Na predaj lukratívny pozemok v obci Malé Kršteňany s rozlohou 2778 m2

Cena: 139 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 44024
  • Predaj: STAVEBNÉ POZEMKY
  • Kanalizačná prípojka: na pozemku
  • Elektrická prípojka: na pozemku
  • Prírodná rezervácia: Nie
  • Vodovodná prípojka: na pozemku
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Samostatný prístup: Áno
  • Výmera pozemku celkom: 2778 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku pozemku ++++https://youtu.be/GjsEclq5y4I+++++ TUreality Vám ponúka NA PREDAJ slnečný a priestranný pozemok určený funkčným využitím na výstavbu rodinného domu do 2 N.P. v Malých Kršteňanoch pri Partizánskom v novovybudovanej lokalite. Obec Malé Kršteňany plocha pozemku : 2778 m2 mierne svahovitý pozemok: -dĺžka pozemku 46,5 m -šírka 21 m, vlastná prístupová cesta o výmere 726 m2. IS: - vodovodná prípojka na pozemku - elektrická prípojka na pozemku (rozvodná skriňa) - kanalizácia, prípojka na pozemku s revíznou šachtou POZEMOK: Pozemok sa nachádza v centrálnej časti obce Malé Kršteňany, ktorá je funkčne určená na bývanie a k pozemku vedie asfaltová cesta. V danej lokalite je v platnosti územný plán pre domovú zástavbu. OKOLIE: Obec Malé Kršteňany sa nachádza iba 7 km od mesta Partizánske. V blízkosti sa nachádza zastávka autobusu MHD. NÁŠ NÁZOR: Pekný, slnečný pozemok na dobrom mieste a vo vyhľadávanej lokalite pri Partizánskom. Vrelo odporúčame!!!. Kontakt email: butin@tureality.sk Radi Vám pomôžeme aj s vybavením najvýhodnejšieho HÚ.

Maklér
Jozef Butin

Jozef Butin

Email

butin@tureality.sk

Kontakt

0907286706

Referencia na makléra

MB

“Poďakovanie. Chcela by som Vám poďakovať v mene mňa aj mojej babky za spoluprácu pri predaji nehnuteľnosti. Veľmi pozitívne hodnotím Váš profesionálny a ľudský prístup (úcta voči starším). A ďakujem za darček od TUreality.sk Určite ak sa budete rozhodovať pri výbere realitného makléra -> Jozef Butin.”

Marián Obranec

“Pán Butin odviedol skvelú prácu a vďaka nemu sa podarilo nehnuteľnosť predať v priebehu troch mesiacov. S prístupom pána Butina k práci a ku klientovi som bol od počiatku maximálne spokojný. Vrelo odporúčam každému, kto potrebuje riešiť predaj, alebo nákup nehnuteľnosti.”

Ing. Anna Malinaričová

“Vážený pán Butin, chcem sa Vám poďakovať za perfektný servis v súvislosti s predajom bytu. Váš prístup bol vysoko profesionálny a pritom veľmi ľudský. Vo vysokej kvalite ste zabezpečili všetky náležitosti súvisiace s predajom bytu. Budem Vás odporúčať mojim známym pri predaji alebo kúpe nehnuteľností. Ešte raz Vám ďakujem a prajem Vám veľa úspechov do nastávajúcich dní.”

Zdenka Modoryova

“Ďakujem pánovi Butinovi za profesionálny prístup a bezproblémovú kúpu nehnuteľnosti. Pán Butin, chcem Vám pekne poďakovať za vybavenie nehnuteľnosti, za perfektný prístup a jednanie. ĎAKUJEM!”

Silvia Modoryova

“Chcem sa poďakovať pánovi Butinovi za vybavenie nehnuteľnosti k úplnej spokojnosti.”

Robert Gogola

“Bola to komplikovaná operácia ale podarila sa! Velice spokojne sa býva!”

Marta Jansen van Vuuren

“Dobrý deň, rada by som ohodnotila prácu a prístup pána Butina, ktorý nám pomohol už nie jeden krát ohľadne nehnuteľnosti.Jeho prístup a profesionalita ako aj ľudský faktor môžem označiť za vynikajúci čoho dôkazom je naša veľká spokojnosť. Prajem veľa úspechov a ešte viac spokojných klientov.”

Kaničárová Oľga, spokojný klient

“Vážený pán Butin, vyslovujem poďakovanie za perfektný servis v súvislosti s predajom bytu. Seriózne jednanie, dochvíľnosť a profesionalita pri vybavovaní všetkých náležitostí. Celá realizácia, od oslovenia až po podpis zmluvy bola veľmi dobre zorganizovaná a prebehla k mojej úplnej spokojnosti a čo je najdôležitejšie, veľmi rýchlo. Odporúčam všetkým obrátiť sa na p. Butina a jeho team TUreality realitnej spoločnosti. Taktiež pán Butin vám želám v novom roku veľa pracovných, osobných úspechov a hlavne pevné zdravie. To isté želám celému teamu TU reality.”

Miroslav Mesiarik

“Vynikajúca ochota profesionálny prístup hneď pri ruke kedykoľvek zavoláte hneď je ochotný vám zodpovedať otázky vo všetkom sa da dohodnúť je fakt ochotný vynikajúce realitná kancelária a pán Jozef Butin je profesionál vie čo robi môžem len odporučiť.”

