7 IZBOVÝ LUXUSNÝ RODINNÝ DOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE POV.BYSTRICI - DEDOVEC, 295m²

Cena: 463 500,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 46104
  • Predaj: Rodinný dom
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Poznámka k cene: vrátane všetkých poplatkov
  • Spôsob kúrenia: lokálne vykurovanie
  • Zdroj tepla: zemný plyn
  • Príprava teplej vody: el.akumulačný boiler
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Vybavenie: zimná záhrada
  • Počet izieb: 7
  • Stav: Novostavba
  • Kvalitatívny štandard: RD z klasických materiálov
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Počet nadzemných podlaží: 3
  • Počet bytov: 6
  • Výmera pozemku celkom: 295 m2
  • Celková úžitková plocha: 380 m2
  • Zastavaná plocha: 127 m2
  • Rok výstavby: 2007
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/gM_Da9vRf00 ************************* TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj luxusný 7 izbový rodinný dom v prímestskej časti mesta Považská Bystrica - Dedovec o celkovej výmere pozemku 295m². Zateplený rodinný dom má úžitkovú plochu 380m², nachádza sa v lukratívnej časti nových rodinných domov s výbornou dostupnosťou. Má 3 podlažia a pozostáva z dvoch bytových jednotiek s vlastnými vchodmi a samostatnými prístupovými cestami. Na prízemí sa nachádza práva bytová jednotka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne so vstavanými spotrebičmi spolu s jedálenskou časťou, spálňou, kúpeľnou s WC a technickou miestnosťou. Vstup do bytovej jednotky je aj zo zadnej strany domu, kde sa zároveň nachádza parkovacie miesto s prístreškom a brána ovládaná na elektrický pohon. Druhá bytová časť sa nachádza na 1. poschodí rodinného domu. Dispozične je riešená vstupnou chodbou so šatníkom, priestrannej obývacej izbe spolu s jedálňou a kuchyňou, špajzou, samostatného WC a garáže pre 2 parkovacie miesta. Na danom poschodí môžete prejsť aj na južne orientovaný balkón s výhľadom na okolité mesto. 2. poschodie tvoria 4 samostatné izby, ktoré sú aktuálne využívané ako 2 spálne, hosťovská izba a šatník. Na danom poschodí je priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou spolu s vstavaným WC. Dom je napojený všetky inžinierske siete. Vykurovanie v dome je zabezpečené vlastným plynovým kotlom. Na 1. poschodí je vykurovanie podlahové, ovládané lokálnym termostatom. V obývacej izbe si môžete vychutnať zimnú atmosféru vďaka krbu – budúci majiteľ si môže dorobiť prieduchy do obytných častí domu. V ostatných poschodiach domu sú radiátory s termostatickými hlavicami. Izby sú priestranné, celodenne slnečné vďaka orientácii n V/Z. Na pozemku sa nachádza zimná záhrada s terasou a posedením, okrasné stromy a dreviny. Aktuálny majiteľ si dal záležať na vybavení a zariadení nehnuteľnosti. Použil nadštandardné materiály a vybavenie talianskeho typu. Dom je zabezpečený kamerovým a bezpečnostným systémom napojeným priamo na políciu. V okolí je výborná občianska vybavenosť: chôdzou za pár minút je dostupná nemocnica, pošta, škola, škôlka, obchodná pasáž a mnoho ďalšieho. Tiché prostredie spolu s výbornou strategickou polohou dotvárajú ideálne bývanie pre viacčlennú rodinu, generačné bývanie. Výhodou je aj možnosť prenájmu prízemia, ktoré automaticky znižuje náklady na mesačne splátky. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Energetický certifikát nie je vyhotovený. Bližšie info: haluska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Maklér
Ján Haluška

Ján Haluška

Email

haluska@tureality.sk

Kontakt

+421 911 471 111

Referencia na makléra

Tibor Suchanek

“Mimoriadne profesionálny prístup realitného makléra Jána, osobitý prístup a výborná komunikácia!”

Marek Koleno

“Nadmieru spokojnosť s prístupom makléra ktorý na rozdiel od iných je ochotný a ústretový aj nad mieru svojich povinností.”

Tomas

“Ján Haluška ma previedol celým procesom kúpy nehnuteľnosti, vysvetlil nezrovnalosti a zariadil aj kompletne prebratie nehnuteľnosti vrátane prepisov energií, za čo mu veľmi pekne ďakujem. Vrelo odporúčam!”

Zuzana Gelačková

“S pánom Jánom Haluškom sme boli maximálne spokojní, vyslovujem maximálnu profesionalitu a prístup.”

Veronika Janikovská

“Veľmi príjemný, ochotný a komunikatívny realitný maklér, celý obchod prebehol podľa našich predstáv, vrelo odporúčam.”

