Na predaj pozemok vhodný na stavbu domu s rozlohou 600m2 v obci Tvrdomestice.

Cena: 23 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 43988
  • Predaj: Pozemok pre rodinné domy
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Samostatný prístup: Áno
  • Výmera pozemku celkom: 600 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Pozrite si video pozemku: https://youtu.be/2MazTDN76NI TUreality pripravujeme do ponuky pozemok vhodný na stavbu rodinného domu v obci Tvrdomestice okres Topoľčany. Pozemok je rovinatý s rozmermi 24 x 26 metrov a celkovou výmerou 600 m2. Prístup na pozemok je asfaltová cesta vo vlastníctve obce, inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom. V prípade záujmu možnosť odkúpiť aj vedľajší pozemok s výmerou 600m2. Obec Tvrdomestice leží na podhorí považského Inovca v krásnej prírode mikroregiónu Duchonka. Energeticky certifikát nebol predložený. V prípade záujmu ma kontaktujte na polonska@tureality.sk alebo na tel.č: +421 41 3217 800

Maklér
Terézia Polonská

Terézia Polonská

Email

polonska@tureality.sk

Kontakt

0902821422

Referencia na makléra

Zuzana Svoradová

“Touto cestou by som sa veľmi pekne poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju odporúčam každému:) Ešte raz veľmi pekne ďakujem:)”

Katarína Holasova

“Touto cestou sa chcem poďakovať pani Polonskej za profesionálny prístup. Veľmi milá, príjemná a ústretová, pomohla vybaviť všetky potrebné dokumenty okolo predaja môjho bytu. Vrelo odporúčam každému. Ďakujem za Vašu pomoc a spoluprácu.”

Petríková

“Touto cestou by som sa rada poďakovala p. Polonskej za jej profesionálny, ústretový a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola mi neskutočne nápomocná vo všetkých fázach predaja a vrelo ju každému odporúčam.”

Mária Dubová

“Ďakujem veľmi pekne pani Terézii. Bola veľmi ochotná, milý prístup, príjemná. Ďakujem ešte raz veľmi pekne a prajem všetko dobré a nech sa darí. Dubová”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578