Jana Martincová

“So službami makléra, Jozefa Butina, som bola veľmi spokojná. Jednanie bolo promptné a na profesionálnej úrovni, vždy som bola informovaná o aktuálnom stave obchodu a v akom štádiu sa nachádzam. Výborná spolupráca. Oceňujem ústretovosť a ochotu pomôcť pri celom jednaní. Rozhodne odporúčam.”

Daniel

“Férový maklér ktorý si robí svoju prácu precízne a zodpovedne.”

Alžbeta Galan

“Pán Butin je profesionálny, skúsený a pritom veľmi príjemný a priateľský. Spolupráca s ním bola perfektná, aj keď situácia pri kúpe domu nebola ľahká, vďaka pánovi Butinovi, ktorý všetko zariadil a úpenlivo riešil vzniknuté problémy a to s úsmevom na tvári, teraz môžeme s manželom bývať vo vlastnom domčeku, za čo sme mu neskutočne vďační. Odporúčam každému kto má záujem o predaj či kúpu domu. Pán Butin odviedol kus dobrej práce. Prajem mu veľa úspechov v práci, ktorú robí naozaj s láskou.”

Peter Chrenko

“Spolupráca s pánom Butinom bola na vysoko profesionálnej úrovni. Predaj nášho domu prebehol bez komplikácií. Čo ma veľmi príjemne prekvapilo a pomohlo bol fakt, že pri dnešnej časovej tiesni, sa o celú administratívu postaral pán Butin. Za nás dávame 10 z 10 bodov pre neho.”

Petra Skrobakova

“Vďaka za spoluprácu s maklérom, pánom Butinom. Radi by sme vyjadrili celkovú spokojnosť po všetkých stránkach a odporúčame, vďaka.”

Michal Stotka

“Spolupráca bola bezproblémová, profesionálny prístup. Ďakujeme za sprostredkovanie predaja.”

Zuzana Danková

“Po predchádzajúcich skúsenostiach s inými RK musím uznať, že pán Butin je skvelý maklér. Nielen že nás upozornil na administratívny nedostatok pri prevzatí nehnuteľnosti do ponuky, ale aktívne nám pomáhal s jeho odstránením. Nemali sme problém dovolať sa mu večer či cez víkend. Dnes je predaj úspešne za nami a pána Butina môžem skutočne iba odporúčať.”

Eva Illášová

“Ďakujem za profesionálny prístup, ústretové návrhy na riešenia ako aj ochotu riešiť vzniknuté problémy. V neposlednom rade by som chcela oceniť ľudský prístup pri predaji mojej rodnej nehnuteľnosti!”

Nenad Đošić

“Profesionálny prístup od prvého dňa, veľmi vysoká trpezlivosť a hľadanie riešenia. Odporúčam každému a vďaka p. Butinovi za všetko čo spravil za nás.”

Simona Zaťková

“Realitná kancelária TUreality Nitra splnila to, čo sme očakávali. Profesionálny prístup, odbornosť, rýchlosť, korektné správanie, komplexne riešenie- právny servis, až po ukončenie predaja bytu. Táto vďaka patrí vášmu realitnému maklérovi p. Butinovi, profi prístup. Ďakujeme, ste spoľahlivá spoločnosť a máte našu dôveru aj do budúcnosti, s predajom pozemkov a nehnuteľnosti.”

Maja Baracká

“Veľmi odporúčam túto realitnú kanceláriu. Vďaka nim a hlavne vďaka pánovi Butinovi, ktorý pre nich pracuje, som si kúpila krásny byt a čo je ešte podstatnejšie, za rozumnú cenu. Prístup z ich strany bol profesionálny, no zároveň veľmi ľudský. S čímkoľvek a kedykoľvek dokázali pomôcť a poradiť.”

Helena Chudá

“Pán Butin odviedol kus skvelej práce pri sprostredkovaní predaja nášho domu od začiatku až po samotný koniec predaja a a touto cestou mu chceme celá rodina poďakovať a popriať veľa úspechov v ďalšej práci.”

Miroslav Slemenský

“Celý proces kúpy nehnuteľnosti prebehol v absolútnom poriadku. Kombinácia ochoty a dostupnosti pána Butina zabezpečili prijemný pocit od začiatku až po koniec kúpy nášho domu. Odporúčam každému, kto potrebuje pomôcť, poradiť a správne nasmerovať pri výbere a kúpe nehnuteľnosti. Ďakujem p. Butin za čas, ktorý ste nám venovali.”

Anna Smatanová

“Oceňujem vysoko profesionálny a veľmi ľudský prístup p. Jozefa Butina. Bol dostupný vždy na telefóne (aj počas zahraničnej dovolenky) a vždy ochotne a trpezlivo hľadal riešenia, až kým sme nedotiahli predaj bytu a kúpu domu do úspešného konca. Ďakujem ☺.”

Emília Kopcová

“Dobrý deň milé TUreality.. Bola som veľmi vďačná maklérovi p. Jozefovi Butinovi za jeho prácu, ktorú vykonáva ozaj s láskou. Predala som dom, keď som sa chcela informovať na niečo, vždy milo mi všetko vysvetlil. Ešte raz veľká vďaka. S pozdravom Milka”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578