Na predaj 3-izbový byt s loggiou v pokojnej časti Podunajských Biskupíc, 72 m2

Cena: 180 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 53200
  • Predaj: 3-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 72 m2
  • Výťah: Nie
  • Náklady na služby a energiu: 273 Euro vrátane plynu a elektriny Eur/mesiac
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
  • Lodžia: Áno
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj: 3-izbový byt s loggiou orientovaný na dve svetové strany v Bratislave Lokalita: Bratislava - Podunajské Biskupice Počet izieb: 3 Výmera: 66,08 m2 + pivnica 3,24 m2 + loggia cca 3 m2 Financie: 180.000,— EUR Popis: Na predaj trojizbový byt orientovaný na dve svetové strany v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Byt sa nachádza na druhom poschodí. Bytový dom je tehlový, zateplený, vrátane vymenených stúpačiek. Má 3 nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu a kúpeľňu s toaletou. Byt je orientový na západ a na východ. K bytu prislúcha aj pivničná kobka. Byt sa predáva čiastočne zariadený. V blízkosti sa nachádza supermarket Lidl, Billa, či DM drogerie, kaviarne, fitness centrum, materská, základná, či stredná škola. Parkovanie možné pred bytovým domom alebo v neďalekých uličkách. Zastávka MHD, ktorá je priamo pri dome, Vás spojí s ostatnými mestskými časťami. Výhody: • Loggia • Samostatná kuchyňa • Zastávka priamo pri dome V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na +421 41 3217800, alebo mailom na: krupova@tureality.sk

Maklér
Ing. Eva Krupová

Ing. Eva Krupová

Email

krupova@tureality.sk

Kontakt

0907 524 470

Referencia na makléra

Roman Soka

“Díky profesionálnímu a zároveň velmi vřelému a starostlivému přístupu paní Krupové máme s manželkou svůj nový vysněný domov, přesně takový jaký jsme si představovali.”

Rudolf Filgas

“Pri predaji bytu sme boli veľmi spokojní a v novom sa nám býva výborne.”

Martin a Eva.

“S prácou p.Krupovej pri kúpe nášho bytu sme maximálne spokojní. Oceňujeme najmä jej ústretovosť a ľudský prístup. Želáme veľa úspechov a spokojných klientov.”

Viktória Tóthová

“Reálna skúsenosť s pani Krupovou ako realitnou maklérkou bola veľmi pozitívna. Jej odbornosť, profesionalita a starostlivosť pre klienta nám poskytla pocit istoty a dôvery počas celého procesu kúpy bytu. Vždy nám ochotne vysvetlila každý krok a odpovedala na všetky naše otázky. Určite odporúčam pani Krupovú každému, kto hľadá spoľahlivého a efektívneho realitného makléra.”

Zuzana Baranková

“Ďakujeme pani Eve Krupovej za skvelú spoluprácu pri predaji nášho bytu v rodinnom dome. Boli sme spokojní s celým priebehom, ako to organizovala a jej prístup bol profesionálny. Komunikácia prebiehala bez problémov. Bola vždy ústretová, rýchlo a ochotne riešila akékoľvek požiadavky od nás a aj od kupujúcich.”

Ing. Filip SIVÁK

“S pani Krupovou som bol nad mieru spokojný. Ľudský, priateľský a vždy profesionálny prístup pri predaji a prenájme nehnuteľnosti. Môžem ju iba odporučiť!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578