VÝHRADNE...EXKLUZÍVNY PENZIÓN V STAROM MLYNE V OBCI BELÁ, OKRES ŽILINA, MOŽNÝ ODPOČET DPH

Cena: dohodou
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 43350
  • Predaj: Hotel, penzión
  • Výmera pozemku celkom: 1125 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku **********https://youtu.be/GCMhbWYXgtM********** TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj zabehnutý rodinný penzión s reštauráciou na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 1125 m2. Ubytovanie v penzióne je zabezpečené 5 izbami, 4 apartmánmi a 1 mezonetovým bytom o výmere 160 m2. Kapacita ubytovania je pre 29 osôb a reštaurácia je pre 35 osôb. Samozrejmosťou je prítomnosť spoločenskej miestnosti pre 40 osôb a wellness, ktoré pozostáva s parnej a fínskej sauny, jacuzzy pre 6 osôb, dve vyhrievané ležadlá, šatne, sprchy a WC. Plocha izieb je 21 m2 a plocha apartmánov (s balkónmi) je od 15 do 32 m2. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete ako elektrika (230/400V), plyn, vodovod a kanalizácia. Termodynamické a solárne panely dopomáhajú k ekologickému vykurovaniu penziónu. Kuchyňa ako aj celý penzión sa predáva kompletne zariadený. Nehnuteľnosť je zabezpečená kamerovým systémom, alarmom, hlásičmi požiaru a disponuje aj detským ihriskom, vonkajším a vnútorným parkovaním, skladom dreva a jazierkom. Odporúčam aj pre polohu penziónu v obci a vzdialenosti do obce Terchová a mesta Žiliny do 12 minút. Bližšie info: igorcvacho@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800.

Maklér
Igor Cvacho

Igor Cvacho

Email

igorcvacho@tureality.sk

Kontakt

0940536236

Referencia na makléra

Elena Bekeová

“Touto cestou ďakujem za skvelú prácu pri predaji mojej nehnuteľnosti maklérom Ing. Frederike Kubovej, Igorovi Cvachovi a Jánovi Haluškovi, za ich profesionalitu, ústretový prístup.”

Zuzana Cingelová

“Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za skvelú prácu pána makléra, veľká spokojnosť a vrelo odporúčam po všetkých smeroch. Je to jeden veľmi ochotný, ústretový a príjemný človek. ĎAKUJEME!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578