. Skvelý prístup, flexibilita, ochota pomôcť a poradiť.”

Jarmila Eliášová, František Selčík

“Oceňujeme vysoké pracovné nasadenie a maximálnu ochotu p.Mihalovicsa pri vysvetľovaní záležitostí, ktoré nám neboli jasné pri predaji bytu po našich rodičoch.”

Ing. Agnesa Topoľská

“Ďakujem pánovi Mihalovicsovi za jeho precíznosť, spoľahlivosť a slušnosť pri kúpe bytu. Môžem len odporučiť.”

Anett Takács

“„Našli sme vynikajúceho, ochotného makléra!!! Prišiel. Poradil. Predal. Vrelo odporúčame!!!!! Ďakujeme Tomáš Mihalovics!!! Prajeme veľa zdravia a pracovných úspechov!!!”

Andrea Petránová

“Ďakujeme p. Mihalovicsovi za jeho ústretový, trpezlivý a korektný prístup pri kúpe rodinného domu. Boli sme veľmi spokojní a vrelo odporúčame.”

Erik Tomanek

“Maximálna spokojnosť. Profesionálny a priateľský prístup k riešeniu akýchkoľvek záležitostí s riešením nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.”

Kristína Tóthová

“Veľká spokojnosť s maklérom, komunikácia na úrovni, vždy k dispozícii pri riešení akéhokoľvek problému. Môžem odporúčať s kľudným svedomím každému, kto hľadá realitného makléra.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578