Aký význam má vedúci pobočky v našej štruktúre?

[fwduvp preset_id=“skin_minimal_dark“ playlist_id=“d“ start_at_playlist=““ start_at_video=““]

Pozícia „Vedúci pobočky“ už vo svojom slovnom základe definuje, že je reč o riadiacom pracovníkovi. Čo a koho by mal taký človek riadiť? Zdanlivo jednoduchá odpoveď, však? Sú to teda pravdepodobne ľudia na pobočke. Je to všetko? Ak si v duchu hovoríte, že určite nie, myslíte si správne. Riadiť pobočku znamená komplexne zvládať riadenie v niekoľkých aspektoch. Vedúci pobočky riadi:

– ľudí vo svojom tíme,
– procesy chodu pobočky smerom k centrále firmy,
– marketingovú komunikáciu a rozvoj brandu vo svojom meste,
– ekonomické smerovanie svojej pobočky.

Počas *14 (*indicia) rokov sme prekonali dve krízy, z ktorých sme vzišli ešte silnejší. Dnes stojíme na prahu ďalšej príležitosti stať sa ešte silnejšími, a preto obsadzujeme kľúčovú pozíciu firmy, vedúceho pobočky. Hľadáme medzi nás ľudí, ktorí sú dríči a chápu tomu, že snaha robiť tento typ biznisu na vlastnú päsť je mrhaním energie.
Vedúci pobočky v TU reality je človek, ktorý dokáže venovať väčšinu svojho času obchodu, a to z dôvodu, že administratívu, právne služby, chod kancelárie, návrh a realizáciu marketingových predmetov a reklamných nosičov ako sú bannery, billboardy, vizuály, polepy a ostatné sprievodné činnosti mu zabezpečuje centrála.
Človek, ktorého hľadáme chce napredovať s dobou, v ideálnom prípade sa podieľať na trendoch ako prvý. TU reality sa preukázateľne a systematicky vzdeláva na všetkých riadiacich úrovniach, a preto k sebe hľadáme ľudí, ktorí sú ochotní a schopní učiť sa a následne nové poznatky aplikovať do praxe vo svojich tímoch.
TU reality uzatvorilo za 14 rokov skúseností tisícky úspešných obchodov. Za tento čas značka TU reality narástla z malej realitnej kancelárie na celoslovenskú a najväčšiu nefranšízovú realitnú kanceláriu na Slovensku s obratom v roku 2021 viac ako 3 000 000 eur. Naše skutočné kamenné pobočky s fyzickým zázemím nájdete v *24 (*indicia) mestách po Slovensku.
Ak ste súťaživí, ste orientovaní na výsledky, tak máte predpoklad byť u nás uspešní. My ťaháme spoločne za jeden povraz, pretože v početnom tíme vznikajú nové nápady, ktoré medzi sebou pravidelne zdieľame na firemných eventoch. Tomu sa hovorí synergický efekt, ktorý vás v malom kolektíve postretne zriedkavo.
Nájdite v texte kód úspešných, otvorte trezor a nechajte nám na vás kontakt alebo si urobte kvíz ideálneho vedúceho a my sa vám ozveme