EXKLUZIVNE Rodinný dom v obci Horné Obdokovce s pozemkom - 1060m2

Cena: dohodou
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 43972
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 105 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Rok výstavby: 1952
  • Pozemok: mierne svahovitý
  • Počet izieb: 3
  • Stav: Pôvodný stav
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Najskôr si pozrite video nehnuteľnosti: https://www.youtube.com/watch?v=1Zy8mswva3A&t=17s TUreality ponúka na predaj starší rodinný dom s pozemkom v obci Horné Obdokovce. Dom je murovaný, čiastočne podpivničený. Strecha je sedlová, krytina eternit. Dom je prevažne v pôvodnom stave, vhodný na celkovú rekonštrukciu. Dispozícia domu pozostáva z troch veľkých izieb, z toho dvoch prechodných, kuchyne, kúpeľne s wc a špajze so vstupom do pivnice. Na nehnuteľnosti bolo začaté zateplenie a výmena plastových okien. Možnosť kúrenia krbovými kachľami a taktiež možnosť pripojenia na plyn a obecný vodovod. Odpad je riešený do žumpy a na pozemku je vlastná studňa. Pozemok je mierne svahovitý s rozmermi 24 x 44 metrov a celkovou výmerou 1060 m. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu ma kontaktujte na polonska@tureality.sk alebo na +421413217800.

Maklér
Terézia Polonská

Terézia Polonská

Email

polonska@tureality.sk

Kontakt

0902821422

Referencia na makléra

Zuzana Svoradová

“Touto cestou by som sa veľmi pekne poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju odporúčam každému:) Ešte raz veľmi pekne ďakujem:)”

Katarína Holasova

“Touto cestou sa chcem poďakovať pani Polonskej za profesionálny prístup. Veľmi milá, príjemná a ústretová, pomohla vybaviť všetky potrebné dokumenty okolo predaja môjho bytu. Vrelo odporúčam každému. Ďakujem za Vašu pomoc a spoluprácu.”

Petríková

“Touto cestou by som sa rada poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju každému odporúčam.”

Mária Dubová

“Ďakujem veľmi pekne pani Terézii. Bola veľmi ochotná, milý prístup, príjemná. Ďakujem ešte raz veľmi pekne a prajem všetko dobré a nech sa darí. Dubová”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578