3-izbový holobyt s veľkou terasou v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoch, 158m2

Cena: 145 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 37237
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 158 m2
  • Výťah: Áno
  • Stav: Novostavba
  • Terasa: Áno
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka: Na predaj 3-izbový holobyt s veľkou terasou v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoch. Byt má výmeru 158m2 a nachádza sa na 1.poschodí s moderným výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, ďalšej izby a terasy 45m2. V byte je elektrické podlahové kúrenie so samostatným ovládaním v každej miestnosti. Exteriérové dvere sú protipožiarne, bezpečnostné. V celom byte je bodové osvetlenie. Ohrev teplej vody funguje na elektrický bojler. Nový majiteľ si môže byt prerobiť podľa vlastných predstáv. Byt je možné prerobiť aj na 4-izbový. Parkovanie je verejné v zadnom dvore s bránou, ktorá funguje na diaľkové ovládanie. Energetický certifikát typu: A. Nízke mesačné náklady Vám zabezpečia dokonalé bývanie. V blízkosti sa nachádza obchody, školy, škôlky a pod. Odporúčam! Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics +421 41 3217800, mihalovics@tureality.sk Cena: 145 000€ + pri rýchlom jednaní dohoda možná

Maklér
Bc. Tomáš Mihalovics

Bc. Tomáš Mihalovics

Email

mihalovics@tureality.sk

Kontakt

0907532685

Referencia na makléra

Eva Paulovičová

“Chcem pochváliť pána Bc. Mihalovicsa z pobočky Nové Zámky. Po objavení nehnuteľnosti na internete a skontaktovaní sa s ním e-mailom , je s ním výborná spolupráca. Je milý , ochotný, vyzná sa v práci, čo robí ( viem posúdiť, lebo som pripravovala podklady na dražby nehnuteľností), snaží sa nájsť kompromis, aby bol spokojný kupujúci aj predávajúci. Je presný. Vždy dodrží termín. Aj pri stretnutí s majiteľom sme tam boli všetci v ,, pred termíne,,. Keby som ho mala obodovať. Tak si zaslúži 10 bodov z 10 + hviezdičku.”

Vivien Kocsisova

“Trpezlivý, nájde vyhovujúce podmienky aj pre predajcu aj kupcu, dohodnuté termíny vždy platia. Určite sa na neho obrátim aj v budúcnosti.”

Dávid Magyar

“Nadmieru spokojný. Skvelý prístup, flexibilita, ochota pomôcť a poradiť.”

Jarmila Eliášová, František Selčík

“Oceňujeme vysoké pracovné nasadenie a maximálnu ochotu p.Mihalovicsa pri vysvetľovaní záležitostí, ktoré nám neboli jasné pri predaji bytu po našich rodičoch.”

Ing. Agnesa Topoľská

“Ďakujem pánovi Mihalovicsovi za jeho precíznosť, spoľahlivosť a slušnosť pri kúpe bytu. Môžem len odporučiť.”

Anett Takács

“„Našli sme vynikajúceho, ochotného makléra!!! Prišiel. Poradil. Predal. Vrelo odporúčame!!!!! Ďakujeme Tomáš Mihalovics!!! Prajeme veľa zdravia a pracovných úspechov!!!”

Andrea Petránová

“Ďakujeme p. Mihalovicsovi za jeho ústretový, trpezlivý a korektný prístup pri kúpe rodinného domu. Boli sme veľmi spokojní a vrelo odporúčame.”

Erik Tomanek

“Maximálna spokojnosť. Profesionálny a priateľský prístup k riešeniu akýchkoľvek záležitostí s riešením nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam.”

Kristína Tóthová

“Veľká spokojnosť s maklérom, komunikácia na úrovni, vždy k dispozícii pri riešení akéhokoľvek problému. Môžem odporúčať s kľudným svedomím každému, kto hľadá realitného makléra.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578