REZERVOVANÉ - TUreality ponúka na predaj krásny 5 izbový rodinný dom v malebnej obci MALÉ DVORNÍKY - dom 342m²+ pozemok 1142m²

Cena: 389 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 49266
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 239 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Náklady na služby a energiu: 200 Eur/mesiac
  • Spôsob kúrenia: lokálne vykurovanie
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Pitná voda: vodovod
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Počet izieb: 5
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 906 m2
  • Odpadové vody: žumpa bez prepadu
  • Vybavenie: bazén
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Skôr ako si pozriete fotografie, skopírujte si link na video a 3D obhliadku: Video: https://youtu.be/ahid9KS8_F8 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=AmZwJxzUspM TUreality exkluzívne v zastúpení majiteľa ponúka na predaj samostatne stojaci krásny 5izbový rodinný dom s krásnou záhradou v obci Malé Dvorníky na ulici Športová. Dom s úžitkovou plochou 342m² je situovaný na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 1142m², kde je aj krásna záhrada s bazénom (6m x 3,5m) aj terasou prichystaná na používanie. Rodinný dom pozostáva: Na prízemí - 186m²: - zo vstupu s chodbou - z kuchyne prepojenou s jedálenskou časťou - štýlovou dennou obývacou izbou s krbom a biliardovým stolom - obrovským šatníkom - samostatným WC - samostatnou kúpeľňou s ďalším WC Na poschodí - 156m²: - hosťovská izba - detská izba so samostatnou kúpeľňou s WC - rodičovská spálňa so šatníkom, so samostatnou rodičovskou kúpeľňou s vaňou aj sprchovým kútom a WC prístupnou z izby - pracovňou - samostatnou hosťovskou kúpeľňou s vaňou a s WC Pri stavbe aj v interiéri boli použité kvalitné materiály, dom bol stavaný s láskou a podľa predstáv majiteľov. Parkovanie dve až tri vozidlá na pozemku za elektricky otvárateľnou bránou na diaľkové ovládanie Na pozemku mimo domu sa nachádza: - technická miestnosť pre dom - technická miestnosť pre bazén a studňu - skladový priestor - letná kuchyňa - studňa, ktorá je určená na zavlažovanie trávy aj rastlín na pozemku a plnenie bazéna. Kúrenie je plynové cez radiátory, kúpeľne majú elektrické podlahové kúrenie Dom je pripojený aj na obecný vodovod Dom je podpivničený cca 12m² Túto ponuku ocenia ľudia, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dostatkom súkromia aj pokoja neďaleko od Bratislavy. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť okresného mesta Dunajská Streda. Malé Dvorníky bola vyhlásená za obec roka 2017 Dom ihneď k dispozícii. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: malovec@tureality.sk

Maklér
Vladimír Malovec

Vladimír Malovec

Email

malovec@tureality.sk

Kontakt

0904147995

Referencia na makléra

Spokojný klient

“S celkovým prístupom pána Malovca som bol spokojný, a ešte spokojnejší s výsledkom. Aktívne odkomunikoval medzi mnou /kupcom/ a predávajucou solídnu dohodu, ktorá sa rýchlo sprocesovala. Komunikoval so mnou primerane často, čiže bol som priebežne o všetkom informovaný, a zároveň ma nezaspamoval zbytočnosťami. Podklady posielal promptne, na stretnutia chodil pripravený. Čiže všetko OK.”

A.Z.

“Predaj nehnuteľnosti so všetkými náležitosťami bol realizovaný veľmi profesionálne a promptne. Ochota p. Malovca, pravidelné informácie o stave predaja a užitočné rady považujem za vzácne a veľký prínos ako pre klientov tak aj pre samotnú realitnú kanceláriu ktorú zastupuje.”

Martin Majek

“Predaj nehnuteľnosti je realizácia pri ktorej požadujete od realitného agenta plnohodnotný servis a dôveru na vysokej úrovni. Všetkými spomenutými atribútmi pán Malovec disponuje, je profesionál, ktorého môžem vrelo odporučiť.”

Tarnaiová Gabriela

“p. Malovec ako realitný maklér pre mňa osobne úplný top maklér – maximálna dôvera a spoľahlivosť čo sa týka pohotového a rýchleho vyriešenia celej administratívy ohľadne predaja bytu od obhliadky až po samotný predaj maximálna spokojnosť odporúčam každému klientovi.”

Martin Kotásek

“Na pána Malovca sme sa obrátili na základe odporúčania a musím povedať, že sme boli naozaj spokojní s celým priebehom predaja našej nehnuteľnosti. Bol veľmi ochotný a na všetky naše otázky nám odpovedal a poradil bez problémov. Ak hľadáte realitného makléra, ktorý sa vyzná vo svojej profesii, tak odporúčam, aby ste kontaktovali pána Malovca.”

Jozef K.

“Pána Malovca môžem len odporučiť. Mali sme veľmi, ale veľmi komplikovanú kúpu kde predajca veľa veci zatajil aj pred realitným agentom. Som rad , že práve tým agentom bol p. Malovec. Aj keď kúpa trvala násobne dlhšie kvôli predajcovi, ale realitný agent ukázal svoje kvality a my dnes už vyše roka bývame v našom vlastnom byte. Tak ak hľadáte človeka, pre ktorého je spokojnosť a záujem klientov na prvom mieste Ste na správnej adrese.”

Diana Matiašová

“So službami pána Malovca som bola veľmi spokojná, zvlášť oceňujem ústretovosť, ochotu a ľudský prístup pri kúpe mojej prvej nehnuteľnosti. Pozdravujem a prajem všetko dobré.”

Lukáš Ďurina

“Ďakujem p. Malovcovi za vysoko profesionálny prístup a ochotu počas celého procesu kúpy a prepisu nehnuteľnosti. Po tejto skúsenosti odporúčam využiť služby TU reality a už spomínaného makléra p. Malovca.”

JUDr. Dušan Ďurík

“S pánom Malovcom ako realitným maklérom mám výbornú skúsenosť. Profesionálny prístup a flexibilita k požiadavkám klienta.”

Ľudovít Janšo

“Ústretový, ochotný a hlavne profesionálny prístup pri predaji nehnuteľnosti. Určite každému odporúčam využiť maklérske služby pána Malovca.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578