EXKLUZÍVNE Predaj pozemku schválený v územnom pláne vhodného na výstavbu RD, cca 870 m2, Bačkovík

Cena: 25 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 48099
  • Predaj: Pozemok pre rodinné domy
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Vymedzenie v teréne: medzníky
  • Kanalizačná prípojka: v dosahu
  • Elektrická prípojka: v dosahu
  • Vodovodná prípojka: v dosahu
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Samostatný prístup: Áno
  • Výmera pozemku celkom: 870 m2
  • Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne
  • Autobusová zastávka: 0,5 km
  • Výmera zastavaného pozemku: 170 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj krásny slnečný, rovinatý pozemok, ktorý sa nachádza v obci Bačkovík, len 25km od Košíc. Na predaj sa ponúkajú parcely o veľkosti cca 870m2, kde veľkosť pozemku jednej parcely je: šírka 19m a dĺžka 47m a nachádza sa hneď vedľa hlavnej cesty. Všetky IS sú v dosahu. V obci sa nachádza kanalizácia aj obecný vodovod, elektrika je pri pozemku. Samozrejme je možnosť zakúpenia aj väčšej parcely. Uvedená cena je za jednu parcelu. Keď Vás daná nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať: simko@tureality.sk, Tel.:+421 41 3217800.

Maklér
Ing. Tomáš Šimko

Ing. Tomáš Šimko

Email

simko@tureality.sk

Kontakt

0904408322

Referencia na makléra

Daniela Nagyová

“Veľké ďakujem patrí Ing. Šimkovi za promptný predaj mojej nehnuteľnosti. Vyzdvihujem jeho ľudský prístup a profesionalitu. Prajem Vám pevné zdravie a veľa spokojných klientov, určite Vás budem odporúčať.”

Daniel Špánik

“Týmto sa chcem poďakovať pánovi Ing. Tomášovi Šimkovi za odborný a ľudský prístup pri predaji bytu, vrelo ho odporúčam.”

Jaroslav Bálint

“Skvelá práca a profesionálny prístup, vrelo odporúčam...”

Eva Kravcova

“Som veľmi spokojná. Veľmi ústretový, venuje sa klientom. Vidieť, že ho práca baví, budem určite odporúčať.”

Vladimír VARGA

“Vyjadrujem úplnú spokojnosť s predajom našej nehnuteľnosti a počítam s vami aj do budúcna.”

Gejza Aboši

“Touto cestou sa chceme velmi pekne poďakovať pánovi Šimkovi za rýchly a zodpovědný předák nehnuteľnosti. Boli sme vo všetkých smeroch s vámi velmi spokojený. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme.”

Martin Šolc

“S prístupom pána Šimka som veľmi spokojný. Ochotne poradil a vybavil potrebné záležitosti spojené s kúpou bytu. Jasne vysvetlil aktuálny stav procesu kúpi bytu a všetky nasledujúce potrebné kroky.”

Marcela Szentkuti

“Ďakujem Ing. Šimkovi za profesionálny a ľudský prístup pri predaji bytu. Ochotný, trpezlivý, empatický. Správny človek, na správnom mieste. Svoju prácu vykonáva s plným nasadením, aj nad rámec svojich povinností. Prajem pevné zdravie a úspechy v práci. Ďakujeme.”

Michaela Bičkošová

“S prístupom a ochotou pána Šimka počas celého priebehu obchodu som bola maximálne spokojná. Svoju prácu odvádza s vysokým nasadením a ochotou pomôcť nám.”

Daniel Lukáč

“Veľmi dobrá, otvorená komunikácia, ochota riešiť veci rýchlo, seriózne a hlavne empaticky voči nám ako zákazníkom. Veľká spokojnosť.”

Vladimír Krivjaník

“Chcem sa veľmi pekne poďakovať pánovi Šimkovi za jeho prístup pri sprostredkovaní predaja môjho bytu v Košiciach na Havanskej ul. Reagoval promptne a profesionálne, vybavil všetko a jeho ľudský prístup ma veľmi oslovil. Myslím si, že Vaša spoločnosť TU Reality bude mať úspechy práve vďaka takým ľuďom, ako je Tomáš Šimko. Ďakujem za profesionálnu prácu a prajem pánovi Šimkovi aj vašej realitke všetko dobré a mnoho úspechov.”

Anna Meteňková

“Vďaka pánovi Tomášovi Šimkovi prebehol predaj našej nehnuteľnosti bez problémov, zbytočných naťahovačiek a hlavne rýchlo. Oceňujem jeho profesionálny a hlavne ľudský prístup a prajem veľa pracovných a osobných úspechov. Ďakujeme pán Šimko”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578