NAJOBĽÚBENEJŠÍ "DUBLIN" Moderný 4 izbový dom, Košúty.

Cena: 177 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 41267
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 119 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Rok výstavby: 2021
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Počet nadzemných podlaží: 1
  • Výmera pozemku celkom: 500 m2
  • Stav: Novostavba
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom „DUBLIN" v obci Košúty, v novovybudovanej lokalite MILLENIUM okres Galanta. 4 izbový DUBLIN - 116,5 m2, Pozemok do 500 m2 – cena 177 000 € holodom a 186 000 € na kľúč CHARAKTERISTIKA RODINNÉHO DOMU: Zastavaná plocha domu : 116,5 m2 Úžitková plocha domu: 93 m2 Terasa: 28 m2 -pri tomto type domu je TERASA V CENE! DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom je prízemný, nepodpivničený. POPIS MATERIÁLOV: INTERIÉR obsahuje: - Omietky a sadrokartón, malovka - Plastové okná s izolačným 3-sklom na páskach - Podlahové vykurovanie, - podstrešný odkladací priestor = výlez do podkrovia, - Komplet elektrické rozvody (predpríprava na alarm, videovrátnik - brána, internet, TV) EXTERIÉR obsahuje: - Obvodové steny tehla TermoBrik 300 mm - Izolovanie základových pasov hrúbky 6 až 8cm Perimeter alebo Styrodur - Izolácia deky smerom k základovým pasom hrúbka 8cm Styrodur - Zateplenie fasádnym polystyrénom hr.150 mm - Fasáda šúchaná silikónová farba Baumit - Strecha je trámová, valbová. Strešná krytina Bramac. Interiér domu ako aj exteriér je možné dokončiť podľa vkusu a požiadaviek klienta. Dom možno kúpiť v rôznych štádiách (holodom, alebo komplet dokončený na kľúč) VÝHODY DOMU: - možnosť akýchkoľvek úprav podľa požiadaviek majiteľa, – novostavba za skvelú cenu, - nová štvrť, – moderné dispozičné riešenie, - možnosť kúpy v akomkoľvek štádiu, - skvelý pomer ceny/kvality/ rozlohy domu aj pozemku, V cene nie sú zahrnuté prípojky a revízie na vodu, elektrinu, energetický certifikát, úradné dokumenty (kataster, stavebný úrad) + 7000 € Od 1. januára 2021 Slovensko v kontexte novej legislatívy EÚ čaká sprísnenie noriem a prechod na energetickú triedu A0, čo je úroveň výstavby budov s takmer nulovou potrebou energie. Z tohto dôvodu bude mať dom tepelné čerpadlo a rekuperáciu = +- 12 000 € Nehnuteľnosť som osobne navštívila, som stavebná inžinierka a viem vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Cena je konečná zahŕňa kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, všetky poplatky. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Maklér
Ing. Monika Kmeťková

Ing. Monika Kmeťková

Email

kmetkova@tureality.sk

Kontakt

0911880204

Referencia na makléra

Jarmila Klačanová

“Ďakujem pani Ing.Monike Kmeťkovej za sprostredkovanie predaja mojej nehnuteľnosti v Pustých Úľanoch. Oceňujem jej príjemné vystupovanie voči všetkým klientom a jej odborné vedomosti hlavne v oblasti stavebníctva. Odporúčam aj iným.”

Janka Zámečníková

“Milá, ústretová, vždy k dispozícii. Ďakujeme za bezproblémový priebeh obchodu vrelo odporúčam po skúsenosti inými maklérmi.”

Andrea Nicolettiová

“Veľká spokojnosť s pani maklérkou, ochota, profesionalita.”

Martin Lenčéš

“Pani Ing. Monika Kmeťková prevádza svoju prácu na veľmi vysokej úrovni , maximálna pripravenosť. Celkovo sa to dá hodnotiť ako profesionál.”

Tomáš Kostovčik

“Ďakujeme pani Ing. Monike Kmeťkovej za ochotu a spoľahlivosť ktorú v nej vidíme od prvého stretnutia. Vždy nás vypočuje, informuje a poradí v každom ohľade. Môžeme len odporúčať že p. Monika je žena na správnom mieste. Všetko dobré vám praje rodina Kostovčíková.”

Marián Pollák

“Prvý krát som ja a moja manželka využil služieb realitnej kancelárie a neľutujeme. Aj napriek mojej a manželkinej pracovnej vyťaženosti sa spolupráca vďaka ochote a profesionálnemu prístupu k práci vydarila. ODPORÚČAME a želáme pani Ing. Kmeťkovej v práci veľa úspechov.”

Monika Lelovicsová

“So spoluprácou s pani Ing. Kmeťkovou sme boli veľmi spokojní. Príjemné vystupovanie, ochota a spoľahlivosť počas celej spolupráce zabezpečili spokojnosť obidvoch strán. Bola vždy k dispozícii, mohli sme sa na ňu obrátiť s akoukoľvek otázkou, všetko nám pekne vysvetlila. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za profesionálny prístup.”

Andrea Takacsova

“Milá, šikovná, ústretová. Bola vždy k dispozícii, vybavila všetko k spokojnosti obidvoch strán, všetko pekne vysvetlila, náš domček predala behom týždňa. Ďakujeme.”

Alena Kavcová

“Chcem sa poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za príjemné vystupovanie, dokonalý servis a pravdivé informácie o aktuálnom stave predmetnej nehnuteľnosti, ako aj za ochotu byť k dispozícii i o víkendoch a večerných hodinách. Som s jej službami mieru spokojná a určite budem odporúčať jej služby aj známym. Prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných klientov.”

Drahomíra Tvrdoňová

“Veľmi milá, ochotná, nápomocná. Po desiatich mesiacoch kontaktu s realitnými maklérmi môžem skonštatovať, že takých, ako je ona, je v tomto odbore veľmi málo. Odporúčam!!!!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578