Ideálny stavebný pozemok určený na výstavbu RD,600 m2,v obci Láb

Cena: 120 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45579
  • Predaj: Pozemok pre rodinné domy
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TU reality MALACKY ponúka: Ponúkame Vám na predaj IDEÁLNY stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Láb, 10 km od Malaciek, do 30 km od Bratislavy. Pozemok sa nachádza v intraviláne a na Liste vlastníctva je vedený ako orná pôda.Jeho celková výmera pozemku je 596 m2. Rozmery sú: cca 17m šírka cca 35m dĺžka. Je rovinatý a nachádza sa mimo hlavnej cesty.K nehnuteľnosti prináleží aj súkromná príjazdová cesta, len pre 2 pozemky. pri pozemku sa nachádzajú nasledovné inž.siete: voda a elektrina.Odpadovú vodu je nutné poriešiť žumpou, alebo čističkou. K tomuto pozemku je možné dokúpiť aj vedlajší staveb.pozemok s výmerou 600 m2,taktiež so súkromnou príjazdovou komunikáciou. V prípade kúpy oboch pozemkov,vieme poskytnúť naozaj výhodnú cenovú ponuku na ne. V obci sa nachádza všetka obč.vybavenosť: základná škola, materská škôlka, potraviny, pošta, lekári..lekáreň, obchody,reštaurácie. Na svoje si prídu hubári, aj rybári,aj milovníci cyklistiky. Ochotne Vám poradíme a Bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu volajte Call centrum: +421 41 321 78 00, alebo kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ, novotna@tureality.sk

Maklér
Diana Novotná

Diana Novotná

Email

novotna@tureality.sk

Kontakt

0905194940

Referencia na makléra

Lubomira Hupkova

“Veľká spokojnosť, p. maklérka bola vo všetkom nápomocná.”

Ďungel Tibor

“Vysoko profesionálny prístup skúsenej odborníčky vo svojom obore, rýchla reakcia na požiadavky, priateľský prístup a ochota pri jednaní s klientmi. Ďakujeme”

Peter Lukáček

“Chceli by sme sa podeliť o našu veľmi dobrú skúsenosť s pani Novotnou, s ktorou sme spolupracovali pri predaji nášho bytu v Malackách. Prišla, odfotila krásne fotky a za dva dni sme už mali aj obhliadky. Nikdy nás do ničoho nenútila, na všetky naše otázky mala odpovede a riešenia, všetko poriadne vysvetlila a ak sa čokoľvek zmenilo, okamžite nás kontaktovala. Sťahovanie bolo pre nás dosť stresujúci zážitok, no o predaj sme sa vážne nemuseli skoro starať. Veľa krát ďakujeme za pomoc.”

Martina Školnikovičová

“Dobrý deň. Chcela by som veľmi pekne poďakovať p. Novotnej za spoluprácu, je veľmi príjemná, promptná, spoľahlivá. Všetko vybavila k spokojnosti oboch strán. Vážim si,že bola ochotná pracovať cez víkend. Určite odporúčam. Ešte raz ďakujem.”

Martin Pavlík

“Dobrý deň, chcel by som sa poďakovať Vašej maklérke TU reality p. Novotnej za vynikajúce vedomosti a znalosti pri obhliadkach nehnuteľnosti. Veľmi si vážim aj to, že bola ochotná absolvovať obhliadky nehnuteľnosti aj cez víkend, keďže cez týždeň som bol pracovne veľmi vyťažený. Celkovo komunikácia a prístup zo strany p. Novotnej sa dá hodnotiť známkou 1! Vrelá vďaka za spoluprácu S pozdravom Martin Pavlík”

Zdenek Kováč

“Chcel by som sa poďakovať za skvelé realitné služby pani maklérky Diany Novotnej, od ktorej som kupoval 1. izb. byt v Malackách. Poďakovať, za jej neskutočnú promptnosť, pomoc a za znalosti pri kúpe spomínanej nehnuteľnosti. Odporúčam! S pozdravom Ing. Zdenek Kováč”

Eva Mrázová

“Max profesionálny a ústretový prístup maklérov, ktorý sa už len tak nevidí, veľká spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578