VÝSTAVBA UŽ ZAČALA ! STAVEBNÉ POZEMKY NA LIPTOVE - NEĎALEKO AQUAPARKU BEŠEŇOVÁ

Cena: 75,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 33433
  • Predaj: Pozemok pre rodinné domy
Popis nehnuteľnostiTlačiť

PONÚKAME NA PREDAJ POSLEDNÉ STAVEBNÉ POZEMKY NA LIPTOVE V OBCI TURÍK URČENÉ NA VÝSTAVBU ROD. DOMOV, KDE JE UŽ MOŽNÉ ZAČAŤ VÝSTAVBU + PONÚKAME VÝSTAVBU DOMOV "NA KĽÚČ" PODĽA VÝBERU Z PONUKY ALEBO PROJEKTU NA MIERU. ____________________________ LINK NA VIDEO: https://youtu.be/L75QvSpAZ_A (skopírujte si odkaz a vložte do prehliadača) ____________________________ Ide o projekt 18-tich stavebných pozemkov v katastri obce Turík, zahrnutých do územného plánu pre výstavbu IBV s 30% zastavanosťou, kde Už je možné žiadať Stav. povolenie na IBV - výstavbu Rod. domov !!! ____________________________ NOVINKY: - VYBUDOVANÁ PRVÁ FÁZA ŠTRKOVEJ CESTY S PRÍSTUPOM NA VŠETKY POZEMKY ! - V CENE UŽ AJ MOŽNOSŤ PRIPOJENIA NA OBECNÝ VODOVOD !! - ÚZEMNÉ ROZHODNUTIE NA ROD. DOMY ____________________________ Pozemky obdĺžnikového tvaru s výmerou od 623m2 až 2637m2 sú na slnečnom pozemku s miernym sklonom na juh a prístupom z budúcej spevnenej makadámovej cesty. K cene jedného pozemku treba prirátať podiel na spevnenej ceste (geotextília, štrkový násyp) 3.500,- €, kde už bolo udelené Stav. povolenie aj na asfalt. cestu. Do časti pozemkov P-15 a P-16 zasahuje ochranné pásmo plynového potrubia -JE TO DOČASNÝ STAV, PRETOŽE TOTO OCHR. PÁSMO SA BUDE POSÚVAŤ. (viď mapka). ____________________________ Vydané právoplatné rozhodnutie o umiestnení stavby s dokumentáciou podľa projektu vzorového rod. domu, kde sú zakreslené, schválené studne a žumpy (možnosť zmeny územného rozhodnutia podľa vlastného projektu). ____________________________ - IS: Elektrina z vlastnej trafostanice - pripojovacie skrine RIS. Vybudovanie vodovodných prípojok v spolupráci s obcou. Momentálne je vodu možné riešiť studňou. Odpad - zberné nádoby. ____________________________ Podrobnejšie info. v našej RK. -Ponúkame kompletný servis a služby spojené s predajom. -Najvýhodnejšie financovanie, právny servis, vinkuláciu, poradenstvo a iné výhody. *** OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - bella@tureality.sk ***

Maklér
Róbert Bella

Róbert Bella

Email

bella@tureality.sk

Kontakt

0905501679

Referencia na makléra

Ingrid Teniaková

“Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať p. Bellovi, ktorý mi pomohol a stál pri mne po celý čas predaja dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši. Jeho profesionálny prístup, ústretovosť a hlavne trpezlivosť veľmi oceňujem. P. Bella ste skvelý maklér a hlavne človek. Prajem Vám veľa osobných a hlavne profesijných úspechov. Zo srdca Vám ĎAKUJEM za všetko.”

Gabriela Brožová

“Pan Bella se ujal velmi komplikovaného prodeje nemovitosti s velkou dávkou profesionality. Při každém kroku zachoval chladnou hlavu, komunikace s panem Bellou probíhala na vysoké úrovni a přitom s dávkou lidskosti a pochopení. Věděl, že prodej bude pravděpodobně běh na dlouhou trať, nicméně díky němu se nemovitost prodala v rekordním čase.”

Ing. Zuzana Lichardusová - Tašková

“Veľmi rada sa pripájam k pozitívnym referenciám. Predávali sme byt v neľahkom období corony a ani ja nie som veľmi "jednoduchý klient". Pán Bella je obrovský profesionál s osobným a veľmi trpezlivým prístupom. Oceňujem pravidelné informovanie, servis a komunikáciu, schopnosť nájsť vždy to najlepšie riešenie pre všetky strany, zmysel pre detail. Pána Bellu budem odporúčať všetkým.”

Miroslava Búziková

“Ďakujem za odbornú a veľmi príjemnú spoluprácu pri hľadaní a kupovaní nehnuteľnosti . Veľmi si vážim jeho ochotu pomôcť a jeho ústretovosť pri riešení problémov . Ďakujem .”

Dáša Ivanová

“Dobrý deň, makléra Bellu hodnotím veľmi pozitívne. Bol veľmi ústretový a vždy ochotný. Odporúčam.”

Simona Devečková

“Veľká vďaka za pomoc. Profesionálny prístup, skvela spolupráca, všetko prebehlo bez problémov.”

Pavel

“S asistenciou a prístupom pána Róberta Bellu počas celého priebehu kúpy bytu som bol spokojný a môžem odporučiť. Bol kedykoľvek k dispozícii a ochotný s čímkoľvek pomôcť a poradiť. Ďakujem.”

Zuzana K.

“K veľmi pozitívnemu hodnoteniu práce pána Roberta Bellu pridávam pre biznis tak dôležitú dôveru, ktorú nadobudnete v kontakte s ním. Presvedčí vás o tom spôsob, akým sa ujme "vašej veci" a komunikácia o možnostiach úspešného predaja/kúpe, a to všetko v režime vysokej profesionality spojenej s osobnou zaangažovanosťou. Zuzana K,”

Ján Marko

“Chcem sa poďakovať Vašej realitnej kancelárii Tureality, pánovi Bellovi pri predaji garsónky v Liptovskom Mikuláši. Oceňujem jeho profesionálny prístup, či už pri obhliadkach a samotnom predaji bytu. Boli sme s jeho prácou veľmi spokojní a ďakujeme.”

Jozef Potoma

“S vašou realitkou bol som veľmi spokojný, ochotný ľudia, dobrá spolupráca.”

Rastislav Kostolný

“Veľmi dobrá spolupráca s pánom Róbertom Bellom, vaším maklérom v liptovskej pobočke TUreality. Som spokojný s jeho prácou. Dochvíľnosť, ústretovosť, dobrá komunikácia, predpoklad úspešne zrealizovaného obchodu. Vyslovujem veľkú spokojnosť.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578