Novostavba bungalovu v obci Socovce na pozemku od 541m2 - úžitková plocha 105m2

Cena: 190 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 39057
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 130 m2
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Spôsob kúrenia: lokálne vykurovanie
  • Zdroj tepla: el. priamovykurovacie telesá
  • Príprava teplej vody: el.akumulačný boiler
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: panelová
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: žumpa bez prepadu
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Počet izieb: 4
  • Stav: Novostavba
  • Forma vlastníctva: firemný
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Tureality Vám ponúka projekt 4 bungalovou na pozemkoch od 541m2. Bungalovy s úžitkovou plochou 105 m2 sa predávajú v štádiu holodom vrátane infra podlahového kúrenia, bojleru na ohrev teplej vody,pripojenia na siete, zónovej regulácie, parkovacieho státia a chodníka k domu s možnosťou dokončenia na kľúč vrátane kuchynskej linky . Bungalovy sú murované, zateplené, s fasádou farebne podľa výberu klienta ...Priemerné mesačné náklady vrátane kúrenia sú 120 EUR...Pre bližšie imformácie ma neváhajte kontaktovať na tel. číslo +421 41 3217800 alebo mailom na bubicova@tureality.sk

Maklér
Eva Bubicová

Eva Bubicová

Email

bubicova@tureality.sk

Kontakt

0911529264

Referencia na makléra

Kavulek Tomáš

“100% spokojnosť, odbornosť a aj pomoc s vecami nad rámec.”

Ivana Humeník Matúšková

“Maximálna spokojnosť s realitkou aj maklérkou p. E.Bubicovou. Maklérka bola veľmi milá, s profesionálnym prístupom, promptná, pripravená nájsť riešenie za každých okolnosti. Oceňujem jej prístup a obchodného ducha. Po tejto (síce zatiaľ len jednej) skúsenosti odporúčam využiť služby TU reality a aj už spomínanej maklérky.”

Alena Hozáková

“Ďakujeme p. Bubicovej za skvelú prácu - odbornosť, milý, ochotný prístup, ústretovosť a trpezlivosť...Odporúčam :)”

Marcus Ivaška

“Pani Bubicová bola vždy vo všetkom veľmi ochotná a aj napriek prvotnej opatrnosti a malej nedôvere z našej strany všetko profesionálne zvládla vybaviť, vrátanie financovania a ďalších náležitostí okolo celej transakcie. Všetko nám vždy vysvetlila tak ako som potrebovali. Je vždy usmiata s pozitívnym prístupom k veci. Jediná vec, ktorú by som si dovolil navrhnúť je menej uvoľnenej módy a bolo by to už úplne TOP. Zdržala nás jedine samotná banka no nakoniec sme všetko stihli v čase rezervácie. Ďakujeme veľmi pekne, už sa tešíme z nového bytu, kde momentálne realizujeme rekonštrukciu a po nej pozývame na kávu! :) Určite by sme tieto služby využili aj znova a odporučili ďalej.”

Michaela Keltošová

“Pani Bubicová je TOP medzi maklérmi. Rýchlosťou blesku mi predala dom, ochotná, promptná, usmievavá, milá, nikdy jej nevadilo či bol víkend či týždeň keď som jej zavolala. S ničím nemala problém. Tak ako mi bola odporučená, tak aj ja ju odporúčam na 100%. Som rada že som sa správne rozhodla a zverila dom na predaj do jej rúk. VEĽKÉ ĎAKUJEM.”

Jana Koncekova

“Profesionálny, ústretový prístup. Nemám čo vytknúť. Ak by som potrebovala zase pomoc určite by som sa zase ozvala. S mojej strany veľká spokojnosť.”

Branislav Zathurecky

“Veľmi profesionálny, milý a ústretový prístup. Vždy ochotná pomôcť a poradiť aj nad rámec svojich povinností. Veľmi pekne ďakujeme za bezstarostne zrealizovaný predaj nášho domu.”

Janka Merryova

“Predaj bytu prebehol v krátkom čase a bezproblémovo. Obzvlášť si vážim ústretovosť, osobný prístup a ochotu kedykoľvek poradiť. Oceňujem aj pomoc pri prepise energií na nového majiteľa ako aj pomoc pri kúpe novej nehnuteľnosti, ktorú predávala iná realitná kancelária. V tomto smere pani maklérka urobila viac ako musela, čoho si veľmi vážim. Prajem veľa ďalších spokojných klientov.”

Patrícia Obuchová

“Evka vyniká profesionalitou pri prezentovaní vybranej nehnuteľnosti a ústretovosťou pri riešení akéhokoľvek vzniknutého problému. Jej komunikačné schopnosti a obrovská dávka empatie vytvorili prostredie maximálnej dôvery pri realizácii nášho nového domova.”

Maria Lalakova

“Pre mňa top prístup, ochota zo všetkým pomôcť, poradiť. Za chvíľku sme mali byt predaný takže nie je čo dodať. Iba ďakujem.”

Nina Račeková

“Ďakujem Vám za pomoc pri kúpe bytu, veľa vecí som nemusela riešiť sama a celý proces trval asi len dva mesiace. Ušetrilo mi to veľa času a námahy.”

Michal Danč

“Profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti a ochotu byť v kontakte kedykoľvek sme potrebovali.”

Karol Paniak

“Oceňujem neskutočnú ústretovosť a rýchle reakcie na akékoľvek situácie a požiadavky. Veľmi šikovne pani Evka zariadila všetko potrebné - prehľadnú zmluvu, overenie podpisov, bankové služby, dokonca prepisy energií či zmlúv o výkone správy na OSBD. A k tomu bola vždy príjemná a milá - spolupracovať s ňou bola naozaj radosť. Ešte raz úprimná vďaka!”

Lucia Bondová

“Sme vďační za pomoc s predajom nášho bytu pani Evke. Bolo to rýchlo vybavené a jasne vysvetlené. V každom momente ochota vyriešiť problém aj podať informáciu. Prístup profesionálny, flexibilný a veľmi ústretový.”

Petr Tomecek

“Vysoko profesionálny prístup, spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578