PONÚKAME INVESTIČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK NA LIPTOVE PODTATRANSKEJ OBLASTI

Cena: 17,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 42761
  • Predaj: STAVEBNÉ POZEMKY
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Výhradne len v ponuke TUreality ponúkame na predaj zaujímavý stavebný pozemok s rozlohou takmer 2-Hektáre 20.000 m2 ktorý je podľa územného plánu z časti určený na agroturistiku, výstavbu rekreačných stavieb do 12lôžok. Koeficient zastavanosti 0,2 a z časti na účely príležitostnej individuálnej rekreácie 0,1. Pozemok sa nachádza na rovinatom teréne v peknom, tichučkom prostredí mimo zastavaného územia neďaleko podtatranskej obce Liptovský Peter, ktorú obklopuje panoráma Západných a Vysokých Tatier s monumentálny Kriváňom viditeľným priamo z pozemku. Na pozemok je prístup z diaľnice D1 do 5 minút. Je z polovice pokrytý lesným a z polovice trávnatým porastom s krovinami. Má dostatok slnka počas celého dňa vďaka ideálnej orientácii na všetky sv. strany. Je vhodný na stavbu rekreačných objektov s kombináciou agroturistiky, napr. hipoterapie. K dispozícii je aj vypracovaný projekt dvoch zrubov + ranč pre kone s jazdiarňou. Ing. siete: - elektrina v dosahu (výkr. situácie vyšších vzťahov k nahliadnutiu), vodovod - studne na pozemku, odpad - žumpa, septik, príp. čistička. Prístupová nespevnená cesta (vlastnícke vzťahy na prístup v riešení). Občianska vybavenosť: najbližšia obec -Lipt. Peter Lokalita, kde sa pozemok nachádza je z hľadiska cestovného ruchu zaujímavá pre turistov so záujmom o lyžovanie (Permon, Vysoké Tatry, Poprad, Lučivná, Lopušná, smer Brezno: Čertovica, Barbora V. Boca, Smer Lipt. Mikuláš: Jasná - Nízke Tatry, + ďalšie menšie strediská na Liptove) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise, Aquacity Poprad...), turistika, cykloturistika, rybolov, yachting na Lipt. Mare, zber húb, poľovníctvo...atď. V cene kompletný právny servis, poradenstvo... - INFORMÁCIE A OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA e-mail: bella@tureality.sk

Maklér
Róbert Bella

Róbert Bella

Email

bella@tureality.sk

Kontakt

0905501679

Referencia na makléra

Ingrid Teniaková

“Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať p. Bellovi, ktorý mi pomohol a stál pri mne po celý čas predaja dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši. Jeho profesionálny prístup, ústretovosť a hlavne trpezlivosť veľmi oceňujem. P. Bella ste skvelý maklér a hlavne človek. Prajem Vám veľa osobných a hlavne profesijných úspechov. Zo srdca Vám ĎAKUJEM za všetko.”

Gabriela Brožová

“Pan Bella se ujal velmi komplikovaného prodeje nemovitosti s velkou dávkou profesionality. Při každém kroku zachoval chladnou hlavu, komunikace s panem Bellou probíhala na vysoké úrovni a přitom s dávkou lidskosti a pochopení. Věděl, že prodej bude pravděpodobně běh na dlouhou trať, nicméně díky němu se nemovitost prodala v rekordním čase.”

Ing. Zuzana Lichardusová - Tašková

“Veľmi rada sa pripájam k pozitívnym referenciám. Predávali sme byt v neľahkom období corony a ani ja nie som veľmi "jednoduchý klient". Pán Bella je obrovský profesionál s osobným a veľmi trpezlivým prístupom. Oceňujem pravidelné informovanie, servis a komunikáciu, schopnosť nájsť vždy to najlepšie riešenie pre všetky strany, zmysel pre detail. Pána Bellu budem odporúčať všetkým.”

Miroslava Búziková

“Ďakujem za odbornú a veľmi príjemnú spoluprácu pri hľadaní a kupovaní nehnuteľnosti . Veľmi si vážim jeho ochotu pomôcť a jeho ústretovosť pri riešení problémov . Ďakujem .”

Dáša Ivanová

“Dobrý deň, makléra Bellu hodnotím veľmi pozitívne. Bol veľmi ústretový a vždy ochotný. Odporúčam.”

Simona Devečková

“Veľká vďaka za pomoc. Profesionálny prístup, skvela spolupráca, všetko prebehlo bez problémov.”

Pavel

“S asistenciou a prístupom pána Róberta Bellu počas celého priebehu kúpy bytu som bol spokojný a môžem odporučiť. Bol kedykoľvek k dispozícii a ochotný s čímkoľvek pomôcť a poradiť. Ďakujem.”

Zuzana K.

“K veľmi pozitívnemu hodnoteniu práce pána Roberta Bellu pridávam pre biznis tak dôležitú dôveru, ktorú nadobudnete v kontakte s ním. Presvedčí vás o tom spôsob, akým sa ujme "vašej veci" a komunikácia o možnostiach úspešného predaja/kúpe, a to všetko v režime vysokej profesionality spojenej s osobnou zaangažovanosťou. Zuzana K,”

Ján Marko

“Chcem sa poďakovať Vašej realitnej kancelárii Tureality, pánovi Bellovi pri predaji garsónky v Liptovskom Mikuláši. Oceňujem jeho profesionálny prístup, či už pri obhliadkach a samotnom predaji bytu. Boli sme s jeho prácou veľmi spokojní a ďakujeme.”

Jozef Potoma

“S vašou realitkou bol som veľmi spokojný, ochotný ľudia, dobrá spolupráca.”

Rastislav Kostolný

“Veľmi dobrá spolupráca s pánom Róbertom Bellom, vaším maklérom v liptovskej pobočke TUreality. Som spokojný s jeho prácou. Dochvíľnosť, ústretovosť, dobrá komunikácia, predpoklad úspešne zrealizovaného obchodu. Vyslovujem veľkú spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578