Exkluzívny priestor na prenájom v centre Piešťan o rozlohe 33 m2 s parkovacím miestom - REZERVOVANÉ

Cena: 350,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 46526
  • Prenájom: OBJEKTY PRE OBCHOD A SLUŽBY
  • Celková podlah.plocha: 33 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Náklady na služby a energiu: 35 Eur/mesiac
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Autobusová zastávka: 100 m km
  • Cesta I.triedy: 300 m km
  • Diaľnica: 4 km km
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Počet parkovacích miest na parkovisku: 2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na prenájom nebytový priestor v tehlovej novostavbe v centre mesta o rozlohe 33 m2. Priestor v novostavbe pozostáva z jednej miestnosti, skladu a toalety s umývadlom. Podlahové kúrenie, plastové okná a fólie na oknách sú určite bonusom. Je zariadený regálmi, stolíkom a kreslami - zariadenie je možné ponechať alebo na dohode. Voda, elektrika, kúrenie - samostatná prípojka. Jeho výhodou je poloha v samotnom srdci Piešťan, viditeľnosť - nachádza sa na prízemí a dve parkovacie miesta prislúchajúce k tejto nehnuteľnosti. Vhodný na obchod alebo kanceláriu, kaderníctvo, nechtový salón či masáže. Cena 350 eur mesačne plus energie - elektrika 50 eur. K dispozícii od 1.3. 2024. Po dohode aj skôr. Pre viac informácii kontaktujte, prosím, Ing. Janu Beňačkovú, RSc: benackova@tureality.sk, tel. +421 41 3217800.

Maklér
Ing. Jana Beňačková, RSc.

Ing. Jana Beňačková, RSc.

Email

benackova@tureality.sk

Kontakt

0917805243

Referencia na makléra

Eva Foster

“Dobrý deň, týmto chcem poďakovať Vašej zamestnankyni p. Jane Beňačkovej za skvelú prácu počas celého procesu predaja našej nehnuteľnosti. Pani Beňačková pracuje s veľkým nasadením a z jej prístupu cítiť, že ju práca nesmierne baví. Nakoľko toto nie je v našich končinách veľmi častý jav, o to viac takýto servis a službu klientovi cením. Takisto chcem vyzdvihnúť spracovanie videa z lokácie, informácie boli podané nesmierne milou formou. Verím, že tak ako ja, aj Vy vysoko ceníte zamestnancov, ktorí robia Vašej spoločnosti to najlepšie meno. S pozdravom,”

M.R.

“Dobrý deň. Chcem napísať pár slov k predaju mojej nehnuteľnosti. Ozaj som spokojná s prístupom pani Beňačkovej, bola ochotná a milá. Keď budem v budúcnosti niečo podobné riešiť s dôverou sa obrátim na Vás.”

od. Karabova Gomolova

“Srdečne ďakujeme Mgr. Beňačkovej Janke ako realitnej maklérke za jej ústretovosť, šikovnosť úžasné jednanie a vyznanie sa vo svojej práci, má veľké plus. Ďakujeme.”

M.R.

“Dobrý deň. Chcem napísať pár slov k predaju mojej nehnuteľnosti. Ozaj som spokojná s prístupom pani Beňačkovej, bola ochotná a milá. Keď budem v budúcnosti niečo podobné riešiť s dôverou sa obrátim na Vás.”

Jaafar Husain

“Jana is very professional and kind, I enjoy the day of selling property. I recommend her to friends.”

Zuzana a Patrik Bartovic

“Boli sme veľmi spokojní so sprostredkovaním predaja (profesionálnosť, rýchlosť a výška dojednanej predajnej sumy) nehnuteľnosti a preto sme sa rozhodli aj naďalej spolupracovať pri ďalšom predaji a nákupe nehnuteľností s pani Beňačkovou.”

MUDr. Tomas Lulovic

“Vysoko hodnotím profesionálny prístup Ing. Jany Beňačkovej pri prenájme jednej aj pri predaji druhej nehnuteľnosti. Všetko prebehlo k mojej 100% spokojnosti. Ďakujem.”

Pavol V.

“Plný počet hviezdičiek, bez akýkoľvek problémov, spoľahlivá maklérka s vysokou mierou proaktivity. Klient nemusel nič riešiť, o všetko sa postarala Ing. Janka Beňačková.”

Marcel Kamenik

“Pani Beňačková sa postarala o absolútne kompletný cyklus spojený s prenájmom mojej nehnuteľnosti. Proaktívne vyhľadávala potencionálnych nájomcov , zorganizovala prehliadky, kontrakty, vypratanie a upratovanie nehnuteľnosti a osobný výber poplatkov. Vzhľadom na moju vyťaženosť som veľmi privítal jej pracovné nasadenie počas večerov a víkendov vďaka čomu dosiahla kompletný prenájom nehnuteľnosti od prvotného kontaktu po odovzdanie bytu nájomníkom v neuveriteľnom čase 7 pracovných dní. Jedna profesionálka.”

Júlia Vajdová

“Ďakujeme pani Beňačkovej za profesionálny prístup a dodržanie dohôd, ktoré sme si stanovili.”

Katarína Valachová

“Dobrý deň. Spokojnosť s pani Beňačkovou úplná. Bola veľmi ochotná a ústretová. Na začiatku som nerozumela niektorým veciam, ochotne vysvetlila.”

firas shafiq

“prácou pani Benačkovej som bol nadmieru spokojný! Kupcu mojej nehnuteľnosti zariadila vo veľmi krátkej dobe, všetko spracovala promptne a profesionálne a dotiahla predaj do úspešného konca. Pani Benačkovú jednoznačne odporúčam”

František Antal

“Janku Beňačkovú môžeme odporúčať, ako sprostredkovateľku kúpy/predaja nehnuteľnosti. Predstavy a základné kontúry postupu sme dohodli hneď na začiatku. Spoľahli sme sa aj na jej výborný prehľad o lokálnom trhu pri nastavení ponukovej ceny. Čo bolo v priebehu akcie treba doplniť sa operatívne dohodlo, hľadali a našli sa kompromisy v okrajových otázkach (predovšetkým vybavenia - čo sa predáva s nehnuteľnosťou a čo nie). Celkovo obchod prebehol z nášho pohľadu štruktúrovane, hladko a k našej spokojnosti, čiže pokiaľ niekto hľadá profesionálnu a spoľahlivú cestu, oslovte Janku Beňačkovú, môžeme ju odporúčať.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578