Veronika Mäkká

“P. Haluška je najlepší a najprofesionálnejší realitný maklér akého som kedy stretla. Veľmi profesionálne jednanie, na mieru šité poradenstvo, ústretovosť, flexibilita a nadštandardné skúsenosti. Vďaka jeho skúsenostiam, odbornému jednaniu bol prenájom môjho bytu v Žiline jedna veľmi príjemná skúsenosť. Určite sa na p. Halušku opäť obrátim pri najbližšej možnej príležitosti. Top maklér!!! :)”

Monika Taškárová

“Ďakujem za super prístup pri vybavovaní kúpy pozemku mojej dcéry. Pán maklér trpezlivo konzultoval moje skepsy:), obchod prebehol v poriadku, veľká spokojnosť. Môžem odporúčať.”

Ján Miko

“Chcem sa týmto poďakovať pánovi Haluškovi za profesionálne služby a skvelý právny servis realitnej kancelárie určite doporučujem pána makléra Halušku a ešte raz ďakujem.”

Ličková Miriam

“Vážený pán Ján Haluška. Rada by som sa Vám ešte raz poďakovala za skvelú prácu. Ste vynikajúci profesionál, ktorý mi pomohol pri kúpe môjho nového bytu. Spolupráca s Vami bola na vysokej úrovni. Rýchla, odborná a predovšetkým veľmi ľudská. Všetko k spokojnosti, bez problémov dotiahnuté do úplného konca. Vám aj celému kolektívu TU reality prajem radosť z Vašej práce a veľa spokojných zákazníkov, ktorým Vás vrelo odporúčam.”

Silvia Cvičeková

“Chcem sa aj touto formou ešte raz poďakovať p. Haluškovi za pomoc pri predaji bytu, ľudský prístup a profesionalitu. Vďaka nemu prebehol predaj rýchlo, bez problémov a starostí. Sme radi, že predaj sprostredkoval práve on a v prípade potreby sa na neho obrátime znovu aj v budúcnosti.”

Adriana

“Dobrý deň. Dovolím si veľmi pekne poďakovať maklérovi Vašej realitnej kancelárie v Žiline. Za jeho ochotu, ústretovosť, dodržanie termínov a profesionálnym prístupom. Niekedy by síce mohol menej hovoriť :-) S Vašim dovolením budem šíriť dobré meno Vašej kancelárie v mojom okolí. ĎAKUJEM”

Elena Bekeová

“Touto cestou ďakujem za skvelú prácu pri predaji mojej nehnuteľnosti maklérom Ing. Frederike Kubovej, Igorovi Cvachovi a Jánovi Haluškovi, za ich profesionalitu, ústretový prístup.”

Katarína Loncová

“Touto cestou by som sa chcela ešte raz poďakovať p. Jánovi Haluškovi a to za jeho profesionálny a ľudský prístup, ochotu a celkové rýchle jednanie pri predaji môjho bytu v Žiline. Môžem len ďalej odporúčať. Ďakujem.”

Andre and Conny van Vuuren

“We want to thank Jan for selling our house. We live on Holland and we had a holiday home in Velke Rovne. We want to sell our house and we invited several real estate agents. Jan was very enthousiast about the house. He was the only one who saw the potential of the house. He knows the marketprice of a house. He has a social caracter. He can communicate with all kind of people and he speaks his languages. He stays calm when clients are not so friendly. In a short time he sold our house just before winter for a good price. If you search a real estate agent ask for Jan, he is one of the best. Greetings Andre and Conny”

Ľubica Cesneková

“Pán Haluška je profesionál na správnom mieste. Zrozumiteľne vysvetlený plán predaja nehnuteľnosti a zároveň všetky služby pod jednou strechou. Precízne dotiahnuté všetky veci ohľadom predaja i následným odovzdaním nehnuteľnosti. Môžem len a len odporučiť. Veľmi ľudský a priateľský prístup.”

Eva Bačíková

“Chcem sa poďakovať za spoluprácu s realitnou kanceláriou TUreality a najmä realitnému maklérovi p. Jánovi Haluškovi pri predaji mojej nehnuteľnosti. Odporúčam využiť jeho služby každému, kto chce mať istotu, že všetko prebehne hladko a úspešne. Neskutočná profesionalita, pomoc a poradenstvo sú len niektoré devízy ktorými disponuje. Bola to radosť s ním spolupracovať. Ak chcete predať vašu nehnuteľnosť rýchlo, dobre a bez akýchkoľvek starostí ako ja, tak neváhajte kontaktovať TUreality! Ešte raz veľmi pekne ďakujem za služby, ktoré v budúcnosti ešte veľmi rada využijem.”

Robert Bielek

“Ďakujeme. Nie sme zo Žiliny takže trochu aj s obavami sme pristúpili k realizácii predaja domu prostredníctvom TUreality v Žiline. Naše obavy však boli neodôvodnené. Veľmi pekne ďakujeme za TOP ústretový prístup pána Halušku pri realizácii predaja domu v Žiline -Závodí. Po predaji tohto domu, keďže sme boli veľmi spokojní s profesionálnym a nadštandardným prístupom sme opätovne oslovili pána Halušku, aj so žiadosťou o predaj ďalšej nehnuteľnosti - byt na Solinkách. Predaj je už aj zrealizovaný opäť k našej úplnej spokojnosti. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme.”

