Vidiecky rod.dom 183m2 na poz.15á, Dol.Chotár

Cena: 45 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 41605
  • Predaj: Vidiecky dom
  • Stav: Pôvodný stav
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Terajšie využitie: nevyužívané
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: bez likvidácie
  • Elektrický prúd: len 220 V
  • Telefón: nie je
  • Vybavenie: garáž
  • Počet izieb: 4
  • Kvalitatívny štandard: Vidiecky dom
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Bezpečnostné zariadenie: Nie
  • Plocha obytnej časti: 183 m2
  • Výmera pozemku celkom: 1500 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz: - s videom nehnuteľnosti: ***https://youtu.be/b_X-NA02-hY*** - s 3D prehliadkou nehnuteľnosti: ***https://my.matterport.com/show/?m=yeBKt5BntaS*** TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj vidiecky rodinný dom 183m2 na pozemku 1500m2 v obci Dolný Chotár. Dom je postavený zo zemitých tehál, nepodpivničený. Jedná sa o vaľkový dom, čiže dom z nepálených tehál. Nepálená tehla je dostatočne pevný a trvácny materiál. Správne postavené a udržiavané hlinené stavby tu stoja už viac ako 100 rokov. O ich životnosti teda nemáme dôvod pochybovať. Dom dispozične pozostáva z presklenej vstupnej verandy, z ktorej sa prechádza do kuchyne a ďalšej izby. Táto izba je priechodná, po ľavej strane sa nachádza izba s výhľadom do ulice, po pravej strane izba presvetlená oblokmi z verandy. Zadná časť domu má samostatný vstup disponujúci jednou veľkou izbou a komorou. V minulosti to bola druhá bytová jednotka domu. Vytvorili sme pre Vás vizualizácie, ktorými sa možete nechať inšpirovať v prípade, že by ste sa rozhodli tento tradičný vaľkový dom zachovať. Presvetlená veranda može slúžiť ako tzv. zimná záhrada. Kuchyňu je možné prepojiť s obývacou izbou čím dostaneme peknú, veľkú dennú miestnosť rozlohy zhruba 36m2. Medzi dennou a nočnou časťou - na mieste terajšej komory by sa vybudovala kúpeľňa. Na konci tejto jednodky by bola spálňa. Zadná časť domu má dalšiu samostatnú jednotku, ktorá má zvlášť vstup, prípadne by mohla byť prístupná aj zo "zimnej záhrady - verandy". Zadná jednotka má dostatočnú plochu na vytvorenie kúpelne s toaletou, obývacej izby s kuchynským kútom a spáľne orientovanej do dvora. Pre lepšiu predstavu si pozriete vizoalizáciu - podľad z hora na zariadený podorys domu. Na pozemku sa nachádza studňa, murovaná garáž s dieľňou, celopodpivničená letná kuchynka, drevená stodola susediaca s náraďovňou a 3 chlievy. Na pozemku je vodomerná šachta, kanalizácia sa nachádza na asfaltovej príjazdovej ceste pred domom. V dome nie je zavedená kanalizácia a voda iba elektrina. Dom je možné kúpiť len na hotovosť nakoľko nedisponuje inž. prípojkami. Energetický certifikát nebol predložený. Dom stojí na slnečnom rovinnom pozemku lichobežníkového tvaru rozmerov 32x62x21x85m. V prípade, že by ste sa rozhodli pre výstavbu nového rodinného domu šírka pozemku je 21m, čo je ideál na projekt domu bez kompromisov súviasicich s úzkymi pozemkami kde sa tradične takéto vidiecke domy stavali. Okolie domu je kľudné, vidieckeho charakteru a domček sa dá krásne zrekonštruovať podľa predstáv nových majiteľov a využívať napr. na chalupárčenie, na výlety za poľovačkou, rybárčenie, pestovanie alebo len tak na relax. Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo na osobnej obhliadke. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Maklér
Ing. Monika Kmeťková

Ing. Monika Kmeťková

Email

kmetkova@tureality.sk

Kontakt

0911880204

Referencia na makléra

Jarmila Klačanová

“Ďakujem pani Ing.Monike Kmeťkovej za sprostredkovanie predaja mojej nehnuteľnosti v Pustých Úľanoch. Oceňujem jej príjemné vystupovanie voči všetkým klientom a jej odborné vedomosti hlavne v oblasti stavebníctva. Odporúčam aj iným.”

Janka Zámečníková

“Milá, ústretová, vždy k dispozícii. Ďakujeme za bezproblémový priebeh obchodu vrelo odporúčam po skúsenosti inými maklérmi.”

Andrea Nicolettiová

“Veľká spokojnosť s pani maklérkou, ochota, profesionalita.”

Martin Lenčéš

“Pani Ing. Monika Kmeťková prevádza svoju prácu na veľmi vysokej úrovni , maximálna pripravenosť. Celkovo sa to dá hodnotiť ako profesionál.”

Tomáš Kostovčik

“Ďakujeme pani Ing. Monike Kmeťkovej za ochotu a spoľahlivosť ktorú v nej vidíme od prvého stretnutia. Vždy nás vypočuje, informuje a poradí v každom ohľade. Môžeme len odporúčať že p. Monika je žena na správnom mieste. Všetko dobré vám praje rodina Kostovčíková.”

Marián Pollák

“Prvý krát som ja a moja manželka využil služieb realitnej kancelárie a neľutujeme. Aj napriek mojej a manželkinej pracovnej vyťaženosti sa spolupráca vďaka ochote a profesionálnemu prístupu k práci vydarila. ODPORÚČAME a želáme pani Ing. Kmeťkovej v práci veľa úspechov.”

Monika Lelovicsová

“So spoluprácou s pani Ing. Kmeťkovou sme boli veľmi spokojní. Príjemné vystupovanie, ochota a spoľahlivosť počas celej spolupráce zabezpečili spokojnosť obidvoch strán. Bola vždy k dispozícii, mohli sme sa na ňu obrátiť s akoukoľvek otázkou, všetko nám pekne vysvetlila. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za profesionálny prístup.”

Andrea Takacsova

“Milá, šikovná, ústretová. Bola vždy k dispozícii, vybavila všetko k spokojnosti obidvoch strán, všetko pekne vysvetlila, náš domček predala behom týždňa. Ďakujeme.”

Alena Kavcová

“Chcem sa poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za príjemné vystupovanie, dokonalý servis a pravdivé informácie o aktuálnom stave predmetnej nehnuteľnosti, ako aj za ochotu byť k dispozícii i o víkendoch a večerných hodinách. Som s jej službami mieru spokojná a určite budem odporúčať jej služby aj známym. Prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných klientov.”

Drahomíra Tvrdoňová

“Veľmi milá, ochotná, nápomocná. Po desiatich mesiacoch kontaktu s realitnými maklérmi môžem skonštatovať, že takých, ako je ona, je v tomto odbore veľmi málo. Odporúčam!!!!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578