Exkluzívne na predaj krásny 1i bauring na sídlisku Fončorda v Banskej Bystrici, 30,52 m2.

Cena: na vyžiadanie
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51426
  • Predaj: 1-izb. byt
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Na predaj 1i byt 30,52 m2 typu bauring po čiastočnej rekonštrukcii! Ponúkame Vám útulný a slnečný byt s rozlohou 30,52 m2, vhodný pre mladý pár. Tento byt sa nachádza na 3. poschodí domu. Je po čiastočnej rekonštrukcii a je vo výbornom technickom stave a pripravený na okamžité nasťahovanie. Vstup do bytu Vás privíta do príjemnej chodby, ktorá Vás prevedie do priestranného obývacieho priestoru s dostatkom denného svetla počas celého dňa. Samostatná kuchyňa je vybavená moderne a poskytuje dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je zrekonštruovaná s kvalitnými materiálmi a je vybavená vaňou, umývadlom a toaletou. Okolie bytu je tiché a bezpečné, ideálne pre mladých ľudí, ktorí si cenia súkromie a pokoj. Blízkosť obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení Vám zaručí pohodlný životný štýl. Nehnuteľnosť je k dispozícii okamžite, takže neváhajte a zabezpečte si tento útulný byt ako svoj ideálny domov pre Vás. Energetický certifikát nebol predložený. Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TUreality zabezpečíme: * bezplatný právny servis šitý na mieru konkrétneho klienta * vypracovanie všetkých potrebných zmlúv právnikmi našej spoločnosti * sprievod kvalifikovaného makléra celým procesom predaja nehnuteľnosti (sme s Vami od obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na mestanova@tureality.sk.

Maklér
Lucia Mešťanová

Lucia Mešťanová

Email

mestanova@tureality.sk

Kontakt

0948 491 905

Referencia na makléra

Jana Klimentová

“Chcem poďakovať pani Mešťanovej za profesionálny prístup, ústretovosť a ochotu pri predaji mojej nehnuteľnosti. Chcem vyzdvihnúť hlavne komplexnosť pri predaji aj administrácii, vysokú odbornosť pani Mešťanovej, ale taktiež profesionalitu kancelárie TU reality. Veľká spokojnosť, určite budem odporúčať priateľom a známym. Ešte raz veľké ďakujem.”

Marek Riehs

“Chcel by som touto cestou poďakovať realitnej kancelárii a pani Mešťanovej za sprostredkovanie kúpy bytu. Veľmi kladne hodnotím ústretový a profesionálny prístup, poradenstvo, ako aj hladký priebeh pri samotnej kúpe či kompletnej administrácii spojenej s prepisom nehnuteľnosti. Starostlivosť o klienta je v tejto realitke na TOP úrovni a preto môžem Vaše služby len a len odporúčať.”

Anna Oravcová

“Veľmi príjemná a jednoduchá komunikácia. Ochota o radu či pomoc. Slečna bola veľmi charismatická. Patrí jej veľká vďačnosť.”

Emil Mički

“Ďakujem Lucii Mešťanovej za profesionálny prístup pri predaji bytu a vybavenie všetkého potrebného okolo toho. Radosť spolupracovať.”

Vanda Beličková

“S maklérkou Luciou Mešťanovou som bola veľmi spokojná. Keďže ja sa do týchto vecí vôbec nevyznám, všetko som jej zverila do rúk a myslim, že sa o mňa postarala výborne. Hneď pochopila, že za mňa treba všetko vybaviť. Zrealizovala pre mňa predaj bytu, aj kúpu nového. Ak náhodou by som aj v budúcnosti riešila niečo s nehnuteľnosťami, určite sa obrátim na TU Reality a pani Mešťanovú budem odporúčať všetkým známym.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578