Ivona Mešková

“Touto cestou by som chcela veľmi pekne poďakovať za profesionalitu a perfektný servis , ktorý mi poskytol pán Ján Haluška zo žilinskej pobočky pri predaji nehnuteľnosti.”

Mária Sedliačková

“Som maximálne spokojná s prístupom realitného makléra. Celý proces kúpy nehnuteľnosti objasnil hneď na začiatku. Jeho prístup, ochota a okamžité reakcie na vzniknuté komplikácie boli veľmi cenné a nápomocné pre dokončenie kúpy nehnuteľnosti.”

Karol S.

“Bol to náročný boj, ktorý sa nakoniec podaril:) Touto cestou chceme Poďakovať Jančimu H.za ústretovosť, flexibilnosť, serióznosť. Sprevádzal Nás na ceste predaja a zároveň aj nájdenia nového bývania. Vrelo odporúčam Všetkým, ktorí sa nevedia rozhodnúť a ktorí hľadajú makléra zo Všetkými dobrými vlastnosťami a láske k tak náročnej práci. Ešte raz veľmi pekne Ďakujeme ... :)”

Jan Blahak

“Tento pán Ján Haluška je doktor cez reality. Poradí, pomôže, vysvetlí a odporučí. Jeho kvalitný servis a profesionálny prístup doporučujeme všetkým. Boli sme maximálne spokojní s predajom ako aj s kúpou nehnuteľnosti pod jeho vedením. Ďakujeme Janko. S pozdravom rodina Blahakova.”

Viktor V.

“S prístupom TUreality a hlavne makléra p. Halušku maximálna spokojnosť. Všetko ohľadom predaja rod. domu prebiehalo od začiatku do konca bez najmenších problémov. Ďakujem a prajem veľa úspechov.”

Mária Šujanská

“Chcem aj touto cestou poďakovať maklérovi p. Haluškovi, ktorý nám sprostredkovával predaj bytu. Príjemný, ústretový a hlavne pozitívne naladený človek, čo v dnešnej dobe je výnimka. Oceňujem jeho prácu v tom, že ak sme sa na niečom dohodli tak to platilo. Pravidelne sme boli informovaní o záujemcoch, ako aj o vykonaných obhliadkach. Profesionálny prístup mal aj pri kompletovaní a vybavovaní dokumentácie potrebnej k realizácii predaja. Obchod bol prevedený bez problémov. Takže držím mu palce do ďalšej práce a ešte raz ďakujem pán Haluška.”

Radka Jamborová

“Po predchádzajúcich záporných skúsenostiach s realitnými kanceláriami som veľmi rada, že sme stretli makléra akým je Ján Haluška, pretože od začiatku po koniec spolupráce bol ústretový, vo všetkom vedel poradiť, pomôcť ... Prácu berie zodpovedne, prispôsobí sa klientovi, komunikuje na profesionálnej úrovni, nemá najmenší problém si klienta vypočuť a navrhnúť riešenie i pri zložitejšom predaji, alebo kúpe nehnuteľnosti. Jednou vetou by som ho zhodnotila ako makléra so srdcom na správnom mieste so zmyslom pre obchod, ale hlavne ľudským prístupom pre klientov. Určite odporúčam!!!”

Eva Madovčíková

“Spolupráca z realitnou kanceláriou TUreality bola skvelá, obzvlášť chcem poďakovať p. Haluškovi za jeho osobitý a veľmi profesionálny prístup. Jeden skvelý maklér z úžasnou charizmou,chválim za výborné zvládnutý predaj bytu a realizáciu kúpy domu v nie ľahkom období korona vírusu kde aj napriek komplikáciám zvládol všetko čo sľúbil na 1. Jeden z mála maklérov ktorý nehovorí tak povediac do vetra, ale slovo aj dodržal vrátane termínov ak by sme mali ešte raz niečo kupovať, alebo predávať oslovila by som zas len p. Halušku a vrelo ho odporúčam každému kto ma záujem o predaj, alebo kúpu nehnuteľnosti. Obrovské Ďakujeme :) a prajeme ešte veľa úspechov nie len v pracovnej oblasti:)”

doc.Ing.Katarína Šlopková,CSc

“Dobrý deň, som veľmi spokojná s Vašou realitnou kanceláriou,najmä s Vašimi maklérmi pánmi Jankom Haluškom ,ktorý mi veľmi pomohol pri predaji bytu v Žiline a doporučil svojho kolegu Ľudovíta Šmelka, ktorý s vysokou profesionalitou, prístupom a zodpovednosťou mi pomohol pri kúpe bytu v Bratislave. Veľmi pekne ďakujem, služby vašej realitnej kancelárie budem odporúčať v mojom okolí. Ďakujem.”

Anita Gejdošová

“Predaj nehnuteľnosti prebehol rýchlo a bez problémov. Pán Haluška bol maximálne ústretový, ochotný a milý. Čo veľmi oceňujem, je férové jednanie narovinu bez akéhokoľvek zavádzania. Pána Halušku môžem len odporúčať, pretože ja som bola nesmierne spokojná a za spoluprácu mu týmto ešte raz veľmi pekne ďakujem.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578