PONÚKAME NA PREDAJ LUKRATÍVNE APARTMÁNY A BYTY NA LIPTOVE

Cena: 136 300,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 37766
  • Predaj: OBJEKTY PRE BÝVANIE A REKREÁCIU
  • Stav: Novostavba
Popis nehnuteľnostiTlačiť

ČOSKORO VYPREDANÉ !!! _______________________________ VÝHRADNE IBA V NAŠEJ PONUKE NÁJDETE PROJEKT INVESTIČNÝCH APARTMÁNOV, BYTOV A ŠTÚDIÍ NA LIPTOVE ZA BEZKONKURENČNÉ CENY ! _______________________________ PODROBNÉ INFORMÁCIE A CENY NA WEBE: .DOVALOVEC.SK _______________________________ PROJEKT "DOVALOVEC.SK" JE KOMPAKTNÝ OBJEKT ROZDELENÝ NA BYTOVÚ A NEBYTOVÚ (penziónovú) ČASŤ SO SAMOSTATNÝMI VCHODMI. V BYTOVEJ ČASTI SA NACHÁDZAJÚ BYTY URČENÉ AJ NA TRVALÉ BÝVANIE S MOŽNOŤOU FINANCOVANIA PROSTREDNÍCTVOM HYPOTÉKY. NEBYTOVÁ ČASŤ JE URČENÁ NA REKREAČNÉ, PRÍP. KOMERČNÉ (INVESTIČNÉ) VYUŽITIE S MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH. _______________________________ "Dovalovec.sk" vznikol v mestskej časti Lipt. Hrádku - Dovalovo pri rieke Belá na mieste pôvodného objektu športovej ubytovne. Nachádza sa pri hlavnom ťahu smer - Vysoké Tatry, s dostupnosťou kúsok z diaľnice D1. A len pár kilometrov od geotermálneho vrtu medzi Lipt. Kokavou a Pribylinou. _______________________________ Projekt zahŕňa správu a služby správcovskej spoločnosti, recepcie, upratovacej služby, ktorá bude vyťažovať a udržiavať aparmány a štúdiá príp. byty v bytovej časti. Majitelia apartmánov, štúdií, návštevníci penziónu, ale aj obyvatelia bytového domu budú mať k dispozícii recepciu, kaviareň, raňajkáreň s lobby barom, reštauráciu a priestory na organizovanie osláv, podujatí, kongresov a konferencií. V areáli Dovalovec bude vybudované exteriérové wellness s bazénom pod holým nebom, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, ako aj ďalšie atrakcie pre našich najmenších návštevníkov. V blízkosti objektu je plánovaná zastávka raftérskej cesty. _______________________________ Viac na: https://bit.ly/3oz7fns _______________________________ *** PREDAJ NEHNUTEĽNOSTI ZABEZPEČUJE: ROBERT BELLA - bella@tureality.sk ***

Maklér
Róbert Bella

Róbert Bella

Email

bella@tureality.sk

Kontakt

0905501679

Referencia na makléra

Ingrid Teniaková

“Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať p. Bellovi, ktorý mi pomohol a stál pri mne po celý čas predaja dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši. Jeho profesionálny prístup, ústretovosť a hlavne trpezlivosť veľmi oceňujem. P. Bella ste skvelý maklér a hlavne človek. Prajem Vám veľa osobných a hlavne profesijných úspechov. Zo srdca Vám ĎAKUJEM za všetko.”

Gabriela Brožová

“Pan Bella se ujal velmi komplikovaného prodeje nemovitosti s velkou dávkou profesionality. Při každém kroku zachoval chladnou hlavu, komunikace s panem Bellou probíhala na vysoké úrovni a přitom s dávkou lidskosti a pochopení. Věděl, že prodej bude pravděpodobně běh na dlouhou trať, nicméně díky němu se nemovitost prodala v rekordním čase.”

Ing. Zuzana Lichardusová - Tašková

“Veľmi rada sa pripájam k pozitívnym referenciám. Predávali sme byt v neľahkom období corony a ani ja nie som veľmi "jednoduchý klient". Pán Bella je obrovský profesionál s osobným a veľmi trpezlivým prístupom. Oceňujem pravidelné informovanie, servis a komunikáciu, schopnosť nájsť vždy to najlepšie riešenie pre všetky strany, zmysel pre detail. Pána Bellu budem odporúčať všetkým.”

Miroslava Búziková

“Ďakujem za odbornú a veľmi príjemnú spoluprácu pri hľadaní a kupovaní nehnuteľnosti . Veľmi si vážim jeho ochotu pomôcť a jeho ústretovosť pri riešení problémov . Ďakujem .”

Dáša Ivanová

“Dobrý deň, makléra Bellu hodnotím veľmi pozitívne. Bol veľmi ústretový a vždy ochotný. Odporúčam.”

Simona Devečková

“Veľká vďaka za pomoc. Profesionálny prístup, skvela spolupráca, všetko prebehlo bez problémov.”

Pavel

“S asistenciou a prístupom pána Róberta Bellu počas celého priebehu kúpy bytu som bol spokojný a môžem odporučiť. Bol kedykoľvek k dispozícii a ochotný s čímkoľvek pomôcť a poradiť. Ďakujem.”

Zuzana K.

“K veľmi pozitívnemu hodnoteniu práce pána Roberta Bellu pridávam pre biznis tak dôležitú dôveru, ktorú nadobudnete v kontakte s ním. Presvedčí vás o tom spôsob, akým sa ujme "vašej veci" a komunikácia o možnostiach úspešného predaja/kúpe, a to všetko v režime vysokej profesionality spojenej s osobnou zaangažovanosťou. Zuzana K,”

Ján Marko

“Chcem sa poďakovať Vašej realitnej kancelárii Tureality, pánovi Bellovi pri predaji garsónky v Liptovskom Mikuláši. Oceňujem jeho profesionálny prístup, či už pri obhliadkach a samotnom predaji bytu. Boli sme s jeho prácou veľmi spokojní a ďakujeme.”

Jozef Potoma

“S vašou realitkou bol som veľmi spokojný, ochotný ľudia, dobrá spolupráca.”

Rastislav Kostolný

“Veľmi dobrá spolupráca s pánom Róbertom Bellom, vaším maklérom v liptovskej pobočke TUreality. Som spokojný s jeho prácou. Dochvíľnosť, ústretovosť, dobrá komunikácia, predpoklad úspešne zrealizovaného obchodu. Vyslovujem veľkú